• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
ایتر در آستانه گذار به ETH2.0 هست :

تخمین سایت :

December 8th, 2020, 3:30 pm (in 14d days)

88% دپازت شده.

میتونیم به زودی شاهد ریزش شدید حباب قیمتی کارت گرافیک های RX باشیم.
Deposit threshold reached

100% شد.

Last edited:

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزیزم درود،
مدتیه رفتم تو فکر ترید کردن ارزهای دیجیتال،ترید به سبک swing یا بعبارتی بر مبنای نوسانات روزانه ارزهای دیجیتال،
گفتن این مطلب خالی از لطف نیست که به تحلیل تکنیکال تسلط بسیار خوبی دارم و حتی تو بورس ایران هم که خیلی تکنیکال پذیر نیست بر مبنای تکنیکال سودهای خوبی کردم و جلوی ضررهای بسیاری رو گرفتم،
منتهی بازار بورس ما بشدت کم عمقه،دامنه نوسان داره، و البته بزرگترین معضل بازار ما صفهای فروشی هست که باعث میشه گاها نتونی استاپ لاس یا حدضررت رو رعایت کنی،
به همین دلایل تصمیم گرفتم وارد بازار ارزهای دیجیتال بشم که روز به روز پیشرفت میکنه،
چندتا سوال داشتم که از عزیزان بزرگوار تاپیک ممنون میشم پاسخ بدن،امیدوارم بزرگواران عذر بنده رو بابت سوالهای پیش پاافتاده و مبتدیانه پذیرا باشن،

1-قاعدتا واسه شروع کار باید یک والت یا همان کیف پول داشته باشم،پیشنهاد شما واسه ساخت والت کدوم سایت هست که با ایرانیها مشکلی نداشته باشه؟؟
2-بنده یک مسئله ای رو به خوبی درک نمیکنم، ببینید مرحله اول اینه که یک والت میسازیم، مرحله بعدی بیت کوین، اتریوم یا هر نوع ارز دیگه ای رو از صرافیهای انلاین داخلی تهیه میکنیم و به والت خودمان انتقال میدیم، برای مرحله بعد ایا میتونیم از همان کیف پول خرید و فروش ارز دیجیتال رو انجام بدیم یا باید از طریق دیگه ای اینکار رو بکنیم؟ دوستان درنظر داشته باشید منظورم از خرید و فروش ارز دیجیتال تبدیل کردنش به ریال نیست بلکه خرید همان ارزی هست که بر مبنای تکنیکال تحلیلش کردم و حالا قصد خرید دارم،
3-قاعدتا وقتی یک ارز دیجیتال به سود مدنظرم میرسه قصد فروشش رو دارم، تو این حالت وقتی ارز رو بفروشم ارز+سودی که روش داشتم به کیف پولم منتقل میشه؟؟
4-بجز سایت tradingview هیچ سایت دیگه ای هست که همین امکانات رو دراختیارمان قرار بده واسه تحلیل تکنیکال؟؟ چون تریدینگ ویوو رایگان نیست.
5-همه ی ارزهای دیجیتال قابلیت خرید و فروش بر مبنای نوسانات رو دارن؟؟
6-با اینکه جواب این سوال رو میدونم ولی ایا تمامی ارزهای دیجیتال چیزی به اسم صف خرید و صف فروش ندارن؟؟(این مورد تو بورس خودمون خیلی رو اعصابه)
7-فرض کنید بنده از یه صرافی داخلی بیتکوین میخرم و به والتم انتقال میدم،حالا اگر بخوام با همین بیت کوین ارزهای دیگه ای رو واسه نوسانگیری بخرم روال کار به چه صورته؟ایا بهمدیگه قابل تبدیل هستند؟
8-ایا این بازار اونقدری امن هست که مبالغی مثل 100 میل و ... واردش کنیم؟

عزیزان میدونم سوالاتم بشدت پیش پاافتاده بود ولی دست بوس میشم اگر راهنماییم بفرمایید...

@Captive
@javadth
@وكيل الرعايا
@GamesWorld

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
گفتن این مطلب خالی از لطف نیست که به تحلیل تکنیکال تسلط بسیار خوبی دارم و حتی تو بورس ایران هم که خیلی تکنیکال پذیر نیست بر مبنای تکنیکال سودهای خوبی کردم و

سلام وقت بخیر

در حد سوادم پاسخ میدم :دی

شاید بشه گفت کریپتو هم خیییلی تکنیکال پذیر نباشه، در واقع بحث بنیادی برتری داره نسبت به تکنیکال.

1-قاعدتا واسه شروع کار باید یک والت یا همان کیف پول داشته باشم،پیشنهاد شما واسه ساخت والت کدوم سایت هست که با ایرانیها مشکلی نداشته باشه؟؟

هر کیف پولی که به شما پرایوت کی ( یا 12 کلمه رو ) بده و روی سرور هم ذخیره نکنه والت خوبی هست، حالا کجا والت بسازید کجا خوبه و یا.. رو باید سایت های مختلف رو بررسی کنید و به جمع بندی برسید.

2-بنده یک مسئله ای رو به خوبی درک نمیکنم، ببینید مرحله اول اینه که یک والت میسازیم، مرحله بعدی بیت کوین، اتریوم یا هر نوع ارز دیگه ای رو از صرافیهای انلاین داخلی تهیه میکنیم و به والت خودمان انتقال میدیم، برای مرحله بعد ایا میتونیم از همان کیف پول خرید و فروش ارز دیجیتال رو انجام بدیم یا باید از طریق دیگه ای اینکار رو بکنیم؟ دوستان درنظر داشته باشید منظورم از خرید و فروش ارز دیجیتال تبدیل کردنش به ریال نیست بلکه خرید همان ارزی هست که بر مبنای تکنیکال تحلیلش کردم و حالا قصد خرید دارم،

برای ترید کردن شما نیاز به یک کارگزاری دارید، که از نوع ایرانیش هم موجوده ولی محدود هستند و تا حدودی غیر امن. پس بهتره که به فکر یک کارگزاری خارجی که هم مطمئن باشه و هم ایران تحریم نباشه باشید.

3-قاعدتا وقتی یک ارز دیجیتال به سود مدنظرم میرسه قصد فروشش رو دارم، تو این حالت وقتی ارز رو بفروشم ارز+سودی که روش داشتم به کیف پولم منتقل میشه؟؟

اگر سرمایه گذار باشید هر موقع به سود رسیدید میفروشید ریال میگیرید، اگر میخواهید ترید کنید باید به تتر ( دلار ) تبدیل کنید که تو همون کارگزاری ها انجام میشه.

5-همه ی ارزهای دیجیتال قابلیت خرید و فروش بر مبنای نوسانات رو دارن؟؟

در کل تمام ارزهایی که در کارگزاری ها لیست شده باشند قابلیت خرید و فروش رو دارند اما بر مبنای نوسانات رو متوجه نشدم..

6-با اینکه جواب این سوال رو میدونم ولی ایا تمامی ارزهای دیجیتال چیزی به اسم صف خرید و صف فروش ندارن؟؟(این مورد تو بورس خودمون خیلی رو اعصابه)

به اون صورت نه نداره، حتی اگر ریزش 99.9999% هم داشته باشه شما میتونید روی قیمت 0.00005 بذارید مثلا برای فروش.

7-فرض کنید بنده از یه صرافی داخلی بیتکوین میخرم و به والتم انتقال میدم،حالا اگر بخوام با همین بیت کوین ارزهای دیگه ای رو واسه نوسانگیری بخرم روال کار به چه صورته؟ایا بهمدیگه قابل تبدیل هستند؟

در کارگزاری ها قابل انجام است.

8-ایا این بازار اونقدری امن هست که مبالغی مثل 100 میل و ... واردش کنیم؟

عزیزان میدونم سوالاتم بشدت پیش پاافتاده بود ولی دست بوس میشم اگر راهنماییم بفرمایید...

بازار مثل بانک های ایرانی میمونه تقریبا امن هست اما این به شما ربط داره که مثلا پولتون رو توی بانک ملی بذارید یا موسسه :دی

رمز کارتتون رو 1234 بذارید یا یه عدد سخت تر.

