herkool2000
Registered User
- نوشتهها
- 540
- لایکها
- 393
اتریوم مشکل تراکنش هاش برطرف شد؟
کدوم سایت پایین ترین کارمزد رو برای بیت کوین میگیره؟دوست عزیز اصلا از بلکچاین استفاده نکن وگرنه کل این 0.1 بیتکوینتو ازت به عنوان کارمزد بر میداره خیلی دزده
الان تو این شرایط که 4 دلار باید بدی 30 دلار جابه جا کنی ولی کلا الکتروم خوبه باید نصب کنی رو سیستمت و کارمزد و همه چیش عالیهکدوم سایت پایین ترین کارمزد رو برای بیت کوین میگیره؟
بیتکوین عین تیرکمونه وقتی میاد عقب یعنی میخواد بپره جلو و رکورد قبلی رو بزنه رکورد بعدی بالای 17 الی 18 هزار دلار هست حداقلبیت کوین چه افتی کرد. باز میره بالا یا دیگه افت زیادی میکنه تا اینکه باز بکشه بالا؟
شانس آوردم هر طور شده فروختمشون . وگرنه الان تو 7.5 درصد ضرر بودم ، تازه 2.5 درصد هم کارمزد اکسچنج کارنسی
حالا نوبت اتریومِ 6 درصد افزایش داشت. حالا 7 درصد
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟سلام
دوستان این سایت https://wex.nz معتبره؟ با ایران کار میکنه؟
من فقط از FreeWallet و Jaxx استفاده کردم و هیچوقت از سایتهای اکسچنجر استفاده نکردم یعنی اصلا بلد نیستم.
توی این چند ماه همش اتر رو نگه میداشتم و زی کش رو تبدیل به اتر میکردم و در مای اتر والت ، دپو میکردم.
خواستم بگم چقدر کارم اشتباه بوده.
دو ماه پیش با ۱ اتر میشد ۷تا ltc یا ۳تا xmr خرید
الان چی ؟! با ۱اتر میشه ۴تا ltc یا ۱.۵ xmr خرید
فکر کنم این روند ادامه داره
آخرش هم لایت و مونرو هم میشن مثل بیتکوین و دش
دیگه دستمون بهش نمیرسه
اتریوم مشکل تراکنش هاش برطرف شد؟
میترسم یه وقت این عقب رفتن کمون مدت زیادی طول بکشه. بعد چند ماه بپره. برای من که روزانه کار میکنم خوب نیست.بیتکوین عین تیرکمونه وقتی میاد عقب یعنی میخواد بپره جلو و رکورد قبلی رو بزنه رکورد بعدی بالای 17 الی 18 هزار دلار هست حداقل
بعد از بسته شدن توسط سایت قبلیش توسط fbi تا حالا مشکلی نداشته.از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
دلارش رو بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟
jaxx شاید امن باشه ولی اپن سورس نیستولی jaxx تا الان مشکلی جدی نداشته و اپن سورس هم هست و کلید خصوصی و بک اپ میده بهت.