• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434

دوستان ازش استفاده نکنید!!!

https://twitter.com/myetherwallet/status/961792085060808704

https://www.reddit.com/r/ethtrader/comments/7wbdfb/psa_myethereumwallet_is_now_mycrypto_hard_fork/

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/7wbemb/mycrypto_hostile_takeover_of_myetherwallet/

دوستان تا مشخص نشده فعلا از هیچ کدوم استفاده نکنید.

مثل اینکه میگن دو تا تیم شدن.

تقلبی چیه خود founder مای اتر ولت تو medium کامل توضیح داده:
https://medium.com/mycrypto/mycrypto-launch-6a066bf41093

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
e-coin آشغال 73 دلار ، یه روزه بالای 260 درصد رشد کرده. من همش 40 درصد میخواستم همه ضررم جبران شه. دیروز 18 اینا بود کسی (از جمله خودم) نمی خرید.

Last edited:

btceth

Registered User
لایک‌ها
109
تقلبی چیه خود founder مای اتر ولت تو medium کامل توضیح داده:
https://medium.com/mycrypto/mycrypto-launch-6a066bf41093

مثل اینکه تیمشون دو قسمت شدن
چند نفرشون با myetherwallet.com هستن چند نفرشون mycrypto
جدیدا فقط توییتر رو داشتن
وگرنه سایت هم ریدایرکت میشد رو دامنه جدید
این mycrypto یه سایت جدیده کلا نه rebrand

توی سایت اصلی اصلا همچین چیزی رو نگفتن ...

سایت و repo اصلی هنوز بالاست ...

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
dashboard2.jpg
بخشی از درآمد ما در کیف پول کوین پات در این روزهایی که بیتکوین افت کرده و ساتوشی بیشتری نیز میدهد.که البته بخشیش رو برداشت کردم .و بیت کش رو کلا برداشت کردم
میشه مکمل خوبی باشه در کنار ترید.که 7 تا سایت متصل به این کیف پول هست و جمع کردنشم بسیار راحت که در وبلاگ و کانال کامل و به صورت تصویری توضیح دادم
برای مشاهده وبلاگ کلیک کنید
برای ورود به کانال کلیک کنید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
e-coin آشغال 73 دلار ، یه روزه بالای 260 درصد رشد کرده. من همش 40 درصد میخواستم همه ضررم جبران شه. دیروز 18 اینا بود کسی (از جمله خودم) نمی خرید.
110 دلار. نیم ساعت 48 درصد دیگه کشید روش |:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
tiyam بیشتر ضررت رو تو trade میدی یا Arbitrage
ضررم رو گند 1 ماه پیش دوتا اکسچنجر بود که کوین هام رو خیلی فرستادن و قیمت اومد پایین. منم نفروختم تا بیشتر اومد پایین. مثلا DOGE ، وقتی فرستادن روی 1.6 سنت می تونستم بفروشم، نفروختم (رو 5 درصد ضرر بود. من میخواستم مثلا ضرر قبل رو جبران کنم) هی اومد پایین تر نفروختم. چند روزپیش تو HITBTC ارزش داگ هام شد 1900 دلار باز نفروختم، چند روز بعدش ارزشش اومد پایین تر تا 1000 دلار هم اومد.

خلاصه اینقدر نفروختم رفت رو بالای 60 درصد ضرر .. وقتی ضرر بره روی 60 درصد باید 250 درصد (2.5برابر) سود کنی که جبران شه
الان ضرر رو رسوندم به 25 درصد . 35 درصد میخوام تا از ضرر در بیام. یعنی اگه صبح اون شیت کوین ecn رو میخریدم الان روی سود بودم

Last edited:

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
ecoin که پامپ شده زیاد فکر نکن بهش باز خوبه ضررت به حداقل رسیده...سودت چی بیشتر از trade به دست میاری یا Arbitrage

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
بله باز میشه اما چون برای آپدیت چند روز در دسترس نبوده الان ترافیک خیلی بالاست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ecn تا 65 پایین اومد الان روی 90 دلاره .. از ظهر 38 درصد دیگه می شد سود کرد. الان من می خریدم می رفت رو 1 دلار

ecoin که پامپ شده زیاد فکر نکن بهش باز خوبه ضررت به حداقل رسیده...سودت چی بیشتر از trade به دست میاری یا Arbitrage
من بیشتر ابیتراژ می کنم اما اگه ترید می کردم سود بیشری می کردم. etc داشتم تکون نمی خورد بیشتر می ررفت پایین تا بره بالا اما زدکش خوب رشد می کرد. etc رو فروختم رفتم سمت کوین های دیگه. این 2 روزه etc بالای 25 درصد سود داده |:

هر کوینی نگه داشتم اینطور بوده تکون نمی خورده یا می اومده پایین اما وقتی به شیوه خودم عمل کردم سود کردم (هرچند کم)

Last edited:

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
ecn تا 65 پایین اومد الان روی 90 دلاره .. از ظهر 38 درصد دیگه می شد سود کرد. الان من می خریدم می رفت رو 1 دلار

من بیشتر ابیتراژ می کنم اما اگه ترید می کردم سود بیشری می کردم. etc داشتم تکون نمی خورد بیشتر می ررفت پایین تا بره بالا اما زدکش خوب رشد می کرد. etc رو فروختم رفتم سمت کوین های دیگه. این 2 روزه etc بالای 25 درصد سود داده |:

هر کوینی نگه داشتم اینطور بوده تکون نمی خورده یا می اومده پایین اما وقتی به شیوه خودم عمل کردم سود کردم (هرچند کم)
ecoin که خیلی تابلوئه، شیش فبریه تا 215 رفته بعد با مخ اومده زیر 2 دلا، اونایی که 3 روز پیش با افت بیت لیسک گرفتن الان دوبرابر شده سرمایشون.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ecoin که خیلی تابلوئه، شیش فبریه تا 215 رفته بعد با مخ اومده زیر 2 دلا، اونایی که 3 روز پیش با افت بیت لیسک گرفتن الان دوبرابر شده سرمایشون.
ecn معلومه الکی پمپ شده اما خب امروز میشد حداقل 80 درصد سود گرفت ازش
lisk هم نگاه کردم این چند روزه بالای 50 درصد داده. مطمئنم اگه من خریده بودم یا تکون نمی خورد یا با سر میخورد زمین. بعد فروش من می کشید بالا

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
btc برای اولین بار از مسیر ریزشی که از 17کا اومده بیرون زده و اون رو شکسته
البته یه بار هم 29 زانویه این مرحله رسیده بود که بعدش شدید ریزش داشت

6a4d1.JPG

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
btc برای اولین بار از مسیر ریزشی که از 17کا اومده بیرون زده و اون رو شکسته
البته یه بار هم 29 زانویه این مرحله رسیده بود که بعدش شدید ریزش داشت

مشاهده پیوست 1055993
آفرین دقیقا پس حواستون حسابی جمع باشه :)
تکلیف بیت 85% مشخصه اگه میدونستیم سر آلتکوین ها چی میاد خوب میشد

Last edited:
بالا