• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
دیشب میخواستم 10$ انتقال بدم , 6.8 ترون + 550 انرژی کسر کرد ولی در نهایت انتقال بدلیل کمبود انرژی انجام نشد !!!
s0430.gif
wallbash_1.gif
واسه انتقال از ترون لینک ک فقط bandwidth لازم داره !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
واسه انتقال از ترون لینک ک فقط bandwidth لازم داره !
من از کیف پول لجر انتقال دادم , انرژی برای کم کردن فی اسمارت کارنتراکت ها هست

موقع انتقال فی رو اول از انرژی کسر میکنه و اگر کافی نبود بقیه رو بصورت ترون کسر میکنه

من کلا 40 سنت ترون داشتم و فکر نمیکردم کارمزد اینقدر بالا باشه !!

متاسفانه در کیف پول لجر موقع انتقال تتر , مقدار فی که لازم هست رو درج نمیکنه !!
sharmandegi.gif
اگر نشون میداد که فی کم دارم اصلا انتقال نمیدادم !!!

با این مقدار کارمزد فکر کنم باید تتر رو سوییچ کنیم رو یه شبکه دیگه
glassesf.gif

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
من از کیف پول لجر انتقال دادم , انرژی برای کم کردن فی اسمارت کارنتراکت ها هست

موقع انتقال فی رو اول از انرژی کسر میکنه و اگر کافی نبود بقیه رو بصورت ترون کسر میکنه

من کلا 40 سنت ترون داشتم و فکر نمیکردم کارمزد اینقدر بالا باشه !!

متاسفانه در کیف پول لجر موقع انتقال تتر , مقدار فی که لازم هست رو درج نمیکنه !!
sharmandegi.gif
اگر نشون میداد که فی کم دارم اصلا انتقال نمیدادم !!!

با این مقدار کارمزد فکر کنم باید تتر رو سوییچ کنیم رو یه شبکه دیگه
glassesf.gif
آهان چون مبلغ پایین بود فکرشو نمیکردم از لجر انتقال داده باشی ! کمترین کارمزد و کاربردی ترین همین تتر trc20 هست جایگزینی نداره کلا !
یبار هم من حواسم نبود واسه اسمارت کانترکت btt ازم 20 دلار کم کرد :D

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کمترین کارمزد و کاربردی ترین همین تتر trc20 هست جایگزینی نداره کلا !
فکر کنم ماتیک خیلی کمتره , تو چندتا ویدئو دیدم فی انتقال تتر رو شبکه ماتیک معادل 0.001 ماتیک بود ,

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
خواهد ریخت؟ عایا بیشتر از این؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بحث پیدا کردن کف نیست. بحث اینکه وقتی خریدی کی رشد میکنه. مجبور نشی ۲ سال صبر کنی
تو ارز دیجیتال خوبیش اینه اگر ارز مناسب با قیمت مناسب خریده باشی و پله ای میانگین کم کنی موقع ریزش اگر 2 سالم منتظر بشی بعدش که بکشه بالا جبران 2 سال انتظارو میکنه من خودمم شده 2 سال انتظار بکشم ولی از انتظار پشیمون نشدم هیچوقت تا حالا

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
تو ارز دیجیتال خوبیش اینه اگر ارز مناسب با قیمت مناسب خریده باشی و پله ای میانگین کم کنی موقع ریزش اگر 2 سالم منتظر بشی بعدش که بکشه بالا جبران 2 سال انتظارو میکنه من خودمم شده 2 سال انتظار بکشم ولی از انتظار پشیمون نشدم هیچوقت تا حالا
اخه بعضی موقع ها چیزایی پیش میاد که اگر ده سالم وای سی تاثیری نداره مثال میزنم
ارز Pond
https://www.binance.com/en/trade/POND_USDT
یک ماه قبل مارکت کپ 20 میلیون دلار بوده قیمت همین 0.02 الان مارکت کپ یه شبه شده 100 میلیون دلار اما قیمت همون 0.02
چطوری میشه؟!!!

