deremel400
Registered User
- نوشتهها
- 4,466
- لایکها
- 3,760
انشا الله رد نکنهتا آخر شب 8500-8600 رد کنه میریم برای 10 هزار
انشا الله رد نکنهتا آخر شب 8500-8600 رد کنه میریم برای 10 هزار
اقا جواد تا چند میاد بالا به نظرتون بعد ریزش میکنه تا 4 هزار؟ریزش اصلی بیتکوین مونده
من یه بار این چارت رو یادمه یعنی دقیقا قرار بود این اتفاق بیافته ولی چارت رو شکست و صعود خوبی داشت
البته امیدوارم ریزش ها یه هفته ای طول بکشه تا ما هم بتونیم ارزهای مورد نیاز روبخریم بعدش 100هزارم شد عیبی نداره
مشاهده پیوست 1055669
تو که هر روز تحلیل می ذاشتی میره رو 25!یه روز تحلیل می زاری میره رو 25 یه روز رو 8 یه روز رو 3 تا 4.بازار بیت کوین قابل پیش بینی به این صورت نیست.تمامروند بیتکوین به صورت قوسی یا کمان باید باشه تا بتونه به صورت واقعی اوج بگیره و دیگه پایین نیاد و این پایین اومدن برای شکل دهی به قوس باید تا اواسط مارس ادامه داشته باشه
اما سیستم فعلی بیتکوین داره یه روند خطرناکی رو طی میکنه که اگر ادامه داشته باشه شاید 4کا و 3کا رو هم دیدیم
مشاهده پیوست 1055690
مشاهده پیوست 1055689
اشتباهات دامنه دار من از دیشب
دیشب لایت کوین روی 137 فروختم ( رفته تا 157) > اتریوم کلاسیک روی 19 خریدم تا 19.5 رفت نفروختم، دیشب تا 17.7 اومده بود. امروز روی 19.3 فروختم. تا 20.5 رفت > eos روی 8.86 خریدم الان روی 8.76 هست.
اما تو داگ به نسبت خوب عمل کردم. دیشب داگ روی 0.0047 دلار sell زده بودم صبح کامل شده بود. روی 0.00436 خرید زدم الان روی 0.0048 هست. نمیدونم تا چند بالا میره بفروشم یا نه
دیشب پست زدم رو کندل چند دقیقه ای کار کنیم وقتی کندل قرمز شد بفروشیم تا بیشترضرر نکنیم . شما گفتی 1 دقیقه ای منم رو چارت یک دقیقه ای دیدم چند تا کندل قرمز شده گفتم باز ممکنه بره پایین فورا روی 137 فروختم (دیشب تا 134 رفت اما من خواب بودم).. عرض چند دقیقه کشید بالا و منم ولش کردم.اقا تیام بعنوان دوست پیشنهاد میدم
البته شماتجربتون از من بیشتره و اطاعتتون
اقا شما روش خرید و فروشتون اشتباهه بنظر من
ارزای که پتانسیل و پشتوانه قوی دارن رو زود فروختید وردشون کردید و ارزای که ضعیف ترن رو نگه داشتید
مثالش میشه فروختن لایت و نگه داشتن doge .حتی ارزای قوی رو نگه هم دارید ضرر نمیکنید ولی ارزای ضعیف احتمالش خیلی بیشتره .مثلا داج ارزش و پتانسیلی نداره و لایت و اتریوم کلاسیک پتانسیل و رشد و اینده خوبی مسلما داره و همینطور سود
البته باز هرجور صلاح میدونید
تو که هر روز تحلیل می ذاشتی میره رو 25!یه روز تحلیل می زاری میره رو 25 یه روز رو 8 یه روز رو 3 تا 4.بازار بیت کوین قابل پیش بینی به این صورت نیست.تمام
درسته ولی اینا هر روز تغییر می دن همه که ساعتی ترید نمی کنن.من می گم که کسی گمراه نشه.همه ی اینی که می گن بیت کوین غیر متمرکز هست شامل قیمتش هم میشه.اون موقع که 16 تا بود هی می گفتن میشه 25 الان که اومد روی 8 میگن می شه 4.شما خودت قضاوت کن.فک کنم اشتباه گرفتی عزیزم بیتکوین به این زودیا روی 25هزار تا نمیره تحلیلهای اخر خود من بر اساس حرکت قوسی بیتکوین هستش که اینجا میزارم
https://www.tradingview.com/chart/teQGSDQU/
تحلیلهای شخصی من فقط توی این لینکه تا الانم جایی ننوشتم بیتکوین یکی دو روز دیگه میشه 25 هزارتا
البته تحلیل های بقیه ادما رو هم میزارم که اونا به من ربطی نداره چی میگن ولی خب اعتبارشون در سایت tradingview بالای 10 هزارتاس
احتمال یک سقوط دیگه هستانشا الله رد نکنهما پول نقد نداشتیم بخریم
حساب و کتابی نداره دوست عزیز، دربلند مدت هیچ جیز قابل پیش بینی نیست فقط میشه با نگاه به روند گذشته یه نتایجی گرفت، اون زمانی که بیت 14 15 دلار و حتی کمتربود کی تصورشو میکرد که حالا نگیم 19 هزار به همین 8000 که الان هست برسه؟ من اولین بار ماجرای بیت رو از یکی از استادای دانشگاه سرکلاس شنیدم که به خارج رفت و آمد داشت، 6 یا 7 سال پیش اگه اشتباه نکنم، رفتم سرچ زدم تو نت و ویکی پدیا پر بود از داستان آدمایی که بیت زندگیشون رو ازین رو به اونرو کرده بود اون موقع تازه!نظر من اینه که یه تعداد زیادی بیت کوین رو با قیمت بالا خریدن ینی بالای 15 پس منتظرن که قیمت یه خورده بره بالا رد کنن بره.یه تعداد هم دارن می بینن که دیگه بازار قابل پیش بینی نیست و ممکنه سرمایه های هنگفتی رو از دست بدن پس اون ها هم می خوان رد کنن بره در یک فرصتی مناسب.تعداد کسانی هم که بیت کوین دارن می خرن افزایش نداشته.سرمایه گذاران کلان هم وقتی می بینن که سرمایشون ممکنه یه شبه نصف بشه از بازار دور می شن و اعتمادی نمی کنن.پس خیلی هوشیار باشید نمیشه گفت بیت کوین در کوتاه مدت چه طور میشه ولی می تونید که یه عددی بزارید و اگر از اون پاییتر اومد بفروشید که خیلی ضرر نکنید.من خودم این اشتباه رو کردم و برعکس اینکه به hodl اعتقاد نداشتم ولی گفتم ولش کن بذار نفروشیم و سرمایم نصف شد توی این جریانات. در مورد قیمت های بالای بیت کوین یک نکته رو در نظر نمی گیرید.هر چیزی که از یک حدی بالاتر بره خیلی ها دیگه ریسکش رو نمی کنن و حاضر نیستن که مثلا برای یک بیت کوین قیمت های گزاف بدن خصوصا که یه چیز دیجیتال هست نه خونه و ....پس قیمت های بالا ی 100 هزار تا و حتی بالای 50 هزار تا بسیار نامعقول هست و اگه برسیم به اینا بازار با کله سقوط می کنه و یه تعداد زیادی می فروشن.چه برسه به یک میلیون و این عددها.
به جرم 20.000 شدنشبیت کوین چرا باید 4000 بشه ؟ :general711: اینقدر وقت خودتون رو با این نمودارها تلف نکنید