• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بیت کوین ATH ساعت 15:30

Untitled.jpg

البته coinmarketcap رقم 49487 رو ثبت کرده

دوستان روال اصولی اینه ابتدا تتر بخریم و بعد ارسال کنیم به کیف پول بایننس و تبدیل به ارز موردنظر ؟
بله

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان حالا چکار کنم آقا اصلا میخواهم 500 هزارتومان خرید کنم که یاد بگیرم
همین چند روز پیش دوستام خرید کردن

درسته اما بالاخره باید از جای شروع کرد ممکنه یه ماه دیگه بگیم اگر الان میخریدم کلی سود میکردیم

خواهشا کسانی که اطلاع دارن بگن الان برای شروع کدام خوب است الان با 500 هزارتومان چند کلیو میوه هم نمیشه خرید برای همین میخواهم شروع کنم اصلا چطوری است

یه راهنمای کنید ممنون میشوم

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان حالا چکار کنم آقا اصلا میخواهم 500 هزارتومان خرید کنم که یاد بگیرم
همین چند روز پیش دوستام خرید کردن

درسته اما بالاخره باید از جای شروع کرد ممکنه یه ماه دیگه بگیم اگر الان میخریدم کلی سود میکردیم

خواهشا کسانی که اطلاع دارن بگن الان برای شروع کدام خوب است الان با 500 هزارتومان چند کلیو میوه هم نمیشه خرید برای همین میخواهم شروع کنم اصلا چطوری است

یه راهنمای کنید ممنون میشوم
من خودم مبتدی‌ام اما حالا که اصرار داری کلیات اینه
اخرید تتر از نوبیتکس با ریال(صرافی ایرانیه) ، انتقال تتر به صرافی خارجی مثلن بایننس و خرید ارزدیجیتال از اونجا
برای باننس حتما از فیل‌ترشکن باید استفاده کنی

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
من خودم مبتدی‌ام اما حالا که اصرار داری کلیات اینه
اخرید تتر از نوبیتکس با ریال(صرافی ایرانیه) ، انتقال تتر به صرافی خارجی مثلن بایننس و خرید ارزدیجیتال از اونجا
برای باننس حتما از فیل‌ترشکن باید استفاده کنی

ممنون ببخشید یه سوال خوب نمیشه مستقیما از همین nobitex ارز را بخریم و بعد به کیف پولیمون واریز کنیم ؟ یعنی حتما باید از طریق Binance خرید کنیم ؟ و این Binance احراز حویت نمیخواد و یه موقع جلوی حسابمون را نمیبنده و این چیزا ؟

و برای شروع کدام ارز الان بهتره ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
حالا یه سوال دیگه امکان اینکه الان بستر سرمایه گذاری خیلی وسیع تر شده باشه و ریزشی در کار نباشه هست؟
ریزش در تمام بازارها هست هر چقدر هم وسیع باشه, در ریزش فرصتهای بیشتر و بهتری پیش میاد. رشد نامحدود مگه میشه :rolleyes:

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
بیت کم بود 50 هزارو رد کنه شانس نداریم که اگه لمس میکرد یه کم خیالمون راحت میشد

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
ممنون ببخشید یه سوال خوب نمیشه مستقیما از همین nobitex ارز را بخریم و بعد به کیف پولیمون واریز کنیم ؟ یعنی حتما باید از طریق Binance خرید کنیم ؟ و این Binance احراز حویت نمیخواد و یه موقع جلوی حسابمون را نمیبنده و این چیزا ؟

و برای شروع کدام ارز الان بهتره ؟
از صرافی های ایرانی خرید نکن چون کارمزدشون انقدر زیاد هست که سود هم بکنی میره برای همون کارمزد
شخص مطمعن پیدا کن و خرید کن یا سایت ایرانی کارت قیمت هاش به صرفه تره از بقیه جاها

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
5 نکته رمز پول بانک‌ مرکزی

رییس کل بانک مرکزی اظهار داشت: از همکارانم در ادارات ذیربط بانک مرکزی خواسته‌ام بر اساس اقدامات انجام گرفته، مقررات انتشار رمز پول ... ⬇️

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یکی از دوستان منو روشن کونه , بیت کوین امروز تا مرز 50 رفت.
در همون زمان که بیت کوین داشت پرواز میکرد تا 50 هزار رو بزنه کوین های دیگه راه خودشون رو رفتن و پرواز بیت کوین تاثیری روی قیمت اونها نداشت
ولی وقتی بیت کوین از 49600 یهو هزار دلار سقوط کرد این سقوط روی کوین ها تاثیر داشت و همزمان با بیت افت قیمت زیادی داشتن !

چوطو چوطو میشه ؟
73.gif

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یکی از دوستان منو روشن کونه , بیت کوین امروز تا مرز 50 رفت.
در همون زمان که بیت کوین داشت پرواز میکرد تا 50 هزار رو بزنه کوین های دیگه راه خودشون رو رفتن و پرواز بیت کوین تاثیری روی قیمت اونها نداشت
ولی وقتی بیت کوین از 49600 یهو هزار دلار سقوط کرد این سقوط روی کوین ها تاثیر داشت و همزمان با بیت افت قیمت زیادی داشتن !

چوطو چوطو میشه ؟
73.gif

وقتی بیتکوین صعودی میشه بقیه کوین ها نزولی هستن
وقتی بیتکوین نزولی میشه بقیه کوین ها نزولی هستن

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
ظاهرا صرافی نوبیتکس برداشت رمزارزها را محدود کرده . پیغام می ده باید با پشتیبانی آنلاین تماس بگیرید . نزدیک یک ساعت تو صف چت آنلاین هستم . پول خودمون هم حق نداریم برداریم ؟ :mad:

کاشکی یه روزی بیاد ارز دیجیتال انقدر جا بیفته همه جا تا دیگه نیازی به این صرافی های دوزاری نداشته باشیم . :rolleyes:

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
دوستان من یک ۵ دلاری گیف کارت مجازی ویزا کارت دارم از کجا میشه با هاش ارز دیجیتالی خرید جاهایی که من دیدم کمترین قیمت خرید ۵۶ دلاره کسی سایتی میشناسه راهنمایی کنه

بالا