• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سپاس،
شما از داخل ایران و به وسیله v--p--n به بایننس متصل میشید؟
یا کلا خارج از کشور هستید؟؟
موقع ورود پروکسی بزنید

پ.ن
بارها شده بدون پروکسی و تغییر ایپی مثلا کانادا وارد شدم که 24ساعت لیمیت شده بعدش اوکی بوده

ولی چون چند حساب دارم و زیاد مبلغ نگه نمیدارم تو اکانت فعالم ترس ندارم ولی شما این ریسک نکنید..

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موقع ورود پروکسی بزنید

پ.ن
بارها شده بدون پروکسی و تغییر ایپی مثلا کانادا وارد شدم که 24ساعت لیمیت شده بعدش اوکی بوده

ولی چون چند حساب دارم و زیاد مبلغ نگه نمیدارم تو اکانت فعالم ترس ندارم ولی شما این ریسک نکنید..
سپاس،
بخوام ترید رو شروع کنم با معادل دلاری مبلغی حدود 20 میل ایا مشکلی نداره؟
چون فرمودین مبلغ زیادی نگه نمیدارید تو حساب برام سوال پیش اومد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سپاس،
بخوام ترید رو شروع کنم با معادل دلاری مبلغی حدود 20 میل ایا مشکلی نداره؟
چون فرمودین مبلغ زیادی نگه نمیدارید تو حساب برام سوال پیش اومد
نمیدونم چی بگم // چیزی که مهم است شما ده درصد سرمایه باید درگیر بشه باقی پشتوانه باشه

بیشتر نه که ریسک زیادی خواهید کرد //یا کراس زیاد نکنید

این مبحثی که باید بیشتر مطالعه کنید

یک محیط دمو داره بایننس درسته امار ارقامش یکم قاطی داره ولی 1میلیون دلار بهتون میده اونطوری ترید کنید تا حساب کار بیاد دستتون

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نمیدونم چی بگم // چیزی که مهم است شما ده درصد سرمایه باید درگیر بشه باقی پشتوانه باشه

بیشتر نه که ریسک زیادی خواهید کرد //یا کراس زیاد نکنید

این مبحثی که باید بیشتر مطالعه کنید

یک محیط دمو داره بایننس درسته امار ارقامش یکم قاطی داره ولی 1میلیون دلار بهتون میده اونطوری ترید کنید تا حساب کار بیاد دستتون
سپاس،
سایت یا مرجع خاصی رو میشناسید که بصورت دسته بندی شده شروع به مطالعه کنم؟؟
قبلتر عرض کردم تسلط مناسبی رو تکنیکال دارم و تو بازار بورس ایران هم فعالیت دارم اما درمورد کریپتوها و تریدشون متاسفانه اطلاعات بسیار سطحی و اندکی دارم،

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سپاس،
سایت یا مرجع خاصی رو میشناسید که بصورت دسته بندی شده شروع به مطالعه کنم؟؟
قبلتر عرض کردم تسلط مناسبی رو تکنیکال دارم و تو بازار بورس ایران هم فعالیت دارم اما درمورد کریپتوها و تریدشون متاسفانه اطلاعات بسیار سطحی و اندکی دارم،

تکنیکال و کندل خونی خوبه

اما به قول
Captive

شما باید اخبار هم بخونی !! اون روز خبر نداری قرار چه اتفاقی بیفته ! تحلیل شما میگه بیاد پایین ! میبینی که 100درصد پامپ از شانس بد حدضررم نداری و کل سرمایه ای که از ریال به دلار کردی رفت !

منابع رو نمیدونم همین سایت ارز دیجیتال که معرفی کردن خوبه...

پ.ن
الگو سرشانه بیشترین سود میده تنها پترنی نزدیک 90درصد

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تکنیکال و کندل خونی خوبه

اما به قول
Captive

شما باید اخبار هم بخونی !! اون روز خبر نداری قرار چه اتفاقی بیفته ! تحلیل شما میگه بیاد پایین ! میبینی که 100درصد پامپ از شانس بد حدضررم نداری و کل سرمایه ای که از ریال به دلار کردی رفت !

منابع رو نمیدونم همین سایت ارز دیجیتال که معرفی کردن خوبه...

