• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
اگه ملکه بیت ها 🤪 بالای 72000 تثبیت شه احتمالا سقف بعدی حدود 84000

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
جان من مکالمه رو بخونید 😂😂😂 امثال اینا سکاندار صرافی های کشورن کوروش مال رفته باشین جدیدا کل پاساژ تبلیغ همین صرافی رو زدن
خدایا یک صبری به ما عنایت فرما

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-21-50-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-22-00-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-22-35-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-22-54-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-23-36-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-23-57-AM.png

اینجوری بود که تصمیم گرفتم با خنده مکالمه رو به پایان برسونم چون نمیدونستم چی بگم ناراحت نشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
جان من مکالمه رو بخونید 😂😂😂 امثال اینا سکاندار صرافی های کشورن کوروش مال رفته باشین جدیدا کل پاساژ تبلیغ همین صرافی رو زدن
خدایا یک صبری به ما عنایت فرما

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-21-50-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-22-00-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-22-35-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-22-54-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-23-36-AM.png

Screen-Shot-2024-04-10-at-9-23-57-AM.png

اینجوری بود که تصمیم گرفتم با خنده مکالمه رو به پایان برسونم چون نمیدونستم چی بگم ناراحت نشه
منم نفهمیدم اخر منظور شما چی هستش؟ کانترکت ها که متغیر نیستش هر صرافی یه کانترکت به شما بده

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
عزیزم یکی از شما بپرسه شما متوجه نشی کسی خرده نمیگیره چون ادعا ندارید که بزرگترین صرافی کشورو دارین و همه جا هم بیلبورد زده باشید براش، ولی کسی که اینکارو میکنه باید چند رقم آخر کانترکتِ آدرس های خودش رو بزاره تو صفحه واریز و برداشتش که یک نوب تراکنش اشتباه انجام نده، هش مربوط به هر قرارداد هوشمند بله ثابته ولی قراردادهای بسیاری روی هر شبکه برای یک توکن ممکنه باشه، بخاطر همین بعضی صرافی ها کلا واریز و برداشت توکن هایی که تنوع قرارداد هوشمندشون زیاده رو غیرفعال میکنن از بس که اشتباه جا به جا میشه، من بارها برام پیش اومده صرافی ایرانی مینویسه USDC شبکه Polygon بعد میزنی میگه عه، ما این کانترکت رو پشتیبانی نمیکنیم ما اون توکن USDC که خود پالیگان از روی اتریوم پورت میکنه رو پشتیبانی میکنیم، حالا بهش بگو اون اصلا اسمش فرق داره اسمش USDC.e هست وقتی تو مینویسی USDC خالی یعنی دقیقا همون توکن رسمی که خود Circle داره روی پالیگان صادر میکنه و هزار جنگ و دعوای بعدش، حالا آوالانچ هم همینطور، بله توکن رسمی یکی هست یه کانترکتم داره اما تتر های بریج شده از روی اتریوم هم روش داریم که مخصوصا چون تو ایران کم استفاده میشه میبینی خودشون هم اصلا نمیدونن اشتباهی لیست کردن یا نیاز به بروز رسانی داره، حالا تاجب من و ارسالش اینجا واسه این بود که یارو اصلا نمیدونست کانترکت چی هست و فکر کرد اسرار مَگویِ شرکت رو دارم ازش میپرسم

منم نفهمیدم اخر منظور شما چی هستش؟ کانترکت ها که متغیر نیستش هر صرافی یه کانترکت به شما بده

قربان من وقت نکرده بودم برای این پستتون از شما تشکر کنم، یکی از بهترین پست هایی بود که توی این تاپیک دیدم مخصوصا برای آشنایی با اکوسیستم مزخرف ترون که صرافی های ایرانی روش بسته شدن و منم از سر اجبارِ کار با صرافی ایرانی مجبور شدم موقتی برم سمتش برای پاره ای از تراکنش ها، فقط چندتا نکته که باعث شده بود توضیحات شما جنبه تئوریک داشته باشه نه پرکتیکال:

- صرافی های ایرانی برای تسویه پول رو از آدرسی که بهت میدن برداشت میکنن و شما همواره مجبوری ۶۴K انرژی مصرف کنی که 0.5$ عدد کمی نیست بازم!
- تازه برای اینکه واسه هر 64K بتونی 0.5$ پرداخت کنی باید کلی اوردر زیر و رو کنی یا ثبت سفارش کنی ببینی کی با قیمت و نرخ سانِ! مدنظر بهت اجاره میده واگرنه بخوای فوری اجازه کنی با قیمت گزافی بهت میندازن
- اون قیمتی که شما برای 32K فرمایش کردی 1.9 TRX منظورت به سایت tronsave بود که تبلیغش دروغه و وقتی آدرس رو میزنی قیمت بالاتر بهت میده احتمالا بر اساس سفارشات موجود، به ترون لینک هم کانکت نمیشه و توی ترون لینک ارور اکسترنال میگیره و عملا کار نمیکنه سایتش، سایت های دیگه هم قیمت پایه شون با این یکسانه ولی عملا به این قیمت بهت اجاره نمیدن و تو پاچه کنیه

همون بایننس که ۱ دلار ثابت میگیره بی دردسر تر و شاید به صرفه تره! این آقای جاستین سان فکر کرده بازی کامپیوتریه هی انرژی تموم کردی انرژی پیدا کن!

یه توضیح کامل میدم
شما برای ارسال usdt به آدرس دیگه باید انرژی مصرف کنید
اگر آدرس گیرنده موجودی usdt داشته باشه انرژی مورد نیاز میشه ۳۲۰۰۰ در غیر این صورت میشه ۶۴۰۰۰
فرض کنیم گیرنده موجودی داره
در نتیجه باید برای ارسال usdt از ترون لینک به آدرس دیگه ۳۲۰۰۰ انرژی داشته باشید
اگر انرژی نداشته باشید حدود ۱۳ trx باید بسوزه از موجودیتون که معادل 1.5 usdt میشه (اگر trx داشته باشید در غیر این صورت ارسال کلا انجام نمیشه)
اما اگر انرژی داشته باشید بدون سوختن trx ارسال میشه
حالا از کجا انرژی بیاریم؟
کافیه وارد سایت های فروش انرژی بشید و میزان ۳۲۰۰۰ انرژی برای یک ساعت اجاره کنید
که در این سایت ها از ۲ trx به بالا قابل اجاره هست
در نتیجه شما با ۲ trx می تونید انتقال usdt رو انجام بدید

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این آقای جاستین سان فکر کرده بازی کامپیوتریه هی انرژی تموم کردی انرژی پیدا کن!
بخاطر همین مسخره بازی در انرژی و پهنای باند , من تقریبا دو سال قبل کلا با ترون خداحافظی کردم
deadcrazy.gif

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
یک توکن ممکنه روی یک شبکه چند کانترکت آدرس متفاوت داشته باشه
مثلا توکن x روی شبکه y دارای دو کانترکت آدرس هست
صرافی a از کانترکت اول پشتیبانی میکنه و صرافی b از کانترنت دومش
در نتیجه اگر روی یک شبکه یک توکن مشخص رو از صرافی a بخرید قادر به ارسالش به صرافی b نیستید
البته که این مورد خیلی کم پیش میاد، اما باید مراقب باشید

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
عزیزم یکی از شما بپرسه شما متوجه نشی کسی خرده نمیگیره چون ادعا ندارید که بزرگترین صرافی کشورو دارین و همه جا هم بیلبورد زده باشید براش، ولی کسی که اینکارو میکنه باید چند رقم آخر کانترکتِ آدرس های خودش رو بزاره تو صفحه واریز و برداشتش که یک نوب تراکنش اشتباه انجام نده، هش مربوط به هر قرارداد هوشمند بله ثابته ولی قراردادهای بسیاری روی هر شبکه برای یک توکن ممکنه باشه، بخاطر همین بعضی صرافی ها کلا واریز و برداشت توکن هایی که تنوع قرارداد هوشمندشون زیاده رو غیرفعال میکنن از بس که اشتباه جا به جا میشه، من بارها برام پیش اومده صرافی ایرانی مینویسه USDC شبکه Polygon بعد میزنی میگه عه، ما این کانترکت رو پشتیبانی نمیکنیم ما اون توکن USDC که خود پالیگان از روی اتریوم پورت میکنه رو پشتیبانی میکنیم، حالا بهش بگو اون اصلا اسمش فرق داره اسمش USDC.e هست وقتی تو مینویسی USDC خالی یعنی دقیقا همون توکن رسمی که خود Circle داره روی پالیگان صادر میکنه و هزار جنگ و دعوای بعدش، حالا آوالانچ هم همینطور، بله توکن رسمی یکی هست یه کانترکتم داره اما تتر های بریج شده از روی اتریوم هم روش داریم که مخصوصا چون تو ایران کم استفاده میشه میبینی خودشون هم اصلا نمیدونن اشتباهی لیست کردن یا نیاز به بروز رسانی داره، حالا تاجب من و ارسالش اینجا واسه این بود که یارو اصلا نمیدونست کانترکت چی هست و فکر کرد اسرار مَگویِ شرکت رو دارم ازش میپرسم

