• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
حوالی 0.000058 / 0.00006 براش تور پهن کردم :دی بیاد میزنم تو سرش :دی
دوباره اومد به همین حوالی ! روی 0.000058 اردر خرید گذاشته بودم تا حوالی 0.000056 اومده بود پایین

پ.ن : حقیقتش زیاد مطمئن نیستم افزایشی باشه یکم تردید دارم اردر خرید رو هم از قبل گذاشته بودم اومدم کنسل ـــش کنم دیدم خریده ! امیدوارم سود کنم

ظاهرا یه خبرایی هست

به خاطر بیت ـــه

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
@parsaweb

از سایتهای ایرادراپی که دادی یه ایردراپ کازینو بود 100 دلار بیت کوین بونوس عضویت داشت , زدم
رولت بازی کردم و بردم الان شده تقریبا 350 دلار !! منتها برای برداشت میگه باید واریز داشته باشی ,
حداقل واریز هم 2mBTC که تقریبا میشه 100 دلار !

مشاهده پیوست 1223154

این سایتها یا این ایرادآپ ها اسکم هستند(هیچ وقت پول نده که بخواهی برداشت کنی ) این ها مشابه سایتهایی هستند که شما ادرس کیف پولت را میدی ان ارز مثلا لایت کوین یا دوج کوین استخراج میکنه (کلود مایینینگ ) اخر سر بهت میگفت برای برداشت مثلا 2000 داج کوین ابتدا پرداخت کن بعد برداشت بزن بمحض اینکه پرداخت کردی برداشتت میرفت رو pending و هیچی دیگه سایت به پیام ها هم جواب نمیداد

پول بدی برداشت بزنی --------------------------------------------> اسکم و کلاه برداری

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
Countries not supported: Afghanistan, Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Burundi, Burma, Canada, China, Democratic Republic of Congo, Cuba, Ethiopia, Guinea-Bissau, Guinea, Iran, Iraq, Japan, Liberia, Lebanon, Libya, Macedonia, Malaysia, New Zealand, Serbia, Sri Lanka, Sudan, Somalia, Syria, Thailand, Trinidad and Tobago, Tunisia, Uganda, Ukraine, United States of America, Venezuela, Yemen, Zimbabwe.

این گیت دیگه به سیم آخر زده )) هر قاره چند کشور هستن

شانس اوردم اروپا غربی تو لیستش نیست برای وریفای

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
دوستان چقدر مهلت داریم تا تو این مدت جمع کنیم؟
میترسم مثل بورس بشه با کله بپریم پایین...
تا الان نزدیک ده هزار دلار سود کردم بیاییم بیرون یا نه؟؟؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
حیف خونه نیستم به جای منم بای دِ دیپ کنین،

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
Countries not supported: Afghanistan, Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Burundi, Burma, Canada, China, Democratic Republic of Congo, Cuba, Ethiopia, Guinea-Bissau, Guinea, Iran, Iraq, Japan, Liberia, Lebanon, Libya, Macedonia, Malaysia, New Zealand, Serbia, Sri Lanka, Sudan, Somalia, Syria, Thailand, Trinidad and Tobago, Tunisia, Uganda, Ukraine, United States of America, Venezuela, Yemen, Zimbabwe.

یه زمانی واسه ایردراپ solana (sol) توی این صرافی KYC کردم زیاد سخت نمیگیره ولی این همه کشور یه مقدار عجیبه !

پ.ن : یه چند وقتی هست اکثر صرافی ها به سمت KYC اجباری میرن امیدوارم بایننس این کار رو نکنه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

کدوم صرافی؟؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بایننس بازم دان شده ؟ هر چارتی رو باز میکنم مثل این میمونه که همه چی فریز شده ! هیچ تریدی انجام نمیشه !

Untitled.jpg

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
2017 رو ولش کن کی یادش میخواد آخه :دی خیلی دور نریم همین سال پیش تقریبا همین موقع ها از 10 هزار اومد تا حوالی 3000 و خورده ای در عرض یه ماه ! البته بماند که 1.5 ماهه دوباره برگشت 10 هزار !
اون موقعی که ریخت 3 هزار و خورده ای خیلی ها با ضرر خروج زدن ! خبر نداشتن یه ساله میرسه به حوالی 50 هزار !
همین الان معلوم نیست چه اتفاقی قراره بیوفته ممکنه یه ماهه دوباره بریزه به همین خاطر باید دست به ماشه باشیم :دی
با اومدن تسلا به بازار بیت خیلی قابل اعتماد تر شده، اگر ریزشی هم داشته باشه خیلی خیلی بعید میدونم دیگه مثل قبل مدت زمان طولانی پایین بمونه. (کافیه سلطان توئیت بزنه :D )
ولی باز امیدوارم چندتا شرکت توپ دیگه اضافه بشن که دیگه نور علی نور میشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تا الان نزدیک ده هزار دلار سود کردم بیاییم بیرون یا نه؟؟؟
کم بخور , همیشه بخور
watermelonsmileyf.gif

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
هنوزم سر حرفم هستم.در نهایت توافق میکنن و اوضاع اقتصادی بهتر میشه.دیر و زود خبرای سیاسی خوبی میاد.عجله نکن..بایدن بنده خدا هنوز گرم نشده..

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
چقدر خوبی تو

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
ایول چه ریزشی :D

Monero community wants Elon Musk to add XMR as Tesla payment option
منتظر ریزش های بیشتر و شدیدتری هم باشید چون من دیروز خرید زدم کل داراییمو بیت و اتر

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دشت امروزم dash صد و پنجاه دلاری بود که از دستش دادم
goodsigh.gif

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه حسی بهم میگه امشب بیت 50کایی رو میبینیم :D