وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
یک پروزه دیفای دارن راه اندازی میکنن.. که البته میگن دوره دیفای هم تمام شده و همشون ارزش از دست دادناره خیلی وقته گیر کرده روی 20 سنت ,
راستی این vechain چطوره ؟ یه هزار تا بگیرم بزارم شاید یه تکونی بخوره
معلوم نیست
یک پروزه دیفای دارن راه اندازی میکنن.. که البته میگن دوره دیفای هم تمام شده و همشون ارزش از دست دادناره خیلی وقته گیر کرده روی 20 سنت ,
راستی این vechain چطوره ؟ یه هزار تا بگیرم بزارم شاید یه تکونی بخوره
دوستان نمی دونم جزو قوانین هست سوالم یا نه آخه بحث اعتماد به سایت ها برا خرید و فروش ارز هست
می شه لیستی رو داشته باشیم که دوستان هم امتیاز بدن
ممنون می شم راهنمایی کنید
و اینکه الان علی الحساب یه سایت یا شخص معتبر که بتونم خرید یا فروش های بیت کوین رو باهاش داشته باشم از مبالغ کم تا ...
لطفا راهنمایی کنید
تو این انجمن بخش ارز های دیجیتال هست که میشه اعتماد کرد
من خودم از hdpay.ir استفاده میکنم تقریبا خرید های سنگین ریالی هم داشتم مشکلی نداشت
برای فروش هم چندبار ازشون استفاده کردم که خیلی سریع تا 2ظهر خوابید به حساب
منم چند سالی هست که با hdpay کار میکنم , از بچه های همین پی تی هست , تا امروز مشکلی نداشتم و همیشه به موقع خرید و فروش انجام شدهخیلی ممنونم دوست عزیز
خخخخخخخخخ این دقیقا خود منم الان 2 هفتست همش منتظرم بیت رو بفروشم تبدیلش کنم به سکه ولی هر شب میخوابم صبح میبینم بیت یه 500 دلاری رفته بالاپیام هایی که به احتمال خیلی زیاد در یک سال آینده زیاد مشاهده خواهید کرد.
من وقتی بیت کوین 4 هزار دلار بود، مانیتورم روشن بود و داشتم قیمت رو میدیدم، خواستم بخرم که یهو مانیتور خاموش شد.
یه پسرخاله دارم روی بیت کوین 5 هزار دلاری گفت بخخخخخر ضرر نمیکنی، خودش 1 میلیارد خرید و من اشتباه کردم و نخریدم
وقتی من بیت کوئین داشتم اصلا کسی نمیدونست بیت کوین چیه کریپتو چیه، متاسفانه پول لازم شدم و مجبور شدم 20 بیت کوین رو روی 6 هزار دلار بفروشم.
به هر دوست و آشنایی که میشناختم گفتم آقا بیت بخرید بیت بخرید بیت 100ک رو هم میبینه اما بهم خندیدن و مسخرم کردن، الان میفهمن که تحلیل!!! من درست بود.
پدرم پارسال 100 تا بیت کوین داشت که متاسفانه همه رو برادرش کشید بالا و ما هم دستمون به جایی بند نبود و نتونستیم ازش شکایت کنیم.
و... :دی
پیام هایی که به احتمال خیلی زیاد در یک سال آینده زیاد مشاهده خواهید کرد.
من وقتی بیت کوین 4 هزار دلار بود، مانیتورم روشن بود و داشتم قیمت رو میدیدم، خواستم بخرم که یهو مانیتور خاموش شد.
یه پسرخاله دارم روی بیت کوین 5 هزار دلاری گفت بخخخخخر ضرر نمیکنی، خودش 1 میلیارد خرید و من اشتباه کردم و نخریدم
وقتی من بیت کوئین داشتم اصلا کسی نمیدونست بیت کوین چیه کریپتو چیه، متاسفانه پول لازم شدم و مجبور شدم 20 بیت کوین رو روی 6 هزار دلار بفروشم.
به هر دوست و آشنایی که میشناختم گفتم آقا بیت بخرید بیت بخرید بیت 100ک رو هم میبینه اما بهم خندیدن و مسخرم کردن، الان میفهمن که تحلیل!!! من درست بود.
پدرم پارسال 100 تا بیت کوین داشت که متاسفانه همه رو برادرش کشید بالا و ما هم دستمون به جایی بند نبود و نتونستیم ازش شکایت کنیم.
میخوای بیت رو تبدیل کنی به سکه ! چرا ؟خخخخخخخخخ این دقیقا خود منم الان 2 هفتست همش منتظرم بیت رو بفروشم تبدیلش کنم به سکه ولی هر شب میخوابم صبح میبینم بیت یه 500 دلاری رفته بالا
اخرشم مثل چند سال پیش میاد میرسه به 4 هزار و من همچنان دارم مانیتورو میبینم
خوب مطمعنم بیت کوین میریزه بازم و تو این قیمت ها نمیمونه از اونطرف هم سکه اومده پایین نسبت به ماه پیش و اونم میره بالا چون قیمت مثلا 16 میلیون رو هم لمس کرد پس دوباره میره به اون سمتمیخوای بیت رو تبدیل کنی به سکه ! چرا ؟
روی 83 تایم ماهانه کنجن ایچی سر راهش هست بشکنه 145 بعدی البته روی 97 هم یک مقاومت داریم که زیاد جدی نیست.
خواستگاریای آینده:پیام هایی که به احتمال خیلی زیاد در یک سال آینده زیاد مشاهده خواهید کرد.
خواستگاریای آینده:
- خب ببینم آقا پسرتون چیکارست؟
- بلوکای چینی بالا میندازن
- درامدشون چقدره؟
- ماهی صفر ممیز صفر صفر صفر صفر صفر صفر چهار دو پنج یک سه کوین
-
مبارکه انشالله
تا قبل از 2021 اتفاق ها و رویداد های زیاد و پر نوسانی در پیش داریم، به نظر من مالتون رو سفت بچسبید و مفت نفروشید مگر اون مقداری که واسه نوسانگیری و بازی در نظر گرفتید
BTC - Bitcoin - $11,709.35
ETH - Ethereum - $403.41
XRP - Xrp - $0.2884
TRX - tron- $0.026
LINK - Chainlink - $16.74
BCH - Bitcoin cash - $288.02
ADA - Cardano - $0.1301
LTC - Litecoin - $60.48
BSV - Bitcoin sv - $202.92
BNB - Binance coin - $22.33