پ.ن
الگو سرشانه بیشترین سود میده تنها پترنی نزدیک 90درصد

اتفاقا روی حدضرر خیلی حساسم و دقیقا به همین دلیل تو سوالاتم پرسیدم که ایا امکان این هست حدضرر تعریف کنیم تا وقتی قیمت نزدیک حدضرر شد بصورت خودکار ارز رو بفروشه،
یکی از بزرگترین معایب بازار بورس خودمان همین صفهای فروشی هست که بارها باعث میشه حدضرر رو نتونی رعایت کنی،
بنده ترید کردنهای روزانه رو بشدت دوست دارم و فکر میکنم بازار کریپتو محل مناسبی واسه اینکاره،
هیچ نوع تحلیلی بنیادی از ارزهای دیجیتال سردر نمیارم اما تکنیکال رو خوشبختانه میشه تو هر بازاری حتی بازار سیب زمینی و خیارسبز استفاده کرد،

یک سوالی هم درمورد قابلیت اهرم دارم،
بعنوان مثال فرض کنید به اندازه 1000 دلار موجودی داریم، 10 درصد این مبلغ یعنی 100 دلار رو برای خرید یک ارز دیجیتال اردر میگذاریم،قابلیت اهرم رو فعال میکنیم که سودمون هرچی شد 2 برابر حساب بشه،
حالا فرض بفرمایید حدضررم رو میگذارم 5 درصد کمتر از قیمت خرید، تو این حالت اگر قیمت ارز به حدضررم برسه با توجه به فعال بودن اهرم ضررم 10 درصد حساب میشه؟؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اتفاقا روی حدضرر خیلی حساسم و دقیقا به همین دلیل تو سوالاتم پرسیدم که ایا امکان این هست حدضرر تعریف کنیم تا وقتی قیمت نزدیک حدضرر شد بصورت خودکار ارز رو بفروشه،
یکی از بزرگترین معایب بازار بورس خودمان همین صفهای فروشی هست که بارها باعث میشه حدضرر رو نتونی رعایت کنی،
بنده ترید کردنهای روزانه رو بشدت دوست دارم و فکر میکنم بازار کریپتو محل مناسبی واسه اینکاره،
هیچ نوع تحلیلی بنیادی از ارزهای دیجیتال سردر نمیارم اما تکنیکال رو خوشبختانه میشه تو هر بازاری حتی بازار سیب زمینی و خیارسبز استفاده کرد،

یک سوالی هم درمورد قابلیت اهرم دارم،
بعنوان مثال فرض کنید به اندازه 1000 دلار موجودی داریم، 10 درصد این مبلغ یعنی 100 دلار رو برای خرید یک ارز دیجیتال اردر میگذاریم،قابلیت اهرم رو فعال میکنیم که سودمون هرچی شد 2 برابر حساب بشه،
حالا فرض بفرمایید حدضررم رو میگذارم 5 درصد کمتر از قیمت خرید، تو این حالت اگر قیمت ارز به حدضررم برسه با توجه به فعال بودن اهرم ضررم 10 درصد حساب میشه؟؟

بایننس 125 x بیشتر نداره .. با کراس 125 میتونی ( با 152 دلار یک بیت معامله کنی ) 19200/125= 152

حالا اهرم کم کنی بیاری رو مثلا75 ( 19200/75=256دلار ) با 256دلار میتونی بیت بگیری !

حالا برای سود و ضرر مصداقی کار کنیم با همین قیمت فعلی 19274

1606245884986.png

شما نظرت بالا میره ؟ لانگ کنی = 19274 اوردر میزاری

هرچی بره بالا سود میکنی همانقدر به اندازه یک بیت

حالا رو 20برسه سود میشه ؟ 470درصد !!!!!!!!

با 154دلار که بیت میگیری ! 726 دلار سود میکنی !

---
چراخطر ناکه اهرم بالا ؟ :D

چون ممکن همون قدر هم ضرر کنی !!

---

درضمن لیوکویید پرایس هم در نظر بگیر !!

شما ممکن سر همین معامله که همه تحلیل ها میگه 20میزنه ! بریزه بیت تا 18 ! ممکن تمام داراییتو از دست بدی !!

بازهم مصداقی !

شما 19200 نظرت میره بالا هزار دلارم داری ! 10درصدشم درگیر کنی

بیت بریزه بیاد 18270 شما دیگر پولی نداری ! هوتوتو..

1606246047896.png

---

برای همین گفتم ترید خطرناک است موجودی ممکن زود از دست بره دیگر پولی نمونه در بساط !

اما بعضی صرافی برای اینکه لیکویید کنن ! شادو میزنن نامردا ! که اینایی که پوزیشین دارن به فنا برن

...............

