• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ریزش اصلی بیتکوین مونده

من یه بار این چارت رو یادمه یعنی دقیقا قرار بود این اتفاق بیافته ولی چارت رو شکست و صعود خوبی داشت

البته امیدوارم ریزش ها یه هفته ای طول بکشه تا ما هم بتونیم ارزهای مورد نیاز روبخریم بعدش 100هزارم شد عیبی نداره
ad.JPG

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اشتباهات دامنه دار من از دیشب
دیشب لایت کوین روی 137 فروختم ( رفته تا 157) > اتریوم کلاسیک روی 19 خریدم تا 19.5 رفت نفروختم، دیشب تا 17.7 اومده بود. امروز روی 19.3 فروختم. تا 20.5 رفت > eos روی 8.86 خریدم الان روی 8.76 هست.

اما تو داگ به نسبت خوب عمل کردم. دیشب داگ روی 0.0047 دلار sell زده بودم صبح کامل شده بود. روی 0.00436 خرید زدم الان روی 0.0048 هست. نمیدونم تا چند بالا میره بفروشم یا نه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ریزش اصلی بیتکوین مونده

من یه بار این چارت رو یادمه یعنی دقیقا قرار بود این اتفاق بیافته ولی چارت رو شکست و صعود خوبی داشت

البته امیدوارم ریزش ها یه هفته ای طول بکشه تا ما هم بتونیم ارزهای مورد نیاز روبخریم بعدش 100هزارم شد عیبی نداره
مشاهده پیوست 1055669
اقا جواد تا چند میاد بالا به نظرتون بعد ریزش میکنه تا 4 هزار؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
روند بیتکوین به صورت قوسی یا کمان باید باشه تا بتونه به صورت واقعی اوج بگیره و دیگه پایین نیاد و این پایین اومدن برای شکل دهی به قوس باید تا اواسط مارس ادامه داشته باشه

اما سیستم فعلی بیتکوین داره یه روند خطرناکی رو طی میکنه که اگر ادامه داشته باشه شاید 4کا و 3کا رو هم دیدیم
6ada1.JPG

upload_2018-2-7_20-18-0.png

Last edited:

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
روند بیتکوین به صورت قوسی یا کمان باید باشه تا بتونه به صورت واقعی اوج بگیره و دیگه پایین نیاد و این پایین اومدن برای شکل دهی به قوس باید تا اواسط مارس ادامه داشته باشه

اما سیستم فعلی بیتکوین داره یه روند خطرناکی رو طی میکنه که اگر ادامه داشته باشه شاید 4کا و 3کا رو هم دیدیم
مشاهده پیوست 1055690

مشاهده پیوست 1055689
تو که هر روز تحلیل می ذاشتی میره رو 25!یه روز تحلیل می زاری میره رو 25 یه روز رو 8 یه روز رو 3 تا 4.بازار بیت کوین قابل پیش بینی به این صورت نیست.تمام

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اشتباهات دامنه دار من از دیشب
دیشب لایت کوین روی 137 فروختم ( رفته تا 157) > اتریوم کلاسیک روی 19 خریدم تا 19.5 رفت نفروختم، دیشب تا 17.7 اومده بود. امروز روی 19.3 فروختم. تا 20.5 رفت > eos روی 8.86 خریدم الان روی 8.76 هست.

اما تو داگ به نسبت خوب عمل کردم. دیشب داگ روی 0.0047 دلار sell زده بودم صبح کامل شده بود. روی 0.00436 خرید زدم الان روی 0.0048 هست. نمیدونم تا چند بالا میره بفروشم یا نه

اقا تیام بعنوان دوست پیشنهاد میدم

البته شماتجربتون از من بیشتره و اطاعتتون

اقا شما روش خرید و فروشتون اشتباهه بنظر من

ارزای که پتانسیل و پشتوانه قوی دارن رو زود فروختید وردشون کردید و ارزای که ضعیف ترن رو نگه داشتید

مثالش میشه فروختن لایت و نگه داشتن doge .حتی ارزای قوی رو نگه هم دارید ضرر نمیکنید ولی ارزای ضعیف احتمالش خیلی بیشتره .مثلا داج ارزش و پتانسیلی نداره و لایت و اتریوم کلاسیک پتانسیل و رشد و اینده خوبی مسلما داره و همینطور سود

البته باز هرجور صلاح میدونید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اقا تیام بعنوان دوست پیشنهاد میدم

البته شماتجربتون از من بیشتره و اطاعتتون

اقا شما روش خرید و فروشتون اشتباهه بنظر من

ارزای که پتانسیل و پشتوانه قوی دارن رو زود فروختید وردشون کردید و ارزای که ضعیف ترن رو نگه داشتید

مثالش میشه فروختن لایت و نگه داشتن doge .حتی ارزای قوی رو نگه هم دارید ضرر نمیکنید ولی ارزای ضعیف احتمالش خیلی بیشتره .مثلا داج ارزش و پتانسیلی نداره و لایت و اتریوم کلاسیک پتانسیل و رشد و اینده خوبی مسلما داره و همینطور سود

