یاد بازار بورس خودمان و نمادهای خودرویی افتادم که یک عده طرفدار پروپاقرص دارن و یک عده هم مخالف سرسختشون هستند،من کلا ادمها رو از سرمایهگذاری بر روی ارزهای چینی منع میکنم حتی با وجود اینکه سود خوبی بدن
امکانش هست دلیلتون رو بپرسم؟
یاد بازار بورس خودمان و نمادهای خودرویی افتادم که یک عده طرفدار پروپاقرص دارن و یک عده هم مخالف سرسختشون هستند،من کلا ادمها رو از سرمایهگذاری بر روی ارزهای چینی منع میکنم حتی با وجود اینکه سود خوبی بدن
به همان دلیلی که کلا با بازار بورس ایران از دم مخالفم و یک ریال تو بورس ایران پول ندارمیاد بازار بورس خودمان و نمادهای خودرویی افتادم که یک عده طرفدار پروپاقرص دارن و یک عده هم مخالف سرسختشون هستند،
امکانش هست دلیلتون رو بپرسم؟
بایننس مارجین برای جفت ارز ها اضافه کرده مدت هاستامروز XRP رو میخرم و تا پسفردا نگهش میدارم، پسفردا اگر احساس کنم تو استراتژی شخصیم سیگنال خروج دریافت کردم با 5 درصد سود میفروشمش، تو این حالت اگر اهرم 2X فعال باشه سود من 10 درصد میشه درسته؟؟
حالا فرض کنید من بصورت اتوماتیک حدضررم رو روی یک قیمت مشخص گذاشتم که اگر ارز به اون قیمت رسید خود صرافی بصورت خودکار برام بفروشه، حالا فرضا اگر حد ضرر من 5 درصد زیر مبلغ خریدم باشه تو حالت اهرم 2X ضررم چطوری محاسبه میشه؟ ضررم هم 2 برابر حساب میشه؟؟
الان این که گفتی مثبت در نظر بگیریم یا منفیبیت کوین بعد از 3 سال تا 19400 دلار نرفته که بخواد دوباره برگرده :دی. گرفتار تله خرسی نشید.
6 آذر 99
$17500
الان این که گفتی مثبت در نظر بگیریم یا منفی
به قول م.ا.ن:
نظر خودت چیه؟ باید مثبت در نظر گرفت یا منفی؟
خرید بیت کوین یا هر ارز دیجیتالی توی این شرایط که ایران داره به این ارزها بها میده و تحریم ها زوم شدن ببینن چطور میتونن جلوشو بگیرن خیلی خطرناکه بنظرم و هیچ پشتیبانی براش وجود نداره
ریپورتش کنید که برای کلمه پشتیبانی داره بک لینک میسازه
ریپورتش کنید که برای کلمه پشتیبانی داره بک لینک میسازه
وكيل الرعايا اینجاست، نیازی به ریپورت نیست :دی