• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صبح زدکش رو فروختم تا ارزون تر بخرم نتونستم ارزونتر بخرم از صبح 20 دلار رفت روش. etc لعنتی وقتی من داشتم تکون نمی خورد الان 26 درصد افزایش پیدا کرده.

ممکنه فردا باز قیمتا صعودی باشه چون weekend هست .. این چند weekend قیمت بالا رفته.

البته امکانش هست نصف شب باز پایین بیاد ، بعد دوباره بره بالا .. دیشب بیت کوین تا 8000 اومده بود. پریشب هم قیمتا پایین اومد بود (قبلاً پست زدم)

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
سلام ممنون میشم کسی راهنماییم کنه میخوام سرمایه گزاری بیتکوین کنم
1-قبلا یه سایت داشتم نمودار ریزش و افزایش قیمت بیتکوین رو میزد سایتشو دارید ؟
2-میخوام بدونم از کجا بفهمم الان یا یک ماه دیگه برای خرید بیتکوین مناسبه یا نه ؟
3- قیمت بیتکوین که تغییر میکنه سایتای ایرانی برای خرید بیتکوین قیمتشون هم روز به روز تغییر میکنه ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
آفرین دقیقا پس حواستون حسابی جمع باشه :)
تکلیف بیت 85% مشخصه اگه میدونستیم سر آلتکوین ها چی میاد خوب میشد
متوجه نشدم
چه اتفاقی داره میوفته؟
توضیح میدید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
همه کوین ها 10 تا بالای 20 درصد رشد داشتن بیت کش داره منفی میزنه هه
خارج ایران هستم . اینجا هم از طریق سایت مشکل دسترسی هست اما با اپش مشکلی نیست .
چه کشوری؟
توئیترش نوشته بود اگه باز نمیشه از سرورهای دیگه برین

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام ممنون میشم کسی راهنماییم کنه میخوام سرمایه گزاری بیتکوین کنم
1-قبلا یه سایت داشتم نمودار ریزش و افزایش قیمت بیتکوین رو میزد سایتشو دارید ؟
2-میخوام بدونم از کجا بفهمم الان یا یک ماه دیگه برای خرید بیتکوین مناسبه یا نه ؟
3- قیمت بیتکوین که تغییر میکنه سایتای ایرانی برای خرید بیتکوین قیمتشون هم روز به روز تغییر میکنه ؟
1- coinmarketcap رو سرچ کنید
2- هیچ جا!! خلاصه اش اینکه هیچ حساب و کتابی نداره و فقط اون میزان پولی رو بذارید توی اینکار که تحمل از دست دادن و صفر شدنش رو داشته باشید!
3- بروز که میکنن ولی ناموجود هم میکنن وقتی خیلی میاد پایین!

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
باننس همچنان اذیت میکنه. صدبار رفرش میکنی یه بار به زور باز میشه. با این سرعت نمیشه ترید کرد. من هم با وی پی اس هلند تست میکنم هم ایران هردو مشکل داره فعلا. باز هم که میشه سرعت اونچنان پایینه که نمیشه کاری کرد

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
⁠Russian Nuclear Engineers Foiled In Attempt To Mine BTC With Supercomputer
Russian nuclear engineers arrested after attempting to illegally use a supercomputer to mine BTC. #NEWS
https://goo.gl/i33aUj

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
با سایتی که پشتیبانی درست حسابی نداره کار نکنید. با سایتی می خواید کار کنید اول ببینید ساپورت داره ، به درخواست ها جواب میدن یا نه

yobit إ 4 بار لایت کوین ویتدارو کردم کنسل کردن. تو چت به اون دومینیک یابو (نمیدونم ادمینِ چیه) میگم چرا کنسل میکنی. دوباره درخواست ویتدارو میدم کنسل نکن. اصلا جواب نمیده. بار پنجم باز کنسل کردن این بار بیت کوین برداشت کردم رو sending هست.

c-cex هم بی در و پیکرِ ... امروز مثلا خواستم mcap از hitbtc بفرستم به c-cex چند ساعته 1331 کانفیرم خورده هنوز نرسیده. ساپورت هم تعطیل Our support ticket queue is full. Please, come back in few hours بعد چند ساعت به زور تونستم یه تیکت بزنم ببینم کی جواب بدن.

exmo هم گند زدن بهش. دپوزیت دستیه تا 3 روز طول می کشه به والت اضافه بشه .. ساپورت درست حسابی هم نداره.

اکسچنر دیگه برامون نمی مونه. وکس و لایو کوین فی دپوزیت زیاده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
عجب این دفعه yobit از فی دزدی نکرده. برای ویتدارو 0.0012 بیت کوین گرفت ، برای تراکنش 0.0022 داده. با این حال نیم ساعت بیشتره فقط 1 کانفیرم خورده. (الان شد 2 کانفیرم) قبلا فی کمتر بود 15 دقیقه ای انتقال داده شد
صبح برای فی زدکش 0.02 تا کم کرد اما 0.001 پرداخت کرده بود

شاید هم فردا پس فردا. چون آخر هفته ها بالا کشیده. 3 فوریه 9200 بود. از یکشنبه کشید پایین تا 7050 و ...

فقط امیدارم امشب هم مثل دیشب بکشه پایین خرید بزنیم. بعد بکشه بالا

Last edited:

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
باننس همچنان اذیت میکنه. صدبار رفرش میکنی یه بار به زور باز میشه. با این سرعت نمیشه ترید کرد. من هم با وی پی اس هلند تست میکنم هم ایران هردو مشکل داره فعلا. باز هم که میشه سرعت اونچنان پایینه که نمیشه کاری کرد
با سابدامین us یا kr برو اکیه

8030

Registered User
لایک‌ها
465
خودتون رو زیاد با نمودارها اذیت نکنید.
هیچکس نمیتونه تو کف کف قیمت بخره نه تو ماکزیمم قیمت بفروشه بجز عده محدودی وال
سعی کنید هیجانی برخورد نکنید .

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
هر آنچه بیت و اتر ریپل فان (گرونترین کوینی که برام تموم شد این فان لعنتی بود مجبور شدم نصف قیمت بدم بره) داشتم رو فروختم
اگر تا سه ساعت دیگه برگرده بالا میخرم اگه نه که باید منتظر ماند، فعلا رو دور سقوط هست.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
هر آنچه بیت و اتر ریپل داشتم رو فروختم
اگر تا سه ساعت دیگه برگرده بالا میخرم اگه نه که باید منتظر ماند، فعلا رو دور سقوط هست.
منم دیشب یه مقدار بیت کوین داشتم روی 8640 فروختم منتظر شدم بیاد پایین ، صبح دیدم 300 رفته بالا. شانس نداریم که. چند شب، نصف شب قیمتا می اومدن پایین .. وقتی می خوایم ارزون بشه گرون میشه. وقتی میخوایم گرون بشه ارزون میشه.

DOGE هم برای من کشیده بالا 0.55 سنت. وقتی من داشتم مرتب پایین می اومد فروختمش هی میره بالا

این چند هفته یکشنبه دوشنبه قیمتا اومده پاین بینیم باز میاد پایین یا نه

Last edited:
بالا