البته باز هرجور صلاح میدونید
دیشب پست زدم رو کندل چند دقیقه ای کار کنیم وقتی کندل قرمز شد بفروشیم تا بیشترضرر نکنیم . شما گفتی 1 دقیقه ای منم رو چارت یک دقیقه ای دیدم چند تا کندل قرمز شده گفتم باز ممکنه بره پایین فورا روی 137 فروختم (دیشب تا 134 رفت اما من خواب بودم).. عرض چند دقیقه کشید بالا و منم ولش کردم.
باز پست زدم کدوم کوین وقتی بیت کوین بالا میره افزایش قیمتش بیشتر هست؟ کسی جواب نداد خودم رفتم سمت etc دیدم تکون نمی خوره پایین اومدنش بیشتر از بالا رفتنش هست اونم ول کردم (بعد اینکه فروختم 5 درصدی رفت بالا) بعد etc رفتم سراغ eos گرفتم. اینم به درد نمی خوره اگه بعد فروش لایت کوین، zec گرفته بودم خیلی بهتر می شد.

اون doge ها مال ماه قبلِ 170 هزارتا داشتم، گرون خریدم زورم داره ارزون ردشون کنم. تعدادشون رو کردم 277 هزار تا بلکه قیمتشون یکم بره بالاتر ضررش جبران بشه.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تو که هر روز تحلیل می ذاشتی میره رو 25!یه روز تحلیل می زاری میره رو 25 یه روز رو 8 یه روز رو 3 تا 4.بازار بیت کوین قابل پیش بینی به این صورت نیست.تمام

فک کنم اشتباه گرفتی عزیزم بیتکوین به این زودیا روی 25هزار تا نمیره تحلیلهای اخر خود من بر اساس حرکت قوسی بیتکوین هستش که اینجا میزارم
https://www.tradingview.com/chart/teQGSDQU/
تحلیلهای شخصی من فقط توی این لینکه تا الانم جایی ننوشتم بیتکوین یکی دو روز دیگه میشه 25 هزارتا

البته تحلیل های بقیه ادما رو هم میزارم که اونا به من ربطی نداره چی میگن ولی خب اعتبارشون در سایت tradingview بالای 10 هزارتاس

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
فک کنم اشتباه گرفتی عزیزم بیتکوین به این زودیا روی 25هزار تا نمیره تحلیلهای اخر خود من بر اساس حرکت قوسی بیتکوین هستش که اینجا میزارم
https://www.tradingview.com/chart/teQGSDQU/
تحلیلهای شخصی من فقط توی این لینکه تا الانم جایی ننوشتم بیتکوین یکی دو روز دیگه میشه 25 هزارتا

البته تحلیل های بقیه ادما رو هم میزارم که اونا به من ربطی نداره چی میگن ولی خب اعتبارشون در سایت tradingview بالای 10 هزارتاس
درسته ولی اینا هر روز تغییر می دن همه که ساعتی ترید نمی کنن.من می گم که کسی گمراه نشه.همه ی اینی که می گن بیت کوین غیر متمرکز هست شامل قیمتش هم میشه.اون موقع که 16 تا بود هی می گفتن میشه 25 الان که اومد روی 8 میگن می شه 4.شما خودت قضاوت کن.

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
نظر من اینه که یه تعداد زیادی بیت کوین رو با قیمت بالا خریدن ینی بالای 15 پس منتظرن که قیمت یه خورده بره بالا رد کنن بره.یه تعداد هم دارن می بینن که دیگه بازار قابل پیش بینی نیست و ممکنه سرمایه های هنگفتی رو از دست بدن پس اون ها هم می خوان رد کنن بره در یک فرصتی مناسب.تعداد کسانی هم که بیت کوین دارن می خرن افزایش نداشته.سرمایه گذاران کلان هم وقتی می بینن که سرمایشون ممکنه یه شبه نصف بشه از بازار دور می شن و اعتمادی نمی کنن.پس خیلی هوشیار باشید نمیشه گفت بیت کوین در کوتاه مدت چه طور میشه ولی می تونید که یه عددی بزارید و اگر از اون پاییتر اومد بفروشید که خیلی ضرر نکنید.من خودم این اشتباه رو کردم و برعکس اینکه به hodl اعتقاد نداشتم ولی گفتم ولش کن بذار نفروشیم و سرمایم نصف شد توی این جریانات. در مورد قیمت های بالای بیت کوین یک نکته رو در نظر نمی گیرید.هر چیزی که از یک حدی بالاتر بره خیلی ها دیگه ریسکش رو نمی کنن و حاضر نیستن که مثلا برای یک بیت کوین قیمت های گزاف بدن خصوصا که یه چیز دیجیتال هست نه خونه و ....پس قیمت های بالا ی 100 هزار تا و حتی بالای 50 هزار تا بسیار نامعقول هست و اگه برسیم به اینا بازار با کله سقوط می کنه و یه تعداد زیادی می فروشن.چه برسه به یک میلیون و این عددها.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
zrx
wing
storj
eng
ant
bnt
NEO

