• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
امیدوارم دو هفته ای اینجوری بمونه من بتونم ۱۵ روز دیگه پول دستم میرسه خرید کنم :دی

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
من دعا میکنم فقط همین هفته بمونه تا من شنبه هفته دیگه بتونم بخرم هفته دیگه به دستم میرسه :cool:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دو ساعت بعد از بسته شدن کندل و در عرض تنها ۲ ساعت، ۸ میلیارد دلار رو لیکوید کردن

ای چینی‌های عوضی

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
دوستان در مورد ارز chia چی میدونید ؟
اینکه ماین شدنش با هارد دیسک انجام میشه و نیاز به ssd داره
سایت :
chia.net

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
بیت داره خطری میزنه :دی به نظرم اگر بالای 55 تثبیت نشه شاید حوالی 45 هزار رو هم ببینیم !

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
دو ساعت بعد از بسته شدن کندل و در عرض تنها ۲ ساعت، ۸ میلیارد دلار رو لیکوید کردن

ای چینی‌های عوضی
بازار تو دست این چینی هاست هر بازاری در حال حاضر فقط در دست چینی های نامرد هستش

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بیت داره خطری میزنه :دی به نظرم اگر بالای 55 تثبیت نشه شاید حوالی 45 هزار رو هم ببینیم !
۲۰ هزارو باید تاچ کنه تا بره ۲۰۰ هزار
305.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
یعنی شما میگی برمیگرده با این کندل قرمزی که ثبت شده ؟
به محضی که کندل دیروز بسته شده این حرکت رو زدن و تا 56 اوردن قیمت رو و تا 50 هم زدن که استاپ هانت کنن... کلا کسایی که پوزیشن لانگ گرفتن رو نابود کردن

برای پله اول خریدن مناسب این قیمت ا، بیاد هم پایین تا حدود 42-45 میاد بیت که میشه پله ای وارد شد
ولی دیگه بیت بالای 62-64 هزار رو فکر نکنم الان ا ببینه وارد اصلاح زمانی و قیمتی میشه بازار

هرکی هم دید سرمایه گذاری داره اصلا وارد بازار نشه، بازار فقط مختص نوسان گرفتن (خدا نکنه اونایی که هولد هستن شروع کنن فروختن)

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان بنظرتون تریدینگ میتونه شغل ثابت باشه؟ چون تو این چند وقته که فعالیت میکنم ضرر نکردم گفتم شاید بشه به عنوان یه حرفه کاری بهش نگاه کرد

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
به محضی که کندل دیروز بسته شده این حرکت رو زدن و تا 56 اوردن قیمت رو و تا 50 هم زدن که استاپ هانت کنن... کلا کسایی که پوزیشن لانگ گرفتن رو نابود کردن

برای پله اول خریدن مناسب این قیمت ا، بیاد هم پایین تا حدود 42-45 میاد بیت که میشه پله ای وارد شد
ولی دیگه بیت بالای 62-64 هزار رو فکر نکنم الان ا ببینه وارد اصلاح زمانی و قیمتی میشه بازار

هرکی هم دید سرمایه گذاری داره اصلا وارد بازار نشه، بازار فقط مختص نوسان گرفتن (خدا نکنه اونایی که هولد هستن شروع کنن فروختن)
من میگم سرمایه گزاری روی توکن ها و ارز های دیگه خیلی بهتره تا بیت
شاید همه ارز ها در جهت بیت بالا و پایین شن ولی از ارز ها و توکن های جدید میشه سود های بهتری گرفت
فروختن که خیلی ها هم الان ترسیدن و درست مثل زمانی که بورس ایران رو شاخص 1.800 بود و همش درگیر صف های فروش شدن بعضی ها هم دارن همین رفتار رو انجام میدن
ولی توی بازار قرمز باید ورود کرد پله به پله و تو بازار سبز اگر کوتاه مدتی بود فروش کرد تا سود خوب گرفت متاسفانه خیلی ها سبز هست خرید میکنن و قرمز که میشه میفروشن و چدین برابر ضرر میکنن
من میگم اگر خریدیم بذاریم حداقل یکسال بمونه اون موقع میشه خیلی خوب برداشت کرد برای ترید هم که بحثش جداست کلا منظور من سرمایه گزاری برای بلند مدت بود

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
دوستان بنظرتون تریدینگ میتونه شغل ثابت باشه؟ چون تو این چند وقته که فعالیت میکنم ضرر نکردم گفتم شاید بشه به عنوان یه حرفه کاری بهش نگاه کرد
بله که میتونه باشه
شما وقتی به بازار مسلط شدی وقتی میتونی چارت رو تحلیل و ترید کنی و با تیک پروفیت بالانست رو بالا ببری
میتونی به عنوان شغل اصلیت انتخابش کنی و ازش لذت ببری
کار کردن فقط بیل و کنلگ به دست گرفتن برای چندر غاز پول در طول روز نیست کار کردن شیوه و روش های مختلفی داره که یکی از مغزش نون میخوره یکی هم از توان بدنش
بقولی گفتن هرکسی برای کاری ساخته شده

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
بازار ترکیده
باز خدارو شکر استاپ گذاشته بودم :|

