• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
هنوزم سر حرفم هستم.در نهایت توافق میکنن و اوضاع اقتصادی بهتر میشه.دیر و زود خبرای سیاسی خوبی میاد.عجله نکن..بایدن بنده خدا هنوز گرم نشده..
دعای عمو بایدن پشتت بوده چون ارادت خاصی داشتی نسبت بهش که وقتی بیاد ایران که هیچی بلکه همه دنیا گلستان میشه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان واسه ترید امروز چی پیشنهاد میدید یه 10 دلار کاسب بشیم
51.gif
790.gif

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
@parsaweb

از سایتهای ایرادراپی که دادی یه ایردراپ کازینو بود 100 دلار بیت کوین بونوس عضویت داشت , زدم
رولت بازی کردم و بردم الان شده تقریبا 350 دلار !! منتها برای برداشت میگه باید واریز داشته باشی ,
حداقل واریز هم 2mBTC که تقریبا میشه 100 دلار !

Untitled.jpg

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
نوش جان همه ی اونهایی که این مدت سود گرفتن و در آینده میگیرن ، ولی خواهشا مراقب باشید ، سه سال پیش هم همین بساط بود اما تفاوتش با الان اینه که اینقدر مقاومت بالا بودنش طولانی مدت نبود ، من اوایل تو بیت فاینکس اکانت داشتم بعد که بحث تحریم ها اومد وسط ، رفتم سمت بایننس ، یکم ترید کردم سود خوبی گرفتم به پیشنهاد دوستم رفتم بیتمکس ، اون زمان بیت کوین در سراشیبی بود و چند ماهی بین ۷ تا ده هزار در نوسان بود روی هفت هزار همه متفق الفکر سیگنال لانگ داده بودن با رعایت نکات امنیتی و لورج معقول ، لانگ رفتم ، حتی برای اینکه لیکویید نشم حد ضررم رو تا ۴۲۰۰ هم گذاشته بودم ، اما متاسفانه در عرض فقط چند دقیقه از ۶۸۰۰ -۹۰۰ رسید به زیر ۴۰۰۰ و 0.2 بیت کوینم لیکویید شد ... هر چی بیت کوین بالاتر میره دردو بیشتر حس میکنم :دی

در کل پر سود باشید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
@parsaweb

از سایتهای ایرادراپی که دادی یه ایردراپ کازینو بود 100 دلار بیت کوین بونوس عضویت داشت , زدم
رولت بازی کردم و بردم الان شده تقریبا 350 دلار !! منتها برای برداشت میگه باید واریز داشته باشی ,
حداقل واریز هم 2mBTC که تقریبا میشه 100 دلار !

مشاهده پیوست 1223154

من تا حالا یک سنت هم برای هیچ ایردراپی واریز نکردم ! پیشنهاد منم به شما اینه که به هیچ عنوان واریز نکنید اینا اکثرا اسکم ـــن . گاها دیده شده ایردراپ های اسکم تقاضای فی اتر برای واریز رو میکنن ! حساب که میکنی میبینی فی اتر بیشتر از ارزش توکن ـــــه ! :دی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من تا حالا یک سنت هم برای هیچ ایردراپی واریز نکردم ! پیشنهاد منم به شما اینه که به هیچ عنوان واریز نکنید اینا اکثرا اسکم ـــن . گاها دیده شده ایردراپ های اسکم تقاضای فی اتر برای واریز رو میکنن ! حساب که میکنی میبینی فی اتر بیشتر از ارزش توکن ـــــه ! :دی
وقتی گفت برای برداشت باید واریز کنی بیخیال شدم
لعنتی اکثر ایردراپ ها پرداختی شون حداقل یکی دوماه بعده !! یه ایردراپ زود , تند , سریع نداریم !
50.gif

من که ایردراپ درست و حسابی گیرم نیومده , ایردراپ درست و حسابی گیرت اومد ندا بده یه فیضی هم ما ببریم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان نظرتون در مورد NU و CKB چیه ؟ بایننس هفته قبل CKB ایردراپ در ازای ترید گذاشته بود
به نظرم ایردراپ هایی که coinbase و coinmarketcap میزارن میتونه پتانسیل داشته باشه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من دیشب روی 133 خرید زدم
یکی از بچه ها که قبلا چندتا پیش بینی خوب کرده بود روی 110 این حدودا سیگنال داد من خرید زدم اما دیدم بخاری ازش بلند نمیشه فروختمش، حالا دوباره از همون حدود 120 - 130 کم کم خرید زدم شده 200 دلار تقریبا اما منتظر استارتم که بیشتر کنم خریدمو.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کیک روی 7.2 خرید زدم , عجب سقوطی زد !
Untitled.jpg

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بالا