• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اره خیلی وقته گیر کرده روی 20 سنت ,
راستی این vechain چطوره ؟ یه هزار تا بگیرم بزارم شاید یه تکونی بخوره
یک پروزه دیفای دارن راه اندازی میکنن.. که البته میگن دوره دیفای هم تمام شده و همشون ارزش از دست دادن

معلوم نیست

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان نمی دونم جزو قوانین هست سوالم یا نه آخه بحث اعتماد به سایت ها برا خرید و فروش ارز هست

می شه لیستی رو داشته باشیم که دوستان هم امتیاز بدن
ممنون می شم راهنمایی کنید

و اینکه الان علی الحساب یه سایت یا شخص معتبر که بتونم خرید یا فروش های بیت کوین رو باهاش داشته باشم از مبالغ کم تا ...

لطفا راهنمایی کنید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان نمی دونم جزو قوانین هست سوالم یا نه آخه بحث اعتماد به سایت ها برا خرید و فروش ارز هست

می شه لیستی رو داشته باشیم که دوستان هم امتیاز بدن
ممنون می شم راهنمایی کنید

و اینکه الان علی الحساب یه سایت یا شخص معتبر که بتونم خرید یا فروش های بیت کوین رو باهاش داشته باشم از مبالغ کم تا ...

لطفا راهنمایی کنید

تو این انجمن بخش ارز های دیجیتال هست که میشه اعتماد کرد

من خودم از hdpay.ir استفاده میکنم تقریبا خرید های سنگین ریالی هم داشتم مشکلی نداشت

برای فروش هم چندبار ازشون استفاده کردم که خیلی سریع تا 2ظهر خوابید به حساب

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تو این انجمن بخش ارز های دیجیتال هست که میشه اعتماد کرد

من خودم از hdpay.ir استفاده میکنم تقریبا خرید های سنگین ریالی هم داشتم مشکلی نداشت

برای فروش هم چندبار ازشون استفاده کردم که خیلی سریع تا 2ظهر خوابید به حساب
خیلی ممنونم دوست عزیز
منم چند سالی هست که با hdpay کار میکنم , از بچه های همین پی تی هست , تا امروز مشکلی نداشتم و همیشه به موقع خرید و فروش انجام شده

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
جالبه , لجر موجودی تتر ترون رو در پورتفولیو حساب نمیکنه !

WhatsApp Image 2020-11-17 at 19.43.56.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
پیام هایی که به احتمال خیلی زیاد در یک سال آینده زیاد مشاهده خواهید کرد.

من وقتی بیت کوین 4 هزار دلار بود، مانیتورم روشن بود و داشتم قیمت رو میدیدم، خواستم بخرم که یهو مانیتور خاموش شد.

یه پسرخاله دارم روی بیت کوین 5 هزار دلاری گفت بخخخخخر ضرر نمیکنی، خودش 1 میلیارد خرید و من اشتباه کردم و نخریدم

وقتی من بیت کوئین داشتم اصلا کسی نمیدونست بیت کوین چیه کریپتو چیه، متاسفانه پول لازم شدم و مجبور شدم 20 بیت کوین رو روی 6 هزار دلار بفروشم.

به هر دوست و آشنایی که میشناختم گفتم آقا بیت بخرید بیت بخرید بیت 100ک رو هم میبینه اما بهم خندیدن و مسخرم کردن، الان میفهمن که تحلیل!!! من درست بود.

پدرم پارسال 100 تا بیت کوین داشت که متاسفانه همه رو برادرش کشید بالا و ما هم دستمون به جایی بند نبود و نتونستیم ازش شکایت کنیم.

و... :دی

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205

من وقتی بیت کوین 4 هزار دلار بود، مانیتورم روشن بود و داشتم قیمت رو میدیدم، خواستم بخرم که یهو مانیتور خاموش شد.

یه پسرخاله دارم روی بیت کوین 5 هزار دلاری گفت بخخخخخر ضرر نمیکنی، خودش 1 میلیارد خرید و من اشتباه کردم و نخریدم

وقتی من بیت کوئین داشتم اصلا کسی نمیدونست بیت کوین چیه کریپتو چیه، متاسفانه پول لازم شدم و مجبور شدم 20 بیت کوین رو روی 6 هزار دلار بفروشم.

به هر دوست و آشنایی که میشناختم گفتم آقا بیت بخرید بیت بخرید بیت 100ک رو هم میبینه اما بهم خندیدن و مسخرم کردن، الان میفهمن که تحلیل!!! من درست بود.

پدرم پارسال 100 تا بیت کوین داشت که متاسفانه همه رو برادرش کشید بالا و ما هم دستمون به جایی بند نبود و نتونستیم ازش شکایت کنیم.

خخخخخخخخخ این دقیقا خود منم الان 2 هفتست همش منتظرم بیت رو بفروشم تبدیلش کنم به سکه ولی هر شب میخوابم صبح میبینم بیت یه 500 دلاری رفته بالا
اخرشم مثل چند سال پیش میاد میرسه به 4 هزار و من همچنان دارم مانیتورو میبینم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

عالی !

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خخخخخخخخخ این دقیقا خود منم الان 2 هفتست همش منتظرم بیت رو بفروشم تبدیلش کنم به سکه ولی هر شب میخوابم صبح میبینم بیت یه 500 دلاری رفته بالا
اخرشم مثل چند سال پیش میاد میرسه به 4 هزار و من همچنان دارم مانیتورو میبینم
میخوای بیت رو تبدیل کنی به سکه ! چرا ؟

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
میخوای بیت رو تبدیل کنی به سکه ! چرا ؟
خوب مطمعنم بیت کوین میریزه بازم و تو این قیمت ها نمیمونه از اونطرف هم سکه اومده پایین نسبت به ماه پیش و اونم میره بالا چون قیمت مثلا 16 میلیون رو هم لمس کرد پس دوباره میره به اون سمت
و این که من بیت کوین رو زیاد تو کار ترید و معامله نیستم که بتونم ازاین نوسانات و بالا پایین شدنش سودی کنم
یه مقدار ناچیزی پول داریم موندم چیکار کنم تو این شرایط اقتصادی و بازار و کرونا هم بدجور درجا زدیم

Captive

لایک‌ها
16,664
لایت کوین:

روی 83 تایم ماهانه کنجن ایچی سر راهش هست بشکنه 145 بعدی البته روی 97 هم یک مقاومت داریم که زیاد جدی نیست.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
قدیم لذت در این بود شلوار عوض میکنی پول داشته باشی توش از قبل !!

الان یکم کوین داری و قیمت گرفته

من این اکانت تقریبا 3-4 سال پیش داشتم اما فکرنمیکنم بیش از 100دلار بالانس بوده

الان دیدم همینا شده نزدیک 1000دلار ! نصفشون هم فکرکنم همینطوری داده بهم نخریدم !

منطقی هست همه رو تبدیل به bnb کنم :-دی ؟

1605917572826.png

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

خواستگاریای آینده:
- خب ببینم آقا پسرتون چیکارست؟
yoda2.gif

- بلوکای چینی بالا میندازن
eanz.gif

- درامدشون چقدره؟
129fs2660348.gif

- ماهی صفر ممیز صفر صفر صفر صفر صفر صفر چهار دو پنج یک سه کوین
yecheshm.gif

-
283.gif

مبارکه انشالله
21.gif

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
خواستگاریای آینده:
- خب ببینم آقا پسرتون چیکارست؟
yoda2.gif

- بلوکای چینی بالا میندازن
eanz.gif

- درامدشون چقدره؟
129fs2660348.gif

- ماهی صفر ممیز صفر صفر صفر صفر صفر صفر چهار دو پنج یک سه کوین
yecheshm.gif

-
283.gif

مبارکه انشالله
21.gif

عکسش رو نمیدونم اینجا دیدم یا تو سایت، آقا داماد مهریه، بیت کوین و دیجی بایت و... تعیین کرده بود :دی

Captive

لایک‌ها
16,664
تا قبل از 2021 اتفاق ها و رویداد های زیاد و پر نوسانی در پیش داریم، به نظر من مالتون رو سفت بچسبید و مفت نفروشید مگر اون مقداری که واسه نوسانگیری و بازی در نظر گرفتید :D

BTC - Bitcoin - $11,709.35

ETH - Ethereum - $403.41

XRP - Xrp - $0.2884

TRX - tron- $0.026

LINK - Chainlink - $16.74

BCH - Bitcoin cash - $288.02

ADA - Cardano - $0.1301

LTC - Litecoin - $60.48

BSV - Bitcoin sv - $202.92

BNB - Binance coin - $22.33​

دیدید بعضیا پست های قبلشون رو نقل قول میکنن؟ که چی مثلا :دی

javadth