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436

سلام
اگر کندل بسته شدن و باز شدن ساعت ۴ صبح به وقت ما باشه یعنی ساعت ۸ صبح به وقت چینی ها درسته ؟
اما اصولا اوج کف و سقف در بازارهای بین المللی ۱۱ و ۱۲:۳۰ اتفاق میافته نه اول روز ساعت ۸
صبح اگر بفهمیم کدام ساعت رو چه منطقه زمانی و چه شهری قرار میگیره میشه فهمید کدام شهر تسلط رو قیمت ها داره و بیت را بالا پایین میکنه

Unlucky

Registered User
لایک‌ها
509
بله که میتونه باشه
شما وقتی به بازار مسلط شدی وقتی میتونی چارت رو تحلیل و ترید کنی و با تیک پروفیت بالانست رو بالا ببری
میتونی به عنوان شغل اصلیت انتخابش کنی و ازش لذت ببری
کار کردن فقط بیل و کنلگ به دست گرفتن برای چندر غاز پول در طول روز نیست کار کردن شیوه و روش های مختلفی داره که یکی از مغزش نون میخوره یکی هم از توان بدنش
بقولی گفتن هرکسی برای کاری ساخته شده
خیلی ممنون میلاد جان چند وقتیه تحلیل یادگرفتم هنوز نمیتونم روند بلند مدت رو تحلیل کنم ولی روزانه کارم خوبه و ضرر نکردم
ترسم از اصلاح سنگین بود که الانم اتفاق افتاد بازم متحمل ضرر نشدم چون روزانه کار میکنم گفتم اگر بازار همینه که دیدیم پس میشه روش حساب باز کرد

milad221

Registered User
لایک‌ها
285
خیلی ممنون میلاد جان چند وقتیه تحلیل یادگرفتم هنوز نمیتونم روند بلند مدت رو تحلیل کنم ولی روزانه کارم خوبه و ضرر نکردم
ترسم از اصلاح سنگین بود که الانم اتفاق افتاد بازم متحمل ضرر نشدم چون روزانه کار میکنم گفتم اگر بازار همینه که دیدیم پس میشه روش حساب باز کرد
فدات داداش
ببینید من خودم روی 4 ساعت کار میکنم و وقتی که ببینیم به کف یا سقف یا اصلاح یا هر مسئله دیگه ای که برای ورود و خروج نیازه برسم که الان موقعیتش هست میرم رو تایم فریم پایین تر و شروع به ترید میکنم و حتما حتما حتما نقطه استاپ رو مشخص میکنم بعدش چارت رو میبندم که حالا یا تیک میخوره یا استاپ میشه (من چون وضعیت معده خوبی ندارم استرس برام مثل زهر میمونه چون چارت که باز باشه استرس ادم بعد از باز کردن پوزشن زیاد میشه)
نه تنها من و شما و هر کس دیگه ای وقتی به تحلیلی که کرده ایمان داشته باشه میتونه از این استرسش کم کنه ولی متاسفانه بحث سرمایه و ریسک هستش که عوامل زیادی داره مثل تمرین زیاد
ولی خوب چون شما به تحلیل خودت ایمان داری روی روز تحلیل کن توی تایم فریم های پایین تر پوزیشن باز کن که اینشالله نتیجه همیشه برات مثبت باشه و کیفش رو ببری
من از خانواده خودم شروع میکنم فقط به کار کردن در بیرون خونه اعتقاد دارن و به کار کردن داخل منزل اصلا اعتقادی ندارن که حتما باید با نیروی بدن پول در اورد
ولی وقتی خودم میدونم میتونم خرج زندگیم رو در بیارم و از نیروی مغز بجای نیروی بدنی میتونم استفاده بهتری داشته باشم چرا برم بیرون کار کنم خوب خونه کار میکنم و لذتش رو میبرم (با شرایط الان کشور با بیرون کار کردن واقعا سخته یه زندگی رو جمع کردن مگر اینکه ماهی 10-15 در بیاری که بتونی یه ماه رو سر کنی )
شما هم وقتی میبینی در طول ماه تیک خوبی داری و بهتر از همه درامد دلاری داری چرا میخوای بیرون کار کنی وقت بیشتر بذار اموزش بیشتر ببین تو منزل کار کن به عنوان شغل اول و از درامدی که بهت میده لذت زندگی رو ببر

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سلام
اگر کندل بسته شدن و باز شدن ساعت ۴ صبح به وقت ما باشه یعنی ساعت ۸ صبح به وقت چینی ها درسته ؟
اما اصولا اوج کف و سقف در بازارهای بین المللی ۱۱ و ۱۲:۳۰ اتفاق میافته نه اول روز ساعت ۸
صبح اگر بفهمیم کدام ساعت رو چه منطقه زمانی و چه شهری قرار میگیره میشه فهمید کدام شهر تسلط رو قیمت ها داره و بیت را بالا پایین میکنه
اسیای شرقی این حرکت رو میزنه، چون اونطرف خوابن و فردا هم تعطیل هستن

کلا ۱۵ دقیقه نشد کل فرایندش،
اول توکن و باقی ارزها منفی شدن، بعدش بیت کشید پایین و شادو زد، بعد توکن‌ها و ارزها ۲۰ درصد دست کم خالی شدن

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
egld عجب حالی داد کی بود فروخت :unsure: بعضی آماتورها انگار بیت میریزه آتیش میزنن به مالشون :) یکسری درو کردم برای نوسانگیری
بی پدر و مادر چینی ها عادت دارن دنیارو تکون بدن اینا جای آمریکا بودن شونصد بار زمین تا حالا شخم زده بودن

بالا