mehrdadb3
Registered User
- نوشتهها
- 2,667
- لایکها
- 2,238
این blast رو چجوری میشه واردش شد؟
کوین چی پیشنهاد میدی؟
این blast رو چجوری میشه واردش شد؟
blast رو کسایی که ایردراپ میزدن توش وارد شدناین blast رو چجوری میشه واردش شد؟
کوین چی پیشنهاد میدی؟
به غیر از BNB و سولانا که تقریبا نزدیک ATH قبلی هستند و یک مورد بیت کوین کش که تقریبا به نصف ATH قبلی رسیده , اکثر کوینها درست حسابی هنوز 70% زیر ATH قبلی هستندکوین چی پیشنهاد میدی؟
والا این blast رو رفتم حدود 1 ماه پیش که میگفت باید اتریوم دپوزیت کنی . اونوقت فی ترنسفرش 100 دلار میشدش منم بیخیال شدم . امروزم تسن کردم بازم بالای 100 دلار میشدش .blast رو کسایی که ایردراپ میزدن توش وارد شدن
اتریوم دپوزیت میکردی بهت گردونه میداد و مدیرش هم مسؤل یکی از این سایتای فروش nft بود
من دو ۳ ماه قبل slim
pendle
goldfinch خریدم
سود خوبی داده
الانم روی sei
sui
cake
icp
matic
uni
aptos
اینا هستم
رو کوین متفرقه نمیرم
یه کوین به نام token هم خریدم شدیدا ریسکی هستش
صرافی mexc چطوریاست؟مثل کوینکس اوکی هست؟
با قند شکن مشکلی نداره؟احراز هویت میخواد؟
ایرانی ها از صرافی Mexc هم رانده شدن
ارسال ایمیل اجباری شدن احراز هویت از طرف صرافی Mexc برای کاربران این صرافی
از روز گذشته صرافی Mexc شروع به ارسال ایمیل به منظور الزامی شدن احراز هویت نموده است.و به کاربرانی که نتوانند فرآیند احراز هویت را انجام دهند تا 30 ژوئن (10 تیرماه) اجازه برداشت داده شده است.
لازم به ذکر است که کاربران ایرانی در این صرافی نمیتوانند احراز هویت کنند
الان تو MEXC با آی پی ترکیه لاگین کردم ولی پیغامی مبنی احراز هویت اجباری نگرفتم , احتمال داره مربوط به آی پی کشور خاصی باشهتو خبرهای امروز خوندم، تجربه ای نداشتم:
دیروز از لجر یه تست برای انتقال زدم که چک کنم فی چقدر هست , انتقال استاندارد رو 2.5$ و انتقال سریع رو 3.5$ زد.پس چی میگفتن اپدیت جدید اتریوم فی تراکنش ها رو کم میکنه
احتمالا از شبکه اصلی اتریوم میخواستید انتقال بدید ، من اتریوم روی شبکه BSC با بریج Rhino فرستادم فیش حدودا 1 دلار شد. آپدیت آخری که اتریوم منتشر کرد تاثیر اصلیش برای شبکه های لایه 2 بود که فی رو خیلی کم کردهوالا این blast رو رفتم حدود 1 ماه پیش که میگفت باید اتریوم دپوزیت کنی . اونوقت فی ترنسفرش 100 دلار میشدش منم بیخیال شدم . امروزم تسن کردم بازم بالای 100 دلار میشدش .
