وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
خبر دیگری نیست .. هیجان انتخاباتامروز به طرز عیجبی تتر داره روی 23-24 معامله میشه ! به غیر از انتخابات امریکا خبریه که یهو 4-5 تومن سقوط کرده ؟
رو 18-22 احتمالا بیارن
خبر دیگری نیست .. هیجان انتخاباتامروز به طرز عیجبی تتر داره روی 23-24 معامله میشه ! به غیر از انتخابات امریکا خبریه که یهو 4-5 تومن سقوط کرده ؟
من رو 15 درصد سود فروختم الان تو این هفته 470 درصد کشید بالااین cvc چی شد یهو 100 درصد سود داد ؟ البته من روی 88 درصد فروختم
به نظرتون بیت کوین میرسه به 20 هزار دلار ؟
ممنوناحتمال میدم زیر 6 ماه برسه
بنظر ممکنه بیت کوین یک کارکشن یا تصحیح داشته باشهممنون
به نظرت نفروشم الان؟
تو فکرم بود بفروشم برم سکه بخرم
چون بیت رفته بالا سکه اومده پایین و احتمال میدم بیت چند وقتی تو همین قیمت بمونه
خبر واکسن ممکن قیمت ببره بالا از طرفی میگن رکورد سالشو زده باید بگردهممنون
به نظرت نفروشم الان؟
تو فکرم بود بفروشم برم سکه بخرم
چون بیت رفته بالا سکه اومده پایین و احتمال میدم بیت چند وقتی تو همین قیمت بمونه
الان تو بد شرایطی گیر کردم از یه طرف بیت اومده بالا از اونور سکه رفته پایینبنظر ممکنه بیت کوین یک کارکشن یا تصحیح داشته باشه
منم اتر دارم ولی بهش امیدوارم چون همیشه به نسبت بقیه عالی بودهخبر واکسن ممکن قیمت ببره بالا از طرفی میگن رکورد سالشو زده باید بگرده
من بودم نمیفروختم !
بزرگترین اشتباهی کردم امسال کلی اتر 80دلاری رو 270 دادم رفت (
تو کفش باید بمونم
یه چیزی ته دلم میگه بازم میاد پایین نمیدونم چرایعنی هر دفعه میخوام بیت کوین بخرم همین داستانه با کله میره بالا !
وقتی اولین بار تتر ترون ریختم به آدرس لجر , لجر موجودی رو نمایش نمیدادبایننس باز کردم دیدم بله ! بالاخره برداشت و واریز اتر کلاسیک فعال کرده !
تونستم خارج کنم
وقتی اولین بار تتر ترون ریختم به آدرس لجر , لجر موجودی رو نمایش نمیداد
بعد که سرچ کردم گفته شده بود که باید خود ترون رو داشته باشم تا کوین های بستر ترون رو نمایش بده منم یه تعداد ترون خریدم و درست شد
الان سوالم اینه برای کوین های بستر اتریوم هم همین داستانه ؟ یعنی اگر اتریوم نداشته باشم لجر کوین های بستر اتریوم رو نمایش نمیده ؟
شما اطلاع داری ؟
توپی که بالا بره باید پایین بیاد قانون فیزیک )یه چیزی ته دلم میگه بازم میاد پایین نمیدونم چرا
اتر مشکلی نداشت .. من اتر در حال حاضر ندارم ولی چندین توکن تو شبکه اتر دارم که زیر مجموعه نشون میده
نه برای اتریوم مشکلی نداره من همون اولش که زدم کامل نشون میداد موجودیو و برای ارزهای بر پایه اتریوم هم مشکلی ندارهوقتی اولین بار تتر ترون ریختم به آدرس لجر , لجر موجودی رو نمایش نمیداد
بعد که سرچ کردم گفته شده بود که باید خود ترون رو داشته باشم تا کوین های بستر ترون رو نمایش بده منم یه تعداد ترون خریدم و درست شد
الان سوالم اینه برای کوین های بستر اتریوم هم همین داستانه ؟ یعنی اگر اتریوم نداشته باشم لجر کوین های بستر اتریوم رو نمایش نمیده ؟
شما اطلاع داری ؟
اون که اره ولی این پایین اومدنه زمانش مهمه اگه میشد فهمید عالی میشدتوپی که بالا بره باید پایین بیاد قانون فیزیک )
کی ؟ معلوم نیست چه خبره