• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یعنی سه چهار روز پیش قبل از موج صعودی حوالی 2.3 خریدی ؟ رفتی تا سقف و برگشتی پایین ؟
الان جای حساسی ـــه به نظر من یا میتونه تا 2 بیاد پایین یا از همنجا تا 2.3 بالا بره
بعد از آخرین ATH که 2.8$ رو زد و اومد پایین روی 2.37 خریدم , یکی دوبار تا 2.6 رفت ولی متاسفانه من روی 2.7 فروش گذاشته بودم
الان تقریبا 3-4 دلار ضرر هستم ولی حس میکنم بهتره خروج بزنم
مخصوصا که با سقوط دم صبح بیت کوین تا 1.67$ سقوط کرده

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یعنی با این حساب همه ی کساییکه تو ارز دیجیتال هستن تریدرن و اوناییکه هولدر هستن رو هوا ان ؟
کاری به پیش گویی ندارم اما کسی که میخواد سرمایه گذاری چند ساله بکنه باید چکار کنه ؟
راستش یکی از دوستانم دو میلیارد داره و درآمد ماهیانه خوبی هم داره میخواد خونه بخره به من گفت به نظرت اگه یه دونه بیت و 5 تا اتر بخرم و تا حداقل 5 سال دست بهش نزنم بهتر از خرید خونه نیست؟ میگه بهترین خونه رو میشه با 200 یا 300 میلیون رهن کرد بعد از 5 سال با سود این میشه امکانات بهتری تهیه کرد از من سوال کرد منم بصورت نظرسنجی اینجا پرسیدم الآن بهش بگم اینکارو نکنه ؟

آیا اگر بهش بگم هیچ اعتباری به ارز دیجیتال نیست و منصرفش کنم؛ به نظرتون مثل خودمون حصرت پارسال رو نمیخوریم که چرا بجای بورس خراب
شده پولمون رو تو بیت نزاشتیم تا الآن بجای اینکه میلیاردر باشیم فقط غصه بخوریم ؟

جالب اینجاست که بیت کوین و بقیه آلتها دارن با معامله همه آدمای دنیا اعتبار میگیرن و قیمتشون داره لحظه ای تغییر میکنه بعد ما باید فکر کنیم
که هیچی معلوم نیست البته خیلی منطقیه تو کشوری هستیم که جهان چندمه و سطح فکرمون رو پایین آوردن تا همیشه عقب بمونیم و به هیچ چیز
امیدوار نباشیم (خودم رو عرض میکنم جسارت نباشه)

با اینحال ممنون از شما
چرا باید همه دو میلیارد رو تو این شرایط حساس وارد بازار کنه؟
اگر بازار به سمت صعود بره با 500تاش هم سود خوبی میتونه بگیره.(اگر خواست اصلا واردش بشه)
1تومنش هم خونه بگیره.

500 تاشم بده من:p

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوست عزیز

من نمیخواهم بگم بورس ایران بده یا خوبه، یا بازار کریپتو خوبه یا بهتره اما مسئله ای که هست اینه که: شما وارد هر بازاری که میشید باید در یک موقعیت مناسب ورود و در یک موقعیت مناسب خروج کنید.

اگر کریپتو رو بهترین بازار دنیا هم بدونید اما در بدترین موقع و زمان ممکن ورود کنید امکان شکست و ضرر سنگین وجود داره.

خیلی مختصر و مفید . بهتر ازاین نمیشد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آیا اگر بهش بگم هیچ اعتباری به ارز دیجیتال نیست و منصرفش کنم؛ به نظرتون مثل خودمون حصرت پارسال رو نمیخوریم که چرا بجای بورس خراب
مثال بورس زدی مصداقی گفتم صحبت کنم ..

دی سال گذشته یکی بهم گفت وارد شو ! 60-70 تومان ریختم

خرداد خروج زدم تقریبا 800 تومان خارج کردم ! اما شانسی که اوردم یک ماه بیشتر صبرمیکردم یا طمع بیشتر میرفتم جز دسته قربانی ها :-دی

به قول حمید خان ، بهترین فرصت باید وارد شد ،بهترین فرصت خروج کامل زد !! کسی که 2018 وارد شده نه ! کسی که با بیت 3600 اردیبهشت همین امسال وارد شد سود اصلی برد

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
IMG_20210215_134131.jpg

ایلان ماسک تو توئیت های اخیرش سعی داره نهنگ‌ها رو از بازار دوج خارج کنه.
حالا شاید مسخره کنید اما به نظرم اگه شده حتی به اندازه پول یه پیتزا بخرید و بذارید یه جا چند سال بمونه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان
به نظرتون تا ده سال دیگه یعنی سال 2031 قیمت بیت کوین به چه مبلغی (به تومان) میرسه ؟