قربان من وقت نکرده بودم برای این پستتون از شما تشکر کنم، یکی از بهترین پست هایی بود که توی این تاپیک دیدم مخصوصا برای آشنایی با اکوسیستم مزخرف ترون که صرافی های ایرانی روش بسته شدن و منم از سر اجبارِ کار با صرافی ایرانی مجبور شدم موقتی برم سمتش برای پاره ای از تراکنش ها، فقط چندتا نکته که باعث شده بود توضیحات شما جنبه تئوریک داشته باشه نه پرکتیکال:

- صرافی های ایرانی برای تسویه پول رو از آدرسی که بهت میدن برداشت میکنن و شما همواره مجبوری ۶۴K انرژی مصرف کنی که 0.5$ عدد کمی نیست بازم!
- تازه برای اینکه واسه هر 64K بتونی 0.5$ پرداخت کنی باید کلی اوردر زیر و رو کنی یا ثبت سفارش کنی ببینی کی با قیمت و نرخ سانِ! مدنظر بهت اجاره میده واگرنه بخوای فوری اجازه کنی با قیمت گزافی بهت میندازن
- اون قیمتی که شما برای 32K فرمایش کردی 1.9 TRX منظورت به سایت tronsave بود که تبلیغش دروغه و وقتی آدرس رو میزنی قیمت بالاتر بهت میده احتمالا بر اساس سفارشات موجود، به ترون لینک هم کانکت نمیشه و توی ترون لینک ارور اکسترنال میگیره و عملا کار نمیکنه سایتش، سایت های دیگه هم قیمت پایه شون با این یکسانه ولی عملا به این قیمت بهت اجاره نمیدن و تو پاچه کنیه

همون بایننس که ۱ دلار ثابت میگیره بی دردسر تر و شاید به صرفه تره! این آقای جاستین سان فکر کرده بازی کامپیوتریه هی انرژی تموم کردی انرژی پیدا کن!
شما دنبال ارزونترین راه بودید من از طریق ترون لینک ارزونترینش رو معرفی کردم
صرافی (چه داخلی و چه خارجی) یه عدد ثابت میگیره
مورد اولتون درسته، اکثر صرافی ها کامل برداشت میکنن در نتیجه در اکثر موارد 64 نیازه
اما دیدم بعضی از صرافی های عمدا 0.0001 تتر میذارن بمونه که انرژی کمتری نیاز باشه
مورد دوم و سوم هم با توجه به حجم پایین اگر روی 60 sun خرید بزنید در کمتر از ۱۰ ثانیه پر میشه
من با tronsave کار نکردم
با tronenergy خرید میزنم و همیشه هم خوب بوده
نکته آخر اینکه موضوع انرژی پیچیده و البته پول ساز هست و روش خیلی خوبی برای ایجاد انگیزه و stake کردن trx در شبکه ترونه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
یک توکن ممکنه روی یک شبکه چند کانترکت آدرس متفاوت داشته باشه
مثلا توکن x روی شبکه y دارای دو کانترکت آدرس هست
صرافی a از کانترکت اول پشتیبانی میکنه و صرافی b از کانترنت دومش
در نتیجه اگر روی یک شبکه یک توکن مشخص رو از صرافی a بخرید قادر به ارسالش به صرافی b نیستید
البته که این مورد خیلی کم پیش میاد، اما باید مراقب باشید
خوب وقتی جفت کانترکت ها برای یک شبکه هستش نباید مشکلی پیش بیاد که . اینجوری که شما میگید باشه که خیلی ها تو دردسر میوفتن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
الان MEXC با آی پی ترکیه لاگین کردم , پیغام احراز هویت اومد ولی فعلا محدودیتی در قسمت واریز رو برداشت نمایش داده نمیشه !