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سپاسگزارم از شما دوست عزیزم @Captive

شاید بشه گفت کریپتو هم خیییلی تکنیکال پذیر نباشه، در واقع بحث بنیادی برتری داره نسبت به تکنیکال.

ببینید راستش رو بخواید من تو زمینه کریپتو قصد سرمایه گذاری یکی دو روز روی ارزها دارم،درواقع طی 2 روز مثلا 8 درصد سود بگیرم و ارز رو بفروشم برم سراغ یکی دیگه، درواقع بلندمدتی فکر نمیکنم که بنیاد ارزها برام ملاک باشه،

برای ترید کردن شما نیاز به یک کارگزاری دارید، که از نوع ایرانیش هم موجوده ولی محدود هستند و تا حدودی غیر امن. پس بهتره که به فکر یک کارگزاری خارجی که هم مطمئن باشه و هم ایران تحریم نباشه باشید.

آهان الان متوجه شدم، پس مثل بورس خودمان نیاز به کارگزاریه،
امکانش هست کارگزاریهایی که ایران رو تحریم نکردن چندتا مورد اسم ببرید؟

اگر سرمایه گذار باشید هر موقع به سود رسیدید میفروشید ریال میگیرید، اگر میخواهید ترید کنید باید به تتر ( دلار ) تبدیل کنید که تو همون کارگزاری ها انجام میشه.

متوجه تتر نشدم امکانش هست بیشتر توضیح بدین؟؟ یعنی معادل دلار تو کریپتو میشه تتر؟

بازار مثل بانک های ایرانی میمونه تقریبا امن هست اما این به شما ربط داره که مثلا پولتون رو توی بانک ملی بذارید یا موسسه :دی

رمز کارتتون رو 1234 بذارید یا یه عدد سخت تر.
منظورم از بابت تحریمهای ایران بود، مثلا جوری نیست که 100 تومن سرمایه گذاری کنیم ولی به علت تحریمها پولمون بلوکه بشه؟

و یک سوال دیگه
برای نگهداری بلندمدت ارزهای دیجیتال فقط کافیه اونها رو از صرافیهای داخلی بخریم و به والت خودمون انتقال بدیم؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
درواقع طی 2 روز مثلا 8 درصد سود بگیرم و ارز رو بفروشم برم سراغ یکی دیگه،
اینطور که فکر میکنید نیست , اگر شرایط الان رو در نظر نگیرید کریپتو های معروف مثل بیت کوین و اتریوم معمولا در حد 0.5% - 1% نوسان دارند ,
اون تصوری که از بورس خودمون دارید که مثلا 5% در یک روز رشد میکنه در مورد کریپتو زیاد صدق نمیکنه
نه اینکه اصلا نمیشه ولی طی این سه سالی که من این بازار رو دنبال میکنه به غیر از دوره های هایپ رشد کریپتو های معروف معمولا روزانه در 0.5% تا حداکثر 2% بوده

متوجه تتر نشدم امکانش هست بیشتر توضیح بدین؟؟ یعنی معادل دلار تو کریپتو میشه تتر؟
تتر , دلار بصورت کریپتو هست

منظورم از بابت تحریمهای ایران بود، مثلا جوری نیست که 100 تومن سرمایه گذاری کنیم ولی به علت تحریمها پولمون بلوکه بشه؟
قاعدتا باید قبلش اخطار بدن
قبلا که در صرافی بایننس حساب وریفای شده داشتم بعد از تحریم ها ایمیل داد که بدلیل تحریم های امریکا امکان همکاری با ایران وجود نداره
و تا تاریخ فلان فرصت دارید تا موجودیتون رو انتقال بدید و بعد اون مسئولیت بلوکه شدن با خودتون هست

و یک سوال دیگه
برای نگهداری بلندمدت ارزهای دیجیتال فقط کافیه اونها رو از صرافیهای داخلی بخریم و به والت خودمون انتقال بدیم؟
بله , میخرید و در ولت نگهداری میکنیم

صرافی های غیر متمرکز برای همین هست دیگه .. البته خرید نه طاق زدن
از طریق simpleswap هم میشه منتها تبدیل هاش اصلا تناسب نداره !!
مثلا تتر به vechain باید حداقل 50 تتر باشه !! بعد ترون به vechain حداقل 150 ترون !!

