دوستان عزیزم درود،
مدتیه رفتم تو فکر ترید کردن ارزهای دیجیتال،ترید به سبک swing یا بعبارتی بر مبنای نوسانات روزانه ارزهای دیجیتال،
گفتن این مطلب خالی از لطف نیست که به تحلیل تکنیکال تسلط بسیار خوبی دارم و حتی تو بورس ایران هم که خیلی تکنیکال پذیر نیست بر مبنای تکنیکال سودهای خوبی کردم و جلوی ضررهای بسیاری رو گرفتم،
منتهی بازار بورس ما بشدت کم عمقه،دامنه نوسان داره، و البته بزرگترین معضل بازار ما صفهای فروشی هست که باعث میشه گاها نتونی استاپ لاس یا حدضررت رو رعایت کنی،
به همین دلایل تصمیم گرفتم وارد بازار ارزهای دیجیتال بشم که روز به روز پیشرفت میکنه،
چندتا سوال داشتم که از عزیزان بزرگوار تاپیک ممنون میشم پاسخ بدن،امیدوارم بزرگواران عذر بنده رو بابت سوالهای پیش پاافتاده و مبتدیانه پذیرا باشن،
1-قاعدتا واسه شروع کار باید یک والت یا همان کیف پول داشته باشم،پیشنهاد شما واسه ساخت والت کدوم سایت هست که با ایرانیها مشکلی نداشته باشه؟؟
2-بنده یک مسئله ای رو به خوبی درک نمیکنم، ببینید مرحله اول اینه که یک والت میسازیم، مرحله بعدی بیت کوین، اتریوم یا هر نوع ارز دیگه ای رو از صرافیهای انلاین داخلی تهیه میکنیم و به والت خودمان انتقال میدیم، برای مرحله بعد ایا میتونیم از همان کیف پول خرید و فروش ارز دیجیتال رو انجام بدیم یا باید از طریق دیگه ای اینکار رو بکنیم؟ دوستان درنظر داشته باشید منظورم از خرید و فروش ارز دیجیتال تبدیل کردنش به ریال نیست بلکه خرید همان ارزی هست که بر مبنای تکنیکال تحلیلش کردم و حالا قصد خرید دارم،
3-قاعدتا وقتی یک ارز دیجیتال به سود مدنظرم میرسه قصد فروشش رو دارم، تو این حالت وقتی ارز رو بفروشم ارز+سودی که روش داشتم به کیف پولم منتقل میشه؟؟
4-بجز سایت tradingview هیچ سایت دیگه ای هست که همین امکانات رو دراختیارمان قرار بده واسه تحلیل تکنیکال؟؟ چون تریدینگ ویوو رایگان نیست.
5-همه ی ارزهای دیجیتال قابلیت خرید و فروش بر مبنای نوسانات رو دارن؟؟
6-با اینکه جواب این سوال رو میدونم ولی ایا تمامی ارزهای دیجیتال چیزی به اسم صف خرید و صف فروش ندارن؟؟(این مورد تو بورس خودمون خیلی رو اعصابه)
7-فرض کنید بنده از یه صرافی داخلی بیتکوین میخرم و به والتم انتقال میدم،حالا اگر بخوام با همین بیت کوین ارزهای دیگه ای رو واسه نوسانگیری بخرم روال کار به چه صورته؟ایا بهمدیگه قابل تبدیل هستند؟
8-ایا این بازار اونقدری امن هست که مبالغی مثل 100 میل و ... واردش کنیم؟
عزیزان میدونم سوالاتم بشدت پیش پاافتاده بود ولی دست بوس میشم اگر راهنماییم بفرمایید...
@Captive
@javadth
@وكيل الرعايا
@GamesWorld