البته من هم موجودی ندارم تا چک کنم دقیقا محدودیتی اعمال شده یا نه ولی در ظاهر در قسمت واریز و برداشت فعلا چیزی دیده نمیشه

Screenshot 2024-04-11 114626.png

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
خوب وقتی جفت کانترکت ها برای یک شبکه هستش نباید مشکلی پیش بیاد که . اینجوری که شما میگید باشه که خیلی ها تو دردسر میوفتن
هر توکن کانترکت آدرس اختصاصی خودش رو داره
جفت کانترکت ها روی یک شبکه هستن اما آدرس متفاوتی دارن
رسما و قانونا دوتا توکن متفاوت هستن که اسم مشابه دارن

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
به نظرتون از همین تاریخ به مدت 8 روز دیگه بیت کوین از قیمت امروز بالاتره یا پایینتر؟
قیمت الان 70192 بایننس.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظرتون از همین تاریخ به مدت 8 روز دیگه بیت کوین از قیمت امروز بالاتره یا پایینتر؟
قیمت الان 70192 بایننس.

واقعا پیش بینی دقیق و 100%ی در بازار سرمایه وجود نداره، حتی بزرگان این صنعت هم نمیتونن به طور قطع بازار رو پیش بینی کنند.

جواب دادن به سوال شما هم یکم جرات میخواهد :D

به نظر من باید برای هر سناریویی در کوتاه مدت آماده باشیم( کندل ماهانه ی قرمز در این ماه یا ماه آینده ) اما برای بلندمدت بازار رو + پیش بینی میکنم، مخصوصا بعد از هاوینگ.

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من میگم یه رشد شارپ حوالی هاوینگ میکنه تا زیر ۸۰ شایدم یکم بالای ۸۰ رو ببینه، بعد اصلاح میکنه و همه طماعان و منتظران رو نقره داغ میکنه 😀

Disclaimer:‌ این یک توصیه سرمایه گذاری نیست و اینجانب هیچ مسولیتی رو نمیپذیرم، همواره خودتون تحقیق کنید 🤣

قیمت الان 70192 بایننس.

توجه: من هم اوایل از همین ترون انرژی میخریدم ولی این سایت کلاه برداریه و من مستندانشو طی پست های آتی ارسال میکنم، یعنی یه جوری برات میچینه که گاهی به همه وعده های سفارشش عمل نمیکنه و راحت سر کسی که تجربه نداره کلاه میزاره، سایت چشم بادومیه feee.io بسیار معتبر تر و دقیق تر عمل میکنه

شما دنبال ارزونترین راه بودید من از طریق ترون لینک ارزونترینش رو معرفی کردم
صرافی (چه داخلی و چه خارجی) یه عدد ثابت میگیره
مورد اولتون درسته، اکثر صرافی ها کامل برداشت میکنن در نتیجه در اکثر موارد 64 نیازه
اما دیدم بعضی از صرافی های عمدا 0.0001 تتر میذارن بمونه که انرژی کمتری نیاز باشه
مورد دوم و سوم هم با توجه به حجم پایین اگر روی 60 sun خرید بزنید در کمتر از ۱۰ ثانیه پر میشه
من با tronsave کار نکردم
با tronenergy خرید میزنم و همیشه هم خوب بوده
نکته آخر اینکه موضوع انرژی پیچیده و البته پول ساز هست و روش خیلی خوبی برای ایجاد انگیزه و stake کردن trx در شبکه ترونه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
قیمت الان 70192 بایننس.
فعلا که دامپ شدن !
hate-bit3.gif

متهم ردیف اول :
Screenshot 2024-04-12 224427.png

البته ریزش در طلا هم بوده

Last edited:

Reza Shekarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
با تشکر از دوستانی که امشب ترقه در کردن و احتمالا آخرین فرصت خوب خرید رو مهیا کردن 😁

Screen-Shot-2024-04-13-at-12-28-22-AM.png

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
با تشکر از دوستانی که امشب ترقه در کردن و احتمالا آخرین فرصت خوب خرید رو مهیا کردن 😁

Screen-Shot-2024-04-13-at-12-28-22-AM.png
چاقوی در حال افتادن رو نگیر فعلا. فکر کنم کانال 50 کا قابل رویت باشه با این قضایا.
من یه چی گفتم. قصدی نداشتم ولی خودم نظرم این بود که میریزه دوروبر هالوینگ.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
معلوم نیست این چه خوابی برای ایرانی ها دیده !
opasnie210.gif

احتمالا ریشه ایرانی داره چون نوشته با کارت ملی هوشمند احراز هویت انجام میده !

بالا