اگر میگم به تومان میخوام یه جورایی پیش بینی قیمت دلار هم کرده باشیم
لطفا همه پیش بینی کنید هم جالبه هم این پست میمونه به یادگاری انشاالله اگر عمری باقی موند بیاریمش بالا:cool:

به نظر من بیت کوین درصد سودش از آلتها کمتره فقط جایگاهش امن تره, روند صعودیش کندتره.
یکی مثل من 11 بیت کوین 250 دلاری نگه داشتم اصلا مهم نیست بیت نابود بشه فقط روش شرط بندی کردم که زمان یک میلیون دلاری شدنش بفروشم اما اگر همینو با قیمت مثلا 10 هزار دلار خریده بودم چون مبلغ بالایی میشد استرس داشتم

اگر درست و در زمان صعودی بودن بازار وارد آلتی بشی در مدت زمان کم سود بالایی بدست میاری در کوین مارکت کپ آلتهای جدید رصد کن: قیمت, تعداد ساپلای, صرافیهایی که لیست شده تیم و نحوه کاراییش در نظر بگیر اگر میخوای از این بازار سود تپل بگیری باید روش وقت بزاری بورس ایران در مقابل سود این بازار پشمک حساب میشه :D بورس صد مدل سیاسی کاری داره عمه بره خاله بیاد بایدن بیاد ترامپ بره بورس ایران دیوانه بازی 4 تا شاسگولم که فامیل بازی و رانت و هزار رقم بامبول سرش درمیارن

به عنوان مثال:
ath و atl ببین این تازه در مقابل بعضی آلتها سودی نداده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بعد از آخرین ATH که 2.8$ رو زد و اومد پایین روی 2.37 خریدم , یکی دوبار تا 2.6 رفت ولی متاسفانه من روی 2.7 فروش گذاشته بودم
الان تقریبا 3-4 دلار ضرر هستم ولی حس میکنم بهتره خروج بزنم
مخصوصا که با سقوط دم صبح بیت کوین تا 1.67$ سقوط کرده

تا 2.06 پایین رفت الان یه موج صعودی داره امیدوارم با ضرر نفروخته باشی

الان جای حساسی ـــه به نظر من یا میتونه تا 2 بیاد پایین یا از همنجا تا 2.3 بالا بره

چرا ایمان نمی آورید :دی تا 2.06 پایین رفت

پ.ن : چقدر به خودم سر هیچ افتخار میکنم :دی جوانم و جاهل :دی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
پروفسور روبینی رسما ایلان ماسک را متهم به کلاهبرداری کرد

دکتر نوریل روبینی، یهودی ایرانی تبار، که به سبب پیش بینی زود هنگام بحران بازار مسکن آمریکا به شهرت فراوانی دست یافته است، طی مصاحبه ای علنا ایلان ماسک را به کلاهبرداری و دستکاری بازار بیتکوین متهم کرد و افزود کمیسیون بورس و اوراق بهادار می بایست از او بازجوئی کند.
روبینی در حالی به ایلان ماسک تاخت و کار او را بی اخلاقی و مصداق یک شیادی محض دانست که پیش از آن ویتور کُنستانسیو نایب رئیس بانک مرکزی اروپا در توئیتی ابراز داشت که به زودی تحقیقات قضائی پیرامون ایلان ماسک آغاز خواهد شد.
گفتنی است رشته توئیت های ایلان ماسک موجب شد که بسیاری از کارشناسان کریپتو او را مظنون به کلاهبرداریِ دستکاری بازار (Market manipulation) و از مسببین اَبَر حباب بیتکوینی قلمداد نمایند.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من شروع کردم به فروش بعضی التکوینهام روی usdt

بازار مثبت نشون میده ولی ممکنه یه فریب باشه فعلا روی usdt میرم تا ببینم چی میشه

bsiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
منم دقیقا دارم اصل پول

منم دقیقا دارم اصل پولم رو خارج میکنم اوضاع خطریه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

سکته egld ببین :D بازار خون کم داره :p

Untitled.jpg

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حالا چرا 11 تا ! رند میکردی 10 تا
gigglesmile.gif

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
یعنی با این حساب همه ی کساییکه تو ارز دیجیتال هستن تریدرن و اوناییکه هولدر هستن رو هوا ان ؟
کاری به پیش گویی ندارم اما کسی که میخواد سرمایه گذاری چند ساله بکنه باید چکار کنه ؟
راستش یکی از دوستانم دو میلیارد داره و درآمد ماهیانه خوبی هم داره میخواد خونه بخره به من گفت به نظرت اگه یه دونه بیت و 5 تا اتر بخرم و تا حداقل 5 سال دست بهش نزنم بهتر از خرید خونه نیست؟ میگه بهترین خونه رو میشه با 200 یا 300 میلیون رهن کرد بعد از 5 سال با سود این میشه امکانات بهتری تهیه کرد از من سوال کرد منم بصورت نظرسنجی اینجا پرسیدم الآن بهش بگم اینکارو نکنه ؟