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اخه بعضی موقع ها چیزایی پیش میاد که اگر ده سالم وای سی تاثیری نداره مثال میزنم
ارز Pond
https://www.binance.com/en/trade/POND_USDT
یک ماه قبل مارکت کپ 20 میلیون دلار بوده قیمت همین 0.02 الان مارکت کپ یه شبه شده 100 میلیون دلار اما قیمت همون 0.02
چطوری میشه؟!!!
البته دقت کنید تاکید کردم که منظورم به ارزهای وتوکنهای خوب پدر مادر دار و قوی که از نظر بنیادی تحلیل کرده باشید و حسابی ته و توشو در اورده باشید البته اگر یک هولدر و معامله گر باتجربه و کهنه کار باشید که بتونید تحلیل کنید و سیر تا پیاز ارزی رو در بیارید وگرنه حتما باید از یکی که باتجربست واقعا کمک بگیرید که بتونید اول از همه ارزهایی رو هولد کنید که پدر مادر دار و حسابی باشند و تا اگر دو سالم موند مشکل نیست دو سال معطلی .

و جواب اون سوالتون که باعث تعجبتون شده دلیلش این بوده که توکن عرضه کرده این تیم و با اینکه قیمت همون 2 سنت مونده ولی مارکت کپ رشد کرده که خیلی واقعا خوب عمل کرده اگر واقعا قیمتش تغییری نکرده با عرضه 5 برابری خوب تونستن ارزشو حفظ کنند وگرنه باید ریزش قیمت میکرد .

در نظر گرفتن سوپلای یه ارز و نیز قانونی که اعلام شده باشه و طبق اون قانون میزان تزریق توکن تو طول دوره مشخصی ماهانه یا سالانه یا هفتگی مشخص باشه و نیز ماکسیمم سوپلای مشخص باشه و نامشخص نباشه اینا چند تا از چیزایی هست که باید در نظر گرفت چون یه ارزی مثل اس ال پی بدون هیچ محدودیت و نظم و قانونی اینقدر توکن عرضه کرد که سرمایه گذاراش خیلیا نابود شدند .
ولی یه ارز مثل اترنتیی ماکسیمومش 30 میلیونه و ماهانه 1.2 درصد زریق میشه به بازار و با این اطلاعات میشه حدسایی زد و تحلیلایی کرد . مارکت کپ اون ارز که جوری باشه که جای رشد داشته باشه مثلا مارکت کپش 50 میلیارد نباشه که وقتی 50 میلارده خوب میخواد چند برابر بشه خوب درصد رشدش کندتره نسبت به یهارز خوب و درست حساببی که مارکت کپش 150 میلیونه مثلا و تازه داره خودشو نشون میده .

همین ارزی که شما نشون دادید توکن اتریومه که خیلی کارمزد داره خیلیا رو همین حسا نمیان بخرن برای ترید و کوتاه مدت لااقل دوم تعداد هولدراش فقط تو این 2 سال 7000 نفر است با این همه سوپلایی که داره 7 هزار تا هم خیلی جالب نیست در کل شایدم خوب بشه ولی چون مناسب دیده نمیشه نمیخرم مثلا

اول شما باید سهم خودتونو که تحلیل و در اوردن چند تا ارز خوب برای سبدتون هست رو انجام بدید و بعد بقیشو ب بازار و زمان واگذار کنید نه اینکه هر ارزی که دم دست اومد بخرید .
ارزهای زیادی بودن که اول جدولی بود و الان نابود شدند پس اول جدولی بودن دلیل بر خوب بودن یه ارزی نیست و اصلا اینو جزو ملاکهای تحلیلتون قرار ندید بیتکانکت جزو اول جدولیا بود مثلا یا همین اینترنت کامپیوتر با این همه دبدبه کپکپه و ادعا چون بی قانون شروع به عرضه توکنها و تزریق بی رویه به بازار کرد سرمایه گذاراشو نابود کرد 400 دلار کجا و 16 دلار الان کجا واقعا با اینکه همه صرافیا ادش دارن کلی هم خبرا روش زوم بود و با اون ولوم روزانه و اول جدولی بودنش ولی سرمایه گذاراش نابود شدن چون منباشم نمیخرمش با اینکه همه چیزش خوب بوده و یه دلیل عمده ای که حاظر نبودم بخرمش نداشتن قانون مشخصی برای تزری و عرضه توکنهای عرضه نشده به بازار .

مثلا یهو یه ارزی الان میبینید 40 میلیون سوپلای اوایلابل داره یعنی در دسترس و موجود برای خرید و فروش در بازار یا همون عرضه نشده و 2 میلیاردش هنوز عرضه نشده است و اطلاعی هم ندارم که چطوری قراره اون مابقی عرضه بشه و حجم روزانش عالیه تو تمام صرافیام ادد شده قیمتشم الان 3 سنته و دو ماهه اومده با انکه با این سوپلای 40 میلیونی و حجم روزانه و موقعیتش این 3 سنت مفته برای این ارز ولی به هیچ وجه به درد هولد دراز مدت نمیخوره چون هیج اطلاعاتی در مورد عرضه 2 میلیارد باقی مانده ارائه نداده پس وقتی خریدید یهو صبح پا میشید میبینید اوایلابل شده 900 میلیون خوب طبیعتا قیمتم میشه 3 دهم سنت یعنی ضرر 10 برابری در کل برای هولد همیشه مراقیب ارزی که میخرید باشید و ریز به ریز همه چیز اون ارز رو در بیارید اگر قراره سنگین بیایین روش و طولانی مدت پاش صبر کنید . و اصلا هم اینکه یه ارز ردی چندمه چون ردیف پنجم است بهترن گزنه برای سرمایه گذاریه رو قبول نداشته باشید و اصلا ردیف رو ملاک خریدتون قرار ندید و لی از طفحه اول شروع به بررسی و تحلیل کنید تا بعد صفحه دوم و بعد سوم مارکت کپ تا از توشون یه سبد خوب دراد .
گاهی شده من ارزی که ردیف بالای 1000 بوده رو پیدا کردم و به عنوان یه ارز خوب پسندیدم خریدم و سودم کردم اینم بگم تو چندین سال اخیر ارزی نخریدم و هولد کرده باشم و ضرر کرده باشم روش شاید موقتا و کوتا مدت رو ضرر بودم و در نهایت همیشه با سود قابل قبولی فروختم موفق باشید

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کسی از دوستان با کیف پول safepal نرم افزاری کار کرده ؟

نحوه کسر کردن کارمزد انتقال مثل تراست ولت هست ؟ یعنی مثلا کارمزد انتقال تتر رو از ترون کسر میکنه یا از خود تتر ؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
کسی از دوستان با کیف پول safepal نرم افزاری کار کرده ؟

نحوه کسر کردن کارمزد انتقال مثل تراست ولت هست ؟ یعنی مثلا کارمزد انتقال تتر رو از ترون کسر میکنه یا از خود تتر ؟
سلام
من چند باری ارز انتقال دادم
مثلا خود SFP رو انتقال دادم رو شبکه اسمارت چین بایننس
ازم bnb رو شبکه اسمارت چین خواست

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
ایردراپ شبکه آپتیمیزم هم قطعی شد
اگه روی شبکه اش تراکنشی داشتید چک کنید ببینید شاملش میشید یا نه

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان
کم کارمزدترین راه خرید بیت کوین چی هست برای حدود صد و پنجاه تومن ؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
موردی مثل بایننس
که کوین های زیادی برای استک
داشته باشه سراغ دارین؟
ممنون

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
موردی مثل بایننس
که کوین های زیادی برای استک
داشته باشه سراغ دارین؟
ممنون
استیک داخل صرافی ک اشتباه از تراست ولت استفاده کن حتی برای bnb برای ترون هم از ترون اسکن بقیش هم اطلاع ندارم

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
اقا من هنوز تو کف اینم،چی شد😂،الان ۱ سال دگ میره بالا میاد میگه دیدی درست گفتم
کاری ب این روانی ندارم ولی قبل شروع بولران همیشه بازار دچارفشردگی میشه و به اصطلاح فنر جمع میشه و یسری پایین میزنه برای ورود کله گنده ها

بالا