بعد اگه دزد ببره چطور خودم بهش دسترسی داشته باشمنوشتن روی کاغذ و قرار دادنش جای امنی داخل منزل چطوره؟ قطعا اگر دزدی هم بیاد نمیدونه این کلمات چه ارزشی میتونن داشته باشن
بعد اگه دزد ببره چطور خودم بهش دسترسی داشته باشمنوشتن روی کاغذ و قرار دادنش جای امنی داخل منزل چطوره؟ قطعا اگر دزدی هم بیاد نمیدونه این کلمات چه ارزشی میتونن داشته باشن
از کجا میشه خرید که مطمئن باشه . چون تا جایی که خوندم کلمات بازیابیش از قبل تعیین شده و نمیشه کلمه بازیابی را خودمون ایجاد کنیم درسته ؟ . من یه ماه پیش قیمتش را در سایت ۲ الی ۳ میلیون میدیدم الان ۹ میلیون شدهاگر مبلغ بالای 30 میلیون حتی 20 میلیون برای سرمایه گذاری میخوای بزاری, حتما کیف سخت افزاری بخر خودتو از دست هکرها راحت کن
من هیچ اعتمادی به ولتهای نرم افزاری و تحت وب ندارم
رو چنتا کاغذ بنویس چندجا قایمشون کن اصن یکیشو دزد برد دومی گم شد سومی هم آتیش گرفت چهارمی رو که داریبعد اگه دزد ببره چطور خودم بهش دسترسی داشته باشم
يعنی 6 دلار برسه منظورت؟sfp بین 1.7 تا 1.9 دارم جمع میکنم احتمال میدم 6 بزنه
سیگنال خرید نیست با احتیاط برانید
من از اینجا خریدم (البته 200 گرون کرده) شما تحقیق کن اگه این کیف مد نظرت بود و خواستی بخری بگرد شاید جای دیگه ارزونتر پیدا کنیاز کجا میشه خرید که مطمئن باشه . چون تا جایی که خوندم کلمات بازیابیش از قبل تعیین شده و نمیشه کلمه بازیابی را خودمون ایجاد کنیم درسته ؟ . من یه ماه پیش قیمتش را در سایت ۲ الی ۳ میلیون میدیدم الان ۹ میلیون شده
فقط حدس + مقدار اندکی تجربه , در دنیای کریپتو همه چی رو هواست صد رحمت به کازینو پولی قمار کنید که داشتن نداشتنش تاثیری در روند زندگی شما نداشته باشهيعنی 6 دلار برسه منظورت؟
نظری فعلا ندارم اما در این قیمت میتونی بگیری و روی 1.9 - 2 دلار بفروشیاین کوین bake هم رو یه نگاه بنداز ببین چطوره خوبه /
برنمهم هم همینه ولی خواستم ببینم میشه بهش نگاه بلند مدت داشت یا نهنظری فعلا ندارم اما در این قیمت میتونی بگیری و روی 1.9 - 2 دلار بفروشی
فعلا دید خوبی برای بلند مدت نمیشه بهش داشت سرمایه رو نمیشه درگیرش کرد مخصوصا شما که سرمایت حیاتیبرنمهم هم همینه ولی خواستم ببینم میشه بهش نگاه بلند مدت داشت یا نه
احتمال میدی در چه مدت به ۶$ برسه؟sfp بین 1.7 تا 1.9 دارم جمع میکنم احتمال میدم 6 بزنه
سیگنال خرید نیست با احتیاط برانید
از اون سئوالهای سریال ارتش سری بود هر چی زودتر بهتر 3 ماه, نشد تو pm فحش بدهاحتمال میدی در چه مدت به ۶$ برسه؟
شدم لامثب چه حس گندی داره
بدترین چیز در این بازار عجله برای خرید یا فروش هست ,ینی 2 روزه هیچی نخریدم منتظرم اینجوری بریزه نمیریزه حالا که دیشب خرید زدم انگار موتوراش از کار افتاده یه سره سقوط میکنه
اتفاقآ همین الانم این اشتباهو کردم یخوره رفت بالا گفتم بفروشم پایینتر بخرم موشکی کشید بالابدترین چیز در این بازار عجله برای خرید یا فروش هست ,