• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سمت FATBTC نرین. ولوم و تریدهاش قلالبه.
sell رو نزدیک به buy گذاشتم. مثلا خرید 560 بود من فروش رو 561 گذاشتم. از دیشب order کامل نشده بود. همین که order رو برداشتم تریدها شروع شدن.
بعد order ها اکثرا ریز هستن مثلا برای بیت کوین/فیات 0.0001 هست. اختلاف sell و buy خیلی زیاده. کوین مارکت کپ ولومش رو 800 میلیون دلار زده. یه اکسچنجر کوچیک هم اینطوری نیست

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سمت FATBTC نرین. ولوم و تریدهاش قلالبه.
sell رو نزدیک به buy گذاشتم. مثلا خرید 560 بود من فروش رو 561 گذاشتم. از دیشب order کامل نشده بود. همین که order رو برداشتم تریدها شروع شدن.
بعد order ها اکثرا ریز هستن مثلا برای بیت کوین/فیات 0.0001 هست. اختلاف sell و buy خیلی زیاده. کوین مارکت کپ ولومش رو 800 میلیون دلار زده. یه اکسچنجر کوچیک هم اینطوری نیست
hotbit هم همینجوره تقریبا

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان راجبه IEO چیزی میدونید چی هستش ؟ اکسچنجایه معروف دارن استفاده میکنن ازش.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

salam2010

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. شک دارم تو miracletele سرمایه گذاری کنم.
40 درصد درآمد رو به توکن دارها دو هفته یه بار پخش میکنه!
120 توکن از ایردراپش درآوردم درآمد دو هفته ای هم میده ولی نمیدونم بدون سرمایه گذاری اجازه برداشت میدن یا نه!

تا 15 می وقت خرید توکن هست.قیمت توکنش 0.2 یوروهست ولی گفته شروع اکسچنج از 0.5 یوروهست!
دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنن ببینم قیدشو بزنم یا نه!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه وی پی ان ارزون قیمت که آی پی ثابت بده سراغ ندارین؟ خسته شدم اینقدر دقیقه به دقیقه آی پی عوض شد و هی لاگین کردم. تو exmo ویتدارو ام رو بلاک کردن به خاطر ورودهای مشکوک (خودم) ازم تراکنش های اتر و پاییر رو خواستن تا ویتدراو رو آنبلاک کردن.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یه وی پی ان ارزون قیمت که آی پی ثابت بده سراغ ندارین؟ خسته شدم اینقدر دقیقه به دقیقه آی پی عوض شد و هی لاگین کردم. تو exmo ویتدارو ام رو بلاک کردن به خاطر ورودهای مشکوک (خودم) ازم تراکنش های اتر و پاییر رو خواستن تا ویتدراو رو آنبلاک کردن.
vps ماهی یک دلار بگیر تونل بزن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
vps ماهی یک دلار بگیر تونل بزن
چند جا گفتن وی پی اس بگیرید ماهی یه دلار ولی هر چی من می بینم بالای 4 دلاره. راه اندازیش هم فکر کنم مشکل باشه. بعد فقط یه ای پی میشه گرفت درسته؟ مثلا سرور آلمان باشه فقط آی پی آلمان

