• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بیتکوین در حال کارکت رو به پایین هستش و 10 درصد از ارزش بازاری که در اختیار داشته رفته روی altcoin ها
پس التکوین های درست و حسابی پامپ میشن

خود بیتکوین هم به نظرم میخواد لبخند بزنه

احتمالا ورودش به محدوده 12K هم هست

اگه اهل ریسک هستید بخرید ، چون این ممکنه ارامش قبل طوفان باشه ، کله گنده ها همیشه قبل از یه حادثه خیلی مهم قیمت بازار رو میشکنن تا بتونن دوباره ارزونتر بخرن یه محصول رو

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
قانون بازار ارز همین ریزش و رویشه پس ترس به دلتون راه ندید و همه سرمایتونو روی یک ارز نزارید

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
هر سربالایی حتما سرپایینی داره.
و
هر سرپایینی حتما سربالایی داره.
حالا اگر سربالایی شدید باشه قطعیتش برای پایین اومدن اگر شدید نباشه ولی به آرامی میتونه باشه.
افراد مبتدی هم میتونن همین الان بیتشون رو بفروشن که ضرر نکن بیشتر.
اگر این حباب نبود پس حباب چیه؟
هدف از مطلب فقط راهنمایی بود و میتونه واقعیتم نداشته باشه.

مرسی که نظرتون رو به اشتراک گذاشتید ،بیشتر منظور من در مورد با قطعیت پیش بینی کردن بود وگرنه من خودمم نظرمو در مورد بیتکوین تو پست های بالا گفتم و اینکه به نظر شخصی خودم نهایت تا اواسط ژانویه قیمت رو به بالا خواد بود و بعدش تقریبا یکسالی بازار میره تو دوره رکود و استراحت و...
و مورد حباب بیتکوین از سال 2013 دارن میگن بیتکوین حباب هستش:) به دلیل پیچیدگی های خاص بیتکوین نمیشه در مورد حباب بودن اون نظر داد بهتون پیشنهاد میکنم این مقاله رو بخونید اولین بار بود تو رسانه های ایرانی یه تحلیل منطقی از بیتکوین دیدم راستش بقیه چیزهایی که در مورد بیتکوین تو رسانه های ایران دیدم بچه گانه و خنده دار بود.
http://donya-e-eqtesad.com/بخش-بورس-6/3324532-بیت-کوین-حباب-دارد

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
اخه ما الان هم بخوایم بخریم این صرافی های فرصت طلب ایرانی نه در مواقع قیمت صعودی نه نزولی فروش دارن.پس برای ماها این قاونون متاسفانه فایده نداره!

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
@pool استاد نظرت چیه در مورد مارکت ؟ تا اخر سال میلادی

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
کوین ها را خدا زنده کرد . امروز تو این تاپیک یه بار مرده بودن :general710:
زنده شدن که هیچ . نسبت به دیروز هم مثبت شدن

#جوگیر نشویم

paymentstate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
خیر مثبت :
جهت اطلاع دوستان بورس بلغارستان که معاملاتش چند روز قبل در بیت کوین بسته شده بود از دوشنبه مجدد از سر گیری میشود

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
کوین ها را خدا زنده کرد . امروز تو این تاپیک یه بار مرده بودن :general710:
زنده شدن که هیچ . نسبت به دیروز هم مثبت شدن

#جوگیر نشویم
اره خوشبختانه بالاخره ب حالت اولش و بهتر از قبل بازگشت

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
دوستان اینی که از بیت کوین برای خرید استفاده شه خیلی احمقانه و غلط هست.مثل اینی که بری بقالی با شمش طلا بخوای شیر بخری! بیت کوین طلای بازار دیجیتال هست و مردم هم به چشم سرمایه گذاری بهش نگاه می کنن نه خرید انلاین.کوین هایی مثل تتر که ارزش ثابت یک دلار رو دارن و... برای این کارها در نظر گرفته شدن.
تتر که اوضاعش خیلی ناجوره! اولا که خیلی مشکوک میزنه. دوما قیمتش اصلا گارانتی نمیشه که همیشه 1 دلار بمونه. و اون شرکتی که پخشش میکنه اصلا گارانتی نمیکنه که همیشه بیتونی به پول تبدیلش کنی.
به این کوینها میگن centralized و به این معنیه که اگه اون شرکتی که داره اینو تولید میکنه پس فردا یه چیزی بشه، قیمت تتر میره رو صفر! پارسال رو فراموش کردی که bitfinex هم شد قیمت تتر 10٪ افتاد؟ (همون شرکتی که پشت تتره پشت bfx هم هست)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
@pool نظرت چیه در مورد مارکت ؟ تا اخر سال میلادی

روی بیت کوین با این اوضاع فقط باید قمار کرد 2 جهت داره یا میاد زیر 8000 دلار یا 25000 دلار تا آخر سال رد میکنه من چیزی که دارم نگه میدارم ولی خرید جدید ندارم.
آلت کوینها بیت کوین روشون تاثیر داره ولی آلت کوینهایی که تیم خوب و اسم در کردن رشدشون متوقف نمیشه برای همین فروشی ندارم تا ماه 4 ارم 2018 اون زمان میرم برای فروش میلیاردی :general406:

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
روی بیت کوین با این اوضاع فقط باید قمار کرد 2 جهت داره یا میاد زیر 8000 دلار یا 25000 دلار تا آخر سال رد میکنه من چیزی که دارم نگه میدارم ولی خرید جدید ندارم.
آلت کوینها بیت کوین روشون تاثیر داره ولی آلت کوینهایی که تیم خوب و اسم در کردن رشدشون متوقف نمیشه برای همین فروشی ندارم تا ماه 4 ارم 2018 اون زمان میرم برای فروش میلیاردی :general406:
دیر نیس ؟!
میشه هر کس هم تحلیل یا نظرشو بگه که چطور رکود رو پیشبینی میکنه ؟ (من خودم پازل چینی کردم برای خودم ما خوب تاریخ دقیق کی هست یکم گنگه :) مثلا یکی از قطعات پازل من یه خبری که خوندم چندین وقت پیش راجب پیشبینی کهکشانی راجب کریپتو! ) شما هم نظرتون رو بیگید با دلیل یا دلایل ممنونم
@javadth
@shahrokh222
@pooya87
@pool
@ali market

Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
دیر نیس ؟!
میشه هر کس هم تحلیل یا نظرشو بگه که چطور رکود رو پیشبینی میکنه ؟ (من خودم پازل چینی کردم برای خودم ما خوب تاریخ دقیق کی هست یکم گنگه :) مثلا یکی از قطعات پازل من یه خبری که خوندم چندین وقت پیش راجب پیشبینی کهکشانی راجب کریپتو! ) شما هم نظرتون رو بیگید با دلیل یا دلایل ممنونم
@javadth
@shahrokh222
@pooya87
@pool
@ali market
من که توقع داشتم قیمت بره روی 10هزار و دامپ اصلی تا 9هزار باشه. ولی تا 12هزار بیشتر نرفت و اینطور که معلومه 14هزار کف قیمت فعلیه.
اگه تا پایان این هفته قیمت بالای 14هزار بمونه، من انتظار دارم قیمت بره روی 20هزار طی 1 ماه آینده (آخر ژانویه). هنوز از تاثیر این Futures مارکت‌ها مطمئن نیستم برای همین میگم تا آخر هفته.

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
تتر که اوضاعش خیلی ناجوره! اولا که خیلی مشکوک میزنه. دوما قیمتش اصلا گارانتی نمیشه که همیشه 1 دلار بمونه. و اون شرکتی که پخشش میکنه اصلا گارانتی نمیکنه که همیشه بیتونی به پول تبدیلش کنی.
به این کوینها میگن centralized و به این معنیه که اگه اون شرکتی که داره اینو تولید میکنه پس فردا یه چیزی بشه، قیمت تتر میره رو صفر! پارسال رو فراموش کردی که bitfinex هم شد قیمت تتر 10٪ افتاد؟ (همون شرکتی که پشت تتره پشت bfx هم هست)
تتر مثال بود بحث اصلی خرید فروش با بیت کوین بود در عین حالی که من در کوتاه مدت این عقیده رو دارم که بیت کوین برای خرید و فروش استفاده نخواهد شد ولی در بلند مدت که بین 5 تا 10 یا کمی بیشتر که بیت کوین همه گیر شد(بر فرض اینکه مشکلی براش پیش نیاد) و قیمت ها ثابت شد و به عنوان یک ارز و واحد پول باهاش برخورد شد اون موقع خرید و فروش خونه و ماشین و...رو با بیت کوین شاهد خواهیم بود.گر چه که دنیا در طی دهه های اینده چالش های زیادی پیش روش هست که اونها هم 100 در این وضعیت تاثیر گذارند.

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
نظرتون راجبه استخراج بیت کوین با دستگاه هایه ماینر چیه؟با دستگاه ماینری مثله این
antminer s9

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دیر نیس ؟!
@javadth
@shahrokh222
@pooya87
@pool
@ali market

اگر قرار باشه بیتکوین به بورس وارد بشه یه سری مسائل پیش میاد

من اگر بیتکوین های زیادی داشته باشم سعی میکنم که قبل از عرضه به بورس اون رو به بالاترین قیمت برسونم یا اینکه بارم بیتکوین بخرم

سهامدارای اصلی بیتکوین با توجه به سرمایه ای که دارن بازم تشنه بیتکوین هستن اونا میخوان بالای 70 درصد سهم بیتکوین دستشون باشه

اما بعد از عرضه به بازار اگر کاربرا و شرکت های دیگه که کارشون سرمایه گذاری هستش بیان وسط قیمت بیتکون تغییر میکنه و نوار صعود یا سقوطش ملایم تر خواهد شد

adad8xc.JPG

بالا