جالب اینجاست که بیت کوین و بقیه آلتها دارن با معامله همه آدمای دنیا اعتبار میگیرن و قیمتشون داره لحظه ای تغییر میکنه بعد ما باید فکر کنیم
که هیچی معلوم نیست البته خیلی منطقیه تو کشوری هستیم که جهان چندمه و سطح فکرمون رو پایین آوردن تا همیشه عقب بمونیم و به هیچ چیز
امیدوار نباشیم (خودم رو عرض میکنم جسارت نباشه)

با اینحال ممنون از شما
به نظر من همونطور که دو سال پیش گفتم بیتکوین و ارزای دیجیتال سال 2021 باز اوج میگیرن و همینطورم شد دستکم این بازار بین 6 تا 10 ماه دیگه صعودی خواهد بود یکی از کوینهایی که پیشنهاد دادم برا خرید دی ان تی یا دیستریک صفر ایکس بود که الان 100 برابر شده و تا 130 برابر هم اومد و فعلا اصلاح خورده و نظرم رو این کوین از جمله کوینایی بود که از کف 1000 تا 2000 برابرو میزنه ک هنوز هیچی نشده100 برابرو رد کرده و کوین سنتی بعدیم نظرم رو ار سی ان بود ک1ونیم سنت خریدم و الان 9 سنته .من خودم حدود 8 میلیون توم دی ان تی خریدم و الان بالای 200 میلیون تومنه .
100 تا بی ان بی داشتم ک مجبور شدم بفروشم ی جا ولی 11 تاشو نگه داشتم که رو 6 دلار خریدنم و الان 130 دلاره
کوینایی که به عنوان سبد تو کف قیمت بود تقریبا پیشنهاد دادم bnb,qtum,dnt,rcn,bitcoingold,lisk,strax,rcn,ark,neoکه بعدش اخیرا تو این چند ماه ppt,flmروهم اضافه کردم من خودم تو ارزونی 7 هزار تا ارک خریدم حدود 25 سنت که حدود 26 میلیون تومن پام دراومد که حدودا ماهی55 آرک بهم سود میده که به قیمت الان میشه حدود 1 میلیون تومن و ارزش خودشم که 75 سنت شده یعنی 3 برابره از قیمتی که خریدم حالا میخواستم اینو بزارم تو بانک بابت 26 میلیون چقد سود میداد بهم تازه پولمم همون بود ک بود 26 تومن .

البته اندازه 0.4 بیتکوین هم از سودایی که تو بیتمیکس بابت ترید کردم نگه داشتم از اونموقع که نفروختم حدود 60 میلیون میارزید که الان فک کنم حدود 500 میلیون میارزه .

در کل بازم میگم این بازار تا 6 الی 10 ماه دیگه مثبته البته تو این مسیر اصلاحیهای سنگین گاهی داریم ک مهم نیست برا هولدر حرفه ای .
اونموقع نظر من به بیتکوین 50 هزار تا 300 هزار دلاری بود ک هنوزم میگم تا 300 هزار دلار جا داره که رکورد بزنه و ثبت کنه که همونموقع برخیا بیتکوین 20 هزار دلاری رو هم غیرمعقول میدیدن و برخیا میگفتن هزار دلار میشه بیتکوین .
پیشبینی من برا ارزهایی که گفتم رو هم مینویسم که شاید به درد برخیا بوخوره
برای بیتکوین گلد : بین 500 تا 1500 دلار
برای بی ان بی: بین 500 تا 2000 دلار
لیسک بین 50 تا 200 دلار
کیوتوم بین 50 تا 300 دلار
ار سی ان بین 50 سنت تا 2 دلار
برای دی ان تی بین 2 دلار تا 6 دلار
برای پیپی تی حدود 50 تا 100 دلار
برای آرک بین20 تا 50 دلار
برای فلامینگو بین 10 تا 50دلار
استراتیس حدود 20 تا 60 دلار
و ویوز هم بین 100 تا 300 دلار

اینا پیشبینیای من بوده و اصولا هم بگم پیشبینیام درست در اومده تو این بازار و تجربه خوبی از 2014 تا الان کسب کردم ک در اختیار دوستان قرار دادم و بگم همیشه هولدرا هستن که پر سودتر هستن البته هولدرایی که با تجربن یا حرف با تجربه ها رو گوش میدن و این پیشبینی حدودا 70 درصد الی 80 درصد احتمال وقوعش هست البته 100 درصد نیست و نخواهد بود .
خدمت تریدرهای مارجین هم بگم اگر شما ماهی 3 تا سیگنال موفق ببندید یعنی تریدر خوبی هستید ولی کسی که هر روز دنبال خرید و فروشه تهش تمام درامداشو از دست میده
حتی تریدرهای مارجین هم به صورت هولد کار کنند خیلی موفقترن مثلا من موقعی که اتریوم114 دلار بود گفتم کراس ببندید و حداقل روی 250 دلار بفروشید که سودش ضریب 50 داشت تو بیتمیکس

