• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
بیت و طلا در حال ترکیدن.
تازه امسال چند بار دیگه فدرال رزرو افزایش بهره داره

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اون یارو کی بود میگفت خوش بینم🙄😁😁

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوستان مطلع ،
من داشتم تحلیل های میم کوین ها و شت کوین ها رو یه بررسی می کردم متوجه شدم ارزهایی مثل شیبا و فگ و امثالهم اکثرا تو ایران و ونزوئلا و اتیوپی و نیجریه و غنا و بطورکلی کشورهایی در این ردیف معامله میشه....
خواستم ببینم دوستان تحلیلی در این خصوص دارن؟
بنظر خودم اومد که مردم به امید رشد اینجور ارزها در آینده مثلا صدهزار تومن میدن و چندین میلیارد فگ و بیبی دوج و کیشو و ...میخرن حالا میگن فوقش کلش هم به فنا بره نهایتا صد تومنمون رفته ولی در عوض وقتی به کیف پولشون نگاه میکنن و اون میلیاردها کوین رو میبینن خرکیف میشن....
ولی از یه طرف هم نمیدونم چرا مردم کشورهای ثروتمند همچین تفکری رو ندارن؟واسه اونا که خریدن اینجور کوینها خیلی راحتتره....

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
صبح فردا بیت کوین زیر سم اسبان است مکن ای صبح طلوع

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
صبح فردا بیت کوین زیر سم اسبان است مکن ای صبح طلوع
نه دیگه این قدر! فکرمیکنم این دو سال نمه نمه بریزه تا 8000 اینا! شایدم بیشتر 20 کا نریخت! با 2018 کلا فرق میکنه روزگار!

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
دوستان مطلع ،
من داشتم تحلیل های میم کوین ها و شت کوین ها رو یه بررسی می کردم متوجه شدم ارزهایی مثل شیبا و فگ و امثالهم اکثرا تو ایران و ونزوئلا و اتیوپی و نیجریه و غنا و بطورکلی کشورهایی در این ردیف معامله میشه....
بنظر خودم اومد که مردم به امید رشد اینجور ارزها در آینده مثلا صدهزار تومن میدن و چندین میلیارد فگ و بیبی دوج و کیشو و ...میخرن حالا میگن فوقش کلش هم به فنا بره نهایتا صد تومنمون رفته ولی در عوض وقتی به کیف پولشون نگاه میکنن و اون میلیاردها کوین رو میبینن خرکیف میشن....
ولی از یه طرف هم نمیدونم چرا مردم کشورهای ثروتمند همچین تفکری رو ندارن؟واسه اونا که خریدن اینجور کوینها خیلی راحتتره....
سلام دیدم کسی جواب نداد گفتم راهنمایت کنم کسایی که میبینی این کوین ها را میخرند تازه کار هستند و از ساخت ارزهای دیجیتالی خبر ندارند من هم اوایل اشنایی با ارزهای دیجیتالی از این کارها کردم کویین هایی خریدم مثلا از طریق کیف تراست ولت ۲۱ میلیون ان موقع من هم کیف میکردم الان توی تراست ولت صفر شده اصلا کوین پرید اسکام شد بعدها و الان فهمیدم که با یک زبان برنامه نویسی بلاک چین و چند تا کلیک در عرض ۱۰ دقیقه میشه یک کوین ساخت من خودم ساختم اصل موضوع پشتوانه مالی کوین و بقول captive باید پشتیبانی برنامه نویسی و ادمهای سرشناش خوب داشته باشه تا کوین برای مردم و ملت جا بیافتد
در مورد کشورهای خارجی هم چون نمیایند روی کوین های ارزان قیمت سرمایه گذاری کنه و برای من و شما ۱۰۰ دلار خیلی ولی برای انها راست هزارتومان ما هست پس بر میگرده به کشورهای فقیر که روی این کوین ها سرمایه گذاری میکنه
اما توی این کوینهایی که گفتی فکر کنم شیبا تا حداقل دو سه سال تو بازار دوام بیاره حتی شده در مقابل داج کوین و ضدیت داج کوین برای رقابت با تفکر اشخاص خاص

