• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوباره که خون و خونریزی راه افتاده :(
دیدی گفتم دش تا 220 راه داره بیاد پایین

الان که 250 رو زد ولی هر سقف زدنی یه کف زدن هم داره , نظرم اینه تا 210-220 برگشت میکنه و شاید بشه ورود کرد
Untitled.jpg
ظاهرا صرافی نوبیتکس برداشت رمزارزها را محدود کرده . پیغام می ده باید با پشتیبانی آنلاین تماس بگیرید . نزدیک یک ساعت تو صف چت آنلاین هستم . پول خودمون هم حق نداریم برداریم ؟ :mad:
وقتی اعداد و ارقام گنده میشه در پرداخت مشکل پیدا میکنن . ضمنا بیزینس های ایرانی فقط دست بگیر دارن و موقع پس دادن هزار داستان و بازی .....

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
ظاهرا صرافی نوبیتکس برداشت رمزارزها را محدود کرده . پیغام می ده باید با پشتیبانی آنلاین تماس بگیرید . نزدیک یک ساعت تو صف چت آنلاین هستم . پول خودمون هم حق نداریم برداریم ؟ :mad:

کاشکی یه روزی بیاد ارز دیجیتال انقدر جا بیفته همه جا تا دیگه نیازی به این صرافی های دوزاری نداشته باشیم . :rolleyes:
توی سایت یک قسمت داره نوشته حداقل برداشت چقدر هست ببین چون من یکبار همینجوری شد مقداری BNB خریدم بعد که خواستم برداشت بزنم مشکل بود بعد فهمیدم حداقل برداشت ۱ هست پس چک کن تو خود سایت هم حداقل برداشت را زده و هم کارمزد را

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

کاشکی یه روزی بیاد ارز دیجیتال انقدر جا بیفته همه جا تا دیگه نیازی به این صرافی های دوزاری نداشته باشیم . :rolleyes:
وجدانن این همه اینجا گفتن از نوبیتکس و کلا ایرانیا استفاده نکنید بعد شما ... :|

فک کردین درآمد اینا از کجاس ؟ دقیقا از همین کارا هزارتا محدودیت بعد از اونور وقتی قیمت ها بالا پایین میشه محدودیت های برداشت و دیر واریز کردن و ...

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن این همه صرافی معتبر و ... تو دنیا هست میرین سراغ اینا ؟ :|

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

مثل اینکه پولت رو ببری بریزی تو آتیش بعد بگی چرا اتیش گرفت

صد بار گفتیم صرافی ایرانی یعنی دردسر حالا هر چی میخواد باشه
مومن سایت های خارجی درست و حسابی بعد یه مدت یا اسکم میشن یا هک میشن بعد صرافی ایرانی چیکار میخواد بکنه توی این بازار

امروز فردام یه جکم میاد کل سرمایه هاش ضبط بشه ملت هم میخوان برن جلوی کدوم سازمان وایستن

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
توی سایت یک قسمت داره نوشته حداقل برداشت چقدر هست ببین چون من یکبار همینجوری شد مقداری BNB خریدم بعد که خواستم برداشت بزنم مشکل بود بعد فهمیدم حداقل برداشت ۱ هست پس چک کن تو خود سایت هم حداقل برداشت را زده و هم کارمزد را
من می خوام 8 هزار ترون برداشت بزنم . فکر نمی کنم مشکل حداقل برداشت باشه :rolleyes:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
وجدانن این همه اینجا گفتن از نوبیتکس و کلا ایرانیا استفاده نکنید بعد شما ... :|

فک کردین درآمد اینا از کجاس ؟ دقیقا از همین کارا هزارتا محدودیت بعد از اونور وقتی قیمت ها بالا پایین میشه محدودیت های برداشت و دیر واریز کردن و ...

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن این همه صرافی معتبر و ... تو دنیا هست میرین سراغ اینا ؟ :|
من بیشتر ارزهام تو کوینکس هست . امروز خواستم 12 میلیون تومان اضافه کنم که مجبور شدم از صرافی ایرانی اقدام کنم . تو جیبیتکس هم فکر کنم سقف برداشت رمز ارز داره . پریروز 20 میلیون زدم روز بعدش نذاشت 20 میلیون دیگه بردارم . مجبور شدم تا امروز صبر کنم . امروز هم اومد روی نوبیتکس که این مسخره بازی را سرم درآوردن الان یک ساعته و نیمه تو صف هستم . :mad:

