mohandes23
Registered User
- نوشتهها
- 294
- لایکها
- 263
با ای پی ایران باز میشهآشغال برای من باز نمیشه نمیدونم چرا
با ای پی ایران باز میشهآشغال برای من باز نمیشه نمیدونم چرا
متوجه نشدمآفرین دقیقا پس حواستون حسابی جمع باشه
تکلیف بیت 85% مشخصه اگه میدونستیم سر آلتکوین ها چی میاد خوب میشد
اپ هم مشکل داره، با چه آی پی وصل میشید شما؟از اپش استفاده کنید .
خارج ایران هستم . اینجا هم از طریق سایت مشکل دسترسی هست اما با اپش مشکلی نیست .اپ هم مشکل داره، با چه آی پی وصل میشید شما؟
چه کشوری؟خارج ایران هستم . اینجا هم از طریق سایت مشکل دسترسی هست اما با اپش مشکلی نیست .
1- coinmarketcap رو سرچ کنیدسلام ممنون میشم کسی راهنماییم کنه میخوام سرمایه گزاری بیتکوین کنم
1-قبلا یه سایت داشتم نمودار ریزش و افزایش قیمت بیتکوین رو میزد سایتشو دارید ؟
2-میخوام بدونم از کجا بفهمم الان یا یک ماه دیگه برای خرید بیتکوین مناسبه یا نه ؟
3- قیمت بیتکوین که تغییر میکنه سایتای ایرانی برای خرید بیتکوین قیمتشون هم روز به روز تغییر میکنه ؟
همه کوین ها 10 تا بالای 20 درصد رشد داشتن بیت کش داره منفی میزنه هه
چه کشوری؟
توئیترش نوشته بود اگه باز نمیشه از سرورهای دیگه برین
شاید هم فردا پس فردا. چون آخر هفته ها بالا کشیده. 3 فوریه 9200 بود. از یکشنبه کشید پایین تا 7050 و ...سه شنبه 10k
با سابدامین us یا kr برو اکیهباننس همچنان اذیت میکنه. صدبار رفرش میکنی یه بار به زور باز میشه. با این سرعت نمیشه ترید کرد. من هم با وی پی اس هلند تست میکنم هم ایران هردو مشکل داره فعلا. باز هم که میشه سرعت اونچنان پایینه که نمیشه کاری کرد
هر آنچه بیت و اتر ریپل فان (گرونترین کوینی که برام تموم شد این فان لعنتی بود مجبور شدم نصف قیمت بدم بره) داشتم رو فروختمسه شنبه 10k
منم دیشب یه مقدار بیت کوین داشتم روی 8640 فروختم منتظر شدم بیاد پایین ، صبح دیدم 300 رفته بالا. شانس نداریم که. چند شب، نصف شب قیمتا می اومدن پایین .. وقتی می خوایم ارزون بشه گرون میشه. وقتی میخوایم گرون بشه ارزون میشه.هر آنچه بیت و اتر ریپل داشتم رو فروختم
اگر تا سه ساعت دیگه برگرده بالا میخرم اگه نه که باید منتظر ماند، فعلا رو دور سقوط هست.