• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ممنونم از شما درست شد.
حالا اینکه از قند شکن استفاده می کنم فکر می کنید مشکلی پیش نمیاد؟
نمیدونم هر سایتی قوانین خاص خودشو داره ولی فکر نکنم روی کیفیت آیپی حساسیت نشون بدن
البته آیپی ثابت باشه و زیاد رنجش تغییر نکنه خیلی بهتره

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
کیف پول مطمئن برای ارز cosmos معرفی می کنید که با ایران هم مشکلی نداشته باشه

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
ممنون از شما
من تو coinex ثبت نام کردم با یه و ی پ ی ا ن خریداری شده مشکلی پیش نمیاد؟البته فعلا خیلی نمیخوام سرمایه بزارم ولی به هر حال دوست ندارم از دستش بدم.
deposit هم میزنم که آدرس والت رو بردارم یه پیغامی میاد که باید از google authenticator استفاده کنی که نمیدونم باید چی کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
کلا با هر چیزی کار کنید، ریسک داره این کار هم همینطور
coinex هم فعلا داره با ایرانی ها کار میکنه، ولی آینده چی پیش بیاد نمیشه نظر داد.

این google authenticator هم یه نوع رمز چند مرحله ای محسوب میشه، که همه ی صرافی دارن که قبل از کار باهاشون باید فعالش کنید، لینک افزونش برای مرور گر کروم رو هم دوستمون بالا لینکش رو دادن، فقط ار این کدش در جای امن backup بگیر که بعدش 100 درصد لازمتون خواهد شد.

موفق باشید.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
ممنونم از شما
فقط این کدهای ریکاوری رو باید از کجا بگیرم. الان google authenticator رو تو گوشیم نصب کردم و هر دفعه یه کد شش رقمی واسم میاد. اون ده تا کد 8 رقمی رو از کجا می تونم بگیرم برای ریکاوری؟
..........

یه سوال دیگه برای نگهداری بیت کوین کیف پول بلاک چین مناسب هست؟ دو تا سایت بلاک چین دیدم یکیش .info هست یکیش .com کدوم اصلی هست؟

سلام
کلا با هر چیزی کار کنید، ریسک داره این کار هم همینطور
coinex هم فعلا داره با ایرانی ها کار میکنه، ولی آینده چی پیش بیاد نمیشه نظر داد.

این google authenticator هم یه نوع رمز چند مرحله ای محسوب میشه، که همه ی صرافی دارن که قبل از کار باهاشون باید فعالش کنید، لینک افزونش برای مرور گر کروم رو هم دوستمون بالا لینکش رو دادن، فقط ار این کدش در جای امن backup بگیر که بعدش 100 درصد لازمتون خواهد شد.

موفق باشید.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
ممنونم از شما
فقط این کدهای ریکاوری رو باید از کجا بگیرم. الان google authenticator رو تو گوشیم نصب کردم و هر دفعه یه کد شش رقمی واسم میاد. اون ده تا کد 8 رقمی رو از کجا می تونم بگیرم برای ریکاوری؟
..........

یه سوال دیگه برای نگهداری بیت کوین کیف پول بلاک چین مناسب هست؟ دو تا سایت بلاک چین دیدم یکیش .info هست یکیش .com کدوم اصلی هست؟

سلام

این google authenticator همیشه یه عکس بار کد میده و گاها هم یه کد کنارش، که هر دو یکی هستن و به عنوان پشتیبان محسوب میشن، کد رو گاها نمیذارن بعضی از سایتها ولی حتما یه بار کد هست همیشه، که با هر دوش میتونی فعال کنی، در هر حالت باید از اون قسمت بار کد یه عکس با کیفیت بگیری و جای مطمئنی مثل فلش یا یه سیستم دیگه که به ویروسی نباشه و به اینترنت هم وصل نباشه نگه داری کنی، که بعدها با اون میشه دوباره گوگل کد رو فعال کرد، اون کد 6 رقمی که که تقریبا هر 25 ثانیه عوض میشه رو باید استفداه کنی برای لاگین یا موقع ارسال پول، صرافی coinex هم داره.

کیف پول آنلاین بلاک چین خوبه، هر دو دامین هم مال خوش هست، قبلا info. بود ولی چند ماهی میشه که com. کردن

فقط احتمال تحریم و بلوکه شدن و اینها هم زیاده روش، قبلا هم دیده شده که اکانت بعضی از کاربرای ایرانی رو هم بلاک کردن.

بهترین کیف پول بیت کوین کیف پول رسمی خودش هست به اسم Bitcoin core که تقریبا نصب و استفادش برای ما ایرانی ها غیر ممکن هست با نت کنونی ایران

میتونی از والت های واسطه مثل Exodus و coinomi و atomicwallet استفاده کنی.

https://www.exodus.io/
https://atomicwallet.io/downloads
https://www.coinomi.com/en/downloads/

فقط 12 کلمه یا 24 کلمه ای که میده و رمز (خودت به دلخواه وارد میکنی) رو یادداشت کن، که در صورت بروز هر اتفاقی تنها راه دسترسی به کیف پولت همین ها هستند.

نکته:
حتما از این 12 یا 24 کلمه رو هم عکس بگیر و هم با ماوس دستور بکش و از کلیبورد با فشار دادن دو دکمه ی Ctrl + C کپی کن و رو یه فایل تکست هم کپی کن، و بعد هم چک کن ببین درست کپی پست شدن یا نه، کلمات رو هم چک کن بعدش، گاها فقط موقع رستور با کپی پست کردن از بک آپ رو فایل تکست کار میکنن، یه بار من خودم کم مونده بود کلی پول از دست بدم سر همین قضیه.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
واقعا بهترین ارز برای ترید همین بیت کوینه . تو نزولشم سود خوبی میده

فایل های ضمیمه

• bitmex.png
    bitmex.png
    20.8 KB · نمایش ها: 27

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چی بگه آدم؟
98233068741796573739.gif

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نمی دونم چرا هر موقع یه آربیتراژ من درست انجام نمیشه و روی کریپتو می مونم بازار باید فرت ریزش کنه. اون لایت کوین. اون ریپل. اون اتر. اینم از استلار

الان شما چی کار کردین میشه یه توضیح بدین:D
میشه گفت فارکس و کریپتو قاطی بشه
واقعا بهترین ارز برای ترید همین بیت کوینه . تو نزولشم سود خوبی میده
الان این سود به فیات هست؟
قبلا یکم به شیوه مارجین فکر کردم می گفتم الان که بازار نزولیه از پایین اومدن سود ببریم. ولی خب هم ریسک زیاد بود هم زیاد آشنایی نداشتم با این شیوه معامله . نخواستم هم درست یاد بگیرم (به خاطر ریسکش)

Last edited:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بد شیر تو شیر شده بازار.
فعلا 50 درصد بیتکوینها رو روی 10000 و 8100 فروختم منتظرببینم چی میشه .یا روی همین قیمت استارت پامپ رو میزنه.
یا میره پایینتر که اونم داستان میشه و کف قیمت سخت پیدا میشه ،حتی امکان داره تا 5600 بره.
یا فصل التکوینها شروع میشه،این بدترین سناریو برای منه چون التکوین هیچی فعلا ندارم.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من دو سه روز پیش اولین ارز دیجیتالم که یه لایت کوین بود رو خریدم تا 36 ساعت بعدش 20 دلار افت کرد :general711:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بد شیر تو شیر شده بازار.
فعلا 50 درصد بیتکوینها رو روی 10000 و 8100 فروختم منتظرببینم چی میشه .یا روی همین قیمت استارت پامپ رو میزنه.
یا میره پایینتر که اونم داستان میشه و کف قیمت سخت پیدا میشه ،حتی امکان داره تا 5600 بره.
یا فصل التکوینها شروع میشه،این بدترین سناریو برای منه چون التکوین هیچی فعلا ندارم.

بنظر تا 7400 بره

برای من که خوبه چون 100% روی آلتکوین ها هستم و همه رو روی pump رد کردم الان اوردر زدم برای قیمت پایینتر

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
نمی دونم چرا هر موقع یه آربیتراژ من درست انجام نمیشه و روی کریپتو می مونم بازار باید فرت ریزش کنه. اون لایت کوین. اون ریپل. اون اتر. اینم از استلار

میشه گفت فارکس و کریپتو قاطی بشه

الان این سود به فیات هست؟
قبلا یکم به شیوه مارجین فکر کردم می گفتم الان که بازار نزولیه از پایین اومدن سود ببریم. ولی خب هم ریسک زیاد بود هم زیاد آشنایی نداشتم با این شیوه معامله . نخواستم هم درست یاد بگیرم (به خاطر ریسکش)
خیر .سود به بیت کوینه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من دو سه روز پیش اولین ارز دیجیتالم که یه لایت کوین بود رو خریدم تا 36 ساعت بعدش 20 دلار افت کرد :general711:

منم اولیش لایت بود :D حدود 2 ماه رفت تو ضرر و بعد با قیمتی که خریده بودم فروختم، حدود $20 کشید بالا باز... لایت، کوین خوبیه اما باید بدونی کی بخری و کی بفروشی به درد هودل کردن نمیخوره ( به نسبت بیت )

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
این بیتمکس خداااست:D:D
200 درصدم دیشب داد:)
ویرایش : 120 درصدم امشب داد:p:p

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این بیتمکس خداااست:D:D
200 درصدم دیشب داد:)
ویرایش : 120 درصدم امشب داد:p:p

من هر کاری کردم چنتا فیلم دیدم توی یوتیوب بازم حالیم نشد چطوری کار میکنه
چطوری یاد گرفتی باهاش کار کنی

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
من هر کاری کردم چنتا فیلم دیدم توی یوتیوب بازم حالیم نشد چطوری کار میکنه
چطوری یاد گرفتی باهاش کار کنی
روش کارش آسونه . راستش من خودم آموزش میدمش . اما برای یادگیری، بیتمکس یه سایت تستی داره به اسم testnet.bitmex.com . یکم باهاش ور بری یاد میگیری . اگه جاییشو مشکل داشتی آیدی تلگرامم تو کانال امضا هست ، ازم بپرس بهت بگم یا هماهنگ کن تو اسکایپی چیزی آنلاین بهت بگمش. اگه درست توش ترید کنی و بتونی روند بیت رو خوب پیشبینی کنی سودش حرف نداره . با یه سرمایه ی کم 1000 دلاری میتوئی در ماه راحت 3000 درصد سود کنی

بالا