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81

جا افتاده کشورهای دیگه مستقیم با کردیت کارت یا از بانک از صرافی هایی نظیر binance خرید میکنن از بخت بدمون تو ایران بدنیا اومدیم که تحریمه و صرافی های در پیت ایران هم از
این آب گل آلود ماهی میگیرن

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
بعد از یک ساعت و نیم انتظار تازه پیام اومد که برداشت رمز ارز بعلت ... محدود شده و باید نوبت تماس تصویری دریافت کنید تا احراز هویت بشید . الان دوباره ترون ها را تبدیل به ریال کردم بزنم بیرون دیگه حتی برای دیدن قیمت هم پامو تو نوبیتکس نمی زارم . :mad:

شما چطوری تومان ها را تبدیل به ارز می کنید ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بعد از یک ساعت و نیم انتظار تازه پیام اومد که برداشت رمز ارز بعلت ... محدود شده و باید نوبت تماس تصویری دریافت کنید تا احراز هویت بشید . الان دوباره ترون ها را تبدیل به ریال کردم بزنم بیرون دیگه حتی برای دیدن قیمت هم پامو تو نوبیتکس نمی زارم . :mad:

شما چطوری تومان ها را تبدیل به ارز می کنید ؟

تترلند

البته محدودیت گذاشتن زیر 50میلیون نمیشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
سلام
این تصویر مربوط به supply ارز uniـه، الان یک میلیارد ازش وجود داره که همش30 درصدش در حال چرخشه، تکلیف اون 70 درصد دیگش چی میشه؟ دست کی هست؟ اگه یه دفعه بریزند تو بازار که قیمتش با کله میاد پایین!
1613327273383.png

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام
این تصویر مربوط به supply ارز uniـه، الان یک میلیارد ازش وجود داره که همش30 درصدش در حال چرخشه، تکلیف اون 70 درصد دیگش چی میشه؟ دست کی هست؟ اگه یه دفعه بریزند تو بازار که قیمتش با کله میاد پایین!
مشاهده پیوست 1223890

قابل استخراج باشه ! باید استخراج بشه

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
مثل اینکه پولت رو ببری بریزی تو آتیش بعد بگی چرا اتیش گرفت

صد بار گفتیم صرافی ایرانی یعنی دردسر حالا هر چی میخواد باشه
مومن سایت های خارجی درست و حسابی بعد یه مدت یا اسکم میشن یا هک میشن بعد صرافی ایرانی چیکار میخواد بکنه توی این بازار

امروز فردام یه جکم میاد کل سرمایه هاش ضبط بشه ملت هم میخوان برن جلوی کدوم سازمان وایستن
اینا میخوان باهاش تتر بخرن با کارت ایرانی که نمیتونن تو صرافی بایننس برن بخرن ک

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
سایت هایی مثل paywm و hdpay هستن کارشون فروش تتر هستش
بله اما الان hdpay 26500 از شما تتر میخره اما نوبیتکس 27300 هست
در ضمن hdpay کارمزد بالاترین نسبت به نوبیتکس میگیره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

اچ دی پی‌ خیلی کم میخره حتی تترلند

برای فروش تتر ، نوبیتکس خوبه

اما من که نتونستم به هیچ عنوان تایید سطح دوم بشم

اصلا تماس نگرفتن

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
کارمزد بالاتر بدی به بقیه بهتر از اینه که مث نوبیتکس خر فرضت کنن و فک کنن بردشون هستی با اون همه محدودیت و فریب دادن کاربر

موقعی که قیمت ها میاد پایین هزارتا مشکل درست میکنه که نشه خرید زد یا وقتی میره بالا راحت و درست کار میکنه

احراز هویت برای ارز دیجیتالشم که دیگه هیچی من فقد سوالم از این ایرانیا اینه که ارز دیجیتال فلسفه به وجود اومدنش یکیش همین بود که ناشناس و غیر قابل کنترل باشه پس این فاز احراز هویت برای ارز دیجیتال چیه دیگه ؟ ( ریال رو نمیگم ارز دیجیتال رو میگم )

کلا با ایرانیا کار کردن مث تف سر بالاس مخصوصا این نوبیتکس که هیچیش درست نیست و خیلی شیک داره سر کاربراش کلا میزاره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان
به نظرتون تا ده سال دیگه یعنی سال 2031 قیمت بیت کوین به چه مبلغی (به تومان) میرسه ؟

اگر میگم به تومان میخوام یه جورایی پیش بینی قیمت دلار هم کرده باشیم
لطفا همه پیش بینی کنید هم جالبه هم این پست میمونه به یادگاری انشاالله اگر عمری باقی موند بیاریمش بالا:cool:

بالا