جیبتون پر از پول

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
آره جدی پرسیدم اگر بخوای با این ایده بری جلو که هیچ چیزو نمیشه پیش بینی کرد درست میگم ؟
به نظر من تنها چیزی که نمیشه پیش بینی کرد مرگه (دور از جون البته)
حالا با فرض اینکه بیت کوین 50 سال دیگه وجود داشته باشه و حتی تکنولوژی های دیگه هم بیاد؛ پیش بینی شما از قیمت چیه ؟
خب دقیقا تو این بازار کریپتو پیشبینی کردن یه چیز خنده داره چون این بازار کاملا مثل قمار هستش چند تا سرمایه دار هستن که با بالا پایین کردن عرضه و تقاضا دارن از این نوسانات سود میکنن

همین 10 سال پیش مگه کسی حتی فکرشم میکرد چیزی به اسم بیت کوین به اینجا برسه ؟

دقیقا 10 سال بعد هم که میگی ممکنه همین اتفاقات که من مطمعنم میفته چندین چیز جدید و بهتر میاد

توی این بازار باید از لحظه استفاده کنی مثال بزنم چند سال پیش برای پرداخت هزینه هاست و سرور خارجی هر بیت کوین رو میخریدم 14 دلار فکرشم نمیکردم که بخواد برسه به 100 دلار چه برسه به این قیمتای الان وگرنه با قیمت 14 دلار و دلار هم اون موقع 2 هزار و 3 هزار بود میتونستم شاید بالای چند صد تا بیت بخرم و نگه دارم ولی کی فکرشو میکرد برسه اینجا !!!

بعدشم که بیت یهو رسید به 16 هزارو ... گفتم نفروشم بزار نگه دارم همون موقع یهو اومد قیمتش تا 3 هزار دلار هم ریخت همش به خودم فحش میدادم که کاش میفروختم و نابود شد و ...

ولی الان میگم چه خوب شد نگه داشتم !

کلا این بازار یه ساعت بعدشم نمیتونی پیشبینی کنی بازاری که با حرف مثلا ایلان ماسک بالا پایین میشه نمیتونی بهش تکیه کنی و همون قماریه که ممکنه میلیاردرت کنه یا نابودت کنه

من پارسال تقریبا دی ماه بود که هر بیت کوین 95 میلیون معامله میشد حضوری یه نفر اومد تو دفتر برای معامله تو پشتیبانی آنلاین همش میگفت 9 تا بیت کوین دارم خریده بودم 102 میلیون چطوری باید ریالش کنم چند میلیون اومده روش ؟ :|

منم همش میگفتم این نمیدونه بیت چیه بعد میگه 9 تا دارم و از این حرفا خلاصه انقد گفت منم گفتم اوکی بیا وختی اومد و دیدم راست میگه و تو والتش 9 تا بیت داره :| وختی بهش گفتم پولت تقریبا شده 900 میلیون یه ساعت داشت بغل و بوسم میکرد :|

اول همه فک میکردیم داره سر کارمون میزاره و میخواد خودشو ساده نشون بده و ... ببینه ما مثلا راستشو بهش میگیم که پولت شده انقد یا مثلا سرش کلاه میزاریم

از این دست چیزا زیاده تو این بازار خیلیا همینطوری یهو میلیاردر شدن و خیلیا شاید صبر نداشتن یا عجول بودن یا تصمصم اشتباه تو زمان اشتباه گرفتن و نابود شدن سرمایشون

پست های همینجای بچه هارو بخون با همین آلت ها که دارن بازی میکنن خیلیا سود میکنن خیلیا هم بعضی موقه ها ضرر 10 سال دیگه که هیچی ممکنه همین فردا یهو مثلا یه قانونی آمریکا بزاره و بگه بیت کوین تو هر کشوری معامله بشه تحریم میشه یهو بیت بخوره زمین یا کلا برعکس مثلا بگه بیت رو میپذیره و قیمتش پرواز کنه !

حالا در مورد سوالت اینکه میگی 10 سال دیگه (احتمالش هست) یا 50 سال دیگه (محاله) باشه بیت کوین آره اگر باشه مطمعن باش قیمتش چند میلیون دلار خواهد بود به خاطر ذات وجودی بیت کوین که محدود هست و هرچی زمان میگذره افراد بیشتری باهاش آشنا میشن و میان سراغش و استخراجش هم هرچی جلوتر میره سخت تر میشه مطمعنن قیمت بالا میره و به چند میلیون دلار میرسه

بالا