بعد ترون به یه ارز خیلی ارزون رو میزنه حداقل 1400 ترون !!

من که نفهمیدم چطور محاسبه میکنه !

Last edited:

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اینطور که فکر میکنید نیست , اگر شرایط الان رو در نظر نگیرید کریپتو های معروف مثل بیت کوین و اتریوم معمولا در حد 0.5% - 1% نوسان دارند ,
اون تصوری که از بورس خودمون دارید که مثلا 5% رشد میکنه در مورد کریپتو زیاد صدق نمیکنه
نه اینکه اصلا نمیشه ولی طی این سه سالی که من این بازار رو دنبال میکنه به غیر از دوره های هایپ رشد کریپتو های معروف روزانه در 0.5% تا حداکثر 2% بوده
سلام سپاسگزارم از پاسختون،
چارت تکنیکالی 3-4 ماه اخیر ارزهایی مثل ریپل، لایت کوین، مونرو و یکسری دیگه رو چک کردم متوجه شدم تو تایم فریم 1 ساعته و 30 دقیقه ای میشه نوسانات خوبی ازشون گرفت،
مثلا نوساناتی درحد روزی 2 الی 5 درصد،
یعنی اشتباه کردم؟

قاعدتا باید قبلش اخطار بدن
قبلا که در صرافی بایننس حساب وریفای شده داشتم بعد از تحریم ها ایمیل داد که بدلیل تحریم های امریکا امکان همکاری با ایران وجود نداره
و تا تاریخ فلان فرصت دارید تا موجودیتون رو انتقال بدید و بعد اون مسئولیت بلوکه شدن با خودتون هست
درحال حاضر پیشنهاد شما واسه کارگزاری چی هست؟

تشکر از شما

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام سپاسگزارم از پاسختون،
چارت تکنیکالی 3-4 ماه اخیر ارزهایی مثل ریپل، لایت کوین، مونرو و یکسری دیگه رو چک کردم متوجه شدم تو تایم فریم 1 ساعته و 30 دقیقه ای میشه نوسانات خوبی ازشون گرفت،
مثلا نوساناتی درحد روزی 2 الی 5 درصد،
یعنی اشتباه کردم؟

درحال حاضر پیشنهاد شما واسه کارگزاری چی هست؟

تشکر از شما
الان که در دوره رشد هستیم و یه سری از رشدها زیاد نمیتونه معتبر باشه ,
ضمن اینکه برای اینکه شما بخوای بصورت ساعتی سود بگیری باید خیلی حرفه ای باشی ,
من چون شخصا فقط خرید و نگهداری بلند مدت (حداقل یکسال) انجام میدم در این مورد نظری ندارم
باید از دوستان که که ترید روزانه انجام میدن بپرسید

در مورد صرافی هم بعد از بایننس دیگه جایی حساب باز نکردم ,
تو خود بایننس میتونید با آی پی اروپا حساب باز کنید و حساب وریفای نشده تا 2 بیت کوین امکان ترید داره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سپاسگزارم از شما دوست عزیزم @Captive
خواهش میکنم

ببینید راستش رو بخواید من تو زمینه کریپتو قصد سرمایه گذاری یکی دو روز روی ارزها دارم،درواقع طی 2 روز مثلا 8 درصد سود بگیرم و ارز رو بفروشم برم سراغ یکی دیگه، درواقع بلندمدتی فکر نمیکنم که بنیاد ارزها برام ملاک باشه،

پس فقط میخواهید ترید کنید، ببینید به طور کلی کریپتو با بورس روندش فرق میکنه، مثلا توی بورس ما یه سری شاخص ساز داریم که معمولا تو بازار تماما سبز اونا هم صف خرید هستند و اصلا نمیشه ورود کرد، توی کریپتو هم شاخص ساز داریم اما یه دونه هست اونم بیت کوین ِ ...

توی بورس شما از روند منفی نمیتونی سود بگیری اما در کریپتو میشه.

