• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دوستان
به نظرتون تا ده سال دیگه یعنی سال 2031 قیمت بیت کوین به چه مبلغی (به تومان) میرسه ؟

اگر میگم به تومان میخوام یه جورایی پیش بینی قیمت دلار هم کرده باشیم
لطفا همه پیش بینی کنید هم جالبه هم این پست میمونه به یادگاری انشاالله اگر عمری باقی موند بیاریمش بالا:cool:
جدی پرسیدی ؟

بازار کریپتورو هیچ کسی حتی نمیتونه 1 ساعت بعد رو بگه چه خبره بعد شما از 10 سال بعد حرف میزنی ؟

10 سال دیگه حتی شاید بیت کوین اصلا وجود نداشته باشی و 10 ها تکنولوژی جدید جایگزینش شده باشه : )

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
جدی پرسیدی ؟

بازار کریپتورو هیچ کسی حتی نمیتونه 1 ساعت بعد رو بگه چه خبره بعد شما از 10 سال بعد حرف میزنی ؟

10 سال دیگه حتی شاید بیت کوین اصلا وجود نداشته باشی و 10 ها تکنولوژی جدید جایگزینش شده باشه : )
آره جدی پرسیدم اگر بخوای با این ایده بری جلو که هیچ چیزو نمیشه پیش بینی کرد درست میگم ؟
به نظر من تنها چیزی که نمیشه پیش بینی کرد مرگه (دور از جون البته)
حالا با فرض اینکه بیت کوین 50 سال دیگه وجود داشته باشه و حتی تکنولوژی های دیگه هم بیاد؛ پیش بینی شما از قیمت چیه ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آره جدی پرسیدم اگر بخوای با این ایده بری جلو که هیچ چیزو نمیشه پیش بینی کرد درست میگم ؟
به نظر من تنها چیزی که نمیشه پیش بینی کرد مرگه (دور از جون البته)
حالا با فرض اینکه بیت کوین 50 سال دیگه وجود داشته باشه و حتی تکنولوژی های دیگه هم بیاد؛ پیش بینی شما از قیمت چیه ؟

سهام سیسکو‌سال ۲۰۰۰ ، ۵۰ دلار بوده مثل تسلای حال همه اسمشو میاوردن صلوات میفرستادن

هنوز بعد ۲۱ سال به سقف سال ۲۰۰۰ نرسیده

اون که غول تکنولوژی بوده دوره خودش

برای همین تسلاهم معلوم نیست چند سال دیگه چی هست

مثال مارکتی زدیم که بنیادی هست

اما این مارکت که هیچ پشتوانه ای نداره ، پیش گویی درمورد ۱ ساعت بعدش نمیشه کرد ))

هیچکس نمیتونه پیش گویی کنه، اگر توانایی پیش گویی بود دولت امریکا بهترین پیش گو هارو استخدام میکرد :-دی !!

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
التکوین ها همه قرمز شد
بیت بتونه تا ۵۰ هزار بره آلت ها هم میکشه بالا یا بحث دومیننس و سهم بازار نمیزاره؟؟

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
SFP عجب کف مستحکمی داره ! هر بار که خورده به کف ، حداقل با 5 درصد برگشته بالا !

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
التکوین ها همه قرمز شد
بیت بتونه تا ۵۰ هزار بره آلت ها هم میکشه بالا یا بحث دومیننس و سهم بازار نمیزاره؟؟

فعلا که هیچی اصلا مشخص نیست

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
یه سوال از بایننس
یه معامله باز isolated 5x روی نانو به دلار دارم که تو ضرره
حالا اگر رو قیمت پایین تر باز هم خرید کنم میانگین میگیره یا هر کدوم از خرید ها رو جداگانه سود و زیان میشماره؟؟

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
یه سوال از بایننس
حالا اگر رو قیمت پایین تر باز هم خرید کنم میانگین میگیره یا هر کدوم از خرید ها رو جداگانه سود و زیان میشماره؟؟

اگر ایزوله گذاشته باشی که هیچی اگر کراس باشه قبل از اینکه کال مارجین بشین خودش برات اضافه میکنه

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
یه سوال از بایننس

اگر ایزوله گذاشته باشی که هیچی اگر کراس باشه قبل از اینکه کال مارجین بشین خودش برات اضافه میکنه
سلام دوست عزیز چرا دارید اطلاعات غلط میدهید شما سوال را نفهمیدید دارید جواب میدهید طرف داره سرمایه اش را از دست میده سوال این هست که تو ضرر هست حجم اضافه کنه از پایین خرید کنه که ضرر جبران بشه نه اینکه ضرر بره برای کال مارجین که فقط یک پزیشن باز داره
اگر دوست ما یک پزیشن باز داره که تو ضرر هست چون ایزولت استفاده کرده به قیمت مشخص برسه کال میشه اما اگر کراست استفاده کنه به قیمت مشخص که برسه از پول که داره تو حساب باز ضرر را بر میداره که کال مارجین نشه این تفاوت کراس وایزولت هست اما جواب دوست عزیز مگر فارکسه
که پزیشن باز باز کنی رو همون ارز حجم اضافه کنه شما که دیگه هر پزیشنت جدا حساب میشه سود و زیانش هر کدام جدا هست

