توی این قیمت وارد نمیشمchainlink چطوره ؟
من خودم مبتدیام اما حالا که اصرار داری کلیات اینهدوستان حالا چکار کنم آقا اصلا میخواهم 500 هزارتومان خرید کنم که یاد بگیرم
همین چند روز پیش دوستام خرید کردن
درسته اما بالاخره باید از جای شروع کرد ممکنه یه ماه دیگه بگیم اگر الان میخریدم کلی سود میکردیم
خواهشا کسانی که اطلاع دارن بگن الان برای شروع کدام خوب است الان با 500 هزارتومان چند کلیو میوه هم نمیشه خرید برای همین میخواهم شروع کنم اصلا چطوری است
یه راهنمای کنید ممنون میشوم
این نمودار کجای کوین مارکت هست؟بعضی آلتهایی که داشتم و ازشون خارج شدم این حالت دارن برای من که تجربه از 2015 روی آلتها دارم ترسناک
مشاهده پیوست 1223825
مشاهده پیوست 1223826
حالا یه سوال دیگه امکان اینکه الان بستر سرمایه گذاری خیلی وسیع تر شده باشه و ریزشی در کار نباشه هست؟بعضی آلتهایی که داشتم و ازشون خارج شدم این حالت دارن برای من که تجربه از 2015 روی آلتها دارم ترسناک
مشاهده پیوست 1223825
مشاهده پیوست 1223826
من خودم مبتدیام اما حالا که اصرار داری کلیات اینه
اخرید تتر از نوبیتکس با ریال(صرافی ایرانیه) ، انتقال تتر به صرافی خارجی مثلن بایننس و خرید ارزدیجیتال از اونجا
برای باننس حتما از فیلترشکن باید استفاده کنی
در صفحه هر ارز نمودار قیمتاین نمودار کجای کوین مارکت هست؟
ریزش در تمام بازارها هست هر چقدر هم وسیع باشه, در ریزش فرصتهای بیشتر و بهتری پیش میاد. رشد نامحدود مگه میشهحالا یه سوال دیگه امکان اینکه الان بستر سرمایه گذاری خیلی وسیع تر شده باشه و ریزشی در کار نباشه هست؟
از صرافی های ایرانی خرید نکن چون کارمزدشون انقدر زیاد هست که سود هم بکنی میره برای همون کارمزدممنون ببخشید یه سوال خوب نمیشه مستقیما از همین nobitex ارز را بخریم و بعد به کیف پولیمون واریز کنیم ؟ یعنی حتما باید از طریق Binance خرید کنیم ؟ و این Binance احراز حویت نمیخواد و یه موقع جلوی حسابمون را نمیبنده و این چیزا ؟
و برای شروع کدام ارز الان بهتره ؟
یکی از دوستان منو روشن کونه , بیت کوین امروز تا مرز 50 رفت.
در همون زمان که بیت کوین داشت پرواز میکرد تا 50 هزار رو بزنه کوین های دیگه راه خودشون رو رفتن و پرواز بیت کوین تاثیری روی قیمت اونها نداشت
ولی وقتی بیت کوین از 49600 یهو هزار دلار سقوط کرد این سقوط روی کوین ها تاثیر داشت و همزمان با بیت افت قیمت زیادی داشتن !
چوطو چوطو میشه ؟