• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
کاردانو با جهش شدید چهارمین ارز دیجیتال برتر بازار شد
هیچوقت فکرشم نمیکردم کلا میگفتم نابود میشه حالا شده این !

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام مجدد جناب حسینی جنابعالی یکی از تحلیلگران خوبی هستید که من بعضی وقتها تحیلیل های شما را تو تایپک بورس میخوندم هرچند که من بورس کار نمیکنم امیدوارم درآینده تحلیل های شما را در مورد ارزها داشته باشیم
همانطور که در جریان هستید انتقال داده به داینامیک تریدر یا هر نرم افزاری دیگه با اکسپرت هست که دوستان قدیم در زمان قدیم اکسپرتها را ساختن و جای دیگه شما باید فایل داده ها را بصورت مستقیم یا بصورت اکسل یا فرمت های مختلف مثل CVS ,... ,وارد نرم افزار کنید شما باید برای این کار یعنی گرفتن دیتا مثلا بصورت اکسل یا هر فرمتی از یک برنامه نویس کمک بگیرد که برنامه را برایتان بنویسد یا اینکه کل اینترنت را سرچ کنید و برنامه که نوشته شده برای گرفتن دیتا از باینس را پیدا کنید
حالا روال کار این است که شما یک حساب معمولی تو باینس باز میکنید و یک APl مختص خودتان تو باینس ساخته میشود (که این را نباید دست هر کس بدهید اگر پول زیاد دارید تو اکانتتان چون API یعنی دسترسی به اکانت شما اما میشود یک اکانت تستی تو باینس ساخت فقط برای گرفتن دیتا )که این را به برنامه نوشته شده میدهید که همین برنامه دیتا را میگیرد و اگر برنامه قوی باشه خودش برای شما دستور خرید و فروش ارسال میکند

مثلا این یک نمونه هست که میگه چطوری دیتا از باینس بیگیرد سخت هست اما اگر بگردید راحت برنامه نوشته شده تو اینترنت پیدا میکنید
خلاصه کار کار شما نیست چون جنابعالی تحلیگر هستید کار کار برنامه نویس هست من هم برنامه نویس نیستم وگرنه کمک میکردم این فقط یک دید کلی بود از اینکه داده های رمز ارز چطوری بدست می آیند

موفق باشید
ممنون از لطف شما

رشته اصلی من نرم افزار و قبلا برنامه نویسی میکردم ولی سال هاست دیگه کدنویسی نمیکنم

اگر بتوانم دیتا رو استخراج کنم حتما بخشی از تحلیل و تریدها رو اینجا قرار میدم

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
کاردانو با جهش شدید چهارمین ارز دیجیتال برتر بازار شد
هیچوقت فکرشم نمیکردم کلا میگفتم نابود میشه حالا شده این !
این بازار بازاریه که ما هیچوقت نمیتونیم پیش بینیش کنیم برای همین جذابه
و همیشه جوری فکر کن که واقعا غیر قابل دسترس باشه

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
این بازار بازاریه که ما هیچوقت نمیتونیم پیش بینیش کنیم برای همین جذابه
و همیشه جوری فکر کن که واقعا غیر قابل دسترس باشه
همین پیش بینی نشدنش کارو عالی کرده خوب بیت یهو از 9 هزار اومد ببین به کجا میدونستم کلیه هامو میفروختم بیت میگرفتم الان با این قیمت یه کلیه 0 آکبند میگرفتم میزاشتم جاش بقیه سودشم زندگی میکردم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اتریوم خریده بودم یه 200 تایی اومد پایین دوباره رفت بالا چشم نزن الان میاد پایین بزا یه کمم من خوشحال باشم :D
هدف میان مدت و‌بلند مدت دیگه لحظه ای چک میکنی چرا..