ما یه کریپتو سیزن داریم مثل الان که اکثرا سبز هستند، یه آلت سیزن که معمولا بیت رنج میزنه آلت کوین ها سود بالایی میدن، و یک بیت سیزین که فقط بیت و محدود کوین هایی روزانه رشد میکنن باید همه ی اینا رو بدونید و بلد باشید تا به تریدتون کمک کنه.

پیشنهاد من به شما اینه که سایت ارزدیجیتال رو سرچ کنید مطالبش رو مطالعه کنید، سایت خوبیه... در پایان اگر سوالی بود بپرسید.

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پس فقط میخواهید ترید کنید، ببینید به طور کلی کریپتو با بورس روندش فرق میکنه، مثلا توی بورس ما یه سری شاخص ساز داریم که معمولا تو بازار تماما سبز اونا هم صف خرید هستند و اصلا نمیشه ورود کرد، توی کریپتو هم شاخص ساز داریم اما یه دونه هست اونم بیت کوین ِ ...

توی بورس شما از روند منفی نمیتونی سود بگیری اما در کریپتو میشه.

ما یه کریپتو سیزن داریم مثل الان که اکثرا سبز هستند، یه آلت سیزن که معمولا بیت رنج میزنه آلت کوین ها سود بالایی میدن، و یک بیت سیزین که فقط بیت و محدود کوین هایی روزانه رشد میکنن باید همه ی اینا رو بدونید و بلد باشید تا به تریدتون کمک کنه.

پیشنهاد من به شما اینه که سایت ارزدیجیتال رو سرچ کنید مطالبش رو مطالعه کنید، سایت خوبیه... در پایان اگر سوالی بود بپرسید.
سپاس از شما،
چه جالب این مورد رو درمورد فارکس شنیده بودم که از روندهای نزولی هم میشه سود گرفت اما نمیدونستم درمورد ارزهای دیجیتال هم کاربرد دارد،
درمورد روال کلی این مورد یک توضیح مختصر لطف میکنید؟

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
و یک سوال مهم دیگه هم از بزرگواران دارم،
علاوه بر ترید کردن قصد سرمایه گذاری بلندمدت هم روی چندتا ارز دیجیتال رو به پیشرفت دارم، مثلا الان بخرم به دید 8 الی 10 سال دیگه،
و قاعدتا بهتره برای این مورد هم پورتفو تشکیل داد که شامل چندتا ارز باشه،
امکانش هست چندتا ارز دیجیتال رو به پیشرفت معرفی کنید؟؟ و اگر تو این تاپیک امکانش محیا نیست لطفا از طریق پیام خصوصی ارسال بفرمایید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اون تصوری که از بورس خودمون دارید که مثلا 5% در یک روز رشد میکنه در مورد کریپتو زیاد صدق نمیکنه
نه اینکه اصلا نمیشه ولی طی این سه سالی که من این بازار رو دنبال میکنه به غیر از دوره های هایپ رشد کریپتو های معروف معمولا روزانه در 0.5% تا حداکثر 2% بوده
درمورد نوسان نظر شما درست نیست

کریپتو و فارکس اهرم دستت میتونی سود بالایی بکشی بیرون ... از همه مهمتر هر دو جهت سود میگیری.. هم منفی شدن به نفع شماس هم مثبت شدن

البته سود هم بالاس -- ضرر هم به شدت بالاس
مهم تر از همه این بازار تعطیلی نداره !

--

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من اوایل با جفت ارز ها ترید میکردم مبلغ خوبی هم تو حسابم داشتم .. سقف و کف خرید و فروش کنم که سود بالایی نمیداد

از وقتی با اهرم کار میکنم ( آتی ) زندگیم از این رو به اون شده

ولی اصل ترید این است که شما پشتوانه داشته باشی

چون کسی که حرفه ای ترید میکنه باید یک درامد خوبی کناره هم داشته باشه ! احتمالا از دست رفتن همه پول هستش

مطالعه ای ایجاد شده بود بین گروهی از کسانی که ترید شروع کرده بودن ..

