وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
الان بخری مجدد ممکن ، سه سال قهر کنی باهاش ...در بلند مدت چه رنج قیمتی رو برای کاردانو پیش بینی میکنی ؟
شاید دوباره با کاردانو دوست شدم
2.5دلار ..
صبرکن وقتی سقف زد و اصلاح شد وارد شو
الان بخری مجدد ممکن ، سه سال قهر کنی باهاش ...در بلند مدت چه رنج قیمتی رو برای کاردانو پیش بینی میکنی ؟
شاید دوباره با کاردانو دوست شدم
به نفع خودشم هست ! اول موج صعودی انقدر ارزهارو نمیفروشه و پرتفویش کلی مثبت میشههمونجا بمون تا ما یک سود حسابی بکنیم
الان که نه , بعد اصلاحالان بخری مجدد ممکن ، سه سال قهر کنی باهاش ...
2.5دلار ..
صبرکن وقتی سقف زد و اصلاح شد وارد شو
اره نمیدونم چرا تو مثبت دستم به فروش نمیرهبه نفع خودشم هست ! اول موج صعودی انقدر ارزهارو نمیفروشه و پرتفویش کلی مثبت میشه
پ.ن
با داییش سود برابر میکنه
بخدا راس میگی من بازم قیمتی که زدم فروختمآقا انگار یه نفر پشت سیستم نشسته قیمت ها یکهو با هم بالا پایین میکنه
عجیب نیست؟ چرا همه با هم
زدآدا در تلاش برای سقف تاریخی جدید
مشاهده پیوست 1226080
از بورس ایران یاد گرفتنآقا انگار یه نفر پشت سیستم نشسته قیمت ها یکهو با هم بالا پایین میکنه
عجیب نیست؟ چرا همه با هم
هیچوقتاین بیتم شورش رو درآورده ها 5 هزار تا ارز رو مسخره خودش کرده [emoji14] [emoji14]
باتجربه ها بگن این رفتار بیت تا کی میتونه ادامه داشته باشه تا ثبات پیدا کنه ؟
از نظر زمانی منظورمه
تا آخرالزمان رو نمیگم تو وضعیت فعلی منظورمههیچوقت
اگر قیمت رو 0.002 فرض کنیم و کسی ده هزار تا داشته باشه یعنی 20 دلار پول دادهکاش قیمتش یه رشد درست و حسابی بکنه، چون خیلی تعداد توکن هامون کم میشه، اونموقع میگفتیم بشه چند سنت هم یه پول نسبتا خوبی درمیاد ازش ولی الان با اینقدر کاهش تعداد باید قیمتش خیلی رشد کنه که به سود مناسب بشه رسید.
طبق ویدئوهای تحلیلی که من دیدم بر اساس تاریخچه بیتکوین ماه مارس همیشه نزولی بوده و بعد از اون دوباره صعودی میشهتا آخرالزمان رو نمیگم تو وضعیت فعلی منظورمه
این بیتم شورش رو درآورده ها 5 هزار تا ارز رو مسخره خودش کرده
باتجربه ها بگن این رفتار بیت تا کی میتونه ادامه داشته باشه تا ثبات پیدا کنه ؟
از نظر زمانی منظورمه
این تا 5 دلار امید داری بره؟ من برنامم اینه روی 2 دلار اگه رسید ردش کنم بره. گاوی این چند روزه رفت بالا حال داد1.48
---
3هزار درصد رشد قیمت سال جاری !!
یک فوریه خرید میزدید سه برابر میشد !
2دلار
.
.
.
5دلار