پس چی میگفتن اپدیت جدید اتریوم فی تراکنش ها رو کم میکنه
اون 3 تا اولی رو اتریوم هستش؟
دیدم 3 تا اولی رو چه قیمت خوبی داشتن حاج جواد از این کوین ها به ما هم معرفی کن
تو سایت blast اینکارو کردید . چون اونجا دیدم فقط اتر رو از شبکه اصلی میخوادشاحتمالا از شبکه اصلی اتریوم میخواستید انتقال بدید ، من اتریوم روی شبکه BSC با بریج Rhino فرستادم فیش حدودا 1 دلار شد. آپدیت آخری که اتریوم منتشر کرد تاثیر اصلیش برای شبکه های لایه 2 بود که فی رو خیلی کم کرده
از خود سایت اصلی نبود (بریجی که توی سایتش هست فقط شبکه اصلی اتریوم رو پشتیبانی میکنه) از سایت Rhino.fi به بلاست انتقال دادم و تفاوتیم نداشت چه سایت اصلی و چه بریج هایی که پشتیبانی میکردن. به نسبت نگه داری اتر و فعالیت روی اکو سیستمش امتیاز میده، ایدراپش ماه آیندست منتها نمیدونم الان برای ورود مناسب هست یا خیر چون اکثر دپ ها امتیازاتشون رو توزیع کردنتو سایت blast اینکارو کردید . چون اونجا دیدم فقط اتر رو از شبکه اصلی میخوادش
زمان ارسال تتر بستگی داره به چه ادرسی ارسال می کنید و چقدر انرژی باید مصرف بشهبرادران و خواهران، کسی روی «ترون لینک» موجودی تتر داره چک کنه ببینه چندتا ترون فی میگیره؟ بایننس و اوکی اکس ۱ دلار ثابت میگیرن میگفتم چه خبره اگه اونجا کمتر نباشه که دیگه الفاتحه، ارزون ترین روش انتقال تتر روی ترونی که انجام دادین چی بود؟ متمرکز یا غیر متمرکز نداره
Welcome to the tron, a low fee network
صرافی ها برای تتر همشون بدون استثنا حداقل 1$ کارمزد میگیرن , مهم هم نیست چه شبکه ای باشه , البته غیر از تتر روی اتریومبرادران و خواهران، کسی روی «ترون لینک» موجودی تتر داره چک کنه ببینه چندتا ترون فی میگیره؟ بایننس و اوکی اکس ۱ دلار ثابت میگیرن میگفتم چه خبره اگه اونجا کمتر نباشه که دیگه الفاتحه، ارزون ترین روش انتقال تتر روی ترونی که انجام دادین چی بود؟ متمرکز یا غیر متمرکز نداره
Welcome to the tron, a low fee network
زمان ارسال تتر بستگی داره به چه ادرسی ارسال می کنید و چقدر انرژی باید مصرف بشه
اما کمترین مقدار شما می تونید ۲ trx معادل 0.24 usdt هزینه ارسال بدید
صرافی ها برای تتر همشون بدون استثنا حداقل 1$ کارمزد میگیرن , مهم هم نیست چه شبکه ای باشه , البته غیر از تتر روی اتریوم
من خیلی وقت هست با ترون کار نمیکنم ولی آخرین بار که بول مارکت قبلی بود از لجر به صرافی انتقال دادم تقریبا 0.4$ بود
کوینکس 2.4 دلار می گیره
یه توضیح کامل میدمAdjustment داره یعنی ترون لینک که دو تا ترون بدیم خودمون؟ تایید میشه اصلا؟ 0.24 هم کم نیستش در کل! اگه داری یه اسکرین شات بفرست ببینم چطوریه چون تا واریز نکنی نشون نمیده گزینه هاشو واریزم بکنی یهو تا تو پاچت نکنه نمیزاره برداشت کنی
داداش اینطوری هم نیست، مشکل ترونه
مشاهده پیوست 1330057
کوینکس به گور باباش خندیده
رفیق منم یه مدت درگیر این کارمزد بودم ولی کلا به این نتیجه رسیدم الان هر جور بخوای پایین بالا کنی رو خیلی شبکه ها حداقل 0.5$ تا 1$ رو برای کارمزد پیاده میشیمداداش اینطوری هم نیست، مشکل ترونه
دوستان مسئلتون , هر روز تو اخبار میخونیم که فلان کمپانی چندصد میلیون و حتی چند میلیارد دلار بیتکوین خریده یا فروخته,
حالا سوال اینجاست که این کمپانی ها از کجا خرید میزنن که تاثیری در قیمت بازار نداره ؟!!