سهام سیسکوسال ۲۰۰۰ ، ۵۰ دلار بوده مثل تسلای حال همه اسمشو میاوردن صلوات میفرستادن
هنوز بعد ۲۱ سال به سقف سال ۲۰۰۰ نرسیده
اون که غول تکنولوژی بوده دوره خودش
برای همین تسلاهم معلوم نیست چند سال دیگه چی هست
مثال مارکتی زدیم که بنیادی هست
اما این مارکت که هیچ پشتوانه ای نداره ، پیش گویی درمورد ۱ ساعت بعدش نمیشه کرد ))
هیچکس نمیتونه پیش گویی کنه، اگر توانایی پیش گویی بود دولت امریکا بهترین پیش گو هارو استخدام میکرد :-دی !!
یعنی با این حساب همه ی کساییکه تو ارز دیجیتال هستن تریدرن و اوناییکه هولدر هستن رو هوا ان ؟
کاری به پیش گویی ندارم اما کسی که میخواد سرمایه گذاری چند ساله بکنه باید چکار کنه ؟
راستش یکی از دوستانم دو میلیارد داره و درآمد ماهیانه خوبی هم داره میخواد خونه بخره به من گفت به نظرت اگه یه دونه بیت و 5 تا اتر بخرم و تا حداقل 5 سال دست بهش نزنم بهتر از خرید خونه نیست؟ میگه بهترین خونه رو میشه با 200 یا 300 میلیون رهن کرد بعد از 5 سال با سود این میشه امکانات بهتری تهیه کرد از من سوال کرد منم بصورت نظرسنجی اینجا پرسیدم الآن بهش بگم اینکارو نکنه ؟
آیا اگر بهش بگم هیچ اعتباری به ارز دیجیتال نیست و منصرفش کنم؛ به نظرتون مثل خودمون حصرت پارسال رو نمیخوریم که چرا بجای بورس خراب
شده پولمون رو تو بیت نزاشتیم تا الآن بجای اینکه میلیاردر باشیم فقط غصه بخوریم ؟
جالب اینجاست که بیت کوین و بقیه آلتها دارن با معامله همه آدمای دنیا اعتبار میگیرن و قیمتشون داره لحظه ای تغییر میکنه بعد ما باید فکر کنیم
که هیچی معلوم نیست البته خیلی منطقیه تو کشوری هستیم که جهان چندمه و سطح فکرمون رو پایین آوردن تا همیشه عقب بمونیم و به هیچ چیز
امیدوار نباشیم (خودم رو عرض میکنم جسارت نباشه)
با اینحال ممنون از شما