• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
دقیقآ طرف میاد توی قیمت خدا تومن خرید میکنه انتظار داره x2 سود کنه خب معلومه چه اتفاقی میفته مقصر هم خودشونن نه کس دیگه

خب خدارو شکر که مشکلی نیس وگرنه باید بارو بندیل می بستیم
اره بابا اگه خبر بد بود همچین سقوط می کرد فضایی.البته گفتن که بیت کوین باید شفاف تر بشه

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تحلیل شما چیه؟

بیتکوین به این راحتیا 6 نهایت 5500 رو نمیزنه و رد کنه بیاد پایین چه برسه به اینکه 1 هزار دلار بشه .
حتی احتمال بالا خیلیا که میتونستند و نخریدند رو قیمت امروز صبح دیگم نتونند همون 6 هم بخرند دیگه.

ضمنا ارزوی مرگ بیتکوین کردنو اینکه اتریوم میاد جاش و بیتکوین کش و اینا رو نکنید بیتکوین هنوزم تکون بده خودشو کل بازارو نابود میکنه . هنوزم که هست نزداک و دو تا بورس دیگر امریکا بیتکوین رو اضافه کردن و دارن میکنند . هنوز هم بیتکوین از نظر اعتبار نزد تمام دنیا حرف اولو میزنه گرچه میتونه کوینهای خیلی پر سودتری برای خرید زیاد باشه .

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
بیتکوین به این راحتیا 6 نهایت 5500 رو نمیزنه و رد کنه بیاد پایین چه برسه به اینکه 1 هزار دلار بشه .
حتی احتمال بالا خیلیا که میتونستند و نخریدند رو قیمت امروز صبح دیگم نتونند همون 6 هم بخرند دیگه.

ضمنا ارزوی مرگ بیتکوین کردنو اینکه اتریوم میاد جاش و بیتکوین کش و اینا رو نکنید بیتکوین هنوزم تکون بده خودشو کل بازارو نابود میکنه . هنوزم که هست نزداک و دو تا بورس دیگر امریکا بیتکوین رو اضافه کردن و دارن میکنند . هنوز هم بیتکوین از نظر اعتبار نزد تمام دنیا حرف اولو میزنه گرچه میتونه کوینهای خیلی پر سودتری برای خرید زیاد باشه .
با ارزوی ما تاثیری نداره.بیترکس قراره دلار رو برای الت کوین ها بیاره که وابستگیشون به بیت کوین کمتر بشه. در مورد پیش بینی هم در بدترین حالت بیت کوین تا 3 میرفت بر می گشت روی 5.قبول دارم هزار تا دیگه خبری نیست.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
بله، آلت کوین ها، نسبت رشد و کاهششون رو نسبت به بیت بررسی کنید خودتون متوجه خواهید شد
این کوین هم که حسابی ترکونده
https://coinmarketcap.com/currencies/e-coin/
نمیدونم خبری بوده یا صرفا داره پامپ میشه
$63.21 USD (1,005.20%)
ولومش که خیلی پایینه یکی به 5 هزار دلار شاید پامپش کرده در هر حال با این ولوم مشخصه قیمت واقعی نیست

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
عجب درگیری شده پسر حجم معاملات بیت رفته بالای 200 هزار تو این مدت همچین حجم تریدی ندیده بودم
تریدی ها میخوان بکشن پایین فاندمنتالی ها میخوان بکشن بالا :)

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148

وقتی بیتکویین قیمتش با سر به زمین خورد متوجه میشید کی تحلیل بچگانه و خنده دار میکنه
تمام کوین ها قیمتشون وابسته به بیت کوین هست هرقیمتی هم داشته باشه به کارش ادامه میده

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
وقتی بیتکویین قیمتش با سر به زمین خورد متوجه میشید کی تحلیل بچگانه و خنده دار میکنه
تمام کوین ها قیمتشون وابسته به بیت کوین هست هرقیمتی هم داشته باشه به کارش ادامه میده
امیدوارم تحیل تخیلی شما یعنی بیتکوین 1000 دلاری به حقیقت بپیونده اما خواهشا رو تخم حرف نزنید اینجا خیلیا رو حرفهای خیلیا خردها یا فروششونو میزنند .
و بی اساس حرف زدن یا تقلید کردن از یه مشت ادمی که تو بازار رو تخم حرف میزنند و کپی برداری از اونا میتونه به خیلیا ضرر بزنه .
میگن اگر همه مردم دنیا به اندازه علمشو صحبت میکردند سکوتی بزرگ دنیا رو فرا میگرفت .
البته با عرض معذرت جسارت نباشه ولی ما دعوا نیمدیم بکنیم که کی درست میگه یا غلط یا نیومدیم شرط بندی کنیم اومدیم بیاموزیم و اموزش ببینیم به هدف پول در اوردن نه وقت گذروندن . شما شاید هیچ پولی تو این کار هم نکرده باشی ولی من همیشه به طور ثابت بالای 50 میلیون پولم تو این کاره تا گاهی 150 میلیون . پس مطمئن باشید من نیومدم اینجا سرگرم بشم زیاد هم پست نمیزارم وقتی ندونم چیزیو دنبالم نگذاشتن که در موردش اظهار نظر غیر حرفه ای بکنم

