هر بیت کش حدود 400 دلاره ، 0.0008621 بیت کش میشه 0.34 دلاراین عبارت 0.34$ چه معنی میده؟! یعنی اندازه یک دلار هم ارزش نداره :دی
هر 0.0001 بیت کوین کش چه مقدار قیمت داره؟!
مشاهده پیوست 1127865
یعنی تقریبا کل این مقدار میشه 5 هزار تومن :general208:هر بیت کش حدود 400 دلاره ، 0.0008621 بیت کش میشه 0.34 دلار
از همون دیشب که اینو گذاشتم رشد قیمت آلتها رو با بیتکوین میتونید مقایسه کنید به نتایج جالبی میرسیدبه نظر من رشد آلت کوین ها نزدیکه و از این به بعد بازدهی بهتری نسبت به بیتکوین دارن ,البته بیتکوین میتونه تو این راند افزایشی تارگت ۱۲۰۰۰ دلارم ببینه ولی خب آلت کوین ها میتونن بازدهی بهتری داشته باشن بخصوص آلتهای اصلی
یک نمونه چارت اتریوم کلاسیک به دلار رو گذاشتم
https://twitter.com/number1_ali/status/1122133907275767810?s=19
قیمت آلتکوین ها برحسب بیت کوین که خیلی پایین اومده.از همون دیشب که اینو گذاشتم رشد قیمت آلتها رو با بیتکوین میتونید مقایسه کنید به نتایج جالبی میرسید
دوستان تو همه تریدهاتون حد ضرر رو فراموش نکنید.. به امید برکت برای همه دوستان عزیز
توی هفته اخیر zec خریدم روی 1060 ساتوشی الان 830 شدهقیمت آلتکوین ها برحسب بیت کوین که خیلی پایین اومده.
احتمال ریزش تا 6000-6500 خیلی زیاده به نظرم شنبه یا یکشنبه از همین محدوده 7900-8000 بریزه فعلا که بیت کوین نقش غلطک آسفالت برای اکثر آلتها داشته :general406: اینجاست که نقش شاه و رعیت معلوم میشهبنظرتون correction بیت کوین روی چند میاد؟
کل این مقدار؟ همه اش 86 ده هزارم بیت کوین کشِ. کمتر یک هزارمیعنی تقریبا کل این مقدار میشه 5 هزار تومن :general208:
بله در کل که آلت ها از شروع افزایش قیمت بیتکوین له شدن☺ از دیشب منظورم بود که بنده به دوستان توصیه کردم !شب گذشته اتریوم کلاسیک ۷۶۰۰۰ ساتوشی بود الان ۸۲۰۰۰ ساتوشیقیمت آلتکوین ها برحسب بیت کوین که خیلی پایین اومده.
سلام علی جانبله در کل که آلت ها از شروع افزایش قیمت بیتکوین له شدن☺ از دیشب منظورم بود که بنده به دوستان توصیه کردم !شب گذشته اتریوم کلاسیک ۷۶۰۰۰ ساتوشی بود الان ۸۲۰۰۰ ساتوشی
سلام دوست عزیز والا کوین های رده بالای جدول خوبن اکثرا اتریوم و اتریوم کلاسیک ,بیتکوین کش ,لایت ,زی کش,مونرو ,نیو , آیوتا,ریپل و تریکس وحتی کوین های رده پایینتر مثل استراتیس ,,البته هر کسی یه اعتقادی داره بطور مثال من میگم صاحب تریکس یه آدمی هست که فقط بازاریابی بلده و خیلی تو این زمینه قوی هست ولی کل دپ های روی تریکس کپی از اتریوم هست و همشون تراکنش ها و والیوم فیک هستن تو این مدت کم نمیتونه اینقدر مارکت رو به خودش جذب کنه واینهمه دپ داشته باشه,,البته تو مدت زمان کم شاید سود خیلی خوبی هم بده ولی من سمتش نمیرم چون به شدت متمرکز میدونمش و دید بلند مدت کوین خوبی نمیدونم ولی در عوضش به اتریوم کلاسیک خیلی اعتقاد دارم شاید خیلی آرومم پیشرفت کنه ولی بلند مدت چند ساله چشم انداز خوبی داره.سلام علی جان
بجز بیت کوین،اتریوم،لایت کوین چه ارزی را بلند مدت پیشنهاد میدهید؟
شاید اونایی بیشتر که تیم خوب و ایده ی خوبی پشتشون هست و تا حالا نسبت به بیت کوین زیاد رشد نداشتن. چند روز پیش داشتم به خرید XRP فکر می کردم ولی نتونستم بخرم چون افزایشی نداشتبه نظر من رشد آلت کوین ها نزدیکه و از این به بعد بازدهی بهتری نسبت به بیتکوین دارن ,البته بیتکوین میتونه تو این راند افزایشی تارگت ۱۲۰۰۰ دلارم ببینه ولی خب آلت کوین ها میتونن بازدهی بهتری داشته باشن بخصوص آلتهای اصلی
یک نمونه چارت اتریوم کلاسیک به دلار رو گذاشتم
https://twitter.com/number1_ali/status/1122133907275767810?s=19
ریپل که کلا ایده خیلی خاصی پشتش نیست فقط یک کوین شرکتی خیلی قوی هست که اومده جای سوییفت رو بگیره,رشد اخیرشم بدلیل اضافه شدن به کوین بیس و آغاز خرید و فروش تو یکی از ایالتهای آمریکا تو این پلتفرم بود ,,کلا ریپل اینقدر خسته میکنه همه رو و یدفعه پامپ میشه ..از نتایج سالهای گذشته وقتی چند بار ریپل خریدمشاید اونایی بیشتر که تیم خوب و ایده ی خوبی پشتشون هست و تا حالا نسبت به بیت کوین زیاد رشد نداشتن. چند روز پیش داشتم به خرید XRP فکر می کردم ولی نتونستم بخرم چون افزایشی نداشت
دیروز ناگهان رشد کرد و به نظرم دیگه الان ارزش خریدش اونقدر نیست
زد کش و نئو هم اونجوری که باید افزایش نداشتن
میتونن مد نظر قرار داده بشن...