تقریبا سال بعد 80درصد این افراد هیچ حضوری در مارکت نداشتن ! چون سرمایه ای نمونده براشون

20درصد هیجانات کنترل کردن و به سود کم راضی بودن

متاسفانه من به دلیل عدم کنترل هیجان ضرر 20هزار دلاری داشتم در چند ساعت فقط !!

ولی یک مزیت ترید ( آتی ) کارکردن اینه نه براتون مهمه بیت و .. بره بالا ! نه بیاد پایین :-دی هر دو حالت اتفاق بیفته میگید علی برکت الله

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
امکانش هست چندتا ارز دیجیتال رو به پیشرفت معرفی کنید؟؟ و اگر تو این تاپیک امکانش محیا نیست لطفا از طریق پیام خصوصی ارسال بفرمایید
اینو بهتره درمورد کابرد ارز ها و مارکت کپ (ارزش ) شون مطالعه کنی خودت به نتیجه بهتری میرسی ..

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
از طریق simpleswap هم میشه منتها تبدیل هاش اصلا تناسب نداره !!
مثلا تتر به vechain باید حداقل 50 تتر باشه !! بعد ترون به vechain حداقل 150 ترون !!

بعد ترون به یه ارز خیلی ارزون رو میزنه حداقل 1400 ترون !!

من که نفهمیدم چطور محاسبه میکنه !
یونی سواپ چطور ؟ حداقل داره ؟ من یک سری توکن گرفتم ازش شرطی نداشته بود حداقل چقدر باید بدی..

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یونی سواپ چطور ؟ حداقل داره ؟ من یک سری توکن گرفتم ازش شرطی نداشته بود حداقل چقدر باید بدی..
یونی سواپ رو چک کردم , تعداد کوین هاش محدود تر از سیمپل سواپ هست , اونایی که من مدنظرم بود رو نداشت

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
درمورد نوسان نظر شما درست نیست

کریپتو و فارکس اهرم دستت میتونی سود بالایی بکشی بیرون ... از همه مهمتر هر دو جهت سود میگیری.. هم منفی شدن به نفع شماس هم مثبت شدن

البته سود هم بالاس -- ضرر هم به شدت بالاس
مهم تر از همه این بازار تعطیلی نداره !

--
سپاس از شما،
ایا کارگزاریهای مربوط به ارزهای دیجیتال این قابلیت رو دارن که براشون حد سود و حدضرر مشخص کنیم که به محض اینکه قیمت به اون محدوده رسید ارز رو بفروشه؟؟
چون بعید میدونم کسی 24 ساعته بیدار باشه و چشمش به چارت قیمت باشه
و این قابلیت اهرم که شما فرمودید ایا در تمام صرافیها قابل استفادست یا فقط کارگزاریهای خاصی قابلیتش رو دارن؟؟
امکانش هست بفرمایید خود شما با چه صرافی ترید میکنید؟؟
اینو بهتره درمورد کابرد ارز ها و مارکت کپ (ارزش ) شون مطالعه کنی خودت به نتیجه بهتری میرسی ..
بله فرمایش شما کاملا صحیحه،
ولی متاسفانه اطلاعات بسیار اندکی در این زمینه دارم، کل دانشی که من دارم تسلط مناسب رو مبحث تکنیکاله،
شما بخواید 4-5 تا ارز دیجیتال رو به دید 5 الی 10 سال بخرید چی انتخاب میکنید؟؟

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حد ضرر داره بایننس

! اخرین اپدیتش هم میتونی قبل از اوردر گذاشتن حد ضرر و حد سود بزاری
شما با سایت kyberswap کار کردید ؟ میخواستم سواپ کنم ولی مطمئن نبودم که معتبر هست یا نه ,
قسمت سواپ لجر رو چک کردم دیدم kyber network داره ,
میشه فرض کرد وقتی لجر داره معتبر هست ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شما با سایت kyberswap کار کردید ؟ میخواستم سواپ کنم ولی مطمئن نبودم که معتبر هست یا نه ,
قسمت سواپ لجر رو چک کردم دیدم kyber network داره ,
میشه فرض کرد وقتی لجر داره معتبر هست ؟
معتبر هستش

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بالا