• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خخخخخخ
در مورد این پر شدن ظرفیت شبکه اتر چیزی میدونی ؟
یعنی چی میشه ؟
دیگه نمیشه روش فعالیت کرد ؟
چیزی نمی دونستم دربارش سرچ کردم
چیزی که فهمیدم، وقتی تتر اومده روی شبکه اتریوم ظرفیت شبکه پر شده. می خوان هارد فورک انجام بدن. شاید از شبکه بیت کوین کش هم استفاده کنن
https://mihanblockchain.com/ethereum-is-a-technological-dead/
https://mihanblockchain.com/great-d...oving-eips-for-ethereum-s-istanbul-hard-fork/

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
Insolar MainNet: Public Testing — September 30, 2019

Following almost two years of solid work, Insolar is ready to announce the public testing of Insolar MainNet 1.0 on September 30, 2019. A peer-review and code audit of the Insolar MainNet 1.0 is currently being carried out externally by a leading cybersecurity firm and internally by Insolar engineers. This is to ensure maximum security for the network and make sure our users are safe.

https://medium.com/insolar/insolar-mainnet-public-testing-september-30-2019-23fbd0eb0e30

8030

Registered User
لایک‌ها
465
احتمال زیاد 2 حالت پیش میاد تو روزها و ماه های اینده:
1.بالا رفتن ارزش بیتکوین وتسلط بیشتر بر بازار طوری که التکوینها ارزششون نسبت به بیتکوین کمتر میشه ولی با بالا رفتن قیمت بیتکوین، کمی قیمت دلاری التکوینها افزایش پیدا کنه.احتمال داده میشه که dominance بیتکوین تا 80 یا 90 درصد بیاد.

2.شکست dominance بیتکوین روی قیمت 10000 تا 12000 دلار و اغاز پامپ التکوینها.احتمال این اتفاق کمتر از حالت قبل هست.
احتمال ضعیفی هم وجود داره بیت بیاد رو حدود 7000 ومارکت ریزش کنه.

هر چی هست فعلا صبر زیادی باید بکنید برای سودهای زیاد.
یه نکته دیگه سعی کنید سرمایه تون بین بیت و التکوین تقسیم کنید.همه تخم مرغها رو سعی کنید تو یک سبد نزارید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
hitbtc خواستم ثبت نام کنم شماره موبایل میخواد. با ای پی ایران ثبت نام کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
یا تو یوبیت با ای پی ایران میتونم ثبت نام کنم؟

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان کیف پول آنلاین که با ایران مشکل نداشته باشه برای dogecoin معرفی کنید . ممنون

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان کیف پول آنلاین که با ایران مشکل نداشته باشه برای dogecoin معرفی کنید . ممنون

سلام

https://dogechain.info/

فعلا اینجا مشکلی نداره با ایران
فقط اعداد رند رو ارسال میکنه، اعداد اعشاری رو نمیتونی،مثلا 5 دوج رو میتونی ارسال کنی ولی 4.99 یا 5.01 رو نمی تونی، باید مقدارت رند باشه

موفق باشید.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

سلام
خوبی؟

راستی یادم رفت یه چیزی رو هم بگم خدمتتون، نام کاربری و رمز رو جای امنی ذخیره کن، چون گزینه ریکاوری برای نام کاربری و رمز اصلا نداره،
رمزش رو هم خواستی به توالی میتونی از داخل اکانت عوض کنی، گوگل کد هم داره که میتونی فعال کنی، در کل جزو بهترین هاست برای دوج کوین.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
hitbtc خواستم ثبت نام کنم شماره موبایل میخواد. با ای پی ایران ثبت نام کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
یا تو یوبیت با ای پی ایران میتونم ثبت نام کنم؟

سلام
در مورد hitbtc چیزی که مربوط به آینده باشه، دقیق نمیشه در موردش نظر داد
ولی فعلا مشکلی ندارن، یکی از دوستام هم داره روش ترید میکنه، قبلا هم چند تا از دوستان از صرافی پرسیده بودن که با ما ایرانی ها مشکلی ندارین، اونها هم گفته بودن که ما افتخار میکنیم که به همه خدمات بدیم، ولی باز دقیق نمیشه گفت که در آینده نیز این همکاری ادامه داشته باشه، احتمال تحریم کاربرای ایرانی تو هر صرافی اینترنتی همیشه وجود داره.

ولی جوانب احتیاط و ریسک رو هم در نظر بگیر، در کل برای مبالغ بالا از کیف پولهای رسمی خود کوینها استفاده کن، همه ی تخم مرغهات رو هم در یه سبد هیچ وقت نذار.

یوبیت هم روسی هست، کلا کاری با ما ندارن، ولی از اونجایی که روسی هستن، بهت توصیه میکنم هیچ وقت باهاشون کار نکنی، چون به شدت پلید و موزی تشریف دارن، من که به شخصه خیری ازشون ندیدم.

موفق باشید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
در مورد hitbtc چیزی که مربوط به آینده باشه، دقیق نمیشه در موردش نظر داد
ولی فعلا مشکلی ندارن، یکی از دوستام هم داره روش ترید میکنه، قبلا هم چند تا از دوستان از صرافی پرسیده بودن که با ما ایرانی ها مشکلی ندارین، اونها هم گفته بودن که ما افتخار میکنیم که به همه خدمات بدیم، ولی باز دقیق نمیشه گفت که در آینده نیز این همکاری ادامه داشته باشه، احتمال تحریم کاربرای ایرانی تو هر صرافی اینترنتی همیشه وجود داره.

ولی جوانب احتیاط و ریسک رو هم در نظر بگیر، در کل برای مبالغ بالا از کیف پولهای رسمی خود کوینها استفاده کن، همه ی تخم مرغهات رو هم در یه سبد هیچ وقت نذار.

یوبیت هم روسی هست، کلا کاری با ما ندارن، ولی از اونجایی که روسی هستن، بهت توصیه میکنم هیچ وقت باهاشون کار نکنی، چون به شدت پلید و موزی تشریف دارن، من که به شخصه خیری ازشون ندیدم.

موفق باشید.

سلام
ممنون از شما
من تو coinex ثبت نام کردم با یه و ی پ ی ا ن خریداری شده مشکلی پیش نمیاد؟البته فعلا خیلی نمیخوام سرمایه بزارم ولی به هر حال دوست ندارم از دستش بدم.
deposit هم میزنم که آدرس والت رو بردارم یه پیغامی میاد که باید از google authenticator استفاده کنی که نمیدونم باید چی کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
8 روز پیش خواستم اربیتراز کنم اترهام رو فروختم ، دیگه دوباره برنگشتم روی اتر رفتم روی بیت کوین. از وقتی فروختم اتر 25 درصد رفت بالا. چند روز پیش می تونستم دوباره همون تعداد اتر که داشتم بخرم اما نخریدم

احتمال زیاد 2 حالت پیش میاد تو روزها و ماه های اینده:
1.بالا رفتن ارزش بیتکوین وتسلط بیشتر بر بازار طوری که التکوینها ارزششون نسبت به بیتکوین کمتر میشه ولی با بالا رفتن قیمت بیتکوین، کمی قیمت دلاری التکوینها افزایش پیدا کنه.احتمال داده میشه که dominance بیتکوین تا 80 یا 90 درصد بیاد.

2.شکست dominance بیتکوین روی قیمت 10000 تا 12000 دلار و اغاز پامپ التکوینها.احتمال این اتفاق کمتر از حالت قبل هست.
احتمال ضعیفی هم وجود داره بیت بیاد رو حدود 7000 ومارکت ریزش کنه.

هر چی هست فعلا صبر زیادی باید بکنید برای سودهای زیاد.
یه نکته دیگه سعی کنید سرمایه تون بین بیت و التکوین تقسیم کنید.همه تخم مرغها رو سعی کنید تو یک سبد نزارید.
حالت دوم پیش اومد. Dominance بیت کوین از 71 اومده 67 درصد .. آلت کوینها (مخصوصا اتر) رشد زیادی کردن.

Last edited:

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
یه نفر راهنمایی می کنه تو coinex چه جوری میشه deposite کرد.

سلام
ممنون از شما
من تو coinex ثبت نام کردم با یه و ی پ ی ا ن خریداری شده مشکلی پیش نمیاد؟البته فعلا خیلی نمیخوام سرمایه بزارم ولی به هر حال دوست ندارم از دستش بدم.
deposit هم میزنم که آدرس والت رو بردارم یه پیغامی میاد که باید از google authenticator استفاده کنی که نمیدونم باید چی کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
خب اول موبایلتو وریفای کن دپوزیت فعال میشه کمی ور بری دستت میاد

خب همون نمیخوام موبایل بدم دیگه:D
با گوگل نمیشه؟
...........

شما رو دیدم یاد اون تسک های کراد افتادم واقعا یادش بخیر. البته از شما بعید نیست هنوز هم از اونجا درآمد داشته باشی:general208:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خب همون نمیخوام موبایل بدم دیگه:D
با گوگل نمیشه؟
...........

شما رو دیدم یاد اون تسک های کراد افتادم واقعا یادش بخیر. البته از شما بعید نیست هنوز هم از اونجا درآمد داشته باشی:general208:
گوگل افزونشو نصب کنی درست میشه https://chrome.google.com/webstore/detail/authenticator/bhghoamapcdpbohphigoooaddinpkbai?hl=en
اره یادش بخیر اما دیگه بدردمون نمیخوره دیگه دوران کریپتوکارنسی هست.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282

از 200 دلار هم رد کرده بود جزو 100 کوین اول بود الان 770 موقعی که یه فورک داشت میومد الان 20 سنت نابوده به نظرم.
حتی بیترکس هم از لیست حذفش کرده احتمالا عمرش رو به پایانه چون صرافی خوبی ک ادش کرده بود همون بیترکس بود ک اونم حذف لیست کرده خطرناکه برا اینوست

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
از 200 دلار هم رد کرده بود جزو 100 کوین اول بود الان 770 موقعی که یه فورک داشت میومد الان 20 سنت نابوده به نظرم.
حتی بیترکس هم از لیست حذفش کرده احتمالا عمرش رو به پایانه چون صرافی خوبی ک ادش کرده بود همون بیترکس بود ک اونم حذف لیست کرده خطرناکه برا اینوست

اره بعد فورک گفتن ولش کردن ولی مثل اینکه دارن روش کار میکنن

شانس اینو داره یه بار دیگه بیاد بالای 5 دلار

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
اره بعد فورک گفتن ولش کردن ولی مثل اینکه دارن روش کار میکنن

شانس اینو داره یه بار دیگه بیاد بالای 5 دلار
ممکنه هم پامپ بشه یهو چون تعدادش کمه پامپش راحته ولی خطرش خیلی بالاست و عوضش سودشم میتونه بالا باشه اگر فقط یه حرکت بزنند روش برا پامپ ولی صرافی درست درمونم نداره دیگه بیترکسم حذفش کرده

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممکنه هم پامپ بشه یهو چون تعدادش کمه پامپش راحته ولی خطرش خیلی بالاست و عوضش سودشم میتونه بالا باشه اگر فقط یه حرکت بزنند روش برا پامپ ولی صرافی درست درمونم نداره دیگه بیترکسم حذفش کرده
ریسکش که خیلی بالاست
ولی چون قیمتش بد نیست ادم در حد 100 دلار بخره خوبه

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
ممنونم از شما درست شد.
حالا اینکه از قند شکن استفاده می کنم فکر می کنید مشکلی پیش نمیاد؟

گوگل افزونشو نصب کنی درست میشه https://chrome.google.com/webstore/detail/authenticator/bhghoamapcdpbohphigoooaddinpkbai?hl=en
اره یادش بخیر اما دیگه بدردمون نمیخوره دیگه دوران کریپتوکارنسی هست.

بالا