مشکلی برای انتقال دیتا از متاتریدر به داینامیک تریدر ندارم
منتهی خیلی از رمز ارزها در متاتریدر وجود ندارند
باید دیتا را از جاهای دیگه انتقال بدهم
مسئله نرم افزار یا سایت که بخواهم دیتا را دریافت کنم
سلام مجدد جناب حسینی جنابعالی یکی از تحلیلگران خوبی هستید که من بعضی وقتها تحیلیل های شما را تو تایپک بورس میخوندم هرچند که من بورس کار نمیکنم امیدوارم درآینده تحلیل های شما را در مورد ارزها داشته باشیم
همانطور که در جریان هستید انتقال داده به داینامیک تریدر یا هر نرم افزاری دیگه با اکسپرت هست که دوستان قدیم در زمان قدیم اکسپرتها را ساختن و جای دیگه شما باید فایل داده ها را بصورت مستقیم یا بصورت اکسل یا فرمت های مختلف مثل CVS ,... ,وارد نرم افزار کنید شما باید برای این کار یعنی گرفتن دیتا مثلا بصورت اکسل یا هر فرمتی از یک برنامه نویس کمک بگیرد که برنامه را برایتان بنویسد یا اینکه کل اینترنت را سرچ کنید و برنامه که نوشته شده برای گرفتن دیتا از باینس را پیدا کنید
حالا روال کار این است که شما یک حساب معمولی تو باینس باز میکنید و یک APl مختص خودتان تو باینس ساخته میشود (که این را نباید دست هر کس بدهید اگر پول زیاد دارید تو اکانتتان چون API یعنی دسترسی به اکانت شما اما میشود یک اکانت تستی تو باینس ساخت فقط برای گرفتن دیتا )که این را به برنامه نوشته شده میدهید که همین برنامه دیتا را میگیرد و اگر برنامه قوی باشه خودش برای شما دستور خرید و فروش ارسال میکند
مثلا این یک نمونه هست که میگه چطوری دیتا از باینس بیگیرد سخت هست اما اگر بگردید راحت برنامه نوشته شده تو اینترنت پیدا میکنید
The Binance API allows you to connect to the Binance servers via Python or several other programming languages. With it, you can automate your trading.
algotrading101.com
خلاصه کار کار شما نیست چون جنابعالی تحلیگر هستید کار کار برنامه نویس هست من هم برنامه نویس نیستم وگرنه کمک میکردم این فقط یک دید کلی بود از اینکه داده های رمز ارز چطوری بدست می آیند
موفق باشید