• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چرا غول نرم‌افزار،‌ یک میلیارد دلار بیت‌کوین خریده است؟

مایکرواستراتژی، یک غول نرم‌افزاری، بیش از یک میلیارد دلار بیت‌کوین خریداری کرده است تا ارزش کل ارزهای رمزنگاری‌شده در مالکیت ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/80864//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من معتقدم تسلا خریدای اصلیش رو خیلی قبل تر زده بود
یعنی زمانی که بیتکوین 3000 تا رو دیده بود اونا جیباشون رو پر کرده بودن

حالا اومدن بازار رو پامپ کردن و سودشون رو کشیدن بیرون
امیدوارم کنگره به حساب این ایلان ماسک دیوث برسه
من چند روزی هست دارم فکر میکنم چرا کمپانی های بزرگ الان دارن ورود میکنند و 2017 ورود نکردن ؟
به نظرم ورود کمپانی ها برخلاف چیزی که همه جا میگن به نفع بیتکوین نیست. از چه جهت ؟
دولتها مخالف سرسخت کریپتو و بیتکوین هستند چون نمیتونند کنترلی روی اون داشته باشن
از این طرف بعد از این همه سال یهو همه کمپانی ها بزرگ به بیت کوین علاقه مند شدن ! یکمی عجیب نیست !

تئوری من اینه که درواقع کمپانی های بزرگ با سرمایه گذاری های کلان به بیتکوین ورود کردن ولی در اصل پشت ماجرا دولت ها هستند
وقتی بخش عظیمی از بیتکوین دست کمپانی های مولتی میلیاردی باشه کنترل بازار هم دست اونا هست
اصولا کمپانی های مولتی میلیاردی هرچقدر هم قدرتمند باشند باید با دولت تعامل داشته باشن
درنتیجه وقتی کمپانی ها کنترل بازار رو داشته باشن مثل این میمونه دولت ها کنترل بازار رو دارند

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من چند روزی هست دارم فکر میکنم چرا کمپانی های بزرگ الان دارن ورود میکنند و 2017 ورود نکردن ؟
به نظرم ورود کمپانی ها برخلاف چیزی که همه جا میگن به نفع بیتکوین نیست. از چه جهت ؟
دولتها مخالف سرسخت کریپتو و بیتکوین هستند چون نمیتونند کنترلی روی اون داشته باشن
از این طرف بعد از این همه سال یهو همه کمپانی ها بزرگ به بیت کوین علاقه مند شدن ! یکمی عجیب نیست !

تئوری من اینه که درواقع کمپانی های بزرگ با سرمایه گذاری های کلان به بیتکوین ورود کردن ولی در اصل پشت ماجرا دولت ها هستند
وقتی بخش عظیمی از بیتکوین دست کمپانی های مولتی میلیاردی باشه کنترل بازار هم دست اونا هست
اصولا کمپانی های مولتی میلیاردی هرچقدر هم قدرتمند باشند باید با دولت تعامل داشته باشن
درنتیجه وقتی کمپانی ها کنترل بازار رو داشته باشن مثل این میمونه دولت ها کنترل بازار رو دارند

ممکنه چون قیمت بیتکوین داره به قیمت طلا میرسه
و اینکه جفتشون هم منابع محدودی دارن

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اینقدر افکارتون درگیر نکنید به من و شما چه فلان کمپانی چه غلطی میکنه شما یک بستری ایجاد شده سعی کن با استراتژی ازش سود بگیری الان این بالا پایین شدن بیت که خیلی داره منفعت میرسونه بیت بشه 1 دلار یا 1 میلیون دلار این وسط سفره ای پهنه بشین پاش هر موقع جمع شد با سودش میری سراغ یک سفره دیگه :)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
Coinbase Files With U.S. SEC To Go Public On The Nasdaq

Coinbase Exchange files with U.S. SEC to go public, and the success of the filing will make Coinbase the first Crypto Exchange to go public

Data from Axios, shows that Investors who bought Coinbase’s stock in the secondary market paid $373 per share, bringing the firm’s valuation to over $100 billion

"Coinbase plans to list it as a Class A common stock on the Nasdaq Global Select Market using the ticker "COIN

------------------

Cardano performing really strong. Recently one of Dubai funds sold BTC to buy more ADA and DOT, so it received major institutional investors support​

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اینقدر افکارتون درگیر نکنید به من و شما چه فلان کمپانی چه غلطی میکنه شما یک بستری ایجاد شده سعی کن با استراتژی ازش سود بگیری الان این بالا پایین شدن بیت که خیلی داره منفعت میرسونه بیت بشه 1 دلار یا 1 میلیون دلار این وسط سفره ای پهنه بشین پاش هر موقع جمع شد با سودش میری سراغ یک سفره دیگه :)

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
لایو استریم سیگنال خرید و فروش بیتکوین دریوتیوب !
15.gif

ببین و باور نکن

تایم فرم چارت 30 دقیقه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یه خبر خوب
ظهر از خونه اومدم بیرون کلید یادم رفت الانم خونه دوستمم و دسترسی به سیستمم ندارم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
سازنده خودروهای لوکس ایتالیایی، Mazzanti Automobili، توکن اوراق بهادار خود را در بازار دیجیتالی STOKR عرضه کرد.
photo_2021-02-26_21-45-26.jpg

اینو میشه ارزش رو خرید؟چطوری؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بالا