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
چند جا گفتن وی پی اس بگیرید ماهی یه دلار ولی هر چی من می بینم بالای 4 دلاره. راه اندازیش هم فکر کنم مشکل باشه. بعد فقط یه ای پی میشه گرفت درسته؟ مثلا سرور آلمان باشه فقط آی پی آلمان
https://www.alpharacks.com
راه اندازی نداره بعد از دریافت ip و اطلاعات لاگین با putty به سرورت لاگین میکنی و مشخصات به مروگر میدی عدد پورت باید یکی باشه
قیمت vps آمریکایی ارزونتره هر سرور فقط یک ip داری
http://3.bp.blogspot.com/-tDbazXzwogA/T0IRabmld9I/AAAAAAAAAF8/wqQgnyL4j9U/s400/*****-linux.jpg
img5.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو گروه های تلگرامی (مارکتها) حواستون به اسکمرها باشه. امروز ظهر تو یه اکسچنجر دپوزیت کردم دیر رسید، تو گروه تلگرامی شون عنوان کردم، 3 نفر (ادمین) بهم پیام دادن. یکیشون ایمیلم رو خواست. باز چند دقیقه پیش درباره ویتدراو سوال پرسیدم، یوزرنیم یه ادمین بهم پیدا داد. اسم و عکسش شبیه اون ظهری بود، دیدم دوتا مکالمه مجزا هست، فهمیدم اونی که ظهر بهم پیام داده و اسم و عکسش شبیه این بوده، اسکمر بوده. ادمین گفت هیچ اطلاعاتی بهش نده بلاکش کن

راه اندازی نداره بعد از دریافت ip و اطلاعات لاگین با putty به سرورت لاگین میکنی و مشخصات به مروگر میدی عدد پورت باید یکی باشه
*****-linux.jpg

img5.png
اونجا هم پایین ترین قیمت 4 دلار بود. ionos پیدا کردم 2 دلار. کلاد سرور هتزنر هم 2.5 یورو

برای گرفتن vps دامین لازم نیست؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دومین نمیخواد شما فقط ip لازم داری دومین برای راه اندازی وب سایت

مورد 1 دلاری داره توی سرورهاش بگرد مثلا
New Website Special - Los Angeles OVZ 768MB

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اگر پاسپورتو مستر داشته باشی دیگه میتونی تو همه جا احراز هویت کنی یا چیزی دیگه هم نیازه ؟
احراز هویت نسبت به قبل سخت تر شده معمولا عکس سلفی به همراه مدرک میخوان که باید عکس مدرک با چهره شما هماهنگ باشه
راهکار می تونی بزنی بعضی سایتها هستن پاسپورت یا گواهینامه رانندگی جعلی بهت میدن, عکس خودت میفرستی برات با عکست مدرک میزنن بعدش که مدرک گرفتی خودت تو خونه میتونی با پرینت رنگی روی کارت درش بیاری :general406: (اینم نوعی فلک زدگی توی دنیایی زندگی کنی که مجبور باشی هویت خودت جعل کنی به لطف ما رکورد زدیم)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از فوریه بیت کوین داره میره بالا به نظرتون 5900 قله هست و بعدش سقوط آزاد تا 3000 و شاید کمتر یا نه همچنان صعودیه؟

*****-linux.jpg

img5.png
یه وی پی اس 10 گیگ/512 مگ از پرشین گیگ گرفتم 14000 تومن (همون 1 دلار میشه) . یه ساعت تو سایتای خارجی و ایرانی گشتم یکی شون درست آموزش نداده بود.. بالاخره بوسیله یکی شون تونستم ساکس رو بالا بیارم. اون عکس اولی گفته تو تنظیمات مرورگر آی پی سرور وارد شه، من وارد میکردم وصل نمی شد. تا اینکه خالی گذاشتم. اینطوری بالا اومد
Firefox-configure-proxy.png

فقط من از اپرا استفاده میکنم اپرا تنظیمات نتورک نداره مال ویندوز رو باز می کنه. اونجا هر چی میزنم سایتا باز نمیشن. مجبورم برم فایرفاکس

salam2010

Registered User
لایک‌ها
6
من که ریسک کردم تو اولین ICO سرمایه گذاری کردم 20 یورو توکن خریدم تو miracletele.
کسی اگه از لینک من سرمایه گذاری کرد اطلاع بده بهش جایزه میدم.(ریسکش با خودتونه)

نکات سایت:
40 درصد درآمد شرکت (خرید و فروش سیمکارت بین المللی) ماهانه به دارندگان توکن (باید استک کنید) تعلق میگیره!
حداقل برداشت درآمد : 10 یورو
حداقل برداشت توکن : 200 توکن
قیمت توکن : 0.2 یورو ---> شروع اکسچنج : 0.5 یورو

