tiyam 01
Registered User
- نوشتهها
- 6,186
- لایکها
- 7,730
2تا از دستگاه ها هستن یعنی دولت از ارزهای دیجیتال حمایت می کنه؟ فارکس رو غیرقانونی اعلام کرده بودن.
این یعنی رسماً با بیت کوین و.. مشکل ندارن؟
2تا از دستگاه ها هستن یعنی دولت از ارزهای دیجیتال حمایت می کنه؟ فارکس رو غیرقانونی اعلام کرده بودن.
این یعنی رسماً با بیت کوین و.. مشکل ندارن؟
بیتترکس حسابا رو بن کردهه
چه پیغامی نشون میده؟ با آی پی ایران وارد میشدی؟شما که لازم نیست کاری بکنی بیکار بگرد همچنان ولی من 21 میلیون تومن توش داشتم
شما که لازم نیست کاری بکنی بیکار بگرد همچنان ولی من 21 میلیون تومن توش داشتم
چه پیغامی نشون میده؟ با آی پی ایران وارد میشدی؟
Hi [email protected],
For security purposes, once your account is locked there will be a minimum 24 hour wait period before it will be unlocked.
If you have not verified your account, please login and do so now as this is a requirement in order to have your account re-enabled. Please click here to begin, https://www.bittrex.com/Manage#sectionBasicVerification
For Accounts valued at over $1000 USD we require additional information for proof of identity.
A government identification and a selfie of you holding that identification where we can match your face and information. Please also write "Bittrex" and today's date on a piece of paper and hold it in the picture. Please make sure the text on your ID is readable in all photos. Note: This means we need all 3 things in 1 photo. You, your ID, and the paper with "Bittrex" and the date on it. Also we do not accept .pdf, .doc or zip files, or links to files.
For expedited support and to streamline support agents verifying your account please consider performing Enhanced Verification by visiting https://www.bittrex.com, log into your account and click Settings on the top of the page.
After a minimum of 24 hours has passed we will check your ticket and enable your account. In some circumstances we may require additional information.
Thank you,
Your Bittrex Support Team
Follow us on Twitter @ https://twitter.com/BittrexExchange
دوستان من شنیدم چند نفر از جنوب شرقی اسیا هم اکانتشون disable شده بخاطر تغییر ای پی مدام که در ایران هم بخاطر ای پی دینامیک ای پی ها مدام تغییر میکنه،و احتمالا حمله فیشینگ داشتن بخاطر مسایل امنیتی سایت این کارو انجام دادن احتمالا درست بشه از طریق ایمیل ساپورت سایت اون سلفی با پاسپورت و بهمراه نوشته ای از اسم سایت وتاریخ روز رو براشون بفرستید احتمالا موضوع حل بشه تا فردا ،برای حسابهای زیر 1000 دلارم که گفته فردا خود بخود حل میشه و نیاز نیست کاری کنید ،انشاله مشکلی پیش نمیادمن 70 ميليون پول اونجا داشتم.
سگ به قبر پدر و مادر اين دزدهاي كثيف ... كه همچين موجوداتي پس انداختن كه پول مردم رو تو روز روشن ميخورن.
اگه اكانت همه disable شده باشه فكر كنم كاربرهاي اون ور ساكت نميشينن .
اكانت disable
اره اي پي ايران.
بالا بود. اون از پولونیکس و این هم بیترکس.بالاي 1000 بوده موجودي يا كمتر از 1000؟؟
با تيكت پشتيبان جواب دادن يا ايميل؟
اگر اكانت enable شد حتما خبر بديد + كارهايي كه كردين.
ممنون.
دوستان من شنیدم چند نفر از جنوب شرقی اسیا هم اکانتشون disable شده بخاطر تغییر ای پی مدام که در ایران هم بخاطر ای پی دینامیک ای پی ها مدام تغییر میکنه،و احتمالا حمله فیشینگ داشتن بخاطر مسایل امنیتی سایت این کارو انجام دادن احتمالا درست بشه از طریق ایمیل ساپورت سایت اون سلفی با پاسپورت و بهمراه نوشته ای از اسم سایت وتاریخ روز رو براشون بفرستید احتمالا موضوع حل بشه تا فردا ،برای حسابهای زیر 1000 دلارم که گفته فردا خود بخود حل میشه و نیاز نیست کاری کنید ،انشاله مشکلی پیش نمیاد
انشالله مسئله حل بشه، بعید میدونم مربوط یه فیشینگ باشه، درضمن پاسپورت ایرانی رو قبول ندارند متاسفانه ولی تیریه تو تاریکی. نشد من یک پست میزارم تو Bitcointalk و بهتون میگم تا از این طریق بریم جلو البته خیلی از کاربرا این مشکل رو قبلا با این سایت داشتند.دوستان من شنیدم چند نفر از جنوب شرقی اسیا هم اکانتشون disable شده بخاطر تغییر ای پی مدام که در ایران هم بخاطر ای پی دینامیک ای پی ها مدام تغییر میکنه،و احتمالا حمله فیشینگ داشتن بخاطر مسایل امنیتی سایت این کارو انجام دادن احتمالا درست بشه از طریق ایمیل ساپورت سایت اون سلفی با پاسپورت و بهمراه نوشته ای از اسم سایت وتاریخ روز رو براشون بفرستید احتمالا موضوع حل بشه تا فردا ،برای حسابهای زیر 1000 دلارم که گفته فردا خود بخود حل میشه و نیاز نیست کاری کنید ،انشاله مشکلی پیش نمیاد
بالا بود. اون از پولونیکس و این هم بیترکس.
بله متاسفانه. البته با پیگیری پولونیکس کوین رو به آدرسی که بهشون داده بودم انتقال دادند. تقریبا 1 سال پیشپولونيكس جريانش چي بود؟
بن كردن ايرانيها رو ميگيد؟