این چیزه که من فهمیدم باز شاید من اشتباه کنم و دوستان با تجربه راهنمایی کنند

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
التکوین ها همه قرمز شد

سلام دوست عزیز چرا دارید اطلاعات غلط میدهید شما سوال را نفهمیدید دارید جواب میدهید طرف داره سرمایه اش را از دست میده سوال این هست که تو ضرر هست حجم اضافه کنه از پایین خرید کنه که ضرر جبران بشه نه اینکه ضرر بره برای کال مارجین که فقط یک پزیشن باز داره
اگر دوست ما یک پزیشن باز داره که تو ضرر هست چون ایزولت استفاده کرده به قیمت مشخص برسه کال میشه اما اگر کراست استفاده کنه به قیمت مشخص که برسه از پول که داره تو حساب باز ضرر را بر میداره که کال مارجین نشه این تفاوت کراس وایزولت هست اما جواب دوست عزیز مگر فارکسه
که پزیشن باز باز کنی رو همون ارز حجم اضافه کنه شما که دیگه هر پزیشنت جدا حساب میشه سود و زیانش هر کدام جدا هست

این چیزه که من فهمیدم باز شاید من اشتباه کنم و دوستان با تجربه راهنمایی کنند

Hedge مود فعال نباشه

روی هر کوین یک عمل انجام میشه دیگه

درمورد این کاربر که ایزوله کارمیکنه

میتونه میانگین کم کنه مشکلی نداره!!

میانگین کم کردن فرقی کراس و ایزوله و مارجین نداره

فقط به قول شما کل بالانس درگیر میشه یا فقط مبلغ ایزوله شده

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
Hedge مود فعال نباشه

روی هر کوین یک عمل انجام میشه دیگه

درمورد این کاربر که ایزوله کارمیکنه

میتونه میانگین کم کنه مشکلی نداره!!

میانگین کم کردن فرقی کراس و ایزوله و مارجین نداره

فقط به قول شما کل بالانس درگیر میشه یا فقط مبلغ ایزوله شده

ایزوله =( همان مقدار که گذاشته میشه برای ضرر از حساب )فرضا من 15 دلار تو حساب دارم 10 دلار را ایزولت میکنم رسید پزیشن من به 10 دلار ضرر کال مارجین میشوم و پزیشن بسته میشه

کراس = کل بالانس درگیر میشه مثلا ضرر 10 دلاره باز ضرر بیشتر میشه مثلا 12 دلار میاد از 15 دلار 12 دلار کم میکنه
مارجین = وجیه تضمین اولیه که بتونه یک پزیشن باز کنه
لویج = اهرم مثلا 5X یعنی پولت 5 برابر میشه

اما مسئله میانگین اگر دوست ما فرضا یک پزیشن مثلا 1 BNB خرید کرده و تو ضرر هست و 0.5 انرا بفروشه بله میانگین کم کرده ضرر هم کم میشه (تا حالا خودم تو future باینس انجام ندادم تو ف.ارکس میتوانستی کم کنی از پزیشن )

اما این دوست ما سوالش خرید مجدد هست ( حالا اگر رو قیمت پایین تر باز هم خرید کنم !!!!!)یعنی اضافه کردن حجم و بصورت طبیعی این یک پزیشن مجدد هست که خودش سود و ضرر جدا حساب میشه اما میتونه پزیشن قبلی اش را ضرر را جبران کنه تو محاسبات کلی

باز اگر من اشتباه میکنم دوستان خواهشا تصحیح بفرمایید

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اما این دوست ما سوالش خرید مجدد هست ( حالا اگر رو قیمت پایین تر باز هم خرید کنم !!!!!)یعنی اضافه کردن حجم و بصورت طبیعی این یک پزیشن مجدد هست که خودش سود و ضرر جدا حساب میشه اما میتونه پزیشن قبلی اش را ضرر را جبران کنه تو محاسبات کلی

باز اگر من اشتباه میکنم دوستان خواهشاتصحیح بفرمایید
پوزیشین مجدد برات باز نمیکنه !!

شما یک بیت لانگ میکنی رو ۴۶۵۰۰
میری تو ضرر نیم بیت هم اضافه میکنی رو ۴۶۰۰۰

این وسط میانگین کم میشه و‌حجم و سود و زیان رو همون پوزیشین اضافه میشه !!!

