بیتمکس بلاتکلیف تا سمت لیکویید کردن مردم برای این مردک سیاه مشخص نشه بیت در حالت بلاتکلیف میمونه از زمانی که اهرم وارد معاملات کردن روند بازار به گند کشیده شد و ارزهای با برنامه هم ضربه سختی خوردن صرافیها از این صنعت فقط دنبال منافع هستند و نابودی پروژه ها براشون اهمیتی ندارهحس میکنم زورش نمیرسه 50 رو رد کنه احتمالا تا 42هزار بیاد پایین من همه رو نقد کردم
دوستان کسی میدونه چرا بعضی از این تریدها فی نخورده ؟
برادرم با BUSD خرید و فروش میکنه و یه خط در میون فی نمیخوره
بعید میدونم بایننس اینقدر دست و دلباز باشه که فی نگیره !
مشاهده پیوست 1225836
اخه بصورت رندم هست , بعضی ها رو میگیره و بعضی ها رو نمیگیرهشاید این برنامه رو تمدید کرده
Binance Extends Zero Maker Fee Promotion for BUSD to 2021/02/08 | Binance Support
Fellow Binancians, Due to further popular demand, we will be extending t...www.binance.com
BALبین BAL و DOT کدوم رو انتخاب میکنید ؟
بالا بود چرا نفروختی؟ الان نفروشی بهترهتوتال ساپلای
Aave
16میلیون هست کلا !!
نزدیک 5تایی دارم.. رد کنم بره ؟ یا قیمت بیشتر ازاین ممکن بشه :-دی
اخه بصورت رندم هست , بعضی ها رو میگیره و بعضی ها رو نمیگیره
اوه اوه این اگه بفروشه چقد ریزش داره ؟مشاهده پیوست 1225873
اینا کی هستن واقعا؟ طرف از وقتی ارزش پولش 200هزار دلار بوده تا بشه 100 میلیون دلار بهش دست نزده!
پ.ن: اوضاع بیت مثل اینکه خیته.
حالا این BUSD با USDT فرقیم میکنه ؟برای منم برای فروش bnb نگرفت
حالا این BUSD با USDT فرقیم میکنه ؟
واسه من خیلی مواقع پیش میاد , مثلا قیمت رو می بینم 20$ هست , چارت هم چک میکنم نزولیهشب به وقت ایران این BNB میاد پایین حدود ساعت 2.30 بعد من همیشه میم احتمالا بازم میاد دیگه قیمت پایینتر میزنم بعد فرداش میبینم 20 تا رفت روش
حالا اگه همون قیمت خرید بزنم 20 تا میاد پایینتر
بعد وقتی خریدت انجام میشه 20$ میاد پایین انگار فقط منتظرن ما بخریم بزنن تو برجکمونواسه من خیلی مواقع پیش میاد , مثلا قیمت رو می بینم 20$ هست , چارت هم چک میکنم نزولیه
خرید میزارم روی 19.5$ , همچین ثبت میکنی شروع میکنه بالا رفتن ! بعد میگی به همون قیمت خرید زده بودم الان سود کرده بودم !