اجنه !نشسته بودم یهو دیدم موس لپ تاپ حرکت کرد
قبل اینکه گوشی رو روشن کنم و فیلم بگیرم دیدم موس رفت روی بخش سرچ گوشه سمت راست و تایپ کرد binance سریع لپ تاپ رو خاموش کردم
ریموت شدی رفت
اجنه !نشسته بودم یهو دیدم موس لپ تاپ حرکت کرد
قبل اینکه گوشی رو روشن کنم و فیلم بگیرم دیدم موس رفت روی بخش سرچ گوشه سمت راست و تایپ کرد binance سریع لپ تاپ رو خاموش کردم
اگر همون زمان کسی 30 هزار واحد خریده بود میشد 240 دلار و 9 ماه بعد 240 دلار میشد 1 میلیون دلار !!نصف این رقم هم برسه من راضیم
خب اون زمان اصل قضیه فرق میکرد و خیلیا میلیاردر شدناگر همون زمان کسی 30 هزار واحد خریده بود میشد 240 دلار و 9 ماه بعد 240 دلار میشد 1 میلیون دلار !!
ولی خب کسی نمیتونه پیش بینی کنه که کدوم کریپتو رشد میکنه و کدوم درجا میزنه ,
مگه اینکه اینقدر پول داشته باشی که همه رو در بدو عرضه روی همین قیمتهای پایین تعداد بالا بخری به امید اینکه شاید یکیشون هایپ بشه !
درسته , جهش 2017 یه چیزی عجیبی بود ,خب اون زمان اصل قضیه فرق میکرد و خیلیا میلیاردر شدن
واسه همینه که میگم باید کلی پول داشته باشی همه رو در بدو عرضه روی قیمت های خیلی پایین تعداد بالا خرید بزنیالانم کوینا بعضیاشون مثل polkadot و chainlink همونطوری رشد کردن
درسته , جهش 2017 یه چیزی عجیبی بود ,
واسه همینه که میگم باید کلی پول داشته باشی همه رو در بدو عرضه روی قیمت های خیلی پایین تعداد بالا خرید بزنی
چی بود ؟ بیت کوین ؟
سلام
ریپل برای سرمایه گذاری چطور هست دوستان؟
هر ماه مقدار کم بخری برای دید چند ساله مثلا 5 ساله
واسه همینه که میگم باید کلی پول داشته باشی همه رو در بدو عرضه روی قیمت های خیلی پایین تعداد بالا خرید بزنی
چی بود ؟ بیت کوین ؟
ارز که اون زمان زیاد بود ولی کسی به غیر از بیت کوین توجه نمیکرد ,پول نمیخواد که وقتی داری میگی شانس یعنی ممکنه 1 ارز بخری و میلیاردر بشی و ممکنه 99 درصد بازار رو بخری و اون 1دونه که نخریدی بترکونه
ثبل 2017 مگه ما چنتا ارز داشتیم ؟
هندی ها باحالن !ارز که اون زمان زیاد بود ولی کسی به غیر از بیت کوین توجه نمیکرد ,
الان که هر کسی از خونه قهر میکنه میاد میگه یه کریپتو استارت زدیم بیاید سرمایه گذاری کنید , کریپتو ما قراره قیمتش برسه به ماه !
نصفشون هم اسکم از آب در میاد
دبل تاپ یعنی چی؟من 80 درصد احتمال میدم که یک دابل تاپ داشته باشیم و 20 درصد احتمال میدم که بریم برای 25 هزار
شروع کردم همه ارزهام رو با بیتکوین ترید کنم