1st
dnt
ebtc
lisk
strat
neblio
KMD
lend
decent
bytom
mothership
dovu

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
نظر من اینه که یه تعداد زیادی بیت کوین رو با قیمت بالا خریدن ینی بالای 15 پس منتظرن که قیمت یه خورده بره بالا رد کنن بره.یه تعداد هم دارن می بینن که دیگه بازار قابل پیش بینی نیست و ممکنه سرمایه های هنگفتی رو از دست بدن پس اون ها هم می خوان رد کنن بره در یک فرصتی مناسب.تعداد کسانی هم که بیت کوین دارن می خرن افزایش نداشته.سرمایه گذاران کلان هم وقتی می بینن که سرمایشون ممکنه یه شبه نصف بشه از بازار دور می شن و اعتمادی نمی کنن.پس خیلی هوشیار باشید نمیشه گفت بیت کوین در کوتاه مدت چه طور میشه ولی می تونید که یه عددی بزارید و اگر از اون پاییتر اومد بفروشید که خیلی ضرر نکنید.من خودم این اشتباه رو کردم و برعکس اینکه به hodl اعتقاد نداشتم ولی گفتم ولش کن بذار نفروشیم و سرمایم نصف شد توی این جریانات. در مورد قیمت های بالای بیت کوین یک نکته رو در نظر نمی گیرید.هر چیزی که از یک حدی بالاتر بره خیلی ها دیگه ریسکش رو نمی کنن و حاضر نیستن که مثلا برای یک بیت کوین قیمت های گزاف بدن خصوصا که یه چیز دیجیتال هست نه خونه و ....پس قیمت های بالا ی 100 هزار تا و حتی بالای 50 هزار تا بسیار نامعقول هست و اگه برسیم به اینا بازار با کله سقوط می کنه و یه تعداد زیادی می فروشن.چه برسه به یک میلیون و این عددها.
حساب و کتابی نداره دوست عزیز، دربلند مدت هیچ جیز قابل پیش بینی نیست فقط میشه با نگاه به روند گذشته یه نتایجی گرفت، اون زمانی که بیت 14 15 دلار و حتی کمتربود کی تصورشو میکرد که حالا نگیم 19 هزار به همین 8000 که الان هست برسه؟ من اولین بار ماجرای بیت رو از یکی از استادای دانشگاه سرکلاس شنیدم که به خارج رفت و آمد داشت، 6 یا 7 سال پیش اگه اشتباه نکنم، رفتم سرچ زدم تو نت و ویکی پدیا پر بود از داستان آدمایی که بیت زندگیشون رو ازین رو به اونرو کرده بود اون موقع تازه!
ما با خودمون گفتیم این هرچی بوده دیگه رشد خودشو کرده خلاص بی خیالش شدیم، جالبه همون زمان تو ایران هم یه تعداد معدودی دنبال ماین کردنش بودن تو فروم ها و بلاگ ها بود مطالبشون! اونام که هیچی با خودم گفتم حالشون خوش نیست اینا چی دارن میگن!
حالا من و شما موندیم و بیت 8000 دلاری فعلا البته !!!
ضمن اینکه فراموش نکنید کلا 21 میلیون بیت هست و از طرفی بیت اولین بوده !

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

pisces

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
برای دوستانی که تازه میخواهند وارد این بازار بشن، مطالب و نکات بسیار خوبی در این لینک وجود داره که توصیه میکنم حتما مطالعه کنند، ضمنا اگر قصد خرید بیت کوین در ایران را دارید در این گفتگو راه های مختلف خرید بیتکوین در ایران بررسی شده که میتونه برای تازه کار ها بسیار مفید واقع بشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیشب باز بیت کوین تا 7652 اومده :| وقتی خوابیم پایین میاد نمی تونیم خرید بزنیم. الان 8320 دلاره .. 8 درصد نوسان

به نظرتون بیت کوین دیگه داره بالا میره؟ تا 6 فوریه همه کندلها بجز یکی قرمزه. از اون موقع اکثرا سبزه.

gTVSqpTYT2qEiMW5ay91aQ.png

دیشب همه کوینها رو فروختم. زدکش تو yobit ء 395 بود wex هم 402 .. از yboit یکی خریدم فرستادم وکس.. قیمت تو وکس اومد زیر 380 :|
الان دیدم زدکش تو وکس 400 دلاره و داره میره بالا تو yobit روی 407 خریدم فرستادم وکس

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
بیت کوین چرا باید 4000 بشه ؟ :general711: اینقدر وقت خودتون رو با این نمودارها تلف نکنید

بالا