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان مطلع ،
ما تو این بازار هزار ها نمونه از این جور توکن ها داریم ( همون جور که دوستمون هم گفتن هر کسی میتونه بسازه )
ولی این چند تایی که شما گفتی جز شت کوین هایی هستن که خیلی طرفدار دارن و هولدرهاشون بالای میلیون هستن ( البته به جز کیشو که اونم فکر میکنم حدود 300 هزار تا روی شبکه اتریوم داره )
نظری که گفتین کاملا درسته چون قیمت کمشون یه حس خوبی میده به دارندگانشون ، البته امکان داره 100 برابر بشن ، امکان داره اسکم هم بشن ، هیچ چیزی مشخص نیست
فقط این که گفتین تو کشور های ثروتمند چرا اینجور چیزا رو نمیخرن من فکر میکنم اونجا هم هستن افرادی که اینجور شت کوین ها رو میخرن
شما اگه 100 هولدر برتر اینجور شت کوین ها رو نگاه کنین ( حالا اون 10 تای اولش رو در نظر نگیرین چون اونا احتمالا مربوط به خودشونه ) میبینین که خیلیاشون مبالغ بالا ( 100-200-500 هزار دلار ازش دارن ! به نظر شما تو این کشور هایی که شما گفتین کسی میاد 200 هزار دلار اینجور شت کوین ها رو بخره !؟ من که بعید میدونم )

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
خدا کنه بیت روزی 10% بریزه یکم اینجا شلوغ بشه : ))))
کلا تحلیل ها خیلی عجیب و غریبه
یه عده میگن تا 20 در کوتاه مدت ریزش میکنه یه عده هم تارگت صد هزار تا پایان سال براش پیش بینی می کنن:unsure::unsure::unsure:
.
.
بنظر خودم هر جفتش درسته;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کلا تحلیل ها خیلی عجیب و غریبه
یه عده میگن تا 20 در کوتاه مدت ریزش میکنه یه عده هم تارگت صد هزار تا پایان سال براش پیش بینی می کنن:unsure::unsure::unsure:
.
.
بنظر خودم هر جفتش درسته;)

تحلیل باید بر اساس یک سری دیتا، اخبار و تجربه های فردی باشه که مثلا در طی 10-15 سال ترید و سرمایه گذاری به دست اومده باشه، اینکه بگیم یه دوست دارم که دوست داره بیت 20ک بخره پس بیت حتما تا 20ک ریزش میکنه که نمیشه تحلیل :D

بارها و بارها اخبار و نظراتی منتشر کردم که بیانگر صعودی بودن بیت و ( مارکت ) در سال 2022 هست اما اینکه قطعا این اتفاق رخ بده بحث دیگریست.

Captive

لایک‌ها
16,664

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
بیتکویین ۳۰ تا کفه یا ۲۰ تا ؟؟

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Captive

لایک‌ها
16,664
بیتکویین ۳۰ تا کفه یا ۲۰ تا ؟؟

همانطور که سقف رو کسی نمیتونه ( و نتونست ) حدس و یا تحلیل درستی داشته باشه طبیعتا کف رو هم نمیشه در موردش بحث کرد مگر اینکه سطوح حمایتی رو بر اساس تکنیکال بررسی کنید.

اگر قصد خرید دارید که خرید پله ای پیشنهاد میشه از مقدار کم به زیاد ولی اگر51% مطمئن هستید که بازار بیشتر از این قرار هست اصلاح و ریزش داشته باشه میتونید 10 الی 20% از کل موجودیتون رو بفروشید و باز اردر خرید بذارید برای رقم های پایین تر.

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
می‌خوام میانگین کم کنم . اره همون پله ای یخورده بخرم بد نیست

بالا