وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
من که نصفشو رد کردم رفت رو 1این تا 5 دلار امید داری بره؟ من برنامم اینه روی 2 دلار اگه رسید ردش کنم بره. گاوی این چند روزه رفت بالا حال داد
سود اینو گرفتم ...
باقیش نگه داشتم
من که نصفشو رد کردم رفت رو 1این تا 5 دلار امید داری بره؟ من برنامم اینه روی 2 دلار اگه رسید ردش کنم بره. گاوی این چند روزه رفت بالا حال داد
استاد این آلت ها با ریزش بیتکوین بالا میرن ؟ چارت آدا رو که نگاه میکنم گاهی اوقات با ریزش ریخته گاهی اوقاتم بالا رفتهمن که نصفشو رد کردم رفت رو 1
سود اینو گرفتم ...
باقیش نگه داشتم
بیت بریزه که همه الت هارو نابود میکنهاستاد این آلت ها با ریزش بیتکوین بالا میرن ؟ چارت آدا رو که نگاه میکنم گاهی اوقات با ریزش ریخته گاهی اوقاتم بالا رفته
همبستگی با آلت دیگه ای ندارهEGLD با چه کوینی بیشتر پایین بالا میشه ؟
همبستگی با آلت دیگه ای نداره
فقط یکی دو خبر ازش اومده ، احتمالا تاثیر گذاشته تو نوسانش
دیروز روی 110 خیلی وسوه شدم برای نوسان گیری بخرم ولی بیخیالش شدم , صبح بیدار شدم دیدم 140 رو زده !همبستگی با آلت دیگه ای نداره
فقط یکی دو خبر ازش اومده ، احتمالا تاثیر گذاشته تو نوسانش
من احتمالا زیر 100وارد شمدیروز روی 110 خیلی وسوه شدم برای نوسان گیری بخرم ولی بیخیالش شدم , صبح بیدار شدم دیدم 140 رو زده !
مگه چقدر عمر میکنیم که اینقدر فرصت سوزی میکنیم !
قورباغهات را قورت بدهدیروز روی 110 خیلی وسوه شدم برای نوسان گیری بخرم ولی بیخیالش شدم , صبح بیدار شدم دیدم 140 رو زده !
مگه چقدر عمر میکنیم که اینقدر فرصت سوزی میکنیم !
منابع تحلیلت یک بشر هستش یا از چنجا تحلیل میگیری؟؟
چند جا اما تصمیم اصلی بر اساس تحلیل آب دوغ خیاری خودم میگیرم البته اخبار خیلی بیشتر از تحلیل تاثیر میزارهمنابع تحلیلت یک بشر هستش یا از چنجا تحلیل میگیری؟؟