• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین اومد پایین ، اتریوم رفت بالا.

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز اصلا از بلکچاین استفاده نکن وگرنه کل این 0.1 بیتکوینتو ازت به عنوان کارمزد بر میداره خیلی دزده
کدوم سایت پایین ترین کارمزد رو برای بیت کوین میگیره؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
یه آربیتراژ 1000 دلاری بیت کوین نسبت به بقیه مارکت ها در c-cex امکان پذیره حیف شد btc رو برداشتم :(

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
کدوم سایت پایین ترین کارمزد رو برای بیت کوین میگیره؟
الان تو این شرایط که 4 دلار باید بدی 30 دلار جابه جا کنی ولی کلا الکتروم خوبه باید نصب کنی رو سیستمت و کارمزد و همه چیش عالیه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین چه افتی کرد. باز میره بالا یا دیگه افت زیادی میکنه تا اینکه باز بکشه بالا؟
شانس آوردم هر طور شده فروختمشون . وگرنه الان تو 7.5 درصد ضرر بودم ، تازه 2.5 درصد هم کارمزد اکسچنج کارنسی

حالا نوبت اتریومِ 6 درصد افزایش داشت. حالا 7 درصد

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
احتمالا دیگه وقت استراحت بیت کوین تا 10هم دسامبر رسیده تا وارد بورسها بشه دوباره رشدشو شروع میکنه
این یکی دو روز هم کارکشن انجام بده تا تثبیت بشه
وقتی وارد بورسها بشه سهامشو زیاد میخرن برای همین قیمت بالا بودنش سود سرشاری داره
پس نگه داشتن بیت کوین دو سر سوده

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بیت کوین چه افتی کرد. باز میره بالا یا دیگه افت زیادی میکنه تا اینکه باز بکشه بالا؟
شانس آوردم هر طور شده فروختمشون . وگرنه الان تو 7.5 درصد ضرر بودم ، تازه 2.5 درصد هم کارمزد اکسچنج کارنسی

حالا نوبت اتریومِ 6 درصد افزایش داشت. حالا 7 درصد
بیتکوین عین تیرکمونه وقتی میاد عقب یعنی میخواد بپره جلو و رکورد قبلی رو بزنه رکورد بعدی بالای 17 الی 18 هزار دلار هست حداقل

اعیانی885

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
147
Last edited:

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
من فقط از FreeWallet و Jaxx استفاده کردم و هیچوقت از سایتهای اکسچنجر استفاده نکردم یعنی اصلا بلد نیستم.
توی این چند ماه همش اتر رو نگه میداشتم و زی کش رو تبدیل به اتر میکردم و در مای اتر والت ، دپو میکردم.
خواستم بگم چقدر کارم اشتباه بوده.
دو ماه پیش با ۱ اتر میشد ۷تا ltc یا ۳تا xmr خرید
الان چی ؟! با ۱اتر میشه ۴تا ltc یا ۱.۵ xmr خرید
فکر کنم این روند ادامه داره
آخرش هم لایت و مونرو هم میشن مثل بیتکوین و دش
دیگه دستمون بهش نمیرسه

از freewallet استفاده نکن چون اپن سورس نیست ولی jaxx تا الان مشکلی جدی نداشته و اپن سورس هم هست و کلید خصوصی و بک اپ میده بهت.
من خودمم زیاد با اتریوم موافق نیستم اونموقع که قیمتش رفت رو 0.2 بیت همه شلوغ میکردن میگفتن اتریوم جای بیتو میگیره اخطار دادم اینجا:) ولی الان خودمم یه مقداری دارم و نگه داشتم برای چند ماه دیگه،به این بازار نباید اگه دنبال درآمد هستین به هیچ عنوان بصورت تعصبی نگاه کنین و عجله کنین، تو ضرر ردش نکن به احتمال زیاد تا چند ماه دیگه رشد میکنه.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان به نظرم نهایت تا اواسط ژانویه بازار صعودی باشه و بعدش حداقل 1 سال بازار نزولی بشه و این موج تموم میشه.
برای بلند مدت چند ساله هم قیمت بیتکوین به یک میلیون دلاری که مک افی گفته شاید اعتقادی نداشته باشم ولی مطمعنم تا المپیک 2020 توکیو و مدتی بعد از نصف شدن ریوارد قیمت باید به 100 هزار دلار برسه اگه اتفاق عجیبی پیش نیاد.