پرچم داره این شیاد ها بیت مکس بود .. بایننس هم کم عوضی بازی در نمیاره

1606246175709.png

66درصد خوشبین به اینکه بازار گاوی خواهد بود و بالا میره !

اما یک شادو 23 میلیون دلار این وسط ممکن به فنا بره ( بره تو جیب صرافی)

دستکاری این بازار زیاد داره

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
@وكيل الرعايا
سلام مثال عالی زدین فقط یک مطلبی رو متوجه نشدم،
اگر پوزیشنمون اشتباه از اب دربیاد کل اون 1000 دلاری که شما فرض کردین از بین میره ؟؟ مگر نباید همون 10 درصدی رو که درگیر کردیم و پوزیشن لانگ گرفتیم از بین بره؟؟

جریان این شادو زدن صرافی ها رو میشه بیشتر توضیح بدین؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام مثال عالی زدین فقط یک مطلبی رو متوجه نشدم،
اگر پوزیشنمون اشتباه از اب دربیاد کل اون 1000 دلاری که شما فرض کردین از بین میره ؟؟ مگر نباید همون 10 درصدی رو که درگیر کردیم و پوزیشن لانگ گرفتیم از بین بره؟؟

جریان این شادو زدن صرافی ها رو میشه بیشتر توضیح بدین؟
دو حالت هست کراس ! ایزوله !

کراس تمام موجوی بالانس درگیر میشه

ایزوله همون مقداری که مارجین کردی!
100دلار مارجین میکنی در حالت کراس ! بالانس 3هزار تاس ! تا هرچقدر جا داشته باشه منفی میخورید و مارجین کال میشید !

درحالت ایزوله همون 100دلار از دست میره

من مخالف سرسخت ایزوله هستم ! با مثال صد دلاری که زدم !! شاید 5پوزیشین دیگه هم باز کنی همینطوری از دست بره سایه بزنه و دوباره برگرده بالا ! من معمولا تایم فریم 4 ساعت کارمیکنم این اتفاق زیاد میفته

صرافی ها برای خوردن پول مشتریا شروع میکنن به شادو زدن فیک ! لحظه ای یک قیمت تاچ میکنه برمیگرده که لیکویید کنه مشتریاش رو !

بهرحال هرکسی یک ایده و استراتژی داره .. من جز دسته ای هستم تمام سرمایه درگیر میکنم در یک مدت کوتاه چند دقیقه سود چند درصدی بگیرم و بیام بیرون از پوزیشین

شما حالت دمو انجام بده .. و مطالعه کنید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سیمپل سواپ برای مبلغ بالا معتبر هست ؟ مثلا 100$ تتر به اتریوم بزنم
تتر به اتریوم سواپ؟

با تتر باید خرید کنی فکرکنم .. سواپ ندیدم بشه تتر ! شاید اشتباه میکنم .. ببین..

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تتر به اتریوم سواپ؟

با تتر باید خرید کنی فکرکنم .. سواپ ندیدم بشه تتر ! شاید اشتباه میکنم .. ببین..
تتر TRC20 به اتریوم , سیمپل سواپ داره منتها چون رقم 100$ هست گفتم یه وقت هاپولی نکنن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تتر TRC20 به اتریوم , سیمپل سواپ داره منتها چون رقم 100$ هست گفتم یه وقت هاپولی نکنن
کارمزدش بالا نیست ؟

حالا سوالی که پیش اومد برام چرا ارز ثابت رو سواپ کنی ؟ چرا تتر هارو یک جایی مثل بایننس اتر نمیکنی با کارمزد حداقلی که بعدش ترنسفر کنی ولت ؟

این سیمپل معتبر هستش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کارمزدش بالا نیست ؟

حالا سوالی که پیش اومد برام چرا ارز ثابت رو سواپ کنی ؟ چرا تتر هارو یک جایی مثل بایننس اتر نمیکنی با کارمزد حداقلی که بعدش ترنسفر کنی ولت ؟

این سیمپل معتبر هستش
تا همین چند ساعت پیش کارمزدش نسبت به بایننس بالا بود ولی الان نیم ساعتی هست که تقریبا برابر بایننس پرداخت میکنه
الان چون نسبت به بایننس تقریبا یکی هست دردسرش برای تبدیل کمتره

