• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
شبکه لایتنینگ بیت کوین به زودی قراره راه بیوفته، اگه این اتفاق بیوفته و درست کار کنه همه آلت کوین ها تعطیل میشن;)

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان یه کوین هست به اسم byteball قیمتش قبلا تا 950$ بالا رفته الان قیمتش 158$ هست تعداد کل کوین هاش هم یک میلیون خواهد بود.
airdrop داره.
در هر airdrop هم به ازای هر gbyte یک دهم gbyte میگیرید البته تا زمانی که به یک میلیون کوین برسه.
من خیلی بهش امیدوارم.
یه نگاهی بهش بندازید و روش تحقیق کنید.
توی changelly bittrex cryptopia هم هست.

https://coinmarketcap.com/currencies/byteball/

https://byteball.org/
دوستان الان شده 341$

• Like
Reactions: 2hm

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
فک کنم دوباره میخواد رکورد بزنه# Etc اتریوم کلاسیک الان قیمتش بین 29-30 دلار شده حواستون بهش باشه ،قبلا هم کامل در مورد فانداش توضیح دادم به نظرم اگه بیتکوین آروم بگیره خوب رشدی در پیش داره.
با مسئولیت خودتون میتونید بررسی کنید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اندونزی نقل و انتقال ارزهای دیجیتال را توسط شرکت‌های فناوری مالی ممنوع کرد

بانک مرکزی اندونزی شرکت‌های فناوری مالی را از استفاده ارزهای دیجیتال در این قبیل شرکت ها منع کرد، قانونی که از ابتدای ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ اجرایی می شود

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حالا که بیت کوین گرون شده توجه همه بهش جلب شده حتی کسی که از پولهای دیجیتال سر در نمیاره.

یک کارشناس پولی و بانکی، با تاکید بر اهمیت تدوین و تصویب قوانین مرتبط با پول‌های رمزی، گفت: باید هر چه زودتر کمیته ویژه ای برای ایجاد پول رمزی خاص کشورمان تشکیل شود. تعریفی که برای پول های رایج به کار می بریم، امروزه تا حد زیادی برای پول های رمزی منطبق است.

یه پول درست کنن اسمشو بزارن چیزی مثل دریک. همه جا درست کردن چرا ما نکنیم؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
اینطوری فایده نداره و کارمون نمیشه،موقع فروش کریپتو به صراف ایرانی مشکل نیست و راحت میشه تومن ولی وای به روزی که میخوای تومن رو بکنی دلار پرفکت یا کریپتو یعنی جدای کارمزد زیاد هم قحطی پرفکت میاد هم قحطی بیت کوین.
زمان حکم همه چیز رو داره تو این بازار .

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
کریپتوپیا برای برداشت بیت کوین 0.002 بیت کوین کارمزد میگیره.فرقی هم نمیکنه مقدارش چقدر باشه.

0.002*15440=30.88$ wtf?!!
اونا یه مقدار هم برای خودشون برمیدارن
الان تو الکتروم کمتر از 0.00045 راه نداره حدود 7 دلار

قیمت ، خارج از شبکه تعیین بشه همین میشه
200 ساتوشی به ازای هر بایت برای جناب ساتوشی 2 زار بوده
تو خواب هم نمی دیده این قیمت و volume بشه وگرنه یه کاریش میکرد :rolleyes:
تا نوک دماغشو دیده فقط
احتمالا بیت کوین های خودشم هم به 10 دلار که رسیده فروخته :D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
چند وقت به پی تی سر نزدم این تاپیک هم مثل قیمت بیت کوین رسیده آسمون :general703:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
فعلا ک بیتکوین اروم اروم داره باد خالی میکنه تا کجا معلوم نیست حالا نقشش چیه ولی کلا دیگه به نظرم من دیگه کافیه هر چی ملت امثال سود کردن از کریپتو کارنسی احتمالا تا چند ماه دیگه باد همه اینا در میره البته اگر قرار باشه تاریخ باز تکرار بشه عین قبل
یادمه چند سال پیش تو انجمن پولفا که الان دیگه وجود نداره برو بچز زیادی سود کردن حسابی و بعد یهو صرافی بزرگ مینتاپال تخته شد یه ضرر حسابی اونجا کردن و پشتش همه کوینها کشید حسابی پایین بیتکوین از بالای 1000 دلار برگشت رو 230 دلار حدودا و لایتکوین از بالای 60 دلار برگشت به 1 الی 2 دلار و دارک کوین همچنین که خیلی طرفدار داشت که الان بهش میگن دش که بالای 700 دلاره الان .
و تهمونده حامیان کوینها همه با کمال ناامید و با ضررهای تپل دار فانی را از این کار وداع گفتند و حدود 2.5 سال سکوت مطلق بازارو فرا گرفت که باز امسال بازار اتش بارون شد و سودهای هنگفت سرازیر شد ب طرف کاربلدها .
اگر باز قرار بشه تاریخ تکرار بشه تقریبا تا یکی دو ماه دیگه .بیتکوین باید بیاد 4 هزار دلار و اتریوم 30 دلار و لایتکوین 3 دلار و به تا اخر .پس باید از این تاریخ محتاطتر بشید حداقل تو این 4-5 ماه دیگه .
البته بازار اصلا معلوم نیست چیکار داره میکنه این فقط تکرار تاریخ بود ممکنه هم تاریخ تکرار نشه. امیدوارم ک نشه
در کل من بالای یه بیتکوین دارم که تا نابودی بیتکوین نخواهم فروخت و شاید تا یه میلیارد شدن بیتکوین مهم نیست برام

Last edited:

dss

Registered User
لایک‌ها
198
بیت کوین تا 8 یا 10 هزار سقوط داره و بعد 30 هزار میره.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
چند وقت به پی تی سر نزدم این تاپیک هم مثل قیمت بیت کوین رسیده آسمون :general703:
لایت کوین هایی که شندرغاز خریده بودین امروز میوه داده اومدین بچینین ؟ :general703:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
لایت کوین هایی که شندرغاز خریده بودین امروز میوه داده اومدین بچینین ؟ :general703:
اونا رو که شونصد بار فروختم و دوباره خریدم و ...
آخرش هم bittrex ایرانو بن کرد 23 تا رفت هوا :general711:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
دیگه ساپورت نکردن استیم از بیت کوین خبر خیلی بدیه.من خودم چند تا بازی با بیت کوین ازشون خریده بودم.اخرش کارمزد بالا و کندی شبکه بد طور کار دستشون داد.

بالا