gheysar.
همکار بازنشسته
بیت و طلا در حال ترکیدن.
تازه امسال چند بار دیگه فدرال رزرو افزایش بهره داره
تازه امسال چند بار دیگه فدرال رزرو افزایش بهره داره
نه دیگه این قدر! فکرمیکنم این دو سال نمه نمه بریزه تا 8000 اینا! شایدم بیشتر 20 کا نریخت! با 2018 کلا فرق میکنه روزگار!صبح فردا بیت کوین زیر سم اسبان است مکن ای صبح طلوع
سلام دیدم کسی جواب نداد گفتم راهنمایت کنم کسایی که میبینی این کوین ها را میخرند تازه کار هستند و از ساخت ارزهای دیجیتالی خبر ندارند من هم اوایل اشنایی با ارزهای دیجیتالی از این کارها کردم کویین هایی خریدم مثلا از طریق کیف تراست ولت ۲۱ میلیون ان موقع من هم کیف میکردم الان توی تراست ولت صفر شده اصلا کوین پرید اسکام شد بعدها و الان فهمیدم که با یک زبان برنامه نویسی بلاک چین و چند تا کلیک در عرض ۱۰ دقیقه میشه یک کوین ساخت من خودم ساختم اصل موضوع پشتوانه مالی کوین و بقول captive باید پشتیبانی برنامه نویسی و ادمهای سرشناش خوب داشته باشه تا کوین برای مردم و ملت جا بیافتددوستان مطلع ،
من داشتم تحلیل های میم کوین ها و شت کوین ها رو یه بررسی می کردم متوجه شدم ارزهایی مثل شیبا و فگ و امثالهم اکثرا تو ایران و ونزوئلا و اتیوپی و نیجریه و غنا و بطورکلی کشورهایی در این ردیف معامله میشه....
خواستم ببینم دوستان تحلیلی در این خصوص دارن؟
بنظر خودم اومد که مردم به امید رشد اینجور ارزها در آینده مثلا صدهزار تومن میدن و چندین میلیارد فگ و بیبی دوج و کیشو و ...میخرن حالا میگن فوقش کلش هم به فنا بره نهایتا صد تومنمون رفته ولی در عوض وقتی به کیف پولشون نگاه میکنن و اون میلیاردها کوین رو میبینن خرکیف میشن....
ولی از یه طرف هم نمیدونم چرا مردم کشورهای ثروتمند همچین تفکری رو ندارن؟واسه اونا که خریدن اینجور کوینها خیلی راحتتره....
ما تو این بازار هزار ها نمونه از این جور توکن ها داریم ( همون جور که دوستمون هم گفتن هر کسی میتونه بسازه )دوستان مطلع ،
من داشتم تحلیل های میم کوین ها و شت کوین ها رو یه بررسی می کردم متوجه شدم ارزهایی مثل شیبا و فگ و امثالهم اکثرا تو ایران و ونزوئلا و اتیوپی و نیجریه و غنا و بطورکلی کشورهایی در این ردیف معامله میشه....
خواستم ببینم دوستان تحلیلی در این خصوص دارن؟
بنظر خودم اومد که مردم به امید رشد اینجور ارزها در آینده مثلا صدهزار تومن میدن و چندین میلیارد فگ و بیبی دوج و کیشو و ...میخرن حالا میگن فوقش کلش هم به فنا بره نهایتا صد تومنمون رفته ولی در عوض وقتی به کیف پولشون نگاه میکنن و اون میلیاردها کوین رو میبینن خرکیف میشن....
ولی از یه طرف هم نمیدونم چرا مردم کشورهای ثروتمند همچین تفکری رو ندارن؟واسه اونا که خریدن اینجور کوینها خیلی راحتتره....
کلا تحلیل ها خیلی عجیب و غریبهخدا کنه بیت روزی 10% بریزه یکم اینجا شلوغ بشه : ))))
کلا تحلیل ها خیلی عجیب و غریبه
یه عده میگن تا 20 در کوتاه مدت ریزش میکنه یه عده هم تارگت صد هزار تا پایان سال براش پیش بینی می کنن
.
.
بنظر خودم هر جفتش درسته
سلام داداش میشه ادرس اون یارو که میگفت خوش بینه بهم بدیخدا کنه بیت روزی 10% بریزه یکم اینجا شلوغ بشه : ))))
سلام داداش میشه ادرس اون یارو که میگفت خوش بینه بهم بدی
همون که خوش بین بود،من قفلی زدم روشسلام و درودی بی همتا
کدوم یارو؟ : ))
بیتکویین ۳۰ تا کفه یا ۲۰ تا ؟؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
بیتکویین ۳۰ تا کفه یا ۲۰ تا ؟؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk