S H 4 H 4 i3
Registered User
- نوشتهها
- 1,573
- لایکها
- 1,482
اگه ملکه بیت ها بالای 72000 تثبیت شه احتمالا سقف بعدی حدود 84000
چرا رشد کردش امروز خبره خاصی داده؟
چرا رشد کردش امروز خبره خاصی داده؟
منم نفهمیدم اخر منظور شما چی هستش؟ کانترکت ها که متغیر نیستش هر صرافی یه کانترکت به شما بدهجان من مکالمه رو بخونید امثال اینا سکاندار صرافی های کشورن کوروش مال رفته باشین جدیدا کل پاساژ تبلیغ همین صرافی رو زدن
خدایا یک صبری به ما عنایت فرما
اینجوری بود که تصمیم گرفتم با خنده مکالمه رو به پایان برسونم چون نمیدونستم چی بگم ناراحت نشه
منم نفهمیدم اخر منظور شما چی هستش؟ کانترکت ها که متغیر نیستش هر صرافی یه کانترکت به شما بده
یه توضیح کامل میدم
شما برای ارسال usdt به آدرس دیگه باید انرژی مصرف کنید
اگر آدرس گیرنده موجودی usdt داشته باشه انرژی مورد نیاز میشه ۳۲۰۰۰ در غیر این صورت میشه ۶۴۰۰۰
فرض کنیم گیرنده موجودی داره
در نتیجه باید برای ارسال usdt از ترون لینک به آدرس دیگه ۳۲۰۰۰ انرژی داشته باشید
اگر انرژی نداشته باشید حدود ۱۳ trx باید بسوزه از موجودیتون که معادل 1.5 usdt میشه (اگر trx داشته باشید در غیر این صورت ارسال کلا انجام نمیشه)
اما اگر انرژی داشته باشید بدون سوختن trx ارسال میشه
حالا از کجا انرژی بیاریم؟
کافیه وارد سایت های فروش انرژی بشید و میزان ۳۲۰۰۰ انرژی برای یک ساعت اجاره کنید
که در این سایت ها از ۲ trx به بالا قابل اجاره هست
در نتیجه شما با ۲ trx می تونید انتقال usdt رو انجام بدید
بخاطر همین مسخره بازی در انرژی و پهنای باند , من تقریبا دو سال قبل کلا با ترون خداحافظی کردماین آقای جاستین سان فکر کرده بازی کامپیوتریه هی انرژی تموم کردی انرژی پیدا کن!
یک توکن ممکنه روی یک شبکه چند کانترکت آدرس متفاوت داشته باشهمنم نفهمیدم اخر منظور شما چی هستش؟ کانترکت ها که متغیر نیستش هر صرافی یه کانترکت به شما بده
شما دنبال ارزونترین راه بودید من از طریق ترون لینک ارزونترینش رو معرفی کردمعزیزم یکی از شما بپرسه شما متوجه نشی کسی خرده نمیگیره چون ادعا ندارید که بزرگترین صرافی کشورو دارین و همه جا هم بیلبورد زده باشید براش، ولی کسی که اینکارو میکنه باید چند رقم آخر کانترکتِ آدرس های خودش رو بزاره تو صفحه واریز و برداشتش که یک نوب تراکنش اشتباه انجام نده، هش مربوط به هر قرارداد هوشمند بله ثابته ولی قراردادهای بسیاری روی هر شبکه برای یک توکن ممکنه باشه، بخاطر همین بعضی صرافی ها کلا واریز و برداشت توکن هایی که تنوع قرارداد هوشمندشون زیاده رو غیرفعال میکنن از بس که اشتباه جا به جا میشه، من بارها برام پیش اومده صرافی ایرانی مینویسه USDC شبکه Polygon بعد میزنی میگه عه، ما این کانترکت رو پشتیبانی نمیکنیم ما اون توکن USDC که خود پالیگان از روی اتریوم پورت میکنه رو پشتیبانی میکنیم، حالا بهش بگو اون اصلا اسمش فرق داره اسمش USDC.e هست وقتی تو مینویسی USDC خالی یعنی دقیقا همون توکن رسمی که خود Circle داره روی پالیگان صادر میکنه و هزار جنگ و دعوای بعدش، حالا آوالانچ هم همینطور، بله توکن رسمی یکی هست یه کانترکتم داره اما تتر های بریج شده از روی اتریوم هم روش داریم که مخصوصا چون تو ایران کم استفاده میشه میبینی خودشون هم اصلا نمیدونن اشتباهی لیست کردن یا نیاز به بروز رسانی داره، حالا تاجب من و ارسالش اینجا واسه این بود که یارو اصلا نمیدونست کانترکت چی هست و فکر کرد اسرار مَگویِ شرکت رو دارم ازش میپرسم
قربان من وقت نکرده بودم برای این پستتون از شما تشکر کنم، یکی از بهترین پست هایی بود که توی این تاپیک دیدم مخصوصا برای آشنایی با اکوسیستم مزخرف ترون که صرافی های ایرانی روش بسته شدن و منم از سر اجبارِ کار با صرافی ایرانی مجبور شدم موقتی برم سمتش برای پاره ای از تراکنش ها، فقط چندتا نکته که باعث شده بود توضیحات شما جنبه تئوریک داشته باشه نه پرکتیکال:
- صرافی های ایرانی برای تسویه پول رو از آدرسی که بهت میدن برداشت میکنن و شما همواره مجبوری ۶۴K انرژی مصرف کنی که 0.5$ عدد کمی نیست بازم!
- تازه برای اینکه واسه هر 64K بتونی 0.5$ پرداخت کنی باید کلی اوردر زیر و رو کنی یا ثبت سفارش کنی ببینی کی با قیمت و نرخ سانِ! مدنظر بهت اجاره میده واگرنه بخوای فوری اجازه کنی با قیمت گزافی بهت میندازن
- اون قیمتی که شما برای 32K فرمایش کردی 1.9 TRX منظورت به سایت tronsave بود که تبلیغش دروغه و وقتی آدرس رو میزنی قیمت بالاتر بهت میده احتمالا بر اساس سفارشات موجود، به ترون لینک هم کانکت نمیشه و توی ترون لینک ارور اکسترنال میگیره و عملا کار نمیکنه سایتش، سایت های دیگه هم قیمت پایه شون با این یکسانه ولی عملا به این قیمت بهت اجاره نمیدن و تو پاچه کنیه
همون بایننس که ۱ دلار ثابت میگیره بی دردسر تر و شاید به صرفه تره! این آقای جاستین سان فکر کرده بازی کامپیوتریه هی انرژی تموم کردی انرژی پیدا کن!
خوب وقتی جفت کانترکت ها برای یک شبکه هستش نباید مشکلی پیش بیاد که . اینجوری که شما میگید باشه که خیلی ها تو دردسر میوفتنیک توکن ممکنه روی یک شبکه چند کانترکت آدرس متفاوت داشته باشه
مثلا توکن x روی شبکه y دارای دو کانترکت آدرس هست
صرافی a از کانترکت اول پشتیبانی میکنه و صرافی b از کانترنت دومش
در نتیجه اگر روی یک شبکه یک توکن مشخص رو از صرافی a بخرید قادر به ارسالش به صرافی b نیستید
البته که این مورد خیلی کم پیش میاد، اما باید مراقب باشید
هر توکن کانترکت آدرس اختصاصی خودش رو دارهخوب وقتی جفت کانترکت ها برای یک شبکه هستش نباید مشکلی پیش بیاد که . اینجوری که شما میگید باشه که خیلی ها تو دردسر میوفتن
به نظرتون از همین تاریخ به مدت 8 روز دیگه بیت کوین از قیمت امروز بالاتره یا پایینتر؟
قیمت الان 70192 بایننس.
به نظرتون از همین تاریخ به مدت 8 روز دیگه بیت کوین از قیمت امروز بالاتره یا پایینتر؟
قیمت الان 70192 بایننس.
شما دنبال ارزونترین راه بودید من از طریق ترون لینک ارزونترینش رو معرفی کردم
صرافی (چه داخلی و چه خارجی) یه عدد ثابت میگیره
مورد اولتون درسته، اکثر صرافی ها کامل برداشت میکنن در نتیجه در اکثر موارد 64 نیازه
اما دیدم بعضی از صرافی های عمدا 0.0001 تتر میذارن بمونه که انرژی کمتری نیاز باشه
مورد دوم و سوم هم با توجه به حجم پایین اگر روی 60 sun خرید بزنید در کمتر از ۱۰ ثانیه پر میشه
من با tronsave کار نکردم
با tronenergy خرید میزنم و همیشه هم خوب بوده
نکته آخر اینکه موضوع انرژی پیچیده و البته پول ساز هست و روش خیلی خوبی برای ایجاد انگیزه و stake کردن trx در شبکه ترونه
چاقوی در حال افتادن رو نگیر فعلا. فکر کنم کانال 50 کا قابل رویت باشه با این قضایا.با تشکر از دوستانی که امشب ترقه در کردن و احتمالا آخرین فرصت خوب خرید رو مهیا کردن