• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یکی دوساله این صفحه دریافت کوین بیس دنبال میکنم ...

حیف ..

coinmarketcap هم این بخش رو داره , اگر حساب وریفای بایننس داشته باشی میتونی دریافت کنی

یه توضیحی در موردش میدی لطفا ؟
برنامه های اموزشی هستن فک کنم که به ازای گذراندن دوره های اموزشی کوین میده ولی به ایرانیا نمیدن
چند تا ویدئو کوتاه یک تا دو دقیقه نشون میده و در مورد پروژه اون کوین توضیح میده , بعد بصورت تستی ازت سوال میپرسه و اگر جواب ها درست باشه بهت کوین میده

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من شروع کردم به فروش بعضی التکوینهام روی usdt

بازار مثبت نشون میده ولی ممکنه یه فریب باشه فعلا روی usdt میرم تا ببینم چی میشه

جواد آقا یک توصیه دوستانه برات دارم برای اینکه میخوای خونه دار بشی :)
مثل چاپارها که در راه اسب خودشون به دلیل خستگی عوض میکردن تا سریع تر به مقصد برسن ماندگاری روی یک ارز راه حل خوبی نیست مثلا ark یا stratis یا ارزهایی که در سال 2017 جزء 100 تای اول مارکت بودن الان چندتاشون هستن؟ بعضیاشون که کلا نابود شدن سعی کن به موقع روی تازه نفسها بیای

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
cz2.jpg

قال چانگ پنگ ژائو (لعنت الله علیه / من چند ثانیه بعد از خرید بیتکوین تسلا خبرش رو دیدم و سودش رو به خاطر دان بودن سرور بایننس از دست دادم):

اگه تو سقوط قیمتها پنیک میشید اصلا به قیمت ها نگاه نکنید، به جای ترید فقط هولد کنید.
شاید بهترین بازدهی رو برای بیزنس من نداشته باشه (با توجه به سودشون روی تریدها) اما بهترین توصیه هست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
جواد آقا یک توصیه دوستانه برات دارم برای اینکه میخوای خونه دار بشی :)
مثل چاپارها که در راه اسب خودشون به دلیل خستگی عوض میکردن تا سریع تر به مقصد برسن ماندگاری روی یک ارز راه حل خوبی نیست مثلا ark یا stratis یا ارزهایی که در سال 2017 جزء 100 تای اول مارکت بودن الان چندتاشون هستن؟ بعضیاشون که کلا نابود شدن سعی کن به موقع روی تازه نفسها بیای

من سال 2017 که شروع کردم روی اون پامپ هیچ چی نفروختم نهایت چنتا ترید کردم در طول اینسالها هر کسی پرسید گفتم تا اول 2021 نگه میدارم
تحلیلی نداشتم صرفا حدسم این بود که امسال سال خوبی خواهد بود
در طی این سالها همه ش با ارزهای قدیمی که جون سالم به در برده بودن نوسان گیری کردم و روی ارز جدیدی نرفتم
یه سری از ارزها که کلا اسکم شدن و رفتن پی کارشون
یه سری از ارزها هم مثل sub و ebtc که من روی 2 دلار خریده بودم هم نابود شدن
بعد از اونهم که یه سری از صرافیا هک شدن
دقیق یادم نیست ولی فک کنم تو پامپ 2018 من 26کا سرمایه داشتم

الان از اول ژانویه روی حرفی که شما و بقیه زدی ارزهای قدیمی رو به جز bnt , wave و ant و tomo بقیه مثل ark و lisk و هر چی مثل اینا بود رو رد کردم رفت و ارزهای جدیدی گرفتم

من با پولی که روی کرایپتو اوردم میتونستم یه 50 متری نوساز سال 96 توی منیریه بخرم

من کلا ادم کلاسیکی هستم یعنی به چیزای جدید مشکوک میشم مثل همین الروند و sushi , uni و بقیه کوینا
وقت میبره تا نظرم بهشون جلب بشه

فقط امیدوارم حدسم درست باشه و امسال مثل 2018 نباشه که بیچاره بشیم

الان اون نصف سرمایه ای که روی ارزهای قدیمی داشتم همه رو تبدیل کردم به usdt چون روی اونا رو سود بودم

مونده ارزهای جدیدی که خریدم که اکثرا تا دیشب هم روی سود بودم ولی نفروختم گفتم بزار بمونه یکم دیگه شاید اونا یه حرکتی بزنن بلکم از این بدبختی در بیایم

الان همه رو تبدیل کردم به BNB روی 131 امیدوارم این جواب بده

Last edited:

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان برای من مبتدی که درامد ارزی حدود ۵۰۰ دلار در ماه یا کمتر رو دارم و قصد ورود به بازار ارزهای دیجیتالی (کوین) رو دارم چه جایی برای اشنایی و ورود رو پیشنهاد میکنید. جایی که بشه اطلاعات جامع کسب کرد؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان برای من مبتدی که درامد ارزی حدود ۵۰۰ دلار در ماه یا کمتر رو دارم و قصد ورود به بازار ارزهای دیجیتالی (کوین) رو دارم چه جایی برای اشنایی و ورود رو پیشنهاد میکنید. جایی که بشه اطلاعات جامع کسب کرد؟

arzdigital.com مطالب خوبی برای آشنایی داره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شب که می خوابید اردر پایین بزارید بعضی زمانها میگیره :D

دیشب جالب بود، ریپل شورت گرفته بودم

استاپ پروفیت عجیب غریب زدم" 0.50 !" گفتم نهایت دو سه روز صبرمیکنم پاش !تا 70 میانگین کم میکنم حتی تو ضرر رفت ..

صبح دیدم تاچ کرده ، بسته ! اندازه سود یک هفته بهمون حال داد =))

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
hold2.jpg

یا هولدر حرفه ای بوده یا پسوردشو گم کرده بوده، آخه لامصب 7 سال چطوری طاقت آوردی؟ :D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
big.jpg

یه چیز عجیب دیگه دیدم، یه والت 111600 تا بیت روی قیمت 48کا خریده! 5.3 میلیارد دلار! بیشتر از 3 برابر رقمی که تسلا خرید! 0.5 درصد کل ساپلای بیت!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان pancake بلند مدتی خوب هستش نگه داریش؟

و نظرتون راجبه این 2 تا کوین چی هستش
با چنتا شرکت بزرگ پارتنر هستش مثل سامسونگ و nba , ubisoft , ...

و این کوین

بالا