• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

hamid4777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام، بهترين روش خريد BTC براي تازه كار چي هست؟ ميخوام 0.1 بيت كوين بخرم.
اكانت روي blockchain.info و همچنين localbitcoins.com ايجاد كردم و تقريبا مراحل ايمن كردن اونها رو انجام دادم.

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
دوستان سعی کنید این چند روز اتر و توکن جابجا نکنید.
من امروز ۲بار یه مقدار eth فرستادم هیچ کدوم منتقل نشد. باز شانس آوردم از بالانس کم نکرد. کلا شبکه اتر مشکل دار شده. توکن ها که دیگه بماند از ۲روز پیش اصلا منتقل نمیشد .ولی کارمزد فی کم میشد !!

یه سوال تخصصی :
تووی صفحات قبل دیدم که وقتی بچه ها بیت میفرستاند و به اصطلاح کانفیرم نمیشد دوستان میگفتند TX id رو بدید به ماینر ها تا زودتر کانفیرم کنند.

در مورد اتر و توکن ها اگه تراکنش به مشکل خورد آیا میشه اون تراکنش رو ماین کرد تا زودتر کانفریم بشه ؟؟
چطور میشه این کار رو کرد ؟
اگه بشه خیلی خوبه و میتونیم به هم در مواقع گیر کمک کنیم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
مقداری اتریوم چند ساعته به cryptopia دپوزیت کردم کانفرم شده اما نشون نمیده مشکل چیه

سلام
اتریوم از دیروز به مشکل خورده، تا درست نشده هیچ چی انتقال ندین لطفا

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان سعی کنید این چند روز اتر و توکن جابجا نکنید.
من امروز ۲بار یه مقدار eth فرستادم هیچ کدوم منتقل نشد. باز شانس آوردم از بالانس کم نکرد. کلا شبکه اتر مشکل دار شده. توکن ها که دیگه بماند از ۲روز پیش اصلا منتقل نمیشد .ولی کارمزد فی کم میشد !!

یه سوال تخصصی :
تووی صفحات قبل دیدم که وقتی بچه ها بیت میفرستاند و به اصطلاح کانفیرم نمیشد دوستان میگفتند TX id رو بدید به ماینر ها تا زودتر کانفیرم کنند.

در مورد اتر و توکن ها اگه تراکنش به مشکل خورد آیا میشه اون تراکنش رو ماین کرد تا زودتر کانفریم بشه ؟؟
چطور میشه این کار رو کرد ؟
اگه بشه خیلی خوبه و میتونیم به هم در مواقع گیر کمک کنیم

سلام
بله به مشکل خوردن
اتریوم و توکن ها من تا به حال هر چی زدم کمتر از دو دقیقه کانفرم شده، فکر نکنم برا اتر و توکن لازم باشه کار خاصی بکنید

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
امروز مسی تو پیجش تبلیغ یه شرکت کرد , که قراره از 4 روز دیگه توکن جدیدی با نام SRN ارائه کنن , بنظر تبلیغات سنگینی روش کردن

sirilabs.com

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
آغاز عرضه سهام بیت کوین از ۱۰و ۱۷ دسامبر
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شرکت بازارهای جهانی سی‌بوئه بورس شیکاگو و گروه سی‌ام‌ای فروش قراردادهای سهام بیت‌کوین را به ترتیب از ۱۰ و ۱۷ دسامبر آغاز خواهند کرد.

شرکت بازارهای جهانی سی‌بوئه (بورس شیکاگو) و گروه سی‌ام‌ای فروش قراردادهای سهام بیت‌کوین را به ترتیب از ۱۰ دسامبر و ۱۷ دسامبر آغاز خواهند کرد.

سهام ارائه شده در این بورس‌های از نظر واحد هر قرارداد متفاوت خواهد بود؛ سهام بیت‌کوین در بورس سی‌بوئه از نوع اکس‌بی‌تی خواهد بود و برابر با یک بیت‌کوین است. سهام بیت‌کوین در بورس سی‌ام‌ای از نوع بی‌تی‌سی خواهد بود و برابر با ۵ بیت‌کوین است.

