تا اعلام میشه قیمتش سر به فلک میکشه راهی نیست یکم زودتر بفهمیم اینا رو ؟Binance Will List Phala Network (PHA) in the Innovation Zone | Binance Support
Fellow Binancians, Binance will list Phala Network (PHA) in the Innovation Zone and will open trading for PHA/BTC and PHA/BUSD trading pairs at 2021-02-25 9:00 AM (UTC). Users can now start deposit...www.binance.com
داره میریزه کــــهـ
چون بیت ریخت ولی همچنان 100% رشد داره نسبت به قبل لیست شدن در بایننسداره میریزه کــــهـ
BTT فکر نکنم به جایی برسه , بقیه رو اطلاعی ندارم[emoji617] دوستان برای نگهداری بلند مدت رمز ارزها میتونید این چند رمز ارز خرید کنید:
[emoji736] بیت تورنت BTT رتبه 50، قیمت 37 تومان، 0.001410
[emoji736] کاردانو ADA رتبه 6، قیمت 27873 تومان، 1.04$
[emoji736] هولو HOT رتبه 89، قیمت 84 تومان، 0.003158$
[emoji736] پاندی ایکس NPXS رتبه 86، قیمت 65 تومان، 0.002433$
[emoji736] هدرا هش گراف HBAR رتبه 68، قیمت 3500 تومان، 0.130448$
اساتید نظرتون راجب لیست بالا چیه؟؟
اگه مورد تاییدن که روشون بیشتر سرمایه گذاری کنیم
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
تا اعلام میشه قیمتش سر به فلک میکشه راهی نیست یکم زودتر بفهمیم اینا رو ؟
اکثر اینا که بایننس اضاف میکنه چطور میشه قبلش بخریم ؟ یعنی بهترین راهش چیه
باید پیش خرید کنی .. پیش خرید هم یا احراز هویت میخواد یا نمیخواد
از x پروژه پیش خرید چندتا رو بایننس لیست میکنه که اینطوری میشه
به عنوان مثال :
Fractal ID - Web3 Identity Solution Provider
Our Web3 Identity stack offers multi-chain identity verification and simplifies the full identity process.protocol.fractal.id
به قیمت 10سنت میشه خرید با اتریوم !
روی شبکه دات هم هست
حالا ممکن این باینس لیست شه ، قیمتش میبینی عجیب غریب رشد میکنه
FTM رو برای نوسان زیر نظر بگیرید
احتمال رسیدن به یک دلار رو داره
البته اگر این بیت بزاره کشت مارو
با ریسک خودتون البته
این بیت نمیزاره کارمونو بکنیم
آره اگه نزنه یهو بره 41 دو روزه هروقت ریزش میکنه میگم الانه تا 41 بره هیچی دشت نکردم حالا میبینی تا ورود کنم تا 41 میریزهیک هفته همین 48 -52 بازی کنه خوبه
شت کوین ها صعودی میشن
راحت میشه نوسان گرفت روشون
ریزش تا 41-42 فعلا منتفی احتمال صعودی شدن و سمت 62 رفتن بیشتره الان روزهایی که باید نوسان گرفت 1inch - dodo - xvs من روشون تمرکز دارم خیلی خوب جواب میدهآره اگه نزنه یهو بره 41 دو روزه هروقت ریزش میکنه میگم الانه تا 41 بره هیچی دشت نکردم حالا میبینی تا ورود کنم تا 41 میریزه
نوشتن روی کاغذ و قرار دادنش جای امنی داخل منزل چطوره؟ قطعا اگر دزدی هم بیاد نمیدونه این کلمات چه ارزشی میتونن داشته باشنمن میخوام ارزهام رو برای بلند مدت هولد کنم اما نمی دونم کلمات بازیابی را کجا نگهداری کنم تا از دسترسی هکرها ، و دسترسی فیزیکی بقیه افراد در امان باشه . کسی پیشنهادی نداره ؟
اگر مبلغ بالای 30 میلیون حتی 20 میلیون برای سرمایه گذاری میخوای بزاری, حتما کیف سخت افزاری بخر خودتو از دست هکرها راحت کنمن میخوام ارزهام رو برای بلند مدت هولد کنم اما نمی دونم کلمات بازیابی را کجا نگهداری کنم تا از دسترسی هکرها ، و دسترسی فیزیکی بقیه افراد در امان باشه . کسی پیشنهادی نداره ؟
ریزش تا 41-42 فعلا منتفی احتمال صعودی شدن و سمت 62 رفتن بیشتره الان روزهایی که باید نوسان گرفت 1inch - dodo - xvs من روشون تمرکز دارم خیلی خوب جواب میده