من دعا میکنم فقط همین هفته بمونه تا من شنبه هفته دیگه بتونم بخرم هفته دیگه به دستم میرسهامیدوارم دو هفته ای اینجوری بمونه من بتونم ۱۵ روز دیگه پول دستم میرسه خرید کنم :دی
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
من دعا میکنم فقط همین هفته بمونه تا من شنبه هفته دیگه بتونم بخرم هفته دیگه به دستم میرسهامیدوارم دو هفته ای اینجوری بمونه من بتونم ۱۵ روز دیگه پول دستم میرسه خرید کنم :دی
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
بازار تو دست این چینی هاست هر بازاری در حال حاضر فقط در دست چینی های نامرد هستشدو ساعت بعد از بسته شدن کندل و در عرض تنها ۲ ساعت، ۸ میلیارد دلار رو لیکوید کردن
ای چینیهای عوضی
۲۰ هزارو باید تاچ کنه تا بره ۲۰۰ هزاربیت داره خطری میزنه :دی به نظرم اگر بالای 55 تثبیت نشه شاید حوالی 45 هزار رو هم ببینیم !
آمریکایی ها الان خوابن، بزار بیدار شنبازار تو دست این چینی هاست هر بازاری در حال حاضر فقط در دست چینی های نامرد هستش
یعنی شما میگی برمیگرده با این کندل قرمزی که ثبت شده ؟آمریکایی ها الان خوابن، بزار بیدار شن
عصر مشخص میشه وضعیت بازار
به محضی که کندل دیروز بسته شده این حرکت رو زدن و تا 56 اوردن قیمت رو و تا 50 هم زدن که استاپ هانت کنن... کلا کسایی که پوزیشن لانگ گرفتن رو نابود کردنیعنی شما میگی برمیگرده با این کندل قرمزی که ثبت شده ؟
من میگم سرمایه گزاری روی توکن ها و ارز های دیگه خیلی بهتره تا بیتبه محضی که کندل دیروز بسته شده این حرکت رو زدن و تا 56 اوردن قیمت رو و تا 50 هم زدن که استاپ هانت کنن... کلا کسایی که پوزیشن لانگ گرفتن رو نابود کردن
برای پله اول خریدن مناسب این قیمت ا، بیاد هم پایین تا حدود 42-45 میاد بیت که میشه پله ای وارد شد
ولی دیگه بیت بالای 62-64 هزار رو فکر نکنم الان ا ببینه وارد اصلاح زمانی و قیمتی میشه بازار
هرکی هم دید سرمایه گذاری داره اصلا وارد بازار نشه، بازار فقط مختص نوسان گرفتن (خدا نکنه اونایی که هولد هستن شروع کنن فروختن)
بله که میتونه باشهدوستان بنظرتون تریدینگ میتونه شغل ثابت باشه؟ چون تو این چند وقته که فعالیت میکنم ضرر نکردم گفتم شاید بشه به عنوان یه حرفه کاری بهش نگاه کرد
سلامبه محضی که کندل دیروز بسته شده این حرکت رو زدن و تا 56 اوردن قیمت رو و تا 50 هم زدن که استاپ هانت کنن... کلا کسایی که پوزیشن لانگ گرفتن رو نابود کردن
برای پله اول خریدن مناسب این قیمت ا، بیاد هم پایین تا حدود 42-45 میاد بیت که میشه پله ای وارد شد
ولی دیگه بیت بالای 62-64 هزار رو فکر نکنم الان ا ببینه وارد اصلاح زمانی و قیمتی میشه بازار
هرکی هم دید سرمایه گذاری داره اصلا وارد بازار نشه، بازار فقط مختص نوسان گرفتن (خدا نکنه اونایی که هولد هستن شروع کنن فروختن)
آمریکایی ها الان خوابن، بزار بیدار شن
عصر مشخص میشه وضعیت بازار
خیلی ممنون میلاد جان چند وقتیه تحلیل یادگرفتم هنوز نمیتونم روند بلند مدت رو تحلیل کنم ولی روزانه کارم خوبه و ضرر نکردمبله که میتونه باشه
شما وقتی به بازار مسلط شدی وقتی میتونی چارت رو تحلیل و ترید کنی و با تیک پروفیت بالانست رو بالا ببری
میتونی به عنوان شغل اصلیت انتخابش کنی و ازش لذت ببری
کار کردن فقط بیل و کنلگ به دست گرفتن برای چندر غاز پول در طول روز نیست کار کردن شیوه و روش های مختلفی داره که یکی از مغزش نون میخوره یکی هم از توان بدنش
بقولی گفتن هرکسی برای کاری ساخته شده
فدات داداشخیلی ممنون میلاد جان چند وقتیه تحلیل یادگرفتم هنوز نمیتونم روند بلند مدت رو تحلیل کنم ولی روزانه کارم خوبه و ضرر نکردم
ترسم از اصلاح سنگین بود که الانم اتفاق افتاد بازم متحمل ضرر نشدم چون روزانه کار میکنم گفتم اگر بازار همینه که دیدیم پس میشه روش حساب باز کرد
اسیای شرقی این حرکت رو میزنه، چون اونطرف خوابن و فردا هم تعطیل هستنسلام
اگر کندل بسته شدن و باز شدن ساعت ۴ صبح به وقت ما باشه یعنی ساعت ۸ صبح به وقت چینی ها درسته ؟
اما اصولا اوج کف و سقف در بازارهای بین المللی ۱۱ و ۱۲:۳۰ اتفاق میافته نه اول روز ساعت ۸
صبح اگر بفهمیم کدام ساعت رو چه منطقه زمانی و چه شهری قرار میگیره میشه فهمید کدام شهر تسلط رو قیمت ها داره و بیت را بالا پایین میکنه