اخه بعضی موقع ها چیزایی پیش میاد که اگر ده سالم وای سی تاثیری نداره مثال میزنم
ارز Pond
https://www.binance.com/en/trade/POND_USDT
یک ماه قبل مارکت کپ 20 میلیون دلار بوده قیمت همین 0.02 الان مارکت کپ یه شبه شده 100 میلیون دلار اما قیمت همون 0.02
چطوری میشه؟!!!
البته دقت کنید تاکید کردم که منظورم به ارزهای وتوکنهای خوب پدر مادر دار و قوی که از نظر بنیادی تحلیل کرده باشید و حسابی ته و توشو در اورده باشید البته اگر یک هولدر و معامله گر باتجربه و کهنه کار باشید که بتونید تحلیل کنید و سیر تا پیاز ارزی رو در بیارید وگرنه حتما باید از یکی که باتجربست واقعا کمک بگیرید که بتونید اول از همه ارزهایی رو هولد کنید که پدر مادر دار و حسابی باشند و تا اگر دو سالم موند مشکل نیست دو سال معطلی .
و جواب اون سوالتون که باعث تعجبتون شده دلیلش این بوده که توکن عرضه کرده این تیم و با اینکه قیمت همون 2 سنت مونده ولی مارکت کپ رشد کرده که خیلی واقعا خوب عمل کرده اگر واقعا قیمتش تغییری نکرده با عرضه 5 برابری خوب تونستن ارزشو حفظ کنند وگرنه باید ریزش قیمت میکرد .
در نظر گرفتن سوپلای یه ارز و نیز قانونی که اعلام شده باشه و طبق اون قانون میزان تزریق توکن تو طول دوره مشخصی ماهانه یا سالانه یا هفتگی مشخص باشه و نیز ماکسیمم سوپلای مشخص باشه و نامشخص نباشه اینا چند تا از چیزایی هست که باید در نظر گرفت چون یه ارزی مثل اس ال پی بدون هیچ محدودیت و نظم و قانونی اینقدر توکن عرضه کرد که سرمایه گذاراش خیلیا نابود شدند .
ولی یه ارز مثل اترنتیی ماکسیمومش 30 میلیونه و ماهانه 1.2 درصد زریق میشه به بازار و با این اطلاعات میشه حدسایی زد و تحلیلایی کرد . مارکت کپ اون ارز که جوری باشه که جای رشد داشته باشه مثلا مارکت کپش 50 میلیارد نباشه که وقتی 50 میلارده خوب میخواد چند برابر بشه خوب درصد رشدش کندتره نسبت به یهارز خوب و درست حساببی که مارکت کپش 150 میلیونه مثلا و تازه داره خودشو نشون میده .
همین ارزی که شما نشون دادید توکن اتریومه که خیلی کارمزد داره خیلیا رو همین حسا نمیان بخرن برای ترید و کوتاه مدت لااقل دوم تعداد هولدراش فقط تو این 2 سال 7000 نفر است با این همه سوپلایی که داره 7 هزار تا هم خیلی جالب نیست در کل شایدم خوب بشه ولی چون مناسب دیده نمیشه نمیخرم مثلا
اول شما باید سهم خودتونو که تحلیل و در اوردن چند تا ارز خوب برای سبدتون هست رو انجام بدید و بعد بقیشو ب بازار و زمان واگذار کنید نه اینکه هر ارزی که دم دست اومد بخرید .
ارزهای زیادی بودن که اول جدولی بود و الان نابود شدند پس اول جدولی بودن دلیل بر خوب بودن یه ارزی نیست و اصلا اینو جزو ملاکهای تحلیلتون قرار ندید بیتکانکت جزو اول جدولیا بود مثلا یا همین اینترنت کامپیوتر با این همه دبدبه کپکپه و ادعا چون بی قانون شروع به عرضه توکنها و تزریق بی رویه به بازار کرد سرمایه گذاراشو نابود کرد 400 دلار کجا و 16 دلار الان کجا واقعا با اینکه همه صرافیا ادش دارن کلی هم خبرا روش زوم بود و با اون ولوم روزانه و اول جدولی بودنش ولی سرمایه گذاراش نابود شدن چون منباشم نمیخرمش با اینکه همه چیزش خوب بوده و یه دلیل عمده ای که حاظر نبودم بخرمش نداشتن قانون مشخصی برای تزری و عرضه توکنهای عرضه نشده به بازار .
مثلا یهو یه ارزی الان میبینید 40 میلیون سوپلای اوایلابل داره یعنی در دسترس و موجود برای خرید و فروش در بازار یا همون عرضه نشده و 2 میلیاردش هنوز عرضه نشده است و اطلاعی هم ندارم که چطوری قراره اون مابقی عرضه بشه و حجم روزانش عالیه تو تمام صرافیام ادد شده قیمتشم الان 3 سنته و دو ماهه اومده با انکه با این سوپلای 40 میلیونی و حجم روزانه و موقعیتش این 3 سنت مفته برای این ارز ولی به هیچ وجه به درد هولد دراز مدت نمیخوره چون هیج اطلاعاتی در مورد عرضه 2 میلیارد باقی مانده ارائه نداده پس وقتی خریدید یهو صبح پا میشید میبینید اوایلابل شده 900 میلیون خوب طبیعتا قیمتم میشه 3 دهم سنت یعنی ضرر 10 برابری در کل برای هولد همیشه مراقیب ارزی که میخرید باشید و ریز به ریز همه چیز اون ارز رو در بیارید اگر قراره سنگین بیایین روش و طولانی مدت پاش صبر کنید . و اصلا هم اینکه یه ارز ردی چندمه چون ردیف پنجم است بهترن گزنه برای سرمایه گذاریه رو قبول نداشته باشید و اصلا ردیف رو ملاک خریدتون قرار ندید و لی از طفحه اول شروع به بررسی و تحلیل کنید تا بعد صفحه دوم و بعد سوم مارکت کپ تا از توشون یه سبد خوب دراد .
گاهی شده من ارزی که ردیف بالای 1000 بوده رو پیدا کردم و به عنوان یه ارز خوب پسندیدم خریدم و سودم کردم اینم بگم تو چندین سال اخیر ارزی نخریدم و هولد کرده باشم و ضرر کرده باشم روش شاید موقتا و کوتا مدت رو ضرر بودم و در نهایت همیشه با سود قابل قبولی فروختم موفق باشید