قراردادهای سهام بیت‌کوین در این بورس‌ها با نرخ دلار آمریکا عرضه خواهد شد و این اجازه را به سرمایه‌گذاران می‌دهد که بدون در اختیار داشتن ارز دیجیتال هم بتوانند در بیت‌کوین سرمایه‌گذاری کنند.

بورس سی‌بوئه اعلام کرده است که قراردادهای هفتگی، ماهانه کوتاه مدت و قراردادهای ربع سالانه ارائه خواهد کرد. در حالی که بورس سی‌ام‌ای قراردادهای ۲ ماهه و ربع سالانه را ارائه خواهد کرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
من فقط از FreeWallet و Jaxx استفاده کردم و هیچوقت از سایتهای اکسچنجر استفاده نکردم یعنی اصلا بلد نیستم.
توی این چند ماه همش اتر رو نگه میداشتم و زی کش رو تبدیل به اتر میکردم و در مای اتر والت ، دپو میکردم.
خواستم بگم چقدر کارم اشتباه بوده.
دو ماه پیش با ۱ اتر میشد ۷تا ltc یا ۳تا xmr خرید
الان چی ؟! با ۱اتر میشه ۴تا ltc یا ۱.۵ xmr خرید
فکر کنم این روند ادامه داره
آخرش هم لایت و مونرو هم میشن مثل بیتکوین و دش
دیگه دستمون بهش نمیرسه

rezer

Registered User
لایک‌ها
428
پتانسل افزایش 10 برابر داره
مخلصم برادر
نظرتون راجع به FirstBlood چیه
https://coinmarketcap.com/currencies/firstblood/

پ.ن
خیلی جالبه که حدود ۱۰ سال هستش عضو پرشین هستم ولی این تاپیک رو ۱۰ روز پیش بطور کاملا اتفاقی در سرچ پیدا کردم.
کاش پی تی هم مثل لیون "آخرین موضوعات ارسالی" و "تاپیک پرطرفدار" در بخش پایین صفحه داشت ضمنا همیشه پی تی بین ساعت ۳.۵ تا ۴.۵ قطع هستش

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام، بهترين روش خريد BTC براي تازه كار چي هست؟ ميخوام 0.1 بيت كوين بخرم.
اكانت روي blockchain.info و همچنين localbitcoins.com ايجاد كردم و تقريبا مراحل ايمن كردن اونها رو انجام دادم.

دوست عزیز اصلا از بلکچاین استفاده نکن وگرنه کل این 0.1 بیتکوینتو ازت به عنوان کارمزد بر میداره خیلی دزده

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
کسی میدونه از کدوم سایت ووچر پرفکت مانی رو به بیت کوین تبدیل کنیم ؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان صرافی ها اخیرا بخاطر بالا رفتن بیت کوین دندون گرد شدن اگه برداشت بیت کوین داشتید از هر صرافی اعلام کنیم وضعیت برا مون مشخص بشه و جلوی ضرر گرفته شه اولیشو خودم بگم
c-cex کمی مشکوک شده بیت کوین برداشتش مشکل خورده و سایتش در مواقع مهم میره برا تعمیر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مخلصم برادر
نظرتون راجع به FirstBlood چیه
https://coinmarketcap.com/currencies/firstblood/

پ.ن
خیلی جالبه که حدود ۱۰ سال هستش عضو پرشین هستم ولی این تاپیک رو ۱۰ روز پیش بطور کاملا اتفاقی در سرچ پیدا کردم.
کاش پی تی هم مثل لیون "آخرین موضوعات ارسالی" و "تاپیک پرطرفدار" در بخش پایین صفحه داشت ضمنا همیشه پی تی بین ساعت ۳.۵ تا ۴.۵ قطع هستش

کوین های مربوط به گیم مثل همین firstblood و gamecredits برنامه های خوبی دارن که اگر عملی بشه قیمتشون بالا میره

اول سال میلادی roadmap یا نقشه راه firstblood منتشر میشه و باعث میشه که مثلا تا 150 درصد قیمتش بالا بره

مقداری بخر ذخیره کن

فک کنم خودمم ازش خریدم قبلا

بالا