چی برای هولد کردن؟؟mehrdad تو تلگرام ـــه
پ.ن : به نظرت واسه Hold کردن چه قیمتی مناسبه ؟
چطور تشخیص بدیم ایردراپ درست و حسابیه ؟ایردراپ های درست و حسابی رو گروهی به صورت حرفه ای میزنن
SFPچی برای هولد کردن؟؟
چی برای هولد کردن؟؟
چطور تشخیص بدیم ایردراپ درست و حسابیه ؟
دوستان قیمت SFP تو این چند دقیقه مابین 0.00003150 الی 0.00003299 نوسان میکنه میتونید یه پول خوبی بزنید به جیب ! تا الان دو بار نوسان کرده
مسئولیت ـــش هم با خودتون :دی
آره دیگه به نظرم تا الان هر کاری بود باید انجام میدادیم از الان به بعد دیگه باید وایستیم استیبل بشه وضعیتش.خیلی ریسکی ـــه ! همین الان تا 0.000029 ریخت
نه اصلا برای هولد کردن خوب نیستشSFP
اگه دیدی مثل فانتوم ایردراپ رو میزنن و Task ها داره یکی یکی حذف میشه بدون ایردراپ درست و حسابی ـــه
همین ایردراپ SFP همون موقع حرف و حدیث لیست شدن تو بایننس وجود داشت برای همین Task تلگرام ــش خیلی زود تموم شد
تایم فریم یک دقیقه 2 تا نوسان گرفتم اما استرسش بالاست اینم بخاطر اینکه بایننس درمون مالیددوستان قیمت SFP تو این چند دقیقه مابین 0.00003150 الی 0.00003299 نوسان میکنه میتونید یه پول خوبی بزنید به جیب ! تا الان دو بار نوسان کرده
مسئولیت ـــش هم با خودتون :دی
تایم فریم یک دقیقه 2 تا نوسان گرفتم اما استرسش بالاست اینم بخاطر اینکه بایننس درمون مالید
الان یه ویدئو دیدم که میگفت ماتیک رو اگه از طریق سلسیوس هولد کنی ظاهرا 20% سود میده !100 دلار هم روی gateio داشتم که با DOCK و matic تونستم بیارمش بالاتر
من wave ندارم , ارزش داره برای این ایردراپ بخرم ؟Just wanted to remind you of two Neutrino Token ($NSBT) airdrops!
Binance and Huobi are giving away NSBTs to users with balances of at least 10 $WAVES. Please, read the rules and note the snapshot dates to join the airdrop campaigns:
Binance program - February 10 at 0:00 AM (UTC). WAVES deposits and withdrawals will be suspended starting from February 9, 10:00 PM (UTC).
[emoji838] Huobi airdrop - February 10 at 0:00 AM (UTC). Check the snapshot scope in the announcement.
Please, contact the exchanges' support centers with all further questions.
من امیدوارم که wave برسه بالای ۱۰ دلار ولی الان خریدش برای نوسان گرفتن رو پیشنهاد نمیکنمالان یه ویدئو دیدم که میگفت ماتیک رو اگه از طریق سلسیوس هولد کنی ظاهرا 20% سود میده !
من wave ندارم , ارزش داره برای این ایردراپ بخرم ؟
سلام جناب حسینی مستقیم نه باید دیتا از باینس با برنامه نوشته شده بگیری اما راحترین کار این هست که شما یک حساب معملاتی با برکرهایی که رمز ارز تو پنلشان هست برای ف.ا.ر کس باز کنید خودش متاتریدر ۴ یا ۵ داره مثل https://roboforex.com/ البته همه ارزها را نداره محدود هست ارزهای اصلی را فقط داره
اموزش اضافه کردن ارزهای دیجیتال به متاتریدر | metatrader
نرم افزار متاتریدر قابلیت اضافه شدن ارزهای دیجیتال را دارد. در اینجا به شما آموزش خواهیم داد که چگونه ارزهای دیجیتال مختلف را به این نرم افزار بیافزایید.arzrayan.com
ظاهرا به این صورت امکانپذیر هست:در اصل دیتا را برای داینامیک تریدر میخواهم ولی هرچی سرچ میکنم نمیتونم راهی برای انتقال دیتا کریپتو پیدا کنم
برخی بروکرها ۴ یا ۵ جفت ارز ارایه میکنند منتهی کافی نیست
تریدینگ ویو هم سالی 599 دلار میگیره تا دیتا انتقال بده
تعداد زیادی دیتا به امی بروکر انتقال دادم منتهی باهاش نمیتونم تحلیل کنم
دوستان شما راه حل دیگه ای برای انتقال دیتا میدانید ؟
مشکلی برای انتقال دیتا از متاتریدر به داینامیک تریدر ندارمظاهرا به این صورت امکانپذیر هست:
برای نوسان گیری نخواستم , برای اینکه ایردراپ NSBT بهم تعلق بگیره یه ده تا بگیرم , حالا بعد تصمیم میگیرم که رد کنم یا نگه دارممن امیدوارم که wave برسه بالای ۱۰ دلار ولی الان خریدش برای نوسان گرفتن رو پیشنهاد نمیکنم