یعنی با این حساب همه ی کساییکه تو ارز دیجیتال هستن تریدرن و اوناییکه هولدر هستن رو هوا ان ؟
کاری به پیش گویی ندارم اما کسی که میخواد سرمایه گذاری چند ساله بکنه باید چکار کنه ؟
راستش یکی از دوستانم دو میلیارد داره و درآمد ماهیانه خوبی هم داره میخواد خونه بخره به من گفت به نظرت اگه یه دونه بیت و 5 تا اتر بخرم و تا حداقل 5 سال دست بهش نزنم بهتر از خرید خونه نیست؟ میگه بهترین خونه رو میشه با 200 یا 300 میلیون رهن کرد بعد از 5 سال با سود این میشه امکانات بهتری تهیه کرد از من سوال کرد منم بصورت نظرسنجی اینجا پرسیدم الآن بهش بگم اینکارو نکنه ؟
آیا اگر بهش بگم هیچ اعتباری به ارز دیجیتال نیست و منصرفش کنم؛ به نظرتون مثل خودمون حصرت پارسال رو نمیخوریم که چرا بجای بورس خراب
شده پولمون رو تو بیت نزاشتیم تا الآن بجای اینکه میلیاردر باشیم فقط غصه بخوریم ؟
جالب اینجاست که بیت کوین و بقیه آلتها دارن با معامله همه آدمای دنیا اعتبار میگیرن و قیمتشون داره لحظه ای تغییر میکنه بعد ما باید فکر کنیم
که هیچی معلوم نیست البته خیلی منطقیه تو کشوری هستیم که جهان چندمه و سطح فکرمون رو پایین آوردن تا همیشه عقب بمونیم و به هیچ چیز
امیدوار نباشیم (خودم رو عرض میکنم جسارت نباشه)
با اینحال ممنون از شما
به نظر من همونطور که دو سال پیش گفتم بیتکوین و ارزای دیجیتال سال 2021 باز اوج میگیرن و همینطورم شد دستکم این بازار بین 6 تا 10 ماه دیگه صعودی خواهد بود یکی از کوینهایی که پیشنهاد دادم برا خرید دی ان تی یا دیستریک صفر ایکس بود که الان 100 برابر شده و تا 130 برابر هم اومد و فعلا اصلاح خورده و نظرم رو این کوین از جمله کوینایی بود که از کف 1000 تا 2000 برابرو میزنه ک هنوز هیچی نشده100 برابرو رد کرده و کوین سنتی بعدیم نظرم رو ار سی ان بود ک1ونیم سنت خریدم و الان 9 سنته .من خودم حدود 8 میلیون توم دی ان تی خریدم و الان بالای 200 میلیون تومنه .
100 تا بی ان بی داشتم ک مجبور شدم بفروشم ی جا ولی 11 تاشو نگه داشتم که رو 6 دلار خریدنم و الان 130 دلاره
کوینایی که به عنوان سبد تو کف قیمت بود تقریبا پیشنهاد دادم bnb,qtum,dnt,rcn,bitcoingold,lisk,strax,rcn,ark,neoکه بعدش اخیرا تو این چند ماه ppt,flmروهم اضافه کردم من خودم تو ارزونی 7 هزار تا ارک خریدم حدود 25 سنت که حدود 26 میلیون تومن پام دراومد که حدودا ماهی55 آرک بهم سود میده که به قیمت الان میشه حدود 1 میلیون تومن و ارزش خودشم که 75 سنت شده یعنی 3 برابره از قیمتی که خریدم حالا میخواستم اینو بزارم تو بانک بابت 26 میلیون چقد سود میداد بهم تازه پولمم همون بود ک بود 26 تومن .
البته اندازه 0.4 بیتکوین هم از سودایی که تو بیتمیکس بابت ترید کردم نگه داشتم از اونموقع که نفروختم حدود 60 میلیون میارزید که الان فک کنم حدود 500 میلیون میارزه .
در کل بازم میگم این بازار تا 6 الی 10 ماه دیگه مثبته البته تو این مسیر اصلاحیهای سنگین گاهی داریم ک مهم نیست برا هولدر حرفه ای .
اونموقع نظر من به بیتکوین 50 هزار تا 300 هزار دلاری بود ک هنوزم میگم تا 300 هزار دلار جا داره که رکورد بزنه و ثبت کنه که همونموقع برخیا بیتکوین 20 هزار دلاری رو هم غیرمعقول میدیدن و برخیا میگفتن هزار دلار میشه بیتکوین .
پیشبینی من برا ارزهایی که گفتم رو هم مینویسم که شاید به درد برخیا بوخوره
برای بیتکوین گلد : بین 500 تا 1500 دلار
برای بی ان بی: بین 500 تا 2000 دلار
لیسک بین 50 تا 200 دلار
کیوتوم بین 50 تا 300 دلار
ار سی ان بین 50 سنت تا 2 دلار
برای دی ان تی بین 2 دلار تا 6 دلار
برای پیپی تی حدود 50 تا 100 دلار
برای آرک بین20 تا 50 دلار
برای فلامینگو بین 10 تا 50دلار
استراتیس حدود 20 تا 60 دلار
و ویوز هم بین 100 تا 300 دلار
اینا پیشبینیای من بوده و اصولا هم بگم پیشبینیام درست در اومده تو این بازار و تجربه خوبی از 2014 تا الان کسب کردم ک در اختیار دوستان قرار دادم و بگم همیشه هولدرا هستن که پر سودتر هستن البته هولدرایی که با تجربن یا حرف با تجربه ها رو گوش میدن و این پیشبینی حدودا 70 درصد الی 80 درصد احتمال وقوعش هست البته 100 درصد نیست و نخواهد بود .
خدمت تریدرهای مارجین هم بگم اگر شما ماهی 3 تا سیگنال موفق ببندید یعنی تریدر خوبی هستید ولی کسی که هر روز دنبال خرید و فروشه تهش تمام درامداشو از دست میده
حتی تریدرهای مارجین هم به صورت هولد کار کنند خیلی موفقترن مثلا من موقعی که اتریوم114 دلار بود گفتم کراس ببندید و حداقل روی 250 دلار بفروشید که سودش ضریب 50 داشت تو بیتمیکس
جیبتون پر از پول