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
امیدوارم تحیل تخیلی شما یعنی بیتکوین 1000 دلاری به حقیقت بپیونده و خواهشا رو تخم حرف نزنید
دوست عزیز ادبیاتتون خیلی خوبه بنده رو تخم حرف نمیزنم رو تجربه حرف میزنم امیدوارم شما هم به قیمت تخیلی 1 میلیون دلار مکافی برسید

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
1 میلیون دلار مکافی خیلی هم تخیلی نیست گر چه حرف من نیست که به من نسبت میدید و مکافی این حرفو زده پس فکر نمیکنم به من ربطی داشته باشه که به من میگید. شما اگر دلیلی منطقی برای 1 هزار دلار شدن بیتکوین دارید بگید تا دیگران هم تحلیلتونو مورد بررسی قرار بدن

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
امیدوارم تحیل تخیلی شما یعنی بیتکوین 1000 دلاری به حقیقت بپیونده اما خواهشا رو تخم حرف نزنید اینجا خیلیا رو حرفهای خیلیا خردها یا فروششونو میزنند .
و بی اساس حرف زدن یا تقلید کردن از یه مشت ادمی که تو بازار رو تخم حرف میزنند و کپی برداری از اونا میتونه به خیلیا ضرر بزنه .
میگن اگر همه مردم دنیا به اندازه علمشو صحبت میکردند سکوتی بزرگ دنیا رو فرا میگرفت .
البته با عرض معذرت جسارت نباشه ولی ما دعوا نیمدیم بکنیم که کی درست میگه یا غلط یا نیومدیم شرط بندی کنیم اومدیم بیاموزیم و اموزش ببینیم به هدف پول در اوردن نه وقت گذروندن . شما شاید هیچ پولی تو این کار هم نکرده باشی ولی من همیشه به طور ثابت بالای 50 میلیون پولم تو این کاره تا گاهی 150 میلیون . پس مطمئن باشید من نیومدم اینجا سرگرم بشم زیاد هم پست نمیزارم وقتی ندونم چیزیو دنبالم نگذاشتن که در موردش اظهار نظر غیر حرفه ای بکنم
بنده هم با شما دعوا ندارم الان شما قضاوت الکی میکنی از کجا میدونی بنده هیچ پولی توی این کار ندارم؟ جوابتون رو میدم من از 5 سال پیش وارد کریپتو شدم با سرمایه 5 میلیون و گفتید که برای سرگرمی نیومدید و زیاد پست نمیزارید از یوزری که ساختید معلومه چقدر کم پست گذاشتید :D در آخر کسی قرار نیست به حرف من یا شما گوش کنه اینجا هرکی به اندازه ای عقل و شعور داره که آخر تصمیم رو خودش بگیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای خرید و فروش کوین کدوم چارت رو در نظر بگیریم ؟؟ 30 دقیقه ای یه ساعته یا 4 ساعته. که تا کندل قرمز شد بفروشیم بیشتر سقوط نکنه. لایت کوین تا 137 رفت اومد پایین تا 126 .. به همین راحتی 8 درصد نوسان از دست رفت. شاید پایین تر هم بیاد

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
تو بایننس تتر رو نمیشه به کوین دیگه ای تبدیل کرد؟ فقط میشه برداشت زد؟

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
برای خرید و فروش کوین کدوم چارت رو در نظر بگیریم ؟؟ 30 دقیقه ای یه ساعته یا 4 ساعته. که تا کندل قرمز شد بفروشیم بیشتر سقوط نکنه. لایت کوین تا 137 رفت اومد پایین تا 126 .. به همین راحتی 8 درصد نوسان از دست رفت. شاید پایین تر هم بیاد
یک دقیقه ای اگه خیلی همش بخوای ترید کنی

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یک دقیقه ای اگه خیلی همش بخوای ترید کنی
1 دقیقه چطور. تا کندل قرمز شد فروش بزینم تا سبز شد خرید؟
تو 1 دقیقه زیادم تغییر نمیکنه.

2-3 دلار بالا رفت فروش رفت بزنم 2-3 دلار پایین اومد خرید بزنم چطوره

Last edited:

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
1 دقیقه چطور. تا کندل قرمز شد فروش بزینم تا سبز شد خرید؟
اره .البته خیلی باید وارد باشی ولی به نظرم انی در جریان قرار می گیری که چقدر دارن می فروشن و می خرن.حالا یه امتحان بزن

بالا