تنها در صورتی دوتا پوزیشین میشه که یکی خرید یکی فروش باشه اونم در حالت hedge
وگرنه تغییرات رو همون اعمال میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان وضعیت رو چطور می بینید ؟ من پریروز GRT خریدم که متاسفانه الان چند دلاری تو ضرر هست , همون داستان همیشگی طمع برای سود بیشتر !
اگه 20 سنت ناقابل بره بالا سر به سر میشم ولی ظاهرا زور نداره, الان با این تفاسیری که بازار داره به نظرتون با ضرر رد کنم بره یا صبر کنم ؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سهام سیسکو‌سال ۲۰۰۰ ، ۵۰ دلار بوده مثل تسلای حال همه اسمشو میاوردن صلوات میفرستادن

هنوز بعد ۲۱ سال به سقف سال ۲۰۰۰ نرسیده

اون که غول تکنولوژی بوده دوره خودش

برای همین تسلاهم معلوم نیست چند سال دیگه چی هست

مثال مارکتی زدیم که بنیادی هست

اما این مارکت که هیچ پشتوانه ای نداره ، پیش گویی درمورد ۱ ساعت بعدش نمیشه کرد ))

هیچکس نمیتونه پیش گویی کنه، اگر توانایی پیش گویی بود دولت امریکا بهترین پیش گو هارو استخدام میکرد :-دی !!
یعنی با این حساب همه ی کساییکه تو ارز دیجیتال هستن تریدرن و اوناییکه هولدر هستن رو هوا ان ؟
کاری به پیش گویی ندارم اما کسی که میخواد سرمایه گذاری چند ساله بکنه باید چکار کنه ؟
راستش یکی از دوستانم دو میلیارد داره و درآمد ماهیانه خوبی هم داره میخواد خونه بخره به من گفت به نظرت اگه یه دونه بیت و 5 تا اتر بخرم و تا حداقل 5 سال دست بهش نزنم بهتر از خرید خونه نیست؟ میگه بهترین خونه رو میشه با 200 یا 300 میلیون رهن کرد بعد از 5 سال با سود این میشه امکانات بهتری تهیه کرد از من سوال کرد منم بصورت نظرسنجی اینجا پرسیدم الآن بهش بگم اینکارو نکنه ؟

آیا اگر بهش بگم هیچ اعتباری به ارز دیجیتال نیست و منصرفش کنم؛ به نظرتون مثل خودمون حصرت پارسال رو نمیخوریم که چرا بجای بورس خراب
شده پولمون رو تو بیت نزاشتیم تا الآن بجای اینکه میلیاردر باشیم فقط غصه بخوریم ؟

جالب اینجاست که بیت کوین و بقیه آلتها دارن با معامله همه آدمای دنیا اعتبار میگیرن و قیمتشون داره لحظه ای تغییر میکنه بعد ما باید فکر کنیم
که هیچی معلوم نیست البته خیلی منطقیه تو کشوری هستیم که جهان چندمه و سطح فکرمون رو پایین آوردن تا همیشه عقب بمونیم و به هیچ چیز
امیدوار نباشیم (خودم رو عرض میکنم جسارت نباشه)

با اینحال ممنون از شما

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
اجازه بدید روشن تر بگم
روی نانو به دلار یه پوزیشن دارم . Margin isolated 5x
من روی ۶ دلار خریدم ( مثلا ۱۰۰ تا ). الان تو ضرر هست
یخورده دلار اضافه کردم که کال مارجین نشه
اگر روی پنج دلار با همین دلارهایی که برای کال مارجین نشدن اضافه کردم خرید کنم ( مثلا به همون تعداد بار اول) ، میانگین کم کردم ( یعنی میانگین با ۵.۵ دلار برام حساب می‌کنه سود و زیان رو ) یا خرید دوم رو جداگانه سود و زیان حساب میکنه؟؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان

یک نصیحت بشنوید از من کاندران نبود غرض، سمت لوریج و اهرم و لانگ و شورت پوزیشن، نرید. یا هودل کنید یا ترید ( روزانه، هفتگی و... )

آیا اگر بهش بگم هیچ اعتباری به ارز دیجیتال نیست و منصرفش کنم؛ به نظرتون مثل خودمون حصرت پارسال رو نمیخوریم که چرا بجای بورس خراب
شده پولمون رو تو بیت نزاشتیم تا الآن بجای اینکه میلیاردر باشیم فقط غصه بخوریم ؟

دوست عزیز

من نمیخواهم بگم بورس ایران بده یا خوبه، یا بازار کریپتو خوبه یا بهتره اما مسئله ای که هست اینه که: شما وارد هر بازاری که میشید باید در یک موقعیت مناسب ورود و در یک موقعیت مناسب خروج کنید.

اگر کریپتو رو بهترین بازار دنیا هم بدونید اما در بدترین موقع و زمان ممکن ورود کنید امکان شکست و ضرر سنگین وجود داره.

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
دوستان وضعیت رو چطور می بینید ؟ من پریروز GRT خریدم که متاسفانه الان چند دلاری تو ضرر هست , همون داستان همیشگی طمع برای سود بیشتر !
اگه 20 سنت ناقابل بره بالا سر به سر میشم ولی ظاهرا زور نداره, الان با این تفاسیری که بازار داره به نظرتون با ضرر رد کنم بره یا صبر کنم ؟

یعنی سه چهار روز پیش قبل از موج صعودی حوالی 2.3 خریدی ؟ رفتی تا سقف و برگشتی پایین ؟
الان جای حساسی ـــه به نظر من یا میتونه تا 2 بیاد پایین یا از همنجا تا 2.3 بالا بره

بالا