امروز خبرش اومد که کلا kyc ایرانی تعطیل شد و ایران تحریم شد. نمیتوانید دیگه.معلوم نیست این چه خوابی برای ایرانی ها دیده !
احتمالا ریشه ایرانی داره چون نوشته با کارت ملی هوشمند احراز هویت انجام میده !
BingX exchange openly supports Iranian users, defying sanctions
BingX exchange allows Iranian users to bypass sanctions, offering direct swaps of Iranian rial to crypto assets. Learn how BingX defies OFAC rules and sanctions regulationscointelegraph.com
امکان برداشت بدون احراز هویت هنوز هست؟امروز خبرش اومد که کلا kyc ایرانی تعطیل شد و ایران تحریم شد. نمیتوانید دیگه.
در ادامه نظرمو در مورد بیت کوین در کوتاه مدت میگم .به نظرم کار خود صرافی های ایرانیه البته این نظریه هست!
احتمال ریزش خیلی بیشتر از رشد هست. پوزیشن هاتون رو طوری تنظیم کنید که تا 45k هم ریخت لیکویید نشید.
دقیقا یکی دو روز بعد از اینکه گفت با ایرانی ها مشکلی نداره , احراز هویت ایرانی ها رو بست و آی پی ایران هم مسدود کرده !امروز خبرش اومد که کلا kyc ایرانی تعطیل شد و ایران تحریم شد. نمیتوانید دیگه.
در ادامه نظرمو در مورد بیت کوین در کوتاه مدت میگم .به نظرم کار خود صرافی های ایرانیه البته این نظریه هست!
احتمال ریزش خیلی بیشتر از رشد هست. پوزیشن هاتون رو طوری تنظیم کنید که تا 45k هم ریخت لیکویید نشید.
فعلا بدون احراز هویت مشه فعالیت کرد فقط طبق اطلاعیه ای که داده از آی پی های زیر نباید استفاده کنیدامکان برداشت بدون احراز هویت هنوز هست؟
من شنیدم تا 11 اردیبهشت وقت دارید.امکان برداشت بدون احراز هویت هنوز هست؟
راهزنی به سبک کریپتو !
شبکه ای که کارمزدش در 90% مواقع بین 1 تا 2 سنت هست رو 40 سنت کارمزد برداشت زده !
مشاهده پیوست 1330282
کسی راهکاری برای خرید آنی کریپتو داره ؟ هرجا میخوای خرید بزنی , برای برداشت این داستان 72 ساعت بلوکه هست ,
برای خرید ارز دیجیتال جایی که احراز هویت ویدیویی و پستی نخواد میشناسید؟
ایرانیکارت قبلا با عکس و تلفن ثابت احراز کردم جدیدا میبینم زده تایید پستی و ویدیویی میخواد
ایرانیکارت حساب دارم که اصلا سفارشات آنی نیست و دستی سفارشات رو انجام میدن !تا اونجا که میدونم فقط سفارش اول رو 72 ساعت هولد میکنن ولی از سفارشات بعد انی انجام میشه (برای یکی از سایتها که من استفاده کردم اینجوری گفتن)
اکثرا ربط به صرافی ندارهراهزنی صرافی ها به سبک کریپتو قسمت دوم
کارمزد برداشت کوینکس 353$ !!
مشاهده پیوست 1330303
کارمزد انتقال از لجر 21$ و 48$ !!
مشاهده پیوست 1330304
مشاهده پیوست 1330305
به نظر من باید برای هر سناریویی در کوتاه مدت آماده باشیم( کندل ماهانه ی قرمز در این ماه یا ماه آینده ) اما برای بلندمدت بازار رو + پیش بینی میکنم، مخصوصا بعد از هاوینگ.