اپلیکیشن های والت هر کسی کامنت گذاشته کلاهبرداره حتی اگه تعداد نصب و امتیاز بالا باشه
شما چی پیشنهاد میکنید؟
شما چی پیشنهاد میکنید؟
Last edited:
کلی ضرر کردم رو این کوین.. مسخره هست!Qkc چرا اینقدر افت داشته ؟ یه هفته دیگه main net داره
منم روی حساب mainnet روی 820 خریدم تا 891 هم رفت نفروختم الان 630 هست نمیدونم تا کی نگهش دارمکلی ضرر کردم رو این کوین.. مسخره هست!
فرق کلی بیت کوین با بیت کوین کش چیه؟ والت بلاکچین برای انتقال بیت کوین کش کارمزد هم میگیره؟ کارمزدش چه مقداره؟
ممنون میشم اگه یه نرم افزار والت که غیر آنلاین و مستقل باشه بهم معرفی کنید
چرا بیت کوین بالا رفته الت کوین ها اومدن پایین؟؟ قبلا همه با هم بالا می رفتن
در حال حاضر به نظر من وقتی بازار ریزش میکنه روی بیت کوین باشید بهتره و وقتی بازار صعودی هست روی آلت کوین های ( تاپ ) باشید بهتره..
به نظرم این https://coinmarketcap.com/currencies/qlink/ مناسبترهمنم روی حساب mainnet روی 820 خریدم تا 891 هم رفت نفروختم الان 630 هست نمیدونم تا کی نگهش دارم
نسبت به 2 هفته پیش.نسبت به 24 ساعت قبل بیت کوین بالا نرفته، حدود 2% ریخته و بقیه تا 20% ریزش داشتند....
من روی آلت کوین بودم بعد چند ساعت آلت کوین ها ریزشی شدن.در حال حاضر به نظر من وقتی بازار ریزش میکنه روی بیت کوین باشید بهتره و وقتی بازار صعودی هست روی آلت کوین های ( تاپ ) باشید بهتره..
نسبت به 2 هفته پیش.
نمودار این 2 هفته بیت کوین صعودی بوده ریپل نزولی. بیت کش نزولی.
من روی آلت کوین بودم بعد چند ساعت آلت کوین ها ریزشی شدن.
معمولا اینطوری بود با هم میرفتن بالا.. یه بار هم بیت اومد پایین آلت ها رفتن بالاآخه قانون نوشته شده ای نیست که هر موقع بیت رفت بالا بقیه هم باید برن بالا... معمولا نهنگ ها نقش بسزایی در بالا بردن بیت ( به تنهایی ) و آلت کوین ها دارن ... وقتی روی بیت فوکس باشه معمولا آلت ها رو تبدیل به بیت میکنن و وقتی بازار صعودی باشه ( کلا ) تبدیل به آلت کوین.. چون سود آلت کوین ها بیشتره.. همین بیت کش که به نظر من اسکم هم هست وقتی بازار صعودی میشه 48 ساعته 15 الی 30% سود میده و وقتی هم بازار ریزشی خاک بر سر میشه :دی
نگه میدارم تا بره بالا. شانس من هر موقع بازار اینطوری میشه باید 2 هفته یا بیشتر از 1 ماه صبر کنم از ضرر در بیاد.باید مثل ربات عمل کنی، تا بازار ریزشی شد تبدیل کنی، مگر اینکه هودل کنی و بیخیالش بشی تا دوباره صعودی شه...
دقیقا قانونی نداره ولی معمولا با هم بودنآخه قانون نوشته شده ای نیست که هر موقع بیت رفت بالا بقیه هم باید برن بالا... معمولا نهنگ ها نقش بسزایی در بالا بردن بیت ( به تنهایی ) و آلت کوین ها دارن ... وقتی روی بیت فوکس باشه معمولا آلت ها رو تبدیل به بیت میکنن و وقتی بازار صعودی باشه ( کلا ) تبدیل به آلت کوین.. چون سود آلت کوین ها بیشتره.. همین بیت کش که به نظر من اسکم هم هست وقتی بازار صعودی میشه 48 ساعته 15 الی 30% سود میده و وقتی هم بازار ریزشی خاک بر سر میشه :دی
باید مثل ربات عمل کنی، تا بازار ریزشی شد تبدیل کنی، مگر اینکه هودل کنی و بیخیالش بشی تا دوباره صعودی شه...