paymentstate
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 53
- لایکها
- 31
سلام
احتمالا تا پایان 2017 به 20 هزار هم خواهد رسید
احتمالا تا پایان 2017 به 20 هزار هم خواهد رسید
سلام
دوستان میشه سایت هایی برای خرید آلتکوین ها مثل iota و بقیه معرفی کنید
کیف پول هم بگید براشون لطفا
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://github.com/Jaxx-io/Jaxx/issues/6jaxx شاید امن باشه ولی اپن سورس نیست
خبرشو که گذاشتیم تو تاپیک / دلیل اصلیش اضافه شدن به بازار بورس و کالا آمریکا CME و Cboe شیکاگو و همینطور در آینده به Nasdaqالبته خبر مال ۲روز پیش هستش و علل افزایش قیمت بیتکوین واقعا نامشخصه. (بچه های فاندا کار به ما هم بگید چه خبره)
اصلا نفهمیدیم چجوری از 9k شد 18k الان هم که بالای ۱۵ هستش.
نمودار بازار رو نگاه کنید هیچکدوم عادی نیست ظاهرا همه دیوانه شدند
مشاهده پیوست 1046230
مال من همچنان منتقل نمیشهسلام
همین چند دقیقه پیش یه انتقال 12 دلاری برام زدن یکی از دوستان
5 ثانیه ای نشست رو حسابم
ظاهرا درست شده
مال من همچنان منتقل نمیشه
دیروز ۳بار و امروز هم ۲بار از مای اتر انتقال زدم نشد
دیگه واقعا میترسم یکبار دیگه این کار رو کنم و از بالانس کم بشه و نرسه
امروز یه خطای جدید میداد و میگفت gas too low
گاز رو به ۱۵۰۰۰۰ افزایش دادم بازهم نشد
ببخشید برادر من کلا ۶ماهه با این داستان آشنا شدم و ۲تا سوال اصلی دارم که جوابش رو پیدا نکردمخبرشو که گذاشتیم تو تاپیک / دلیل اصلیش اضافه شدن به بازار بورس و کالا آمریکا CME و Cboe شیکاگو و همینطور در آینده به Nasdaq
دوستان یواش یواش جنگ اصلی داره شروع میشه
220 هزار تراکنش بیتکوین در حالت تایید نشده در حال حاضر
حالا این خبر جالب برای بیتکوین کش:
https://www.coindesk.com/new-viabtc-exchange-use-bitcoin-cash-base-trading-pair/
بازهم خدا رو شکر رسید. خیلی استرس دارهاتر من هم بعد 48 ساعت رسید از کریپتوپیا.
شبکه بیت کوین و اتریوم بنظرم توان کشش این حجم تراکنش رو فعلا ندارن.
ظاهرا سودآورترین کوین برای ماین هستش ولی نه کیف پول درستی داره و نه در لیست مارکت هستشسلام
کسی در مورد الکترونیوم اطلاعات داره ؟
میخوام بدونم به نظر شما اینده داره؟
بازهم خدا رو شکر رسید. خیلی استرس داره
دلیل اتر مووجه هستش (چون تمام توکن ها از شبکه استفاده میکنند)
ولی شبکه بیتکوین ظاهرا پیرمرد شده![]()
دادا ببخشید میتونید راهنمایی کنید چطور میشه داخل خود سایت myetherwallet.com اترهامون رو به توکن چنج کنیمبیت کوین به علت فورک بیت کوین کش تعدادی از استخرهای ماینش رو از دست داد و قدرت هش ریت شبکش افت کرد .بنظرم مشکل با افزایش هش ریت شبکه از طریق اضافه کردن سخت افزارهای ماینینگ حل میشه.
البته رو بهینه سازی شبکه هم باید کار بشه چون مصرف انرژی برای ماین بیت کوین واقعا بالاست.
جواب سوال اول اینه که این عدد خوب همیشه ثابت نیست مثلا چند ماه پیش که اتر و ریپل رشد وحشتناکی کردن و هنوز بیتکوین حرکت اصلی خودش رو شروع کرده نکرده بود سهم بیتکوین فکر کنم به کمتر از 50 درصد از کل بازار رسیده بود و اتریوم هم سهمش خیلی بالا رفته بود ،خیلی ها اونموقع میگفتن دیگه کم کم تسلط بیتکوین بر بازار داره کم میشه و شاید حتی اتریوم جاشو بگیره و تاثیرشو تو روند کوین های دیگه به زودی از دست میده و خلاصه ازین جور حرف ها.ببخشید برادر من کلا ۶ماهه با این داستان آشنا شدم و ۲تا سوال اصلی دارم که جوابش رو پیدا نکردم
۱. چرا سهم بیتکوین از بازار ارزهای دیجیتال ۶۶% از کل هستش ؟!
(یعنی این طبیعی هستش که یک کوین ۲/۳ بازار رو داشته باشه و ۱۰۰۰ کوین دیگه سرجمع ۱/۳ )
مشاهده پیوست 1046240
۲. در دنیای کامپیوتر و تکنولوژی که هر روز چیزهای جدید جای قدیمی ها رو میگیرند چطور قدیمی ترین کوین موفق تریه ؟
(یعنی توی این ۱۰ سال هیچ ارزی بهتر از بیتکوین عرضه نشده)
لطفا حرفه ای ها جواب بدن:
ماینینگ با روش دستگاه به صرفه تره و یا به روش ابری؟