با توجه به اینکه الان بین 2 تا 3 یورو در هر ماه به 20 یورو توکن پاداش میدن منطقی هست قیمت توکنها بالا بره (اگر قوانینشو عوض نکن).

miracletele

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
از فوریه بیت کوین داره میره بالا به نظرتون 5900 قله هست و بعدش سقوط آزاد تا 3000 و شاید کمتر یا نه همچنان صعودیه؟

یه وی پی اس 10 گیگ/512 مگ از پرشین گیگ گرفتم 14000 تومن (همون 1 دلار میشه) . یه ساعت تو سایتای خارجی و ایرانی گشتم یکی شون درست آموزش نداده بود.. بالاخره بوسیله یکی شون تونستم ساکس رو بالا بیارم. اون عکس اولی گفته تو تنظیمات مرورگر آی پی سرور وارد شه، من وارد میکردم وصل نمی شد. تا اینکه خالی گذاشتم. اینطوری بالا اومد
Firefox-configure-proxy.png

فقط من از اپرا استفاده میکنم اپرا تنظیمات نتورک نداره مال ویندوز رو باز می کنه. اونجا هر چی میزنم سایتا باز نمیشن. مجبورم برم فایرفاکس

سقوط ازادی وجود نداره همونطور که مدتی پیش هم گفتم اینجا هدف بیت بالای 6 هست و گفتم که تقریبا رد شدنش قطعی است والانم 6270 هست احتمال زیاد بیت تا اخر امسال حداقل بین 8 تا 10 هزار دلار بسته میشه و سال دیگه از 20 هزار رد میشه 2018 دوران ریزش بود .منتظر سعود التکوینها بعد از جایگیری بیتکوین تو یه قیمت باشید نوبت التکوینهام میرسه که دست کم دو برابر بشن قافل نشید

در ضمن نسخه اخر اپرا خودش وی پی ان داره دکمشو بزنید فعال میشه و خودش تلگرام و واتساپ و کیف پولی بیتکوین هم داره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سقوط ازادی وجود نداره همونطور که مدتی پیش هم گفتم اینجا هدف بیت بالای 6 هست و گفتم که تقریبا رد شدنش قطعی است والانم 6270 هست احتمال زیاد بیت تا اخر امسال حداقل بین 8 تا 10 هزار دلار بسته میشه و سال دیگه از 20 هزار رد میشه 2018 دوران ریزش بود .منتظر سعود التکوینها بعد از جایگیری بیتکوین تو یه قیمت باشید نوبت التکوینهام میرسه که دست کم دو برابر بشن قافل نشید

در ضمن نسخه اخر اپرا خودش وی پی ان داره دکمشو بزنید فعال میشه و خودش تلگرام و واتساپ و کیف پولی بیتکوین هم داره
این بالا رفتنش هم دردسر بود. رو آلت کوین ها بودم پایین اومدن. ریپل الان 4700 ساتوشیِ. 6800 که من خریده بودم کجا 4700 کجا. خوب شد زودتر ردش کردم. یا داگ کوین 56 ساتوشی گرفته بودم شده 40 ساتوشی. اینم هفته پیش تبدیلش کردم یه کوین دیگه

نمیدونم الان ریپل یا داگ بخرم شاید باز برن بالا یا نه ممکنه از این بیشتر بیان پایین

-----------------------
مدتیه وی پی ان اوپرا کار نمی کنه.. اونم ip اش عوض می شد. هی باید تو اکسچنجرها لاگین می کردم.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
سلام دوستان عزیز من این چند وقت خیلی درگیر بودم نمیرسیدم فعالیت کنم تو تاپیک متاسفانه ,یک تحلیل چند ماه پیش زدم در مورد پایان روند نزولی.گهگاهی سعی میکنم توییت بزنم اگه عمر و وقتی بود,به امید برکت برای همه ی عزیزان
https://twitter.com/number1_ali/status/1127135523653464065?s=19

بالا