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان برای یادگیری ترید چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
درصد سود منطقی روزانه چقدر هست اگه درست آموزش ببینی و فعال باشی؟

تکنیکال باید یاد بگیری و دمو کار کنی

اما همش این مارکتی که دست کاری با یک توییت همه چی بهم میریزه ، تکنیکال جوابگو نیست

حقیقت بهترین کار اینه یک تحلیل گر خوب پیدا کنی حق vip بدی

سیگنال بگیری ازش

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
من کلا بیت ندارم، از آلت ها اومدم بیرون ، بیت بگیرم یا میاد پایین بنظرتون ؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تسلا از پولی که تو بیت سرمایه گذاری کرد تا الان تقریبا 300 میلیون دلار سود کرده : ))

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تازه چشمم به ارز cocos افتاد من ۵۰ هزارتا ازش داشتم اون موقع فروختمش حدودای ۲۰ دلار الان چیزی حدود ۲۵ هزار دلار میکنه
گرون شدن این داستان داشت. واسه محاسبه قیمت جدیدش باید تعداد کوینهارو تقسیم بر 1000 کنین.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
گرون شدن این داستان داشت. واسه محاسبه قیمت جدیدش باید تعداد کوینهارو تقسیم بر 1000 کنین.
آره نرم افزار اشتباه نشون میده پامپ رو بعدش بررسی کردم دیدم توکن سوزی داشته

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
ارز sfp ماشالله داره میره ؛درسته موقع لیست شدن بایننس داون بود ولی فک نکنم کسی میتونست از رو ۱۰ سنت بخره همون یک دلار تونسته باشه.

من اصلا نمیدونستم ایردراپ داره یا همچین ارز خوبیه کاشکی دوستان اطلاع میدادن پیش خرید میکردیم ‌

یکی دو تا ارز خوب که هنوز رشد ۵ برابری نداشتن معرفی میکردید یه تعداد بالا میگرفتم بلکه امسال یه ماشین میخریدیم

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
دوستان تو pancakeswap دو قسمت هست یکی Farms و دیگری Pools که Pools مشخص هست که باید توکن cake استاک کنی و در اخر همین توکن استخراج میشه اما این Farms که مثلا CAKE-BNB LP هست یعنی چه مقدار باید توکن CAKE و BNB باید استاک کرد و زمان داره مثلا 30 روزه؟؟کسی تجربه داره؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
FIL میخواست بریک بزنه که سر بزنگاه گرفتمش اما تا 20-30 درصد رفت بالا سر و کله بیت پیدا شد زد تو گوشش.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دوستان برای یادگیری ترید چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
درصد سود منطقی روزانه چقدر هست اگه درست آموزش ببینی و فعال باشی؟

باید تکنیکالی یاد بگیری تا جایی که هم پست ـــهات رو دیدم رو انگلیسی تسلط داری . یوتیوب هم پر از آموزش تکنیکالی ـــه . اگر آموزش فارسی هم خواستی بهم پیغام بده لینک بدم بهت
درصد سود روز با روز خیلی فرق داره
مثلا منی که آماتوری نوسان میگیرم نهایت روز های عادی 5 الی 10 درصد روزهای غیر عادی مثل دیروز که نوسانات زیاد بود بالای 10 درصد . اینم در نظر بگیر اونی که بخواد حرفه ای کار کنه یعنی هم بیت رو با دلار بالا پایین کنه و بالعکس + ترید ارزهای دیگه میتونم بگم بالای 20 درصد راحت سود میکنه . بعضی ها هم زیاد اعصاب ترید رو ندارن ( :دی ) میان Hold میکنن و البته اینم باید بدونی کی سرمایه گذاری کنی که بیشترین بازدهی نصیب ــــت بشه مثلا همین Doge یه دوستی داشتم سه سال تو قیمت های پایین جمع میکرد و یکی هم چند ماه پیش تقریبا مشابه همون قیمت Hold کرده فرق اینا زمین تا آسمونه ! یکی در عرض چند سال سود میکنه و یکی در عرض چند ماه و یا حتی چند روز !

بالا