vlasek
Registered User
دوستان پیشبینی شما راجع به هاردفورک ۲۵ اکتبر چیست؟
بیتکوین گولد ...
بیتکوین گولد ...
من داشتم 2 هفته پیش رو 17000 فروختم با ضرر 22000 خریده بودم حالا رفته بالا
من داشتم 2 هفته پیش رو 17000 فروختم با ضرر 22000 خریده بودم حالا رفته بالا
شانس نداریم تا میخریم میان پایین میفروشیم میرن بالا
ark معلوم نیست چشه همش رو به پایینه
کسی هست 200 عدد بیتکوین رو بتونه بخره؟
تعداد بالا رو باید بریم پیش صرافی؟
دوستان پیشبینی شما راجع به هاردفورک ۲۵ اکتبر چیست؟
بیتکوین گولد ...
دوستان كسي درباره اين موضوع نظري داره ؟
احتمالا تو 25 اكتبر بيت گلد(هاردفورك 2 بيت كوين) استارت مي خوره . آيا بهتر نيست تو نزديكي اون تاريخ بيت كوين تو ماركت نگه داريم تا معادل اون بيت گلد بگيريم مثل بيت كش كه تو اوايل كارش قيمت خوبي داشت سود كنيم؟
البته اينكار ريسك خودشو داره اما با فرض اينكه آينده بيت كوين تا حد زيادي رشد قيمته يعني احتمال سقوط قيمت بيت كوين بعيد بنظر مي رسه. فكر كنم عملي باشه.
دوستان حواستون باشه اینا به نظرم اسکم هستن وایت پیپرشون هیچی نداره ،دارن بصورت پونزی کار میکنن
بهترین کیف پول برای ریپل والت سخت افزاری ledger nano s هستش،والت خود تیمشون هم هست که گویا چون ایران تحریمه فکر نکنم بشه ازش استفاده کرده شاید با vps بشه با خیال راحت استفاده کرد.دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید بهترین کیف پول برای ripple و این کوین های کوچیک چیه؟
الان داشتم نگاه میکردم والت coinomi کلوز سورس شده که اصلا جالب نیست !بهترین کیف پول برای ریپل والت سخت افزاری ledger nano s هستش،والت خود تیمشون هم هست که گویا چون ایران تحریمه فکر نکنم بشه ازش استفاده کرده شاید با vps بشه با خیال راحت استفاده کرد.
کلا برای کوین های گمنام والت coinomi برای اندروید و آی ا اس فکر کنم بد نباشه و معروفه:
https://coinomi.com
البته این والت فکر کنم ریپل رو پشتیبانی نمیکنه
برای ریپل از این والت انلاین که از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه و حتی درگاه هم داره با مسئولیت خودتون استفاده کنید شاید تنها نکته منفیش این باشه که آمریکایی باشه https://www.coinpayments.net
دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید بهترین کیف پول برای ripple و این کوین های کوچیک چیه؟
الان سبک ترین والت انلاین بیتکوین چیه ؟
نیازی به رمزگذاری و این مسائل نداشته باشه
به نظرم تو والت های آنلاین بلاکچین.اینفو از همه بهتر و قدیمی تر باشه اگه همه موارد امنیتی رو رعایت کنید و تایید دومرحله ای بوسیله برنامه گوگل رو فعال کنید،البته در کل والت های آنلاین ریسک خودشون رو دارن.الان سبک ترین والت انلاین بیتکوین چیه ؟
نیازی به رمزگذاری و این مسائل نداشته باشه