• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اپلیکیشن های والت هر کسی کامنت گذاشته کلاهبرداره حتی اگه تعداد نصب و امتیاز بالا باشه
شما چی پیشنهاد میکنید؟

Last edited:

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان bitcoin sv از سایت binance تا چند روز دیگه حذف میشه 22.4.2019 احتمال سقوط ارزش بیشتر هست فعلا تا 59 دلار ریزش کرده اگه دارید سریع تصمیم بگیرید :general410:
منبع سایت binance

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان مثل اینکه تا چند روز آینده سواپ توکن zilliqa شروع میشه حواستون باشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
فرق کلی بیت کوین با بیت کوین کش چیه؟ والت بلاکچین برای انتقال بیت کوین کش کارمزد هم میگیره؟ کارمزدش چه مقداره؟
ممنون میشم اگه یه نرم افزار والت که غیر آنلاین و مستقل باشه بهم معرفی کنید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
فرق کلی بیت کوین با بیت کوین کش چیه؟ والت بلاکچین برای انتقال بیت کوین کش کارمزد هم میگیره؟ کارمزدش چه مقداره؟
ممنون میشم اگه یه نرم افزار والت که غیر آنلاین و مستقل باشه بهم معرفی کنید

به طور کلی:

بیت کوین کش حاصل هارد فورک بیت کوین هست، یعنی یه جورایی بچه ی سر راهی حساب میشه که بازار داره تحملش میکنه :دی

تعداد تراکنش هایی که در هر ثانیه توسط بیت کوین کش پراسس میشه خیلی بیشتر از بیت کوین هست، همینطور زمان هایی که شبکه شلوغ میشه اگر فی خیلی بالا نزنی، تراکنش شما تا چند روز هم امکان داره کانفرم نشه، در صورتی که بیت کوین کش اینطوری نیست...

بیش از 99% والت ها برای انتقال کارمزد میگیرن، به طور مثال کارمزد بیت کوین به شلوغی شبکه، تعداد ورودی های شما بستگی داره، در لینک زیر میتونید ( مناسب ترین ) کارمزد های تراکنش بیت کوین را چک بفرمایید.

https://bitcoinfees.earn.com

بلاکچین هم من کار نمیکنم ولی برای هر تراکنش بین 0.00001 الی 0.0001 بیت کوین کش باید اکی باشه...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دو هفته پیش ریپل و بیت کش و داگ برای ترید و آربیتراژ گرفتم ردشون نکردم نزدیک 20 درصد اومدن پایین. ریپل روی 0.000068 گرفتم الان 0.000054 . داگ روی 56 ساتوشی خریدم،الان شده 47-48 ساتوشی (روی 56-57 میتونستم ردش کنم)

چرا بیت کوین بالا رفته الت کوین ها اومدن پایین؟؟ قبلا همه با هم بالا می رفتن

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
چرا بیت کوین بالا رفته الت کوین ها اومدن پایین؟؟ قبلا همه با هم بالا می رفتن

نسبت به 24 ساعت قبل بیت کوین بالا نرفته، حدود 2% ریخته و بقیه تا 20% ریزش داشتند....

در حال حاضر به نظر من وقتی بازار ریزش میکنه روی بیت کوین باشید بهتره و وقتی بازار صعودی هست روی آلت کوین های ( تاپ ) باشید بهتره..

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نسبت به 24 ساعت قبل بیت کوین بالا نرفته، حدود 2% ریخته و بقیه تا 20% ریزش داشتند....
نسبت به 2 هفته پیش.
نمودار این 2 هفته بیت کوین صعودی بوده ریپل نزولی. بیت کش نزولی.

در حال حاضر به نظر من وقتی بازار ریزش میکنه روی بیت کوین باشید بهتره و وقتی بازار صعودی هست روی آلت کوین های ( تاپ ) باشید بهتره..
من روی آلت کوین بودم بعد چند ساعت آلت کوین ها ریزشی شدن.

-------------------------------

Captive

لایک‌ها
16,664
نسبت به 2 هفته پیش.
نمودار این 2 هفته بیت کوین صعودی بوده ریپل نزولی. بیت کش نزولی.

آخه قانون نوشته شده ای نیست که هر موقع بیت رفت بالا بقیه هم باید برن بالا... معمولا نهنگ ها نقش بسزایی در بالا بردن بیت ( به تنهایی ) و آلت کوین ها دارن ... وقتی روی بیت فوکس باشه معمولا آلت ها رو تبدیل به بیت میکنن و وقتی بازار صعودی باشه ( کلا ) تبدیل به آلت کوین.. چون سود آلت کوین ها بیشتره.. همین بیت کش که به نظر من اسکم هم هست وقتی بازار صعودی میشه 48 ساعته 15 الی 30% سود میده و وقتی هم بازار ریزشی خاک بر سر میشه :دی

من روی آلت کوین بودم بعد چند ساعت آلت کوین ها ریزشی شدن.

باید مثل ربات عمل کنی، تا بازار ریزشی شد تبدیل کنی، مگر اینکه هودل کنی و بیخیالش بشی تا دوباره صعودی شه...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آخه قانون نوشته شده ای نیست که هر موقع بیت رفت بالا بقیه هم باید برن بالا... معمولا نهنگ ها نقش بسزایی در بالا بردن بیت ( به تنهایی ) و آلت کوین ها دارن ... وقتی روی بیت فوکس باشه معمولا آلت ها رو تبدیل به بیت میکنن و وقتی بازار صعودی باشه ( کلا ) تبدیل به آلت کوین.. چون سود آلت کوین ها بیشتره.. همین بیت کش که به نظر من اسکم هم هست وقتی بازار صعودی میشه 48 ساعته 15 الی 30% سود میده و وقتی هم بازار ریزشی خاک بر سر میشه :دی
معمولا اینطوری بود با هم میرفتن بالا.. یه بار هم بیت اومد پایین آلت ها رفتن بالا
آلت ها چون قیمت شون کمتره تغییر کمی کنن درصد بالا پایین شدن (سود زیان) بیشتره. . بیت کش 300 دلار باشه 20 دلار بره بالا 6.6 درصد میره بالا (سود). بیت کوین 5300 باشه 20 دلار بره بالا ، کمتر از 0.4 درصد، 350 دلار باید بره بالا تا بشه 6.6 درصد
باید مثل ربات عمل کنی، تا بازار ریزشی شد تبدیل کنی، مگر اینکه هودل کنی و بیخیالش بشی تا دوباره صعودی شه...
نگه میدارم تا بره بالا. شانس من هر موقع بازار اینطوری میشه باید 2 هفته یا بیشتر از 1 ماه صبر کنم از ضرر در بیاد.

بیا به زحمت 1 درصد 2 درصد سود در بیار یهو 6-7 درصد بیاد پایین

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173

دقیقا قانونی نداره ولی معمولا با هم بودن
این چند روزه تقریبا بیت کوین باز خودش رو به high چند ماه گذشته رسونده ولی بقیه تو رنج هستن
وال های عزیز بقیه کریپتو ها رو هم دریابید!‌ :|

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
به نظر من BTG خوب موقعیتی برای خرید داره دوستان برای طولانی مدت میتونند در نظر بگیرند...

upload_2019-5-3_10-14-46.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین 5700 رو رد کرد باز بقیه جا موندن. بیت کش بعد اون سقوط یکم خودشُ بالا کشید.
ریپل ها رو با اتر تعویض کردم. اتر در مقابل بیت کوین 3 درصد پایین اومد
....
blockchain.com با ایران مشکل داره؟

بالا