روش استیک کردنش چطوریه؟؟مشاهده پیوست 1223106
روزی 21 HELMET میگیری
روی SFP هم بندازی روزی 4 تا میگیری
البته اینا اگه کاربرا حجوم بیارن پاداش ها کمتر میشه
روش استیک کردنش چطوریه؟؟مشاهده پیوست 1223106
روزی 21 HELMET میگیری
من هزار تا 1000 cake داشتم همرو روی 2.3 فروختم اونم کی روز مادر نرفتم بیرون که اینو بفروشماگه همه پولم رو cake خریده بودم الان دو برابر شده بود
کلا 550 تا ازش گرفتم تا به امروز و روی 15 دلار حساب میکنم
روش استیک کردنش چطوریه؟؟
به نظر میاد SFP همین حوالی ( 0.000055 / 0.000058 ) کف قیمت ـــشه دیروز هم همین حوالی درجا میزد ممکنه تا 0.00007 بالا بره
اگر بیاد پایین گزینه خوبیه برای چک لیست و خریدای کسانی که ایمان نیاورده اید ، ایمان بیاورید:دی
قیمت الان تقریبا حوالی 0.00007
به نظر نمیاد از اینجا صعودی باشه احتمالا بیاد حوالی 0.000065 و از اونجا بکشه بالا
به نظر نمیاد از اینجا صعودی باشه احتمالا بیاد حوالی 0.000065 و از اونجا بکشه بالا
اگر بیاد پایین گزینه خوبیه برای چک لیست و خرید
اشتباه محاسبه نکردی ؟ پانصد Helmet زدیمشاهده پیوست 1223106
روزی 21 HELMET میگیری
محاسبه از طریق btc سخت نیست؟ من همین دلاریش رو بعضی وقتا قاطی میکنم وقتی زیر دلار هستتو دهنی محکمی بر دهان استـکبار زد و بالا رفتتا حوالی 0.00008 ممکنه یک ضرب بالا بره
دقیقا
حوالی 0.000058 / 0.00006 براش تور پهن کردم :دی بیاد میزنم تو سرش :دی
یادم رفت بگم 2 روز مونده استخر helmet تموم بشهروش استیک کردنش چطوریه؟؟
محاسبه از طریق btc سخت نیست؟ من همین دلاریش رو بعضی وقتا قاطی میکنم وقتی زیر دلار هست
منم تو این دو هفته ای که شروع کردم تقریبا 60 دلار سود کردم , البته من خیلی احتیاط میکنمبایننس کوین در 70 دلار خریداری و در 140 دلار فروخته شد..
با سودش eos در 4.3 دلار خریداری به هدف فروش در 6 دلار...
کارم به عنوان یک تازه کار در ارز دیجیتال فکر کنم بدک نباشه
یحتمل به اکانت های وریفای نشده تعلق نمیگیرهBinance Will Support the QiSwap (QI) Airdrop Program for Qtum (QTUM) Holders
Binance Will Support the QiSwap (QI) Airdrop Program for Qtum (QTUM) Holders | Binance Support
Fellow Binancians, Binance will support the QiSwap (QI) Airdrop Program for Qtum (QTUM) holders. The snapshot for the airdrop will take place at the Qtum Network block height of 793,284 or at appro...www.binance.com
من کلا زدم تو کار سیو سود..سهامی که تو بورس تو سود بودم سیو سود زدم آوردم تو نوبیتکس..از نوبیتکس هر ارزی میرم تو سود ،سیو سود میکنم میرم تو بایننس برای بلند مدت ارز دیجیتال میخرم که فعلا نگه دارم..منم تو این دو هفته ای که شروع کردم تقریبا 60 دلار سود کردم , البته من خیلی احتیاط میکنم
منتها بقول بورسی ها فعلا که چمن زاره , باید دید وقتی لاله زار شد بازم میتونیم سود بگیریم
تازه نیست هر دفعه بامپ میشه یهو داغ میشه , 2017 همین داستان بودتازه توجهات اومده سمتش
پس هنوز لاله زارش رو ندیدی!.انشالا به لاله زار نمیرسه
اکانت بایننست وریفای شدست؟ اگه اره از کجا و با مدارک کدوم کشور؟اگه همه پولم رو cake خریده بودم الان دو برابر شده بود
کلا 550 تا ازش گرفتم تا به امروز و روی 15 دلار حساب میکنم
تازه نیست هر دفعه بامپ میشه یهو داغ میشه , 2017 همین داستان بود
پس هنوز لاله زارش رو ندیدی!
لاله زار میشه اونم چه لاله زاری !!
دعای عمو بایدن پشتت بوده چون ارادت خاصی داشتی نسبت بهش که وقتی بیاد ایران که هیچی بلکه همه دنیا گلستان میشهبایننس کوین در 70 دلار خریداری و در 140 دلار فروخته شد..
با سودش eos در 4.3 دلار خریداری به هدف فروش در 6 دلار...
کارم به عنوان یک تازه کار در ارز دیجیتال فکر کنم بدک نباشه