فعلا ک بیتکوین اروم اروم داره باد خالی میکنه تا کجا معلوم نیست حالا نقشش چیه ولی کلا دیگه به نظرم من دیگه کافیه هر چی ملت امثال سود کردن از کریپتو کارنسی احتمالا تا چند ماه دیگه باد همه اینا در میره البته اگر قرار باشه تاریخ باز تکرار بشه عین قبل
یادمه چند سال پیش تو انجمن پولفا که الان دیگه وجود نداره برو بچز زیادی سود کردن حسابی و بعد یهو صرافی بزرگ مینتاپال تخته شد یه ضرر حسابی اونجا کردن و پشتش همه کوینها کشید حسابی پایین بیتکوین از بالای 1000 دلار برگشت رو 230 دلار حدودا و لایتکوین از بالای 60 دلار برگشت به 1 الی 2 دلار و دارک کوین همچنین که خیلی طرفدار داشت که الان بهش میگن دش که بالای 700 دلاره الان .
و تهمونده حامیان کوینها همه با کمال ناامید و با ضررهای تپل دار فانی را از این کار وداع گفتند و حدود 2.5 سال سکوت مطلق بازارو فرا گرفت که باز امسال بازار اتش بارون شد و سودهای هنگفت سرازیر شد ب طرف کاربلدها .
اگر باز قرار بشه تاریخ تکرار بشه تقریبا تا یکی دو ماه دیگه .بیتکوین باید بیاد 4 هزار دلار و اتریوم 30 دلار و لایتکوین 3 دلار و به تا اخر .پس باید از این تاریخ محتاطتر بشید حداقل تو این 4-5 ماه دیگه .
البته بازار اصلا معلوم نیست چیکار داره میکنه این فقط تکرار تاریخ بود ممکنه هم تاریخ تکرار نشه. امیدوارم ک نشه
در کل من بالای یه بیتکوین دارم که تا نابودی بیتکوین نخواهم فروخت و شاید تا یه میلیارد شدن بیتکوین مهم نیست برام