با ارزوی ما تاثیری نداره.بیترکس قراره دلار رو برای الت کوین ها بیاره که وابستگیشون به بیت کوین کمتر بشه. در مورد پیش بینی هم در بدترین حالت بیت کوین تا 3 میرفت بر می گشت روی 5.قبول دارم هزار تا دیگه خبری نیست.
وابستگی قیمت با دلار درست نمیشه متاسفانه . بیترکس خودش تتر داره . الان هم تو اکسچنچ های بزرگ دلارهست . بیت کوین یه جورایی سر دسته هست بقیه کوین ها مثل گوسفند دنبالش میرن
دلار شاید وضعیت رو بدتر هم میکنه . به جای اینکه به بیت کوین تبدیل کنن پول رو از بازار خارج میکنن
از بس هی گفتن hodl hodl من احمق ترید نکردم وگرنه الان موجودیم بیشتر شده بود.
دقیقا منم میخواستم همینو بگم . مبلغ اندکی که تو سایتها بود رو فروختم به تتر و دلار . نزدیک 17 درصد بیشتر خریدم
مردم عادی غیرنهنگ و مخصوصا ایرانی ها با این سایتهایی داغونی که دسترسی دارن از نوسان چیز زیادی گیرشون نمیاد
پیش بینی هم نمیشه کرد یهو می بینی قیمت ها یه زمانی رفت بالا که از همین hodl گوها تشکر میکنی
من از هفته آخر دسامبر میخوام بفروشم ولی اگه میفروختم هم فرقی به حالم نمیکرد چون میخواستم 3-2 هفته بعدش باز بخرم :general304:
https://www.tradingview.com/symbols/BTCUSD/technicals/
فردا 8.5 رد کنه :general707: اینبار صعود کنه بالای 15 هر چی دارم میفروشم تازه کارا زیاد شدن با یک خبر همه میرن تو صف فروش آدم سکته میزنه :general410:
همه همین توبه نامه رو امضا میکنن ولی وقتی به اون قیمت برسه طمع اجازه نمیده :general410: