بیتکوین های مربوط به صنعت بازی رشد کم ولی همیشگی خواهند داشت و از ارزشوون کم نمیشه ولی سود معقول 4 - 5 درصدی میدن
قراره این ماه درست شه مشکل تراکنش ها البته تا فوریه طول میکشه کامل شهدیگه ساپورت نکردن استیم از بیت کوین خبر خیلی بدیه.من خودم چند تا بازی با بیت کوین ازشون خریده بودم.اخرش کارمزد بالا و کندی شبکه بد طور کار دستشون داد.
نظرتون در مورد EMC2 چیه چقدر میتونه پامپ بشه
Einsteinium (EMC2) — Hard Fork and Reduce Suply
توی پامپ قبلی 12 برابر رشد کرد اینبار نمیدونم چقدر رشد کنه چون قیمتشم الان بالاس فکر نکنم به چندبرابر برسهemc2 همین الان 12900 ساتوشی داره مبادله میشه. توی تلاطم امروز بیت کوین خوب خودش رو حفظ کرده... اواسط دسامبر emc2 یه announcement بزرگ داره که احتمالا قیمت تا اون وقت رو به بالاست.
در هرحال توصیه من به شما این هست که تحقیقاتت خودتون رو بکنید که انشاالله متضرر نشید.
متاسفانه خیلی altcoin ها این یه ماه اخیر به دلیل pump اساسی بیت کوین به گند کشیده شدن اما عوضش چندتاشون مثل dash و iota خوب خودشون رو نشون دادن
توی پامپ قبلی 12 برابر رشد کرد اینبار نمیدونم چقدر رشد کنه چون قیمتشم الان بالاس فکر نکنم به چندبرابر برسه
دوستان دیگه نظری دارن بگن استفاده کنیم
احیانا میدونید که بیتکوین یه کوین هست یعنی برای معامله هست اصلا ذاتش بر این اساس بوده. حرفتون کاملا اشتباست. وقتی میگی ارز دیجیتالی جواب مشخصه.دوستان اینی که از بیت کوین برای خرید استفاده شه خیلی احمقانه و غلط هست.مثل اینی که بری بقالی با شمش طلا بخوای شیر بخری! بیت کوین طلای بازار دیجیتال هست و مردم هم به چشم سرمایه گذاری بهش نگاه می کنن نه خرید انلاین.کوین هایی مثل تتر که ارزش ثابت یک دلار رو دارن و... برای این کارها در نظر گرفته شدن.
هر سربالایی حتما سرپایینی داره.دوستان لطف کنید با قطعیت در مورد قیمت نگید ،چون میتونه باعث ضرر به افراد مبتدی بشه که این تاپیک رو دنبال میکنن،اگه تحلیل تکنیکال و یا اخباری در ذهنتون هست و یا حتی سناریوی خاصی رو دنبال میکنید اینجا به اشتراک بذارید تا دوستان استفاده کنن ولی اینکه بگیم قیمت بیت کوین قطعا این مقدار میشه بدون هیچ دلیل خاصی یکم با عرض معذرت ناشیانه و غیر حرفه ای هست و ممکنه دیگران رو به اشتباه بندازه مگر اینکه یا جای خدا نشسته باشید یا جزو اون 1000 نفری که باشید که بلومبرگ در موردش نوشته که بالا لینکشو گذاشتم تازه به نظرم اون افراد هم به تنهایی نمیتونن قیمت رو پیشبینی و دستکاری کنن.
بعضی از دوستان تا قیمت میره بالا شروع میکنن تارگت های فضایی میدن و تا قیمت شروع به ریزش میکنه شروع میکنن به تارگت های ته چاهیدقیقا به این حالت میگن پنیک panic