بایننس 0.167 میده که 0.005 برای انتقال به لجر کسر میشه میشه 0.0162

بایننس
Untitled.jpg
Untitled2.jpg

سیمپل
Untitled3.jpg

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان عزیزم درود،
مدتیه رفتم تو فکر ترید کردن ارزهای دیجیتال،ترید به سبک swing یا بعبارتی بر مبنای نوسانات روزانه ارزهای دیجیتال،
گفتن این مطلب خالی از لطف نیست که به تحلیل تکنیکال تسلط بسیار خوبی دارم و حتی تو بورس ایران هم که خیلی تکنیکال پذیر نیست بر مبنای تکنیکال سودهای خوبی کردم و جلوی ضررهای بسیاری رو گرفتم،
منتهی بازار بورس ما بشدت کم عمقه،دامنه نوسان داره، و البته بزرگترین معضل بازار ما صفهای فروشی هست که باعث میشه گاها نتونی استاپ لاس یا حدضررت رو رعایت کنی،
به همین دلایل تصمیم گرفتم وارد بازار ارزهای دیجیتال بشم که روز به روز پیشرفت میکنه،
چندتا سوال داشتم که از عزیزان بزرگوار تاپیک ممنون میشم پاسخ بدن،امیدوارم بزرگواران عذر بنده رو بابت سوالهای پیش پاافتاده و مبتدیانه پذیرا باشن،

1-قاعدتا واسه شروع کار باید یک والت یا همان کیف پول داشته باشم،پیشنهاد شما واسه ساخت والت کدوم سایت هست که با ایرانیها مشکلی نداشته باشه؟؟
2-بنده یک مسئله ای رو به خوبی درک نمیکنم، ببینید مرحله اول اینه که یک والت میسازیم، مرحله بعدی بیت کوین، اتریوم یا هر نوع ارز دیگه ای رو از صرافیهای انلاین داخلی تهیه میکنیم و به والت خودمان انتقال میدیم، برای مرحله بعد ایا میتونیم از همان کیف پول خرید و فروش ارز دیجیتال رو انجام بدیم یا باید از طریق دیگه ای اینکار رو بکنیم؟ دوستان درنظر داشته باشید منظورم از خرید و فروش ارز دیجیتال تبدیل کردنش به ریال نیست بلکه خرید همان ارزی هست که بر مبنای تکنیکال تحلیلش کردم و حالا قصد خرید دارم،
3-قاعدتا وقتی یک ارز دیجیتال به سود مدنظرم میرسه قصد فروشش رو دارم، تو این حالت وقتی ارز رو بفروشم ارز+سودی که روش داشتم به کیف پولم منتقل میشه؟؟
4-بجز سایت tradingview هیچ سایت دیگه ای هست که همین امکانات رو دراختیارمان قرار بده واسه تحلیل تکنیکال؟؟ چون تریدینگ ویوو رایگان نیست.
5-همه ی ارزهای دیجیتال قابلیت خرید و فروش بر مبنای نوسانات رو دارن؟؟
6-با اینکه جواب این سوال رو میدونم ولی ایا تمامی ارزهای دیجیتال چیزی به اسم صف خرید و صف فروش ندارن؟؟(این مورد تو بورس خودمون خیلی رو اعصابه)
7-فرض کنید بنده از یه صرافی داخلی بیتکوین میخرم و به والتم انتقال میدم،حالا اگر بخوام با همین بیت کوین ارزهای دیگه ای رو واسه نوسانگیری بخرم روال کار به چه صورته؟ایا بهمدیگه قابل تبدیل هستند؟
8-ایا این بازار اونقدری امن هست که مبالغی مثل 100 میل و ... واردش کنیم؟

عزیزان میدونم سوالاتم بشدت پیش پاافتاده بود ولی دست بوس میشم اگر راهنماییم بفرمایید...

@Captive
@javadth
@وكيل الرعايا
@GamesWorld

از بلاهایی که سرم اومده باید بگم
پول توی صرافی نگه ندار که هیچ کدوم حتی بایننس هم قابل اعتماد نیست

فقط روی ارزهای اصلی تمرکز کن یعنی ارزهایی که لااقل بالای 5 سال باشه توی بازارن
ممکنه یه ارز در طی 1 سال بیاد بالای 20 تا کوین برتر ولی فرداش با 40 درصد ضرر بره دنبال سرنوشتش
پول توی صرافی نگه ندار
صرافی bittrex که ایرانیا رو تحریم کرد نصب ارزا از ارزش افتادن نصفشون delist شدن
صرافی cryptopia هم که هک شد
hitbtc هم همینطوری یهو بی دلیل ازم مدارک خواسته 2 هزار دلارمم توش گیر کرده

و نزدیک 3 هزار دلارم ارزهایی داشتم که الان حتی اندازه کود گوسفندی هم ارزش ندارن
توصیه آخر هم از بقیه برای سرمایه گذاری پول نگیر

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از بلاهایی که سرم اومده باید بگم
پول توی صرافی نگه ندار که هیچ کدوم حتی بایننس هم قابل اعتماد نیست

فقط روی ارزهای اصلی تمرکز کن یعنی ارزهایی که لااقل بالای 5 سال باشه توی بازارن
ممکنه یه ارز در طی 1 سال بیاد بالای 20 تا کوین برتر ولی فرداش با 40 درصد ضرر بره دنبال سرنوشتش
پول توی صرافی نگه ندار
صرافی bittrex که ایرانیا رو تحریم کرد نصب ارزا از ارزش افتادن نصفشون delist شدن
صرافی cryptopia هم که هک شد
hitbtc هم همینطوری یهو بی دلیل ازم مدارک خواسته 2 هزار دلارمم توش گیر کرده

و نزدیک 3 هزار دلارم ارزهایی داشتم که الان حتی اندازه کود گوسفندی هم ارزش ندارن
توصیه آخر هم از بقیه برای سرمایه گذاری پول نگیر
سپاس از تجربیات ارزشمند شما،
شما اگر بخواید 4-5 تا ارز دیجیتال بخرید تا 5-6 سال دیگه نگهداری کنید چی میخرید؟؟
میدونم پیشنهاد دادن ممکنه بار مسئولیت ایجاد کنه اما لطفا از دیدگاه شخصی خودتون بفرمایید که 4-5 تا ارز به دیدگاه 5 سال نگهداری چی میخریدین

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سپاس از تجربیات ارزشمند شما،
شما اگر بخواید 4-5 تا ارز دیجیتال بخرید تا 5-6 سال دیگه نگهداری کنید چی میخرید؟؟
میدونم پیشنهاد دادن ممکنه بار مسئولیت ایجاد کنه اما لطفا از دیدگاه شخصی خودتون بفرمایید که 4-5 تا ارز به دیدگاه 5 سال نگهداری چی میخریدین
nano
bnt
ltc
kmd
strat

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
@وكيل الرعايا

ممنون دم شما گرم،
راستشو بخواین خیلی با این نوع از معاملات فیوچرز یا همون آتی حال نکردم، احساس میکنم همون روش نوسانگیری که بیشتر بر مبنای تکنیکاله برام بهتره،
ایا این حالت اهرم رو تو ترید معمولی هم میشه استفاده کرد؟؟
اصلا صبر کنید با یک مثال توضیح بدم،
امروز XRP رو میخرم و تا پسفردا نگهش میدارم، پسفردا اگر احساس کنم تو استراتژی شخصیم سیگنال خروج دریافت کردم با 5 درصد سود میفروشمش، تو این حالت اگر اهرم 2X فعال باشه سود من 10 درصد میشه درسته؟؟
حالا فرض کنید من بصورت اتوماتیک حدضررم رو روی یک قیمت مشخص گذاشتم که اگر ارز به اون قیمت رسید خود صرافی بصورت خودکار برام بفروشه، حالا فرضا اگر حد ضرر من 5 درصد زیر مبلغ خریدم باشه تو حالت اهرم 2X ضررم چطوری محاسبه میشه؟ ضررم هم 2 برابر حساب میشه؟؟

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نظرتون درمورد LinkChain چیه؟؟ یک نفر میگفت اینده بسیار خوبی داره،
و البته همون شخص توصیه میکرد برای نگهداری بلندمدت ارزهایی رو بخر که مربوط به کشور چین باشن،
حالا نمیدونم این توصیه ها تا چه حد مبنای علمی داشته چون همونطور که عرض کردم تخصص اصلی من روی مباحث تکنیکال و البته بازار بورس خودمانه،

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نظرتون درمورد LinkChain چیه؟؟ یک نفر میگفت اینده بسیار خوبی داره،
و البته همون شخص توصیه میکرد برای نگهداری بلندمدت ارزهایی رو بخر که مربوط به کشور چین باشن،
حالا نمیدونم این توصیه ها تا چه حد مبنای علمی داشته چون همونطور که عرض کردم تخصص اصلی من روی مباحث تکنیکال و البته بازار بورس خودمانه،
من کلا ادم‌ها رو از سرمایه‌گذاری بر روی ارزهای چینی منع میکنم حتی با وجود اینکه سود خوبی بدن

بالا