البته اینا همه نظرات شخصی هست و ممکنه کاملا اشتباه باشه.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
این وسط آشفته بازار , چه پولی صرافی ها و سایت های تبادل ارز میگیرن
درسته که تراکنش ها لحظه ای هستن ولی واقعا کارمزدشون بالاست

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیتکوین عین تیرکمونه وقتی میاد عقب یعنی میخواد بپره جلو و رکورد قبلی رو بزنه رکورد بعدی بالای 17 الی 18 هزار دلار هست حداقل
میترسم یه وقت این عقب رفتن کمون مدت زیادی طول بکشه. بعد چند ماه بپره. برای من که روزانه کار میکنم خوب نیست.
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
دلارش رو بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟
بعد از بسته شدن توسط سایت قبلیش توسط fbi تا حالا مشکلی نداشته.
کدش رو راحت میشه استفاده کرد
-----------------
-----------------

یه زمان میخواستی ارزهای دیگه رو به wex تبدیل کنی تا 10 درصد اضافه میدادن اما الان حداقل 3 درصد کارمزد میگیرن.

Last edited:

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
امروز يه اختلاف قيمت 20.000 برابري ( ديگه به درصد نمياد!) ديدم اما افسوس دپوزيت/برداشت سايت غيرفعال هستش. هر كي داشت برد.
سود بالا تو كوين هايي هست كه هنوز ايندكس نشدن.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
لایت کوین هم خیلی خوب بالا رفته

لامصب هی میخریدم میفرستادم توی cryptopia و hitbtc اگر خودش رو نگاه میداشتم الان 30 درصد سود میداد

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Reasons

#BITCOIN EVENTS IN NEAR FEATURE :

9 December: Course „Immersion in Blockchain“, Russia
10 December : CBOE Launches Futures Trading
12 December : Cryptocurrency & Blockchain Conference, USA
17 December : Super Bitcoin Hard Fork
18 December : CME Group Launches Futures Trading
23 December : Lighting Bitcoin Hard Fork

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
بزرگترین بانکهای جهان خواستار توقف فروش سهام بیت‌کوین شدند

به گزارش بانک اول بانک‌های وال‌استریت به آغاز فروش سهام بیت‌کوین اعتراض کرده‌ و تاکید کرده‌اند که سیستم مالی توان تحمل جهش‌ها و سقوط‌های سنگین قیمت ارز دیجیتال را ندارد.
روز پنج‌شنبه نامه‌ای از طرف اتحادیه صنعت سهام، که اعضای آن از بزرگترین بانک‌های جهان تشکیل شده‌اند، به کمیسیون تجارت سهام آمریکا ارسال شده است.

گزارش‌ها حاکی است در این نامه به آغاز فروش سهام بیت‌کوین اعتراض شده است و نوشته شده که نباید به بورس‌های شیکاگو، سی‌ام‌ای گروپ و سی‌بوئه گلوبال مارکتز، اجازه داده شود که تحت یک **** خود-ارزش‌گذاری، سهام بیت‌کوین را عرضه کنند.

فایننشال تایمز گزارش داد که در پیش‌نویس این نامه که توسط این روزنامه رویت شده است، نوشته شده: قوانین پیشنهاد شده برای تجارت سهام بیت‌کوین با ریسک بالقوه‌ای که در بطن تجارت آن وجود دارد، هم‌خوانی ندارد.

قرار است بورس سی‌بوئه گلوبال مارکتز ار روز یکشنبه فروش سهام بیت‌کوین را آغاز کند و بورس سی‌ام‌ای گروپ هم ورژن مخصوص به خود را از ۱۷ دسامبر ارائه خواهد کرد.

cacodemon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام
کسی در مورد الکترونیوم اطلاعات داره ؟
میخوام بدونم به نظر شما اینده داره؟

بالا