• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان راستی برای فورک ها شما چیکار میکنید ؟ والت اصلی دردسر داره والت صرافی ها هم ریسک داره
من میزاشتم بیت ترکس که این بلا رو آورد سرمون
والت هایی که پرایویت کی رو در اختیار دارین مثل (مای سلیوم برای اندروید یا الکتروم برای ویندوز یا بلاکچین اینفو تحت وب )تا بعدا ایمپورت کنید تو یه والتی مثل کوینومی که تقریبا بیشتر فورکای بیتکوین رو ساپورت میکنه یا اینکه تو خود والت کوینومی نگهداری کنین خودش اتومات کوین فورک شده رو احتمالا میده که پیشنهاد نمیشه بخاطر امنیت کوینومی

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ریسک کم اگه زیاد نمیخواید خودتون رو درگیر ترید و این جور مسائل کنید بیتکوین همیشه گزینه خوبیه البته من چند ماهه پیش که این حرفو زدم داخل تاپیک خیلی ها گفتن این همه آلت کوین هست با این سودهای عجیب چرا بریم سمت بیتکوین الان داریم میبینیم داستان بیتکوین و آلت کوین ها رو :) البته به نظرم بیتکوین همینطوری یسره بالا نمیره بالاخره از یجایی به بعد باید ترمزش کشیده بشه برای یمدت استراحت و اصلاح لازم داره.
هر وقت دیدید در مورد چیزی خیلی داره شلوغ کاری میشه و سر وصدا به پا شده تو رسانه های جمعی دنیا بترسید و سمتش نرید و برعکس هر وقت دیدید در مورد چیزی شایعه سازی میکنن و میگن کارش دیگه تمومه برید به استقبالش البته نه هر چیزی.

ریسک بالا به نظرم ژانویه به بعد نوبت کوین هایی مثل اتریوم و ریپل.
حتما به بیتکوین کش هم فکر کنید ولی بقیه فورک های بیتکوین مثل بیتگولد و دیاموند (بیتکوین گادGod قراره سال نو میلادی فورک بشه خخخ)یجور بازی سیاسی تیم کور با دارودسته بیتکوین کش هستش شاید اوناهم کوتاه مدت برن بالا ولی ارزش آنچنانی ندارن ولی بیتکوین کش داستانش فرق میکنه آدمای گردن کلفتی پشتش هستن.من خودم راستش اول جا خوردم این فورک یدفعه به اسم پروژه ABC توسط دارودسته جیهان وو و راجر ور اومدش و ازش خوشم نمیومد اونم در حالی که همه منتظر فورک سگویت 2x بودن ولی به صورت خیلی برنامه ریزی شده اومدن و حالا هم ادعای بیتکوین اصلی رو دارن البته تیم کور هم بیکار ننشسته به نظرم برای اینکه ثابت کنن بیتکوین کش هم یک شیتکوین هست مثل بقیه دارن پشت هم فورک میدن بیرون هم قیمتو بالا نگه میدارن و هم به جامعه القا میکنن که اینا ارزشی ندارن درست مثل بیتکوین کش یه شیتکوین بدرد نخور هستن و خودشونو از زنجیره اصلی کور جدا کردن.هم یه پولی مفتی میره تو جیب یسری ادم هم سیاست اصلی خودشونو اجرا میکنن.اما باید ببینیم بالاخره کدومشون تو این جنگ پیروز میشن.btc or bch
فعلا دوره فورک هاست بعد از دوره قبلی که دوره ico ها بود باید ببینیم این قضیه فورک کی تموم میشه.

در مورد توکن های اتریوم هم من خیلی به استاتوس امید دارم در آینده ، تیم قوی دارن و برعکس خیلی از تیم ها که پول خیلی زیادی جمع کردن و کار آنچنانی نکردن اما تیم استاتوس با 100 میلیون دلاری که در عرض چند ساعت جمع کرد( البته تو چند دقیقه میتونست جمع کنه به راحتی اون 100 میلیون رو ولی به دلیل اختلال وکندی تو شبکه بلاک چین اتریوم به چند ساعت کشید)واقعا دارن رو پروژه کار میکنن و در آینده چند طرح خوب هم دارن.
البته اینها همش نظرات شخصی هست و شاید هم اشتباه باشه.
لایتکوین و اتریوم کلاسیک و نئو و دش و زد کلاسیک هم گاهی اوقات یه رشدی میکنن البته باید دنبالشون کنی تا در موقع مناسب بخری و بفروشی.
استاتوس منظورتون این کوین هستش
https://coinmarketcap.com/currencies/status

8030

Registered User
لایک‌ها
465
هنوز 2.3 اتریوم من رو هواست.خیلیای دیگه هم همین مشکل رو دارن.
کریپتوپیا اطلاعیه زده فعلا کیف پول اتربعلاوه icoها رو بسته برای تعمیر.
کلا اتریوم بد خراب کرد این دفعه.
کاربرای چند تا اکسچنج دیگه هم همین مشکل رو داشتن.
شانس بیاریم اترها جاش امن باشه.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
گویا یه خبرهایی از بیترکس شده.نمیدونم تا چه حد واقعیت داره ولی fbi وارد ماجرا شده.کلیه اطلاعات داخل سایتشون اشتباه و دروغ بوده و اصلا این اکسچنج نه تو سیاتل بوده نه لاس وگاس و نه جایی ثبت شده.
براورد یک میلیارد دلاری از پولهای بلوکه شده دارن

.[/SPOILER]

مگه میشه اینجور بوده باشه و هیچجا هیچکس چیزی نگه میلیونها نفر حساب دارن اونجا.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو این 24 ساعت اکثر آلت کوین ها در مقابل بیت کوین کاهش بالای 10 درصدی داشتن بجر trx رشد 50 درصدی !! داشته و چند کوین دیگه ... هر کی آلت کوین خریده ضرر کرده.

خود منم سود خوبی رو از دست دادم هفته پیش بیت کوین رو حدود 8900 و 9200 یورو خریده بودم، یا دیروز 11705 یورو. اما همون موقع فروخته بودم. نگه نداشتم . الان 13400 یورو هست. ولی ناراحت نیستم P:

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تو این 24 ساعت اکثر آلت کوین ها در مقابل بیت کوین کاهش بالای 10 درصدی داشتن بجر trx رشد 50 درصدی !! داشته و چند کوین دیگه ... هر کی آلت کوین خریده ضرر کرده.

خود منم سود خوبی رو از دست دادم هفته پیش بیت کوین رو حدود 8900 و 9200 یورو خریده بودم، یا دیروز 11705 یورو. اما همون موقع فروخته بودم. نگه نداشتم . الان 13400 یورو هست. ولی پشیمون نیستم P:

خود منم فقط روی EMC2 ,Poll سود کردم

لامصب نمیدونم چرا بیتکوین نمیره برای کارکشن چون اینطوری کلا ارزش الت ها در برابر بیتکوین هیچ چی میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
زیروکش (ZEC( دیوونه شده داره میره زیر 305 دلار. 8 درصد افت در مقابل دلار 29 درصد افت در مقابل بیت کوین. بیچاره خریداراش.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تا جالا کسی با lakebtc کار کرده؟ خودم چند سال پیش ثبت نام کردم اما کار نکردم ، نمی دونم وضعش چطوره.

خب سرچ کردم چند جا گفتن اسکمِ

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
زیروکش (ZEC( دیوونه شده داره میره زیر 305 دلار. 8 درصد افت در مقابل دلار 29 درصد افت در مقابل بیت کوین. بیچاره خریداراش.
واحد پول دلاره نه بیت کوین
8 درصد کاهش . خیلی عادی مثل بقیه

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
بعضی کوین ها فقط با BTC معامله میشن
معامله رو نگفتم .
یه طوری میگه 28 درصد کاهش در مقابل بیت کوین = بدبختی ، که انگار قراره همه کوین ها با بیت کوین بالا برن
بیت 20 درصد رفته بالا . 8 درصد کوین مربوطه کاهش داشته

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خود منم فقط روی EMC2 ,Poll سود کردم

لامصب نمیدونم چرا بیتکوین نمیره برای کارکشن چون اینطوری کلا ارزش الت ها در برابر بیتکوین هیچ چی میشه
بارها گفتم اگه بیت کوین بی ارزش بشه آلتکوین ها رو هیچکی حتی نگاه هم نمیکنه اینا همه ارزششنو مدیون بیت کوین هستن
الان نگاه کنی با بالارفتن بیت کوین ارزش اون ها هم در مقابل دلار بالا رفته حالا نسبت به بیت کوین کمتر
این برمیگرده به خودتون که بیت کوین نگه داشتید یا آلتکون یا هیچکدوم و الان یا در آینده نتیجشو میبینید

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
الان با این وضع نگه داشتن همون بیت به صرفه تره تا یه جا وایسه و بعد باهاش مثلا زد کش بخری که گزینه خوبیه الان زد کش.
ولی الان خرید التکوین یعنی ثابت موندن پول چون تا بیت تو یه کانال وای نسه کسی پولشو التکوین نمیخره که اصلا بالا نمیره همون بیت میخره که هی داره میره بالای الان 16 هزارم رد کرد لامصب
از رفتار قیمت مشخصه که هنوز قیمت میل به بالا رفتن اونم با سرعت داره و 100 درصد 18 هزار رو هم رد میکنه خیلی زود و احتمالا رکورد 20 هزارو بزنه

Last edited:
بالا