خیلی ممنون از حسن توجهتون .
خواهش میکنم، ممنون از شما که توضیح دادید.
بنده هم مثل خیلیا که تو این تاپیک از سود و ضرراشون گفتن ، از سود و ضررام گفتم .
راستش از ضرر که من ندیدم بگید ولی خب از سود گفتناتون با توجه به اینکه توضیح کامل ندادید یکم شائبه برانگیز بود.
چند دفعه هم سیگنال های گروه VIPم رو بصورت رایگان تو این تاپیک گذاشتم که دیدن سودشو.
لینک پست رو میشه محبت کنید؟ البته اگر امکانش هست.
توی همین تاپیک دوستی گفته بود که هرجا گشته نتونسته یاد بگیره چجوری با بیتمکس کار کنه که بنده گفتم هرجا مشکل داشت بپرسه تا کمکش کنم . این وسط نه هزینه ی پولی مطرح بود نه چیز دیگه ای .
بله درسته، ولی همونجا اشاره کردید به کانالی که توی امضاتون هست
اگه جاییشو مشکل داشتی آیدی تلگرامم تو کانال امضا هست
در صورتی که میشد به صورت مستقیم لینک بدید...
همونطورکه گفتید با لوریج کار نکردید و اطلاعی ندارید پس بهتره تو زمینه هایی که کار کردید و تجربشو دارید تمرکز کنید
خب کار نکردم، ولی دوست دارم شما یاد بدید به ما که ما هم ببینیم اگر میشه سودهای 100% ی و 300% ی که نه ولی روزی 3-4% سود کنیم روی هر پوزیشن راضی هستیم ...
پ.ن: چیزی که من فهمیدم و پرسیدم اینجوری هست که:
مثلا یک بیت شما میاری وسط بیت مکس اجازه میده اندازه ده بیت معامله کنی،اگر 10 بیت شما سل بزنی ده درصد قیمت واقعی بری تو ضرر یک بیت که داشتی لیکوید میشه
مثلا بیت روی 10000 باشه شما سل بزنی یک بیت رو بزاری وسط و لوریج 10x بگیری نرخ بشه 11000 یک بیت که داشتی لیکوید میشه
اگر بشه 9000 شما یک بیت سود میکنی...
خب، تا اینجا میشه همون کال شدن توی فارکس، که شما فرمودید با 10% سرمایه وارد میشیم، حالا اگر همه پوزیشن هامون اشتباه باشه چی؟
در صورتی که توی limit یا همون باینانس وقتی بای میزنی اگر تو ضرر هم بره میشه هودل کرد و امید داشت بهش...
ممنون از همگی