دوستان به نظرتون بعد از راه اندازی اتریوم 2 که احتمالا کمتر از یک ماه دیگه هست، ماینرهای اتریوم چیکار میکنن؟ ممکنه برن سمت ماین ارزهای دیگه مثل اترکلاسیک؟ و این نمیتونه روی قیمتش تاثیر داشته باشه؟
تراست والت معتبر و جزمعتبر ترین هاسسلام دوستان
اطلاعاتی در مورد والت خوب می خواستم
تا اینجا trustwallet رو به نظرم رسیده و ممنون می شم اکر والت بهتری رو می شناسید معرفی کنید لطفا (از مبلغ مثلا 100 دلار می خوام شروع کنم و کم کم افزایش بدم )
و یه راهنمایی برای نقد کردن بیت کوین و اینکه معادل دلاری حداقل باس چند باشه تا قابل نقد شدن به تومان باشه؟
مرسی
0.5 mbtc یعنی چقدر ؟
من زدم منتها کد وریفای به ایمیلش میفرسته که به اون دسترسی نداریماگه کسی تونست وارد اکانت زیر بشه با من تماس بگیره
binance.com
[email protected]
Binhy&o45@uy%47p
NIKCUHV4XLIFDP6Y 2fa
[emoji23][emoji23][emoji23]من زدم منتها کد وریفای به ایمیلش میفرسته که به اون دسترسی نداریم
ایا دسترسی داری جواد جان؟
اون سالی که 20هزارتا شده بود من خرید داشتم (البته اجبارا برای پرداخت). قبلترش 700تا بود 2تا خریدم روی 800فروختم چقدر کیف میکردم 200سود بردمپ.ن : میدونم بدترین موقع برای ورود هست
دوستان خلاصه من به بیت کوین ورود کردم و طی روزهای آتی شاهد سقوط بیت کوین خواهیم بود
هرکی میخواد از اون بازار خروج بزنه تا دیر نشده خروج بزنه
پ.ن : میدونم بدترین موقع برای ورود هست
سه ماه منتظر اصلاحیم :-دیبیت کوین مدتیه درست اصلاح نشده منتظر اون روز باشید
برای مقطع فعلی نگهداری حداقل یکسال مدنظرم هست ,بازار گاوی هست فرصت بدی هم نیست دید بلند مدت داری اما چرا حالا ؟ همون ده - بیست روز پیش که پست زدی .. وارد میشدی
اره خیلی وقته گیر کرده روی 20 سنت ,این ریپلم بالاخره تکونی داد به خودش اخرین بار که به سی سنت رسید بد اصلاح شد !
منم چندماه قبل اون صعود تاریخی برای خرید یه نرم افزاری معادل 11 دلار خریده بودم , فکر کنم اون موقع قیمت ریالی 1.5 میلیون تومن بوداون سالی که 20هزارتا شده بود من خرید داشتم (البته اجبارا برای پرداخت). قبلترش 700تا بود 2تا خریدم روی 800